Sparring next

Jag är oerhört uttråkad. Sommarlovet har hållt på i typ... 3 dagar och jag är redan fett trött på det. det känns som att det har varit sommarlov i en vecka minst.
Jag vill tillbaka till kickboxningen jag har ökat som fan i vikt, jag skulle ju gå ner men det blev typ tvärt om.
Men en tjej från kickboxningen har lovat att sparras lite med mej någon dag och jag har lovat att jag ska ge henne fett med stryk, vi får väl se hur det blir med det. Info kommer efter att jaghar lämnat blommor åt henne på sjukhuset, that´s a promise.
Åh jusste sparring, för dom som inte vet, är en boxnigsmatch. Dom flesta vet hur det ser ut utan att ha sett en. Den som slåss mest, bäst och skaffar sej flest poäng vinner, that´s the rules men från publikens håll är det mest den som gör snyggast slag. Även det går på poängen Knock out finns det inte en jävel som inte hört talas om. Det räcker med att ha spelat Eye Toy så vet man på ett ungefär.
jag kan inte reglerna för hur poängen ges men jag vet hur man slåss för att få en bra kamp. Vi är rätt jämna, d.v.s. vi har gjort illa varandra ungefär lika mycket tror jag.
Det kommer bli superkul tror jag, jag är trött på att bara sitta hemma och slappa, nu vill jag göra något.

Later

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0