16 november

Ninas sista dag är var fredagen den 16:e november. Vi började dagen med att sticka iväg på en fredagsmarknad som finns här i Torrevieja. Den slutar vid 14.00 och vi kom dit vid 13.00 så det var ganska sent men vi hann titta lite ändå. Jag höll i plånkan rätt ordenltigt och köpe bara 2 ringar för €2 och sen fyndade jag två bh:ar för €5. Det kommer såklart bilder på det nu när jag äntligen har fixat det.
 
När marknaden var slut hade vi gått vilse. Man gör ju lätt det på såna där. Men efter mycket om och men hittade vi tillbaka till våra cyklar. Och inte bara det. Där satt mini och mamma med varsitt glas på en bar. Vi slog oss ner där för lite lunch, öl och vin. När mamma och mini hade gått satt vi kvar och snackade lite och sen gick vi in för att spela biljard.
 
På kvällen åkte vi alla 4 till en riktigt mysig restaurang. Jag vet inte vart den låg men den var supermysig och maten var sjukt god. Jag körde på oxfilé jag. Det var faktiskt det enda i menyn som lockade.
 
På vägen hem släppte mini av mej och Nina vid en nattklubb som heter Genius. Det blev en sjukt rolig men lång kväll där vi först festade loss på Genius och sen tog oss vidare till en nattklubb som heter OZ. Som tur var låg dom ganska nära varandra så det vara bara att promenixa, men vid det laget tror jag inte riktigt att vi fattade att vi var ute och vandrade. Vi hade festat i ganska många timmar och även om fyllan hade kommit krypande rätt långsamt, eftersom vi först druckit på dagen och sen slutat för att sen börja igen, tror jag nog att den slog till rätt ordentligt. Lite lagom i alla fall.
 
Vi hade sjukt kul kommer jag ihåg. Fast jag vet egentligen inte vad som var så himla kul, men det var jag ju aldrig när det kommer till nattklubb. Men det är något med det som ofta blir förbaskat kul, även om man inte ens minns allt dagen efter.
 
Däremot minns jag att Nina stod och inspekterade min skinka precis vid gatan när vi var på väg till OZ. Jag, som det klantarslet jag är, hade väl bestämt mej för att kissa på vägen och då hade jag lagt handen mot något väldigt vasst och det gjorde skitont. Istället för att ställa mej upp sätter jag mej ner.. eller något, vilket resulterar i att något vasst körs rakt in i min skinka och det börjar rinna blod längs med hela benet. Nina fick helt enkelt stå och lysa med sin telefon för att se om något vasst hade fastnat. Det var den andra mindre trevliga tjänsten Nina fick göra mej den dagen.  Dock tänker jag inte ens nämna den första.
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0