Nytt från Nelly

Jag tänkte börja med att lägga upp två plagg från Nelly.  Pontus hämtade ut dom för jättelänge sen och sen skickade han med dom med Nina, men när Nina var här bloggade jag ju inte och jaa det var över en vecka sen hon åke hem så det är rätt uselt av mej att jag inte har kirrat det här än.  Apropå det så kom jag på NU att Pontus skickade med sin mamma några plagg och sen hon träffade min mamma på flygplatsen i Sverige, tog min mamma över dom. Dom har jag inte heller tagit kort på än!  Kommer knappt ihåg vad det var nu.  Hehe.
 
Här kommer i alla fall min übersnygga klänning som jag verkligen verkligen verkligen ville ha! Den blev slutsåld men kom tillbaka och jag är så glad att jag lyckades lägga vantarna på en då. Brallorna tipsade jag om här på bloggen för väldigt länge sen. Jag ville ha dom redan då men tyckte inte att dom var värda sitt pris. Nu när dom var på rea kunde jag inte låta bli.  Jag har provat dom och dom sitter som en smäck. Jag älskar plagg som inte flyter ihop med allt annat man har i garderoben  Mina metallicbrallor är ju ett väldigt bra exempel på det.
 
 
 
♣ Klänning - Nelly - 349 kronor
♣ Metallicbyxor - Nelly - 299 kronor (ord.pris 899 kronor)

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0