Att jobba på Donken

Hej

Nu sitter jag i min säng och laddar upp inför en kväll av jobb. Yes, om ett tag stiker jag iväg igen och ska jobba några timmar.

Nu ska jag låta det här inlägget gå till mitt jobb.

Många har frågat hur i helvete jag klarar av att jobba på donken. Inte för stressen utan för att det är ett av jobben med "sämst rykte".

Mitt svar på det blir :

- Hur i helvete klarar ni av att INTE jobba på Donken.

 

Jag och kollegorna har skitkul faktiskt. Alla har lite olika åldrar och olika personligheter men vi alla har en sak gemensam, vi är sociala och har inga problem att prata. Så när det är ont om gäster kan vi stå där bakom kassan och snacka om allt möjligt. Lite bakom kulisserna får ni nu.

Och tro mej när jag säger det, vi har riktigt kul ibland. Sen är det ju klart att det finns några riktigt torrbollar, precis som på alla jobb men i det stora hela är vi som en enda stor familj som det är otroligt lätt att komma in i.

Så kort sagt, jag trivs otroligt bra. Sen är det ju fortfarande ett jobb. Vissa dagar är ju jobb riktigt pain in the ass precis som föräldrar, pojkvänner, skolan, mensvärk, vänner, träning, plugg, städning... ..... ....

Allt är ju fan pain vissa dagar. That's life. Men jag är otroligt glad att jag alltid har mitt jobb som muntrar upp mej. En trist dag i skolan med omogna människor som gått mej på nerverna så att jag kommer hem och är lite smått irriterad muntras snabbt upp av folket på jobbet.

Så jag säger det igen till er som undrar hur jag kan vilja jobba där: Jag trivs otroligt bra och jag är jätteglad att jag hamnade där jag är.

 

Dessutom finns det en hel del fördelar med att jobba på Donken:

  • Man blir stresstålig, vilket är bra för framtida jobb
  • Man träffar nya människor
  • Man utökar sitt sociala sinne och har lättare att prata med människor
  • Man går ner i vikt, yeeey
  • Man kan få jobb på Donken utomlands, eftersom hela världens Donkar har som policy att se likadana ut vart man än kommer


Sitt där på era ålderdomshem och torka gamla kärringar i röven, sopa fimpar på perronger, Sitt i en biljettlucka och se alla hoppa över spärrarna i Johannelund, tryck ner nappar i halsen på små barn som vägrar sluta skrika, rasta lata människor hundar, sälj jultidningar, gör vad fan ni vill jag stannar precis där jag är

 


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: angelica

Jag har också jobbat på donken och jag kan bara hålla med dig :) Man har superroligt!!

2009-09-30 @ 01:16:13
URL: http://inevercry.blogg.se/
Postat av: angelica

Jag har också jobbat på donken och jag kan bara hålla med dig :) Man har superroligt!!

2009-09-30 @ 01:16:16
URL: http://inevercry.blogg.se/

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0