Räcker det inte nu?

Alltså Samuel nu får du fan ge dej... vad vill du? på riktigt!
Fram tills nu diskuterade jag trevligt. VEMS NAMN ÄR DET JAG HAR HÄNGT UT?

KAN NÅGON DÄR UTE VARA SÅ JÄVLA SNÄLL OCH SÄGA DET!? NI ÄR FÖRBANNAT DUKTIGA PÅ ATT SNACKA SKIT MEN EN ENKEL FRÅGA KAN NI INTE SVARA PÅ!

Och Samuel vad gäller den där texten befinner du och jag oss på heeeeelt olika plan. Jag märker det desto tydligare nu. Inte ens om jag så förklarade 10 gånger skulle du haja. Jävla tur att jag kodar så mycket. Mycket av det jag skriver skriver jag för mej själv. Jag tvingar inte folk att läsa, dom bara gör det. Jag vet att allt jag skriver kan läsas av alla, jag har valt det så ge fan i att försöka säga något smart om att det här är internet och bla bla bla... inte anonym bla bla bla..
Jag vill inte vara anonym, jag ber inte om att vara det. Jag bara gillar att skriva vad som faller mej in just för stunden. Folk väljer att läsa, eller så gör dom det inte. Jag är beredd på kommentarer efter varenda inlägg. Men jag har inget som helst intresse av att försöka få folk att fatta mina texter, då hade jag skrivit extremt tydligt redan fån början.
Sorry Samuel men du är inget undantag. Jag har inget intresse av att öppna min hjärna för dej.
Jag vette fan om du LÄSER min blogg, men överallt står det tapetserat - Läs min blogg med en nypa salt.
Om du tänker fortsätta läsa mina texter rekomenderar jag att du följer det. Du kommer inte få ut ett skit av att kommentera, blir arg, fråga saker eller vad du nu kommer göra.

Du frågade mej om du passar in på min beskrivning av en stockholmssnubbe och nu har du bevisat en liten del som faktiskt gör det. Om man läser texten med mina ögon ser man det klart och tydligt. OBS !!! Jag påstår inte att allt skulle vara dej upp i dagen för det, jag bara svarar på din första fråga. Jag känner inte dej, vet knappt vem du är.. mer än att du går i min klass dårå, men redan nu har jag kunnat svara på det. Jag kan inte förklara, du behöver mina ögon och min hjärna för att fatta. Vi tänker så olika. Just därför kommer jag nog inte överens med den här befolkningen - som temat från början var. *SUCK*

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Linda

Den där samuel går han i din klass? i såna fall förstår jag varför du inte tkr om din klass. är alla som han?



Till samuel:

låt henne vara. om du läser hennes blogg borde du veta hur hon har haft det. så jävla respektlöst av dig att hålla på så här. hon har ett speciellt sett att se på saker men låt henne ha det då. jag tkr inte att du verkar helt klar i huvet heller. man håller inte på så här mot en i sin klass



stuumpan skitbra blogg keep up the good work :)

2010-11-08 @ 23:51:08
Postat av: Anonym

Linnea? Vill och vill, försöker bara förstå varför du skriver som du gör. har följt din blogg ganska länge och tagit den med en nypa salt fram tills nu. Men om du nu inte vill ''öppna'' din hjärna som du framställer så gör inte det :), Dessutom anser jag inte att detta är att snacka skit överhuvudtaget, utan mer att vi argumenterar?. Men tydligen har jag missförstått. Och som jag nämnde tidigare är jag inte ute efter ett bråk, men det känns att det utvecklats till det. Men jag ber om ursäkt om detta har utvecklats till ett gräl.



Och till dig Linda som kommenterat vad jag skrev. Intressant att du dömer mig efter ca 3 kommentarer :)

2010-11-08 @ 23:59:16

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0