Mitt nya liv

Jag hatade mitt liv, allt var skit, i 6 år har jag försökt vända ljuset.
Eafter 6 år insåg jag att det behövs en ny taktik.

Det här är mitt nya liv



Förut hade jag i gång ett projekt att hjälpa er med självkänsla. Det ligger vilande nu, men jag funderar på att ta upp det igen.
Det här gjorde jag på en vecka.
Det första som behövs är inställning - rätt inställning = att vilja förändra sitt liv eller sej själv.
När man väl har ställt in sej är det bara börja jobba.
Vad gör mej deppig? Ensamhet, bland annat.
Jag tog upp kontakten med människor jag inte snackat med på länge, började rensa i mobilen. Jag har bestämt mej - falska människor är verkligen ingenting för mej. Jag har aldrig gillat dom men jag har kunnat stå ut med dom, nu är det slut på det. Jag vill ha riktiga vänner som inte sviker i tid och otid, som inte beter sej som idioter när dom har lust och som helt enkelt är bra vänner. Jag fick tillbaka kontakten med Indi, då började allt kännas lite bättre och nu har jag även fått tillbaka kontakten med Mr G. ag har rensat bort ogräs och laddat på med fina blommor.
Jag ville camouflera mej ett tag. Jag bytte hårfärg, nu känner ingen igen mej. Jag är trött på issa. Som blond ser jag bara den äckliga delen av mej i spegeln. Jag bytte utseende för att se något nytt. Som tur är, är inget permanent.
Jag insåg att cigg aldrig kommer kunna ta mej till toppen. Det var bara fimpa. Inga problem. Men jag kommer nog feströka ibland.. kanske.
Jag har gjort en ordentlig makeover. Jag ser allt med andra ögon, inklusive mode.
Jag insåg också att ett av mina problem är att jag träffar fel personen och gör fel saker med dessa personer. Jag har för hög profil, det är jag och det kan jag inte rå för , men jag kan tänka om.
So for now lever issa delvis i celibat..

Issa har lekt färdigt, nu får människor ta mej som jag är eller inte alls. Jag tänker inte gå med på att göra saker bara för att få en vän längre. Jag tänker inte tvinga mej själv att tro på folks skitsnack för att jag tror att jag blir lycklig då och jag tänker inte gå på lögner längre. I'm done with it.

Säg hej till den nya issa'n

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0