2 för 5 euro

Mini brukar säga att mina bh:ar kommer spetta mej en dag.. eller något i den stilen.  Han brukar syfta på att i stort sett alla mina bh:ar är trasiga och byglarna står lite hej vilt. Varför jag har det så istället för att köpa nya är 1) för att jag tänker för mej själv att jag ska laga dom en dag (det blir såklart aldrig av) och 2) för att det är så innerligt svårt att hitta en bh i min storlek om man inte vill ha kärringgrejer så jag har inte så mycket till val.
 
Men när jag och Nina var på fredagsmarknaden fyndade jag faktiskt 2 bh:ar för €5  ! Dom är as sköna men nackdelen är väl att kärringen som sålde dom stod och kedjerökte vid sitt stånd så dom är ju helt sönderrökta typ. Men det är ju bara att tvätta.  Sen brukar ju jag föredra att köpa set men nu när det är en vit och en svart så kan man ju säkert hitta något passande. Men i övrigt är det as svårt. Om jag väl har turen på min sida att hitta en bh i rätt storlek och som dessutom är snygg, då är trosorna fruktansvärda. Hittar jag ett set som är perfekt på alla sätt - då finns inte min storlek. Hittar jag ett par trosor som jag älskar, finns det ingen bh till och hittar jag ett snyggt set som för en gång skull passar mej, kostar det en förmögenhet. Och så håller det på.
 
Därför går jag runt i mina trasiga grejer.
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0