Vilken glass är du?

1. Vad beskriver dig bäst ?
A)
Du är givmild och vill dela med dig.
B) Du är cool och laidback
C) Du är ett vanedjur och gillar inte stora förändringar

2. Vad äter du helst ?
A)
Jag äter helst hemma med min familj
B) På den nya coola resturangen i stan
C) Hamburgare - då får man äta med händerna

3. Vad är det bästa med sommaren ?
A)
Glass! Så mycket som möjligt !
B) Hänga med mina kompisar på stranden
C) Att åka till Mallorca, som varje år

Räkna ihop vilken du fick flest av.

Flest A: Paketglass. Du är snäll och givmild. Lycka för dig är att dela med dig och du vill att sommaren (och glassen) ska räcka åt alla !

Flest B: Isglass. Du är cool och har koll på det mesta. På sommaren gillar du att bara vara, typ spana in killar/tjejer på stranden eller sitta på café och snacka i timmar.

Flest C: Sandwich.
Du vet precis vad sommaren handlar om och du ser framemot den årliga resan till Mallis, Men även om du ibland välkomnar små förändringar vill du i grunden ha samma sak varje år.

Det här testet var läskigt jag blev isglass och det stämde bra på mej men haha det beror väl på vad man menar med cool, men som jag tolkar det i den meningen så stämmer det in på mej.
Det här testet snodde jag från en av blogg.se:s bästa bloggar, du hittar den bland mina kontakter

Vilken typ är du?

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Emma

haha, vad gullig du är:) btw, så blev jag också isglass:D

2007-06-26 @ 21:49:30
URL: http://empur.blogg.se

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0