Stuumpan förbereder sej smått

Nu tänkte jag lämna tipsen på allt man har på sej och gå över till när jag verkligen hamnade på rätt ställe för mej.

Jag sitter här och klickar runt och hittar prylar med alla möjliga konstiga funktioner när jag plötsligt hamnar på en sida som är helt rätt för mej, eller rättare sagt en bild med en sak, som man kan köpa och som bara skriker åt ej att jag borde köpa den.
Varje gång när jag ska gå ut står jag och räknar så jag har med mej det viktigaste. Jag vet exakt hur många det ska vara problemet är att det alltid saknas en och jag kan inte komma på vad det är. Pengar, nycklar... pengar, mobil. Aa ni fattar.

Den här saken tänkte alltså hjälpa mej nu när det inte är så farligt långt kvar tills jag skaffar mej en egen lya

 



Den dörrmattan ska definitivt följa med mej när jag flyttar hemifrån. Och för en så billig peng som 259 kronor behöver man ju inte ens diskutera saken

Ibland är jag rätt harmig av mej. Jag har redan börjat spara undan grejer som jag ska ha när jag flyttar och jag vet ju inte ens när jag har tänkt göra det. Hur som helst har jag en påse med lite glas och sånt som jag har fått tag på genom åren. Flyttar jag hemifrån när jag är 25 så kommer den påsen bli stående riiiktigt länge. Låt oss hoppas att jag inte tänker flytta så sent ...

 

Så okej jag vet mycket väl vad som ska följa med mej , en sak som däremot inte ska följa med mej är den här från samma hemsida som dörrmattan:

 



Usch vilken vidrig.. förstår inte hur någon någonsin ska vilja köpa den där. Eller jovisst den är ju cool och så men fan efter all skräckfilmer man har sett med sånt där så känns det tveksamt. Nej inget blodigt duschdraperi för mej inte.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0