Snowflake

Tänkte tipsa om min ögonpenna.
Just den jag har är vit och heter Snowflake. Jag brukar använda den å vattenlinjen för att öppna upp ögat. Den sitter nästan hela dagen. Den bleknar lite men man ser fortfarande en kontrast från mascaran. Jävligt snyggt.

Som sagt, just den jag har är vit, men det finns många andra färger.



Snowflake kommer från Make up store och kostar 149 tror jag.

Mitt betyg:



För att få 5 skulle den suttit även på vattenlinjen hela dagen.
Men jag har aldrig hittat en bättre ögonpenna så vill ni ha en bra till ett bra pris- kör på Make up store

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: 7.

Du skrev i ett tidigare inlägg att den här diskussionen, tillåts jag inte vara PK vill jag benämna det som en dispyt eller att det till och handlar om flera missförstånd - som jag uppfattar det att den inte kommer leda någonvart samt att du släpper det.



Jag vill börja med att jag respekterar både dig som person och det de åsikter du väljer att föra fram i text. Jag förstår att du har släppt det, men jag hoppas att du trots det kan ta del av mina observationer rörande dina inlägg och de kommentarer du fått.



Den här uppståndelsen verkar ha börjat med att någon kommenterade ditt inlägg innehållande att den tyckte att din beskrivning av dig själv var extra rolig då denne uppger sig för att känna dig i verkligheten. Vad som förefaller mig lite konstigt är vad den här personens intentioner är då den valde att kommentera anonymt, vad fyller det för funktion om denne ändå känner dig.



Du valde att göra ett inlägg tillägnat till den här kommentaren där du bryter ner tänkbara personer som skulle kunna ha gjort det. Sedan verkar det som att du kommit fram till vem det är men du uppger inget namn, dock verkar du ha ett hum och vilken krets den här personen tillhör.



- Jag tror det är här allt börjar. Du har helt rätt i att du inte anklagar eller uppger något namn på vem du tror att det är. Men vid det här laget reagerar två personer just för att du ändå skrivit vilken krets/kompisgrupp den här personen är aktiv i vilket möjliggör att sökandet blivit allt mera precis. Följaktligen känner sig då de två personer som kommenterar sig träffade vilket kan tyckas vara förståeligt.



Nästa inlägg ter sig i en allt häftigare(*inte häftig som i cool) ton där du som lätt kan uppfattas som ett angrepp mot inte bara de som kommenterade det tidigare inlägget utan alla som kommenterar på din blogg.



Här tror jag det första missförståndet begås. Det jag uppfattar av Samuels inlägg och det han främst reagerar på och försöker föra fram är att du i en viss situation fördömer ett visst beteende, men i inlägget efter själv använder det.



Fokuset har alltså flyttats från Samuels grundtes angående fördömandet och dömandet till att du tolkar det som om han misstror på din förmåga att förstå att folk har olika åsikter och de har all rätt att uttrycka de till att ifall du bryr dig eller inte.



Vad jag uppfattar i de senare inläggen är att jag får en känsla av att du (*du får gärna rätta mig ifall det här är fel) känner dig väldigt angripen av de här kommentarerna, trots att du upprepar tydligt att allt folk skriver inte rör dig ett dugg i ryggen. Dock befinner du dig i en väldigt utsatt läge tolkar jag det som eftersom du har din egna plattform i form av en blogg där du skriver vad du känner för att skriva och genom kommentarfunktionen kan vem som helst flika in med sina åsikter anonymt eller inte.



Utgångsläget ter sig inte vara den bästa för diskussion då mottagligheten hos dig inte verkar ligga på topp uppfattar jag det som.



Förhoppningsvis har detta inte påverkat din och Samuels relation då man kan tycka olika och det behöver inte alltid vara personligt, men att diskutera över nätet i skrivande form är inte detsamma om i verkligheten. Men det är säkerligen ni redan medvetna om.



Avslutningsvis hoppas jag att "Linda" tar sig en funderare över det hon skrev. Fullkomligt osmidigt och korkat gjort av henne.. Självfallet måste man förhålla sig till vissa normer och liknande, eller i ditt fall som du uttrycker det hon har varit med. Men i det här fallet var Samuels åsikter helt berättigade och legitima. Att du skall börja döma honom som inte klar i huvudet, respektlös och att du har förståelse för att hon inte gillar sin klass då det finns sådana som honom i den säger mer om dig än vad det gör om honom.

2010-11-09 @ 16:21:17
Postat av: Roya

WORD till denna kommentar!

2010-11-09 @ 18:54:41
URL: http://shortsentences.blogg.se/

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0