The best midsommar ever

Shit vad mycket jag har att berätta nu!
Torsdagen har jag väl redan skrivit om. Eller bara nästan.
Here is my story
på onsdagen åkte jag till Furusund till Elli, det var en upplevelse precis som allt annat i issas liv.
en del har jag skrivit i förra inlägget men det var inte bara det som hände denna onsdag.
När vi skulle gå på sista bussen gick några killar på samtidigt. dom var i våran ålder och dom satte sej bakom oss. så typiskt. sen satt dom och kastade saker på oss och så vid ett tillfälle tog dom kort på mej. Det tillfället kommer föralltid vara ett hemskt tillfälle att minnas för det var ungefär då jag märkte att jag hade tappat min sko någonstans på vägen. 700 spänn och vad fan ska jag med EN sko till?!

på torsdagen var vi bara hemma i stugan och slappade, ärligt talat kommer jag inte ihåg vad vi gjorde =P

fredagen var en av dom bästa dagarna i mitt liv, den bästa midsommaraftonen någonsinn i issas 15-åriga liv!
I still rememer that day! och det är konstigt. Dagen började med ett dopp tror jag. och sen kom vi hem, det var jag elli och ellis syrra, vi hoppade lite studsmatta och det slutade med att jag ramlade ner.
Det var kul men gjorde jävligt ont. Nu får kiropraktorn börja om från början igen för jag landade rakt på ryggen och fan vad det knakade. Det var ingen rolig incident i issas liv.
På kvällen skulle vi på midsommarfest så jag och Elli gick upp till hennes kompis Carro, som bor i närheten. Carro var med två killkompisar, Anton och Fabbe, och Anton var 1.92 lång.
Asså, hehe.. jag är 1.58 så han var liksom.... stor!
Anyway.. Dom var blyga och jag och elli sa inget till dom. vi gick framför dom och carro sprang i mellan oss och snackade ibland med oss och ibland med dom.

Vi hittade ingen midsommarfest, därimot hittade vi en tjej som stod upp och kissade.
Det var en nykter syn!
Det visade sej att ett gäng killar hade klätt ut sej till tjejer och skulle ha någon konsert, konserten visade sej vara en Thomas Dileva-konsert. Haha jag skrattar bara av tanken på hur mycket narr "Thomas Dileva" gjorde av originalet. Det var verkligen kul. Efter det gick vi till något utkiksställe där det fanns bänkar.
Jag och elli hade fortfarande inte sagt något till Anton och Fabbe, men där satte vi i alla fall igång ich dricka.

Det tog ett tag sen var vi mer eller midre glada i hatten allihop. Elli var väl den enda som tog det lugnt med tanke på att hon skulle kunna stå inför sin mamma sej och säga att hon minsann var nykter. Tja.. det gjorde ju inte jag.
Jag, Anton och Fabbe blev väldigt fulla, Carro låg och spydde och Elli... jag vet inte riktigt vad hon gjorde...
Jo hon tog hand om Fabbe som stod och sjöng Thomas Dilevasonger. kul kille det där. Han var rätt skum men kul.
Jag och Anton fick hjälpa varandra och carro så gott det gick. och när elli var hos carro sprang jag runt med Fabbe och Anton. Asså det känns konstigt att jag minns allting för trots allt drack jag rätt mycket.
Anton kunde knappt gå och fabbe rullade runt på golvet. det var rätt skumt allting, men kul. Sen strulade jag med Anton och efter det började elli tjata på att vi var tvugna att gå hem. Vi följde med fabbe och anton till vattnet för dom skulle blöta ner ansiktena för att nyktra till lite. efter det försvann fabbe någonstans och jag och elli gick hem.

jag kunde inte sova den natten, trots att jag var trött och klockan var halv 3 när vi kom hem. Hela huvudet snurrade runt och jag lyckades faktiskt somna halv 8. Sen vaknade jag halv 1 och inte hade jag hunnit sova ruset av mej då.
En hopplös baksmälla hade jag dessutom. Men trots det vinglade jag hem till Carro och sen träffade vi Fabbe och Anton som nog var rätt bakis dom också. Jag undrade faktiskt hut mycket Anton mindes från kvällen innan med tanke på allt som hade hänt (allt står inte här). Jag och elli snackade inte ens då med dom.
Vi gick runt lite och jag var uttråkade och hade ont i huvet så tillslut gick jag och elli hem.
Vi var hemma några timmar och sen på kvällen stack vi ut igen.
Då hade deras kompis Gino kommit. Jag trodde förövrigt att han hette Tiquila. Det var en funny story det med. den har sitt ursprung från kvällen innan. Anton sa att Carros pojkvän skulle komma nästa dag. Han var turk och hette Gino. Då vände jag mej om och frågade carro om hon hade en pojkvän som hette Tiquila. Asså fråga mej inte hur jag fick Gino till Tiquila men jag lyckades med det, 3 gånger till och med.

