Till Sara!

Till Sara: Gumman hoppas du ser det här. Förlåt att jag inte ringde men jag råkade klicka ner din ruta när du loggade ut och sen var numret borta. Dessutom har jag en sån där fin Nokia som älskar att krångla så jag kan praktiskt taget inte göra ett skit med min mobil mer än att ta emot samtal... när den är på det humöret.

Förlåt förlåt förlåt
Men jag ska försöka fixa det här på något sätt. Sorgligt nog är det ju inte bara ditt nummer jag har förlorat så jag är lixom typ lost in space nu och det finns väl en del människor som tror att jag finally har dött eller något.

Jag ska försöka få tag i dej igen då. Och jag ska försöka ta reda på var numret till min mobil är också så du kan få det.

Love you


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: sara

hoppas du läser det här nu gumman, skickar ett mail til dig på face så får du ringa mig ikväll okej?? jag måste måste prata med dig och det är otroligt frustrerande att jag inte får tag i dig!

2009-09-20 @ 15:04:31

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0