Kista á la blattefamilj

Känner att förra inlägget triggade upp mej. Nu är jag förbannad här!
Det är nog dags att börja förbereda sej på onda kommentarer dessutom. Det är sällan man får tycka som man vill längre. Allt ska diskuteras. Kör hårt, jag är redo för att läsa era onda kommentarer med halvsovande ögon



Nu släpper jag det.
Istället kan jag ju berätta att jag var i Kista igår (lördag) 
Alltså ja... hehe... det är nog dags att jag slutar ranta dit i tid och otid. Min famil körde i alla fall en blattestyle. Alla som bor i Stockholms vackra förorter vet vad jag menar.
Varje söndag åker varenda blattefamilj som bor i Tensta och Rinkeby till Kista. Vad dom gör där vette fan, men jag tror att det mest handlar om att visa hur stolt man är över Kista. Jag tror att dom käkar kebab och vandrar runt mest. Haha, nej men jag tycker att det är sjukt gulligt. Jag är ju inte rasist så jag ser inte alls ner på stilen.

Min familj körde en copy på lördagen, så vi gick och såg Hämnden med min älskade Micke P.
Efter det käkade vi, dock inte kebab



Filmen var bra, men jag vet inte hur man ska beskriva handligen. Se filmen istället. Om man har läst filmkunskap, som jag har, kan man verkligen se ett djup i filmen  Haha... kidding. Filmen är otroligt känsloladdad och visar en bra verklighetsskildring mellan I- och U-länder. Den skildrar människans tänkande och handlande i olika konflikter och barns olika typer av utsatthet i olika delar av världen. Det låter kanske dödstrist men Hämnden är en film man faktiskt borde se.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0