Spinning

Idag körde jag spinning för första gången i mitt liv.  Klart jag har suttit och trampat på en cykel på gymmet ganska många gånger, men det är ju inte riktigt samma sak. Igår körde jag mitt livs första träningspass i klass och idag körde jag mitt livs andra och det blev spinning.
Jag försökte ta det lugnt, eftersom jag inte hade någon aning om hur det skulle kännas, men det är klart att det blev ganska hårt ändå.
Imorgon bitti ska jag köra nästa spinningpass och då vet jag ju i alla fall lite mer. Man kör 50 minuter + 10 minuter stretching så jag tror att jag kommer behöva köra några gånger innan jag klarar av att stå pall hela passet. Idag blev det så att jag satte mej ner i bland när man skulle stå. Egentligen hade jag orkat men jag är tyvärr en sån person som ganska lätt ger upp några sekunder och sen fortsätter. Jag är egentligen inte helt slut när jag ger upp, så jag vet inte varför jag gör det men jag skyller på min taskiga smärtgräns.
 
Hur som helst är jag jättestolt över mej själv.  Jag tog mej upp strax efter 8.00, vilket bara det är en prestation, och jag körde intensiv spinning på en rätt bra nivå för att vara första gången. Jag brände visserligen bara 446 kalorier men nu kan det bara bli bättre.
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0