Mina träningsappar

Duktiga jag får nog göra om mitt mål lite. Innan jag gick ut och sprang sa jag att jag hade sprungit till Torrevieja och tillbaka på 40 minuter (jag gissar nu att det förmodligen egentligen kanske tog 43 - 44 minuter) och att mitt mål är att få ner det till i alla fall 25 minuter innan jag flyttar tillbaka till Sverige.
 
Nu sprang jag hela vägen till Torrevieja utan att stanna en enda gång och det tog nästan en kvart. Sammanlagt sprang jag på 35 minuter.
 
Det kändes som att jag sprang sjukt mycket snabbare nu än förra gången så jag är lite snopen att det blev hela 35 minuter. Men som sagt, förmodligen tog det nog typ 44 minuter att springa förra gången så det är en förbättring med 9 minuter.  Å andra sidan blåste det väldigt mycket förra gången.
 
Ajja, nu släpper jag det.
 
När jag kom hem testade jag en av mina nya träningsappar. Nu när jag inte går till gymmet är jag väldigt beroende av mina små appar och mina hantlar. Jag har rätt många appar så igår satte jag mej och fixade med dom jag vet att jag använder mest. Jag har några yoga-appar också, men jag fattar inte varför.
 
Såhär ser en av mina sidor ut nu
 
 
Ikväll testade jag den som heter back, och jag är verkligen sjukt nöjd med den.  Bortsett från att man inte kan ha musik på samtidigt och att rösten som säger till när man ska börja är sjukt jobbig. Men övningarna var as bra och dessutom står det efteråt hur många kalorier man har bränt. Appen räknar ihop hur många minuter man har använt den och hur många kalorier man har bränt. Väldigt smidig och bra. Sen tror jag i och för sej att man inte bränner så många kalorier som det står, men det är jävligt peppande att se det ändå.
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Mikaela

Kan inte du göra mer videobloggar, det är jätte kul å se :D

2012-11-04 @ 23:59:33
URL: http://mikaelaannasofie.blogspot.com
Postat av: Emma

Hej! Nu körs en ny omgång av veckans bloggi gång och vinnaren ligger uppe! Förlåt för att det blev försenat men har tyvärr haft svårt att komma intenet eftersom jag varit borta men nu är jag hemma igen!

Direktlänk; http://tomson.blogg.se/2012/november/vinnaren-ny-omgang.html#comment

2012-11-05 @ 05:37:04
URL: http://tomson.blogg.se
Postat av: mwiklund - fotoblogg

Tjenamors!
Tänkte tipsa om en superenkel tävling där du kan vinna en länk till bloggen! Du behöver bara gissa!

2012-11-05 @ 20:09:38
URL: http://tiepnajjs.com
Postat av: ViktoriaCaroline♡

vad kul att du vill vara med i veckans blogg. Jag kommer presentera två vinnare på Söndag :)

2012-11-05 @ 20:12:31
URL: http://ViktoriaCaroline.blogg.se

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0