Smycken gjorda av kärlek

I samma veva som jag förlorade min mobil förlorade jag också två halsband som jag har haft sen jag var liten. Det var faktiskt jävligt tråkigt men inte mycket att göra åt.

För att mntra upp mej själv lite sitter jag och kollar runt på andra smycken. Nog är det lätt att hitta smycket på internet men jag är kräsen och jag vet precis vad jag vill ha.
För övrig är jag väl en sån där person som har en hel del smycken varje dag, varför?
Jo för att jag känner att smycken drar upp allting. Om jag en dag är trött, osminkad eller bara luffar runt i mjukiskläder kan jag alltid piffa till mej lite med lite smycken. Där är räddningen som inte förstör varken hud eller hår.










Halsband med ringformad namnbricka och romantiska hängen.

Det här är några eempel på smycken som gärna får komma hem till mej. Synd bara att alla utom dom första ska vara så himla dyra

Dom första 2 kostar 299 respektive 149 kronor och du hittar dom här

Dom föjande 5 bilderna visar ett armband och en ring. Ringen gillade jag verkligen. Den är gjord så att bara den man vill ska se ska kunna se vad det står. Jättesöt på precis alla sätt, fattar inte hur dom kan ta så mycket pengar för den bara  Jag låter jättesnål nu men for fuck sake det är en jävla ring. Armbandet ligger på 590 kronor och ringen på 980 kronor. När jag har fixat upp min ekonomi lite då ska jag fan ha ringen!
Vill du köpa den före mej så finns den
här

Sista bilden var verkligen en av favoriterna. Självklart vill inte jag att det ska stå Kasper oh Isabella på mitt, men det har ni säkert redan förstått. Just nu är det väl egentligen inte ens någon mening med att köpa det eftersom jag inte har något namn att skriva tyvärr... men ändå. Det är så himla fint.
Det sista halsbandet kostar allt mellan 1599 - 2549 kronor, eftersom du gör det själv. Gör halsandet
här

Det var det


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0