Stuumpan svarar: Porr

Jag skulle vilja reda ut en sak till



seriöst det blir för mycket. det finns porrsidor! jag kan inte ens kolla din blogg hemma, fan mamma tror ju att jag kollar på porr.

Det gäller givetvis alla synpunkter på min sexdel som blivit lite mer naken. Jag förstår att många reagerar som personen som skickat kommentaren jag nu svarar på. Jag själv tycker att det är för mycket. Jag säger det igen som jag sagt så många gånger förut. Ni efterfrågar saker och jag levererar det ni vill ha.
Det är bra att ni kommer med kommentarer om ni tycker att något är dåligt. I många fall kan jag skära ner på saker. Men det här är svårt, eftersom det är så många som vill ha mer av det, men samtidigt tycker jag att det ger min blogg en helt annan bild än vad jag vill ge, och dessutom vill jag att alla ska kunna läsa min blog utan att känna obehag.

Jag själv känner att det är lite för mycket, så jag håller med många av er. Men bland mina manliga läsare verkar det där vara det enda som underhåller dom. Jag lägger upp någon bild någongång ibland, det är inte så ofta. Jag ska tänka över det hela mer, men samtidigt är det ju ni som styr det här bloggen mest.

Den 8:e februari gjorde jag en undersökning angående detta och såhär svarade ni:

Det är en rätt klar majoritet som vill ha mer, men samtidigt måste jag ta hänsyn till dom 30% som inte vill se sånt. Text och fula bilder på mej kan man lätt bläddra förbi, men många upplever det där som stötande. Och personen som skrev kommentaren har rätt i en sak- det finns porrsidor.

Jag håller med alla. Jag driver en blogg som inte liknar någon annan. Jag har med lite av varje och mitt mål är att försöka få alla att hitta något som intresserar dom.

Nu vet ni lite mer om det här i alla fall. Jag hoppas att ni förstår att det är lite svårt för mej att bara rakt av ställa mej på en sida.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Anonym

vad heter carre egentligen?

2010-02-20 @ 23:18:29
Postat av: Isa

Det finns ju typ "spoiler"-taggar som man kan lägga in bilder i. Då döljs bilden tills man trycker på knappen, och om man då skriver vad som finns där, så kan man välja själv om man vill se eller inte. Medelväg?

2010-02-21 @ 09:55:02
Postat av: Anonym

Varför inte bara länka bilder utan att lägga upp dom, dom som vill se kan klicka och resten kan fortsätta läsa din underbara blogg <3

2010-02-21 @ 12:36:26
Postat av: Johan

Majoriteten talar sitt tydliga språk.. bloggen får hälften så många läsare.. så enkelt är det...

2010-02-21 @ 12:37:34
Postat av: llouise

Tycker att din blogg är perfekt som den e. Fortsätt så !

2010-02-23 @ 01:11:35
Postat av: Sexperiment

Ett tips är att om du ska lägga ut pornografiska bilder så bör du överväga att byta sida för risken finns att du blir avstängd från blogg.se annars. (det hände oss)

2010-02-24 @ 18:33:48
URL: http://sexlovingcouple.blogspot.com/

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0