3 oktober

Hej
 
Det är lördag men det känns som att det är söndag. Här i Spanien är det typsikt söndagsväder. Eller tja, typiskt spansks söndagsväder. Jag har inte gått ut men det ser ut att var rätt varmt ute men övrigt är himlen täckt av tjocka moln. Solen kommer fram då och då men det är ju inte dirket så att man känner att man vill kuta iväg och bada.
 
Det gör inte mej ett smack för jag har haft en helvetesnatt. Jag får såna då och då. Över lag är jag en sån person som har svårt att sova på nätterna. Jag är alldeles för pigg och vissa kvällar får jag glädjerus och då är det heeelt omöjligt att somna.
Jag vet inte riktigt vad jag pysslade med i natt, men jag somade inte förrän efter 6 i morse. Segt som tusan för nu är ju den här dagen helt förstörd. Jag är jättetrött och seg men känner jag mej själv rätt kommer jag kvickna till ordentligt lagom tills att det är dags att sova igen och då får jag en sömnlös natt till och så håller det på.
 
Jag är såg seg att jag inte ens orkar fundera på vart jag ska göra av den här dagen. Just nu sitter jag i soffan och något säger mej att jag kommer bli kvar här i några timmar.
 
Hoppas ni får en bra lördag i alla fall
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0