Sex - Våga rida



I ett förhållande går några procent av sexet ut på att ge och ta. One night stand.. aa där kör man väl bara på. Så det här går väl ut främst till dom som har en KK eller ett förhållande, eller möjligvis ett aktivt sexliv på ett sätt som jag inte riktigt kan förstå.

När det kommer till att rida ser många förhållanden ut såhär: Killen tjatar som fan om att tjejen ska ridan, men hon vill ha allt "serverat på silverfat". Vill säga, hon tycker att han ska sköta jobbet, av olika anledningar.
Jag vet att flera av er känner igen er nu.
Tyvärr fungerar det ju inte så.
Många tjejer är också väldigt osäkra när det kommer till att rida. Det kan bero på att dom inte gör det så ofta, och då blir det en ond cirkel av alltingl. Man gör det ine så ofta, det gör att man intalar sej själv att man är dålig och då vill man ännu mindre göra det.

Mitt tips till tjejer som har en kille dom kan lita på är att våga ta steget och föröska rida lite oftare. Han kommer antagligen inte klaga. Kolla hans reaktion så märker du vad han gillar. Killar är inte sådär jätteduktiga på att klaga när dom har en naken tjej över sej så lita på dej själc och det du gör. God damn it, det är fan bara sex. Man behöver inte fokusera så mycket. Överraska honom, bränn några kalorier och känns det otroligt obehagligt att titta på honom, gör som ovan. Det är faktiskt en otroligt bra ställning när man känner sej lite osäker på att rida. Fast jag tycker att man bör sitta på knäna istället, och det underlättar om han ligger stilla. Så börjar man, sen kan man avancera sej uppåt.
Glöm inte, som jag skrev, att sluta tänka så himla mycket. Jag vet att det är jobbigt och att det känns grymt osexigt att bli andfådd och jag vet att man inte kan njuta fullt ut och har man dessutom lite större bröst är det inte det absolut skönaste att hoppa upp och ner. Men testa och hitta din stil.

Mitt tips till killar som är med en osäler tjej är att peppa henne istället för att tjata. Visst gör vi det om ni tjatar tillräckligt länge, mest för att man känner sej pressad för att ni ska lämna en för någon annan, eller för man inte vill se er besvikna, eller för att man helt enkelt inte pallar med erat tjat. Men blir det skönt då? Många killar bryr sej inte om, och känner inte av om tjejen inte vill. Men är det ine skönare att bli tagen av en tjej som överraskar er och gör det utan att ni behöver tjata? Elller har jag fått allt om bakfoten nu?
Peppa henne istället, hur gay det än låter, men det kommer få henne att göra det fortare och hon kommer antagligen göra det bättre också.

Reultatet är bättre sex. Lyssna på den som har erfarenhter av hur man får till ett bra sexliv.

Som avslut kan jag väl erkänna att jag inte är en ryttare för 5 öre. Jag vill ha allt serverat på silverfat jag

 

... Men jag är jävligt duktig på att överraska


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Fotograf/modell Sandra

Gillar din blogg. Men du var inte avundsjuk. Kan jag. Så kan du.

2010-02-08 @ 20:36:10
URL: http://sandish,blogg.se
Postat av: Fotograf/modell Sandra

Gillar din blogg. Men du var inte avundsjuk. Kan jag. Så kan du.

2010-02-08 @ 20:36:12
URL: http://sandish,blogg.se
Postat av: a

Jag är en megaryttare isf - älskar att rida! Om han samtidigt tar på mig har jag grymt lätt för att komma, det är faktiskt enda ställningen jag har kommit i. Men vet du någonting jag kan göra för att det ska vara lika skönt för min pojkvän som för mig? Han har väldigt svårt att komma när jag är överst, han har gjort det några få gånger bara.

2010-02-09 @ 16:53:56
Postat av: Peter North

I love when she's on top of me!

2010-02-09 @ 18:46:56
Postat av: Johan

Å nu kommer det här.. skulle dock inte vilja ha mer 3D.. nu snackar vi LIVEfeeds..

2010-02-09 @ 18:49:36
Postat av: Kärlekens Land(o)

nej, det är klart att tjejer alltid ska ha allt serverat på ett silverfat. Gör man inte sexet (och allt annat för den delen) som kvinnan vill så minskar hennes tillfredsställelse och hennes tillfredsställelse bör vara det högsta och enda målet, även i ett förhållande.



Vi blir tillfredsställda på köpet:)

2010-03-11 @ 02:27:15
URL: http://landosteve.blogspot.com
Postat av: henrik barry

vill du ha sex??? jag vill fast med dig<3333 love ja<3 puss på munnen

Postat av: jeden procent

I do not know if it's just me or if perhaps everyone else encountering issues with your website. It appears as though some of the text in your content are running off the screen. Can somebody else please comment and let me know if this is happening to them as well? This may be a issue with my browser because I've had this happen
previously. Many thanks

2013-01-03 @ 19:17:56
URL: http://www.1procent.edu.pl
Postat av: preisvergleich mietwagen

This paragraph is actually a nice one it assists new the web people, who are wishing in favor of
blogging.

2013-01-07 @ 23:45:33
URL: http://www.preisvergleich-mietwagen.net

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0