Stuumpans äventyr i Stockholm

Idag har jag haft en rätt galen dag. Till att böja med kunde jag verkligen inte sova i natt. Jag låg och tänkte på allt möjligt, jag var hungrig och av någon anledning var jag dödligt trött men ändå för pigg för att somna.. ni vet den där känslan - vidrig!

När jag vaknade på morgonen insåg jag att jag hade försovit mej, givetvis.
Så jag gjorde mej i ordning snabbt och tog bilen till skolan.

Det var bara det att jag råkade åka fel...

Alltså.. jag vet vägen, jag åkte rätt, men av någon dum anledning bytte jag plötsligt fil och åkte fel. Strax efter att jag hade bytt fil kom jag på det och sen blev det stört omöjligt att hitta tillbaka.

Först kom jag till Fridhemsplan, sen var jag plötsligt mitt inne i Stockholms innerstad. Jag kom till Centralstationen först och sen gick allt åt helvete och jag åkte runt i gigantiska cirklar. Tekniska höskolan, Sergels torg, Rådhuset, Stadion, Odenplan, Fridhemsplan igen och så runt några varv till.. Då oc hdå såg jag skyltar mot Kungsholmen. Jag blev riktigt lycklig när jag såg dom. Klart jag bestämde mej för att följa dom, men av någon dum anledning svängde jag alltid av fel. Tillslut kom det skyltar mot Nacka och Lidingö, och när man tillslut bara kunde köra mot Göteborg började jag nästan gråta.
Jag snurrade runt i stan i över 2 timmar innan jag tillslut hittade en skylt som skulle visa vägen hem. Tyvärr råkade jag svänga av fel igen och snurrade runt ett tag till.
När jag började snurra runt 2 timmar tidigare var min taktig att köra på måfå och hoppas att jag hittar rätt.. det gick inte så bra.
Sen började jag försöka lokalisera mej, det gick inte speciellt bra det heller.
Slutligan försökte jag komma ihåg hur jag hade kört för att hitta tillbaka samma väg när jag väl lyckats vända... det gick inte speciellt bra det heller.
Rakt fram, vänster, vänster, rakt fram, höger, rakt fram, vänster och vänster igen... Sen är man helt lost. När man väl lyckas vända kör man tillbaka på måfå och då blir det helt jävla fel igen.

Yes, jag var lost.

Tillslut hittade jag i alla fall min älskade skylt som skulle ta mej hem igen.

Den sista gången körde jag faktiskt inte fel. Efter 3 timmars körning var jag hemma och då hade jag aldrig ens hoppat ur bilen vid skolan. Det känns som en av mina mer meningsfulla resor jag kommer göra under livets gång, det här

Bortsett från att det blev rött hela tiden och att radion började ändra kanal av sej själv var det en helt okej tripp



Men tanken på att jag körde fel, även fast jag visste exakt hur jag skulle köra irriterar mej lite om jag ska vara helt ärlig
Jag hade 3 minuter kvar till skolan, jag hade hunnit göra mitt prov och allt hade varit jättebra. Istället satt jag i 2 och en halv timme och snurrade runt i innerstan. Det var ett äventyr i egen klass

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Linda

BMW :D <3

2010-11-17 @ 21:01:28

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0