Onsdag

Jag tränade en timme tidigare än vanligt idag. Det blev en timme med bara sparring, alltså matcher. Det är förjävla jobbigt och efteråt har man fått en hel del smällar så man är inte helt kry i skallen. Jag är glad att jag tog ut navelpiercingen och och staven i örat, ananrs hade dom åkt. Däremot kunde jag inte ta ut mina ankare, så ett av dom flög åt helvete igen och den ena ringen i örat lossnade också. Lyckligvis räddade jag allt, men huvudvärken är fortfarande kvar och läppen är lite svullen. Jo tack, nu snackar vi kampsport. 

Efter träningen åkte jag för att hätma ut paket och posta ett paket. Irriterande nog var jag så snurrig efter alla smällar att jag åkte hem istället. När jag kom hem kom jag på det och fick ta bilen istället. Det var rätt bekvämt. Först postade jag ett paket, sen hämtade jag ut ett och efter det åkte jag hem till pappa för att hämta blod till fredag. 

Jag fick till lite jobb också innan träningen så jag är rätt nöjd med dagens prestation. Det enda jag är missnöjd med är prestationen på träningen. Jag antar att jag inte tränar tillräckligt ofta.. även om jag är där nästan varje dag. 

             

För några år sen när sparring fortfarande var snällt och inte dödade mej

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0