Shopping i Södertälje

Då var det dags att visa upp det som jag har bränt bort månadens pengar på... typ.

Det har varit en jävligt tuff månad. Jag började med att betala körskolan och lägga undan mina tusenlappar till Spanienresan, resten har jag haft kul för.

För första gången på länge är det en tresiffrig summa när jag kollar på kontoutdrag. Höhö, jag låter mortskämd, men jag jobbar och förhoppningsvis förtjänar jag mina slantar. Jag har ju precis blivit fast anställd, så något bra gör jag väl tydligen.
I och för sej är det väl svårt att göra dåligt i från sej när man jobbar på ett ställe med så underbart härliga människor. Vi är som en enda stor familj

 

Anyway..

I lördags brände jag skallen igen. Fast på ett snällt sätt den här gången. Det var ingen annan person i spegeln, nej inte den här gången. Jag vet att jag skriver luddigt, men jag tror att ni förstår mej.

I söndags jobbade jag kväll så jag slaggade i Södertälje och innan jobbet blev det lite shopping. "Bra-att-ha-grejer" ni vet.



Allt är från H&M


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0