Snabbrepris

Jag hatar att jag hoppar så mycket i tiden, och jag antar att det är sjukt jobbigt att försöka hänga med i den här bloggen när jag ena stunden bloggar om vad jag har gjort idag och andra stunden berättar om något jag gjorde för 2 veckor sen. Jag lovar att det snart är över.
Ärligt talat tycker jag själv att det är himla jobbigt att försöka tänka tillbaka och komma ihåg vad jag gjorde när.  
 
Jag måste lära mej att sluta slarva med uppdateringen!
 
Hur som helst tänker jag i alla fall spola tillbaka tiden till då när Nina var här. Hon kom hit tisdagen den 13:e november och åkte hem lördagen den 17:e.
 
Det sista jag berättade var om den 15:e november, då vi var på fötter igen efter vår bakisdag. Det var en torsdag och vi hade cyklat iväg till ett köpcentrum för att shoppa. Efter det hade vi käkat på Burger king och sen haft en chillkväll för att ladda batterierna inför fredagen. Längre än så kom jag inte.  Nu tänkte jag strax lägga upp shoppngen, men jag antar att denna lilla uppdatering behövdes först. Jag kommer ju knappt ihåg själv vad jag gjorde den dagen.
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0