Underkläder för 2

Plötsligt fick jag lust att skriva lite om konstiga underkläder. Och det satte jag igång med, till en början gick det faktiskt riktigt bra. Jag vet inte hur mycket konstiga underkläder jag har skrattat åt denna ensamma natt. Hur som helst gick det bra.. och sen blev jag klistrad på något helt annat. Nu sitter jag här med lite för många internetrutor uppe så photoshop vill inte alls som jag vill just nu. Så tyvärr får jag nöja mej med att visa upp en bild på något som jag helt ärligt inte ens kan namnge. Kolla på bilden och sen får ni bedömma själva. Sånt där är verkligen inte min grej 


För er som då är intresserade av att dela underwear med någonannan så kan ni beställa hem det Här.
Just för tillfället är dom dock slutsålda, vilket inte är så konstigt eftersom dom kostar lite över 100 kronor och dessutom är aningen.. vad ska man säga? unika?

Men i mitt huvud återstår fortfarande den stora frågan: "Vad gör man sen då?"
Okej låt oss säga då att man står där och delar tygsaken med en annan och i början är det kul, man skrattar, man är skitdåligt på teamwork så man ramlar, och det är också skitkul. Sen då? Sen lär man sej det där efter ett tag och sen ska man bara stå där rakt upp och ner eller?
Alltså som jag ser det finns det ingen direkt intressant funktion med den där saken. Personligen kan jag väl erkänna att jag nog skulle tycka att det där är helt hysteriskt roligt i början. Men då tillhör ju jag dom människorna som underhålls av lite udda saker också. Men sen vette fan längre. Okej jag står där och delar mina trosor eller tja, eller kanske står jag rent utav i ett par kallingar, det gör det samma. Jag delar underwear med en naken kille. Ja okej jag har erkänt det är förmodligen jättekul i början och nog en rätt konstig känsla eftersom man har varit helt ensam i sina underkläder sen man satte på sej ett par för första gången.

Jag tror ni fattar min poäng.. Kul i början men sen inser man nog att det står en naken person vääldigt nära och jag tror att dom där underkläderna för dom flesta blir rätt ointressanta då.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0