the true story- det började med en bitchblick och slutade med misshandel

Okej jag fick en liten kommentar av en person som tyckte att jag verkar spela deprimerad eftersom inlägget the best midsommar ever tyder på raka motsatsen till deprission.
Jag raderade kommentaren av den enkla anledningen att jag inte orkar med några omogna tjafs, istället väljer jag att skriva ett inlägg just för dej eftersom att du tydligen inte har hängt med en längre tid i min blogg.

För det första är jag inte deprimerad och det är jag aldrig påstått, idag är det lätt att man använder just det ordet för att det inte finns något mittemellan glad och deprimerad. Möjligen ledesen men det beskriver inte min situation ett dugg.
För att göra en lång story kort:
Framförallt andra terminen i 8:an var ett helvete och är är en kort the true story about that.
Jag har under en tid flikat in inlägg med små händelser då och då men är är hela storyn.

-Det började med en bitchblick och slutade med misshandel

Det började någon gång i vintras med att en tjej från sexan gav mej en bitchblick vilket jag inte tolererade. Hon blev livrädd, vilket jag kan säga eftersom att jag såg hennes ansiktsuttryck. Hon var nog inte van vid att se ner på någon som säger ifrån. I alla fall sa hon det till sin kompis som är "populär" som satte igång ett tjafs med mej på pa. Mycket omoget från båda men tjejer är tjejer. Det slutade med att hon drog in massa andra för att hon tydligen inte klarade sej själv och eftersom folk såg vad jag skrev började dom inse att hon inte var speciellt kaxig och så fick jag gb:n om att jag skulle slå henne lite från dom också om jag hamnade i ett slagsmål med henne. Egentligen tyckte jag att hela grejen var patetisk. Ja, det var den fram tills jag en dag loggade in efter träning och såg att jag hade fått ett gb från en kille. Han sa att det var någon som hade gjort ett konto om mej och skrev till folk. Personen som skapat kontot gjorde två missar.
den första var att den skrev till mej från kontot så att jag visste att det existerade. mycket korkat med tanke på att då kunde jag göra något åt det mycket snabbare än om jag hade hittat sidan på egenhand en månad senare. Då skulle det dessutom gå så många rykten att jag skulle bli helt utmobbad.
Den andra missen var att personen la ut bilder på mej och skrev "Jag", det gjorde att jag kunde polisanmäla sidan, vilket jag gjorde eftersom att den i hög grad trakasserade mej med massa saker.
Det stod bland annat att jag var fjortis, bitch, hora, lesbisk, bisexuell och knarkare och det var inte allt. (hur man nu kan vara allt det där på samma gång men det är en annan fråga)
Den kvällen skrämde jag mej själv med att jag var så jävla förbannad så det finns inte ord att beskriva. Jag bestämde mej för att gå till hennes skola redan nästa dag och bokstavligt talat misshandla henne, men pappa stoppade mej och istället var jag hemma i 2 dagar och vägrade gå till skolan. Men min storebrorsa lovade att när vi visste exakt vem den skyldiga var så skulle han hålla i personen så kunde jag få slå hur mycket jag ville, då kändes det bättre.

Polisen satte igång med en utredning och vi visste ganska snabbt vem som var skyldig. Problemet var att jag blev mobbad av folk i parallellklassen för att jag hade polisanmält det. I månader kunde jag inte gå igenom korridoren utan att få glåpord efter mej. Ord som tjockis, beskrev hur ful jag var mm. var ord som var min vardag.
Men jag gick till en min mentor och berättade vilka dom värsta var och han lovade att snacka med dom. men det blev ingen skillnad. Dessutom vick mina mentorer samtal från SOS som sa något om att mitt psyke inte var stabilt och att jag tydligen låg högt upp på en lista över elever som inte har det bra. Jag fattade verkligen ingenting av det. Men jag tvingades gå på möten och sen tvingade dom mej till psykologer och det blev inte ett skit bättre.

Mitt i hela skiten när allt var som värst förlorade jag en av mina bästa vänner, min vovve. V var tvugna at sälja honom och jag gjorde det med gott samvete för hans skull. Jag hade inte tid med honom längre men han har det bra nu. Och som om inte det vore nog med allt som redan var igång så är jag helt udda i min klass.
90% av alla är pluggisar och resten, fan vet jag datanördar. och jag är en person som är mer typisk tjej som gillar tjejgrejer, you know. Men dom skulle bara plugga och dessutom på fritiden gjorde dom inga tjejgrejer, dom lekte! kull, kurragömma, vattenkrig sånna saker, alltid, alltid, alltid!
Det ledde till att jag inte precis har enormt många kompisar i min klass, därimot gjorde jag framsteg i andra klasser, enda tills pa-sidan gjordes.
Sen dess har den enda jag kunnat prata med varit den jävla psykologen med hörapparaten och det känns som att ingen förstår.

Och när allt var som värst skulle min tränare plötsligt sluta. Jag har tränat med honom i 3 år och det blev en chock att få veta att sportgardens bästa tränare ska sluta. Sen plötsligt skulle sportgardens näst bästa tränare också sluta. Ett tag ville jag också sluta. Men jag brinner för sporten så jag är tvungen att fortsätta för att inte deppa ihop helt.

Jag vill inte alla det deprimerad men man blir sakta men säkert nertryckt när man dag efter dag, månad efter månad får höra hur misslyckad, ful, dum och fet man är. Som att jag inte redan visste det liksom.

Det finns flera idioter som jag mer än gärna slår ner, tyvärr råkade det en gång gå ut över fel person. Det var inte meningen, men nu vet jag att jag kan och att jag gärna gör det.

Så du som skrev den där jävla kommentaren. Jag vet att du inte vet ett skit om vad som egentligen händer i mitt liv men var då inte en sån jävla tönt och skriv massa saker som du inte vet något om.
Du är inte cool för att du vågar säga att deprimerad är fel ord, tvärt om.
Det heter sköt dej själv och skit i andra va?

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Emma

shit va jobbigt. Jag visste inte allt det där men nästan och fyfan vilka idioter de finns.:/<3

2007-06-29 @ 08:59:04
URL: http://empur.blogg.se
Postat av: Jennie

:) kul att du gillar den :)

2007-06-29 @ 10:18:37
URL: http://unreal.blogg.se

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0