Guys, take your chances, before it's too late

Imorgon är det tisdag. Jag skulle egentligen ta en sväng till Filip då , men det verkar som att han bangar. Trist för det hade varit kul, jag behöver nog någon som får mej att skratta lite nu. Men jag tror att han är lite rädd för mej  Jag vet inte varför, men han läser ju min blogg så något har väl skrämt honom.

Stackarn, jag känner igen det där.

 

Det var samma sak med Matte. Matte är en kille jag har känt i typ 5 år. Han försökte med mej på alla sätt. Och nej det handlar inte om sex, inte bara i alla fall . När han fick chansen tog han inte den, jag gissar att han blev rädd eller så var jag helt enkelt inte värd att slänga tid på. Jag vet inte.
Han ångrade sej efter ett tag, och då var det försent. Jag hade kille och var inte beredd att ge upp mitt förhållande för honom. I 2 år gav han inte upp. Han ringde mej, skrev på msn och tjatade som fan. Klart , han tog ju det lugnt. Han var ju inte jobbig , mer än att han fick mej att längta efter att vara singel ibland.

Just nu gör Filip samma grej. Hoppas att han inte ångrar sej bara, för det lär ju vara försent då. Det finns en kille där ute. Jag vet inte vart han är eller hur jag ska hitta honom, men den dagen jag hittar honom...


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0