26 november

Hej
 
Jag hoppas att ni har haft en bra måndag.
Måndagar brukar väl aldrig vara någons favoritdag men man får väl försöka göra det bästa av situationen.
 
För min del har dagen sett ut precis som alla andra. Jag som inte jobbar har ju i stort sett lördag hela veckan.  Idag har jag i alla fall vairt på kursen först och sen veckohandlat. När jag kom hem käkade jag lunch och tog en nap. Vid 5-tiden stack jag och morsan iväg till gymmet. Först blev det en timme body combat och efter det körde jag rygg på gymmet en halvtimme.  Jag är rätt stolt över mej själv faktikt.  Jag trodde att combaten skulle vara svinjobbig, men jag som tränat kickboxning så länge hängde med as bra. Det svåraste var att förstå vad man skulle göra när men i övrigt gick det så bra att jag efter passet inte var tillräcklig trött för att ge upp för kvällen.
Istället för att gå och duscha sprang jag upp till gymmet och pumpade rygg en halvtimme.  Men jag försökte ändå att ta det relativt lugnt (hur man nu gör det) för imorgon bitti ska vi köra en timme spinnig. Hujeda mej. Det ser jag verkligen inte fram emot
 
 
Träningsbrud. Fan vad grymt det känns att vara igång igen.
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0