Fan, folk säger att jag kan prata oavbrutet, men jag har mött min.. vad säger man? skit samma, men han var värre. Han snackade hela tiden och först den här kvällen fick man bättre kontakt på med fabbe och anton.
Det känns skönt att snacka med en person sen när den är nykter för allt är mer pålitligt då. Vi drog runt ett tag och sen gick vi hem till Carro och satte oss på hennes veranda. Där satt vi ett tag och sen började alla röra på sej och tillslut var det bara jag och anton kvar. Jag kastade en kapsyl på honom och kom fram till att han hade oerhört sega reflexer.
Vi satt där ett tag och sen gick jag iväg för fabbe hade klätt ut sej rätt roligt. Jag vet inte exagt vad han hade gjort men en sak är jag säker på och det var att han hade tagit ur armarna från jackan och satt ner dom i byxerna istället och sen gick han runt och lossades att han hade stånd. Han gick runt där på tomten och det såg faktiskt jävligt kul ut. Sen hade han ramlat och då gick jag för att hjälpa honom upp. Dessvärre hade jag lämnat kvar mina skor hos anton så han tog dom och sen ville han inte ge tillbaka dom. Jag antar att det berodde på att jag hade tagit hans mobil och vägrat ge tillbaka den. Jag ställde mej på kanten på verandan och så sträckte jag mej ut mot honom. Gräset var blött och av den anledningen gick jag inte bara ut till honom. Sen ramlade jag och så tog han imot mej och så gav han tillbaka skorna. Jag satte på mej dom och så satte jag armen runt hans nacke och tryckte ner honom och så sa jag att vi skulle gå runt lite. Stackarn han gick framlutad och drogs av en galen psykopat, det kan inte vara kul. Men det slutade inte så bra för mej, det slutade med att han bar upp mej och sen gick han in i en liten stuga där alla andra satt. Vi tröttnade rätt fort på att vara där så vi gick ut och jag började piska honom med en sladd. Efter att jag hade piskat honom på hans käraste ägodel ett antal gånger tyckte han att det räckte och sa att han faktiskt ville ha barn och familj. Sen var han tyst en stund och sen sa han:
- och du ska föda dom...
Ehm... okej.. det var en konstig sak att säga. Han tog tag i mej bakifrån och sen gick vi runt lite. stackarn måste fått ont i ryggen för han behövde ju böja sej hela tiden. men han verkade trivas med det. han gick där med armarna runt mej och så undrade han vart vi var påväg.
Vi gick en bit och tillslut började folk ringa och undrade vart vi hade tagit vägen så vi gick tillbaka. Jag hade piskat honom typ hela vägen men han sa ju att han tände på det så =P

Idag var vi och badade och stackarn var helt röd på ryggen.. fast det var inte mitt fel. Han hoppade i dirrekt men jag stod på stegen ganska länge och tillslut försökte han dra i mej. Jag fattar inte riktigt varför han inte ville att jag skulle stå där men men.. killar är konstiga sometimes.
Innan jag och elli skulle hem hade vi startat någon liten tävlig, asså jag och anton. Av någong anledning hade vi bestämt oss för att putta i den andra och ingen ville ge upp. han fick rätt många chanser att putta i mej men ångrade sej varje gång. Jag fick också några chanser men misslyckades varje gång.
Fabbe och Tiquila blev rätt irriterade på anton när han satte ner mej varje gång men jag var glad. Tillslut fick han i mej i alla fall och så kom jag upp och ville putta i honom. men istället kramade jag honom, jag antar att han blev blötare på det sättet sen vred jag ur håret på hans rygg. men jag tror inte att han fattade att jag kramade honom för att göra honom blöt. Men vad fan, han var ju rätt korkad då och då.

Men det är rätt sjukt. Jag strulade med honom när jag var full, okej det är förlåtligt..
men jag strulade nästan med honom nykter och då kom jag och tänka på freddan.
OOOPS!
Jag kanske är född att vara singel eftersom jag tydligen aldrig tackar nej till hångel... eller så har jag bara inte träffat den som jag tycker mest om även fast jag tror det...
Jaja, allt löser dej men flaskan var ett otroligt bra plåster på alla mina problem. + att man blir full lättare om man är deprimerad. övertrött och hungrig.. hehe jaa inte konstigt att det gick så bra för mej då =P

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Emma

haha, lät kul de där;)
men du, skriv mera för din blogg är bäst:)

2007-06-25 @ 12:00:45
URL: http://empur.blogg.se
Postat av: Issa

Det lovar jag att göra, det är lite segt med inlägg på lovet bara eftersom att man är borta endel.
Men senare idag kommer bilder på tre nya plagg

2007-06-25 @ 12:18:30
URL: http://stuumpan.blogg.se

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0