Någon i skolan som vill ta en snabbis?

Haha.. skämt förstås. Jag vet att ni är många THG-are som klickar in här en del, så det kanske är bäst att jag förtydligar att det där var ett skämt



En enkel ställning i alla fall. Intim och mysig. Gillar man ögonkontakt fungerar allt ställningar som den här fina fisken. Många killar klagar på att tjejer ha en tendens att bara ligga där som döda paddor. Jag förstår att dom inte gillar det, det skulle inte jag heller göra om jag var kille. Den här ställningen fixar till det hela lite i alla fall. Genom att klamra fast benen runt killen kommer han känna lite mer närhet och intimitet. Tänk dock på att itne klamra fast dej för hårt, för då blir det rätt svårt för honom att röra sej ordentligt, självklarhet för många men inte för alla. Eftersom benen är lite pressade mot huvudet kommer man som tjej upp lite och det gör att han kommer in ovanifrån och oftast kan komma riktigt djupt. Det är något som killar måste tänka på. Längs in är inte samma sak som skönast.

Nej nu hinner jag inte skrva mer. Testa ställningen. Den är jävligt skön. Lite tråkig om man frågar mej, men skön. Själv ska jag springa iväg och vara en duktig samhällsvetare höhö.




Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0