Ni vet vem jag är .. creeeepy

Hej
Nu kom jag precis hem igen här. Börjar bli lite smått trött så jag ska väl snart börja ta bort sminket och sen sova några timmar.
Sorry guys för att filmen fortfarande inte finns uppe. Jag har försökt korta ner den lite, men det går i princip inte. 8 minuter lång är den, men för er som är intresserade lär det inte bli jobbigt att kolla på. Enda grejen är väl att dagen idag har varit en otroligt låg och deppig dag för mej. Först nu på kvällen tinade jag, eftersom vi fixat lite roliga planer för fredag. Hoppas det blir av.

Filmen är i alla fall på G men det kommer ta ett tag till. Den kommer antagligen inte vara uppe förrän imorgon. Men för er som har efterfrågat den här filmen är det kanske inte helt fel att ha något att längta efter.
Vad vet jag?

Förlåt till alla grabbar också som spänt suttit och väntat på att få se lite B-porr. Jag får väl för eran skull, tjejer också förstås, lägga upp en bild strax.
Det är bara att jag har lite svårt för det där.

För varje dag som går inser jag mer och mer att större och större del av västerort läser min blogg. Jag måste helt ärligt börja tänka på vad jag lägger upp.
Dels för att jag inte har någon lust att det går massa idiotiska rykten om mej
men också för att bilden av mej inte ska förändras.

Av respekt försöker jag också hålla mej till en blogg som ska gå att läsas av alla utan att man ska må illa när man klickar in. Men jag vet ju att ni är en hel hög kåtbockar allihop så..

                                                 Ni önskar, jag levererar
                                                    That's stuumpans lag.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Anonym

seriöst det blir för mycket. det finns porrsidor! jag kan inte ens kolla din blogg hemma, fan mamma tror ju att jag kollar på porr.

2010-02-18 @ 08:43:21
Postat av: johan

snusk sprider sig som ringar på vatten

2010-02-18 @ 11:38:05

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0