Sex

Och sist det ni gillar mest.



Så vitt jag vet gillas den här ställningen av dom flesta.. dock tillhör inte jag riktigt den gruppen. Jag ska inte gå in så mycket på egna åsikter utan försöka vara helt objektiv men den här ställningen kräver att man som tjej är åtminstone lite vig eller inte alltför stel. Har man svårt att slappna av blir det lätt att man tänker mer på att inte prutta än om det är skönt eller inte. Killar å andra sidan brukar kunna uppleva den här ställningen som rätt.. skön. Jag antar att det är för att dom "sitter" rätt bekvämt och dessutom blir tjejen rätt tight av att ligga sådär, dels för att magen dras ihop men också för att benen är ihop.
Ställningen är enkel, svår att misslyckas med. Nackdelen är att den inte är helt bekväm och att många killar har en tendens att komma rätt snabbt i den... Eller tja, ibland kan det ju vara bra om killen kommer fort.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0