Förläng sexet

Kollade min mail igen, det droppar ner en hel del mail men jag tar ju inte upp alla i bloggen. Jag läste ett nyss som var från en tjej. Hon säger att hennes kille har det där problemet som vädligt många killar har och som dom flesta killarna upplever som jävligt jobbigt- För tidigt utlösning.

Klart det är jobbigt när tjejen förväntar sej hårt, snabbt och länge och sen kommer man efter 3 minuter. Besvikelse nr. 1

Tur att det finns hjälp då.



Det här är en olja som ska hjälpa till att förlänga sexet.

Sängkammarolja

Oljan gör så att blodkärlen vidgas, vilket fungerar ungefär som en kukring när hela kuken är insmord ( 2-6 droppar ). Resultatet blir att blodet pumpar långsammare, något som ger fördröjd utlösning.
 Tjejer reagerar med ökad känsel i kontakt med oljan.

Ät för fan inte den här oljan.


Jag vet ine exakt vad oljan på bilden innehåller, så ät den inte för säkerhets skull. Ska ni hålla på med oralsex är det bättre att smörja in kuken efteråt. Vanligtvis tar det en liten stund innan man märker någon skillnad också, det kan vara värt att tänka på.
Jag tror, men jag är verkligen inte säker, att i princip den enda effekten av att suga av en kuk som är insmord i den här oljan är att läpparna domnar bort ett tag. Men det beror nog på vilken olja det är. Som sagt, jag vet inte vad oljorna innehåller för konstiga ämnen så om ni köper en, käka inte upp det då. Och om ni gör det och det händer något, skyll inte på mej då . Härmed avsäger jag mej allt ansvar .. Hmm, undrar om man kan säga så

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0