29 november

Hej
 
Så var det torsdag igen och det ska bli såååå skönt med helg. Jag har haft en väldigt tuff vecka med tidiga morgnar och hård träning.
Egentligen fattar jag inte varför jag längtar till helgen för det kommer inte bli någon somhelst skillnad. Både lördag och söndag ska jag upp tidigt. Lördag för att träna och söndag för att gå på markand. Talk about weekend huh.
 
Nu får jag i alla fall vila en stund.. innan jag ska på nästa träningspass. Body combat ikväll och träningsvärken från zumban i förrgår följer såklart med på passet. Jag tror att jag faktiskt kan klämma fram ett "YAAY"
 
Jag lovar att jag börjar bli väldigt trött på min träningsvärk. Den har plågat mej i 3 dagar nu. Igår hade jag så ont i kroppen att jag fick skippa mina två träningspass. Jag hatar mej själv för det, men ibland måste man lyssna på sin kropp istället för att följa ett schema.
 
Hoppas ni har haft en torsdag utan träningsvärk
 
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0