5 nya filmer

Åh jusste, självklart köpte jag inte bara mjukisarna ikväll.
Som dne filmälskaren jag är kom det nu 5 nya filmer till min samling!
Självklart förtjänar dom en liten plats i min blogg.
image156


Okej och den där bilden säger ju så otroligt mycket så..

Här är filmerna:




A Guy Thing

Jag har ingen aning om hur bra filmen är för jag har inte sett den än, men den handlar tydligen om en kille som är förlovad med en tjej och sen träffar han hennes kusin som är jätte sexig och inser att han har förlovat sej med fel kusin. En komedi som säkert är jätte kul, jag brukar inte ha fel











En djävulsk romans
Den har jag inte heller hunnit se, men den handlar om en tjej (Kathryn) som blir dumpad av sin kille lagon till sommarlovet. Då bestämmer hon sej för att hämnas och snackar med sin blaserade styvbrorsa Sebastian som ska hjälpa henne att få hennes ex´s nya tjej att framstå som ett fnask.
De slår dessutom vad om en helt annan grej: Om Sebastian lyckas förföra den fromma och pryda Annette, den nya rektorns dotter, innan skolan börjar får Sebastian Kathryn om han inte lyckas får hon hans bild. 






Heartbreakers
Den har jag därimot sett, och tro mej när jag säger att filmen är ett måste!
Om jag berättar handlingen kommer jag säkert säga för mycket, men jag kan säga att den handlar om en mamma och hennes dotter som lever på att gifta sej med folk och sen skilja sej. Som ni vet får ju tjejen alltid 50% av mannens grejer, det dom är ute efter är självklart pengar. Därför, om man är smart, hittar man en rik snubbe och ser till att han faller som om han trampat på ett bananskal, vilket tillstånd han än befinner sej i. Det är mamman som sköter själva giftemålen men dottern dras åt ett annat håll.
Som sagt den här filmen är ett måste, så jävla bra och så jävlar rolig. Vissa scener är helt underbara.









My Boss´s daughter

När den unga Tom blir erbjuden att sitta husvakt i chefens lyxvilla en kväll, ser han chansen att äntligen klättra uppåt på karriärstegen OCH- inte minst- att få chefens sexiga dotter Lisa i säng. Men vad Tom inte har räknat med är att villan plötligt kryllar av både oväntade och påträngande gäster som snabbt spolierar hand planer.








The girl next door
Den här filmen visades på tv igår... eller i förrgår blir det eftersom klockan är över 00.00, Men men skit samma.
Den handlar om Matthew som går sista året på gymnasiet. En dag flyttar en tjej in i grannhuset och han bli kär i henne. Hon är snygg, sexig och har allt. Dessuomt är hon en f.d. porrstjärna, vilket han inte vet om från början. Matthew lär känna henne och hon tar med honom på saker som han aldrig gjort och aldrig kunde tro att han skulle göra. Dessutom hamnar han i jobbiga situationer då och då. Filmen är väl inte den bästa som någonsinn gjorts men den är helt okej och jag skulle ju inte köpt den om jag tyckte den var dåligt.





Jag har bra filmsmak så om jag tycker att dom är 5 filmerna är bra är det definitivt värt att se dom.
Men jag tipsar verkligen alla att se heartbreakers, den är sjukt bra och the girl next door är också värd att se

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0