Min helg

Såhär har min helg sett ut:

Fredag: Jag kom hem från skolan, as trött. Satte på en film och mitt i filmen ringer chefen och undrar om jag kan jobba extra under lunchen på lördagen, alltså dagen efter.
Jaja visst, kan jag väl. Fast egentligen hae jag hoppats på en helt fri helg. Senare kommer Carre och så ser vi om hela filmen igen. Eller tja, det blev några stopp. Först pausade vi för att gå och laga mat. Tacos blev det, som vanligt haha.
Sen bastade vi . Carre hade med sej öl till sej och cider (xide) till mej så även om bastun var lite för varm så var det mysigt.
Efter det kollade vi i alla fall klart på filmen och sen spelade vi ett spel som jag fick hem på posten för några dagar sen.
Jusste det har jag glömt att berätta om. Hahaha då får jag göra det i något inlägg snart

 

Lördag: Jag går upp relativt tidigt och klär på mej och slänger i mej lite frukost, för att sen få ett samtal från en av skiftledarna på jobbet och då få reda på att snurrig som jag är har jag sprunigt upp en timme för tidigt. Haha rolig mening det blev. Anyway, det gjorde inget för dom behövde extra hjälp på jobbet så jag åkte dit och kom dit en timme tidigare än vad som var tänkt.

Efter det åkte jag hem där Carre fortfarande låg i sängen. Vi gjorde oss i ordning. Jag bytte om, sminkade mej, fixade håret bla bla bla. Sen gick vi över till mamma och "firade" brorsan som fyllde år för några dagar sen.

Några timmar senare åkte jag och Carre hem till Sara för att käka middag. Egentligen skulle Roya också komma men hon var nog lite för bakis för att palla tror jag. Stackarn. Det gjorde inte så mycket. Visst det var trist att hon inte kom men vi klarade oss ändå.

Vi gick och handlade käk först, tacos blev det.. oj vad oväntat.

Sen gick vi till videobutiken föratt hyra Troja men skiten hade inte den. Jävla skit. Så vi gick hem till Sara, lagade mat och sen spelade vi Yatzy istället. Gissa vem som vann, haha! I did!

Sen kollade vi på ett rätt kul program på MTV och sen åkte vi hem alal 3. As trött kom man hem och somnade nästan på en gång.

 

Söndag: Jippi, sista dagen på helgen och som vanligt tyker man att man inte har gjort något vettigt. Idag är det plugg för min del. Jag försöker och jag kämpar stenhårt och det går fullstänigt åt helvete. Jag ska snart försöka igen. Sen ska jag åka och jobba igen.

Under tiden tror jag att Carre ska sitta och prata lite med min mamma eller något haha. Sen får han fan komma med bilen och hämta mej. Tror att jag ska försöka göra ett tappert försök att se Troja ikväll istället.

 

Det var det nu måste jag verkligen plugga, sen ska jag packa och sen är det antagligen jävligt bråttom till jobbet.
Nu kanske ni förstår lite bättre varför jag inte riktigt har haft tid för bloggen..

 

Puss och kram


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: frida

Tacos är väll din favvo mat? jag tror det!

2009-09-13 @ 21:18:31
URL: http://bestfriidiis.blogg.se/

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0