Tankar kring sex, skrivet av en satans kåt brud

Sitter och funderar på en grej, apropå att vara kåt. Hur kommer det sej att det är så jäkla skönt att bli pullad av en kille (oftast) men inte alls samma grej att göra det själv, trots att man oftast har bättre koll på vad man gillar själv än vad killen gör? 
Några manliga fingrar och sen är det klart, knappt någon action behövs. Ska vi dessutom lägga till action då börjar vi sancka helt andra nivårer.
Illa om man inte tänder på sina egna fingar på samma sätt.

Jag har hamnat i en situation jag aldrig har varit i förut. Jag är fan "manlös". Hur kommer det sej? I en stad som denna där det bor.. vadå? 1 miljon människor, varav åtminstone 500 000 borde vara knullbara och kanske 200 000 av dom är killar och kanske i alla fall 80 000 av dom har ett vettigt utseende och är trevligt välutrustade både över och under bältet... kanske lite extra där bältet trycker åt om man kör häng. 80 000 killar, i alla fall 10 0000 av dom borde vara kåta just nu. Så.. vart tusan håller ni hus?
Inte är nu här i alla fall?
Hur gick det till? Jag som alltid haft killar tillgängligt och i värsta fall några på lagret. Ni vet hur det är, har man svårt att kontrollera sej är det perfekt att ha lite alternativ. Se det från den ljusa sidan, dom får ju också ut något av det.
Jag har inga problem med att utnyttja killar för sex, det är ungefär samma behandling jag får. fast dom slipper få något jävligt hårt uppkört i röven och ner hårt som fan i halsen. Lyckligvis verkar jag stå på den manliga sidan numera, för det slipper ta mej fan jag med. Somliga har tur, värre grejer har man ju hört.

Det är faktiskt skillnad på att utnyttja och utnyttja. Om man utnyttjar någon för att båda ska få njuta kan man då kalla det dör att utnyttja? Om man utnyttjar för att tillfredsställa sina behov, vilka dom nu är, oavsett om den andra tycker att det är skönt eller inte, då börjar vi väl snacka om att utnyttja, eller?
På ett sätt gillar jag det där ordet, är det inte jävligt sexigt? Eller är det bara för att det har gått över en månad? Plötsligt förvandlades allt till sexsymboler, till och med min fula matta blev sexig. Alla killar förvandlades plötsligt till vandrande snoppar. Jäkla tur att jag inte ska till Drottninggatan imorgon... Däremot ska jag trängas i en svettig sal med en jävla massa bara överkroppar, tatuerade, svettiga och vältränade. Undrar vad som är värst?

Om jag dör imorgon vet ni varför.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Anonym

Apropå sex!



Många pratar om att om man har sex ofta så "töjs" musen och det blir större än den var innan. Men det stämmer väl ändå inte?!



Även om killen har en mega stor och man har sex varje dag? Ingenting kan väl ända musens form, förutom ett barn men det finns väl knipövningar att göra?



& vad ska man göra om man har mycket "smegma" eller vad det heter? Det funkar jue inte att tvätta vare dag för det kommer tebax hela tiden.. :(



Tacksam för svar!

2011-10-16 @ 14:40:14

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0