Medis

Idag var jag på Nälstabadet med elli, jessica, dennen, malin och carro, fast jag var bara med elli och Jessica och vi låg och solade och kollade på killar.
njae, jag har bara en sak att säga, dreglandet får man vänta med tills efter sommarn när dom har blivit lite brunare och lagt på sej lite mer fett eftersom att aktiviteten inte är så stor för dom flesta på sommaren.

Jaja, och så tillslut kom en snygg kille med en snygg kompis och en.. rätt ful kompis.
jag reagerade på att den snygga killen verkligen var lik en jag känner, som förhoppningsvis snart är lite mer än "känner" om ni fattar vad jag menar.
jag sa det till elli och jessica och tillslut ville jag ta reda på det. jag tänkte inte på att jag kunde gått fram och frågat utan tog den svårare vägen som vanligt. Men jag var smart. jag tog mobilen och skickade ett sms till honom och frågade vad han gjorde. sen gjorde vi oss i ordning och lagom till att vi skulle lämna stället gick dom upp ur vattnet och självklart kollar han på sin mobil det första han gör. och självklart är det han!
vi gick därifrån för det var verkligen fel läge att springa fram när man har suttit och kollat på dom i evigheter för att se vad som händer, nej det får bli någon annan gång.
vi satt och skrev små söta sms till varandra istället och det var också helt okej.

Åh nu kom jag på en grej, eftersom att jag vet att elli läser det här så har jag ett utmärkt förslag, självklart är det min smarta hjärna som har överträffat sej själv ännu en gång.
Om han nu hade en sån snygg kompis så tycker jag att elli som är nästan lika desperat som jag ska gå fram till honom och typ fria eller något, nej men seriöst. är han kompis med min hetnos måste han också vara det !

När vi hade lämnat Nälstabadet gick vi hem till mej och satt i skuggan, drack juice, lyssnade på musik och snackade lite.

på kvällen var Issa ute på vift igen. jag och mamma var innte på medis och jag kände att rätt mycke folk glodde på med. vid ett tillfälle kom en hyfsat snygg kille fram till mej och sa att hans kompis undrade hur gammal jag var.
haha sure, det var ju absolute iiiiiinte han själv som undrade det. haha kul grejer dom där, killar.

jaja nu orkar jag inte skriva mer, jag ska gå och käka något

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0