Naturlig brud.. Yes I am

Kommentar på min sminkvideo:

Naturligt är alltid bäst!

Jag tycker det är så gulligt med killar som säger så.. även om jag vet att många säger det just för att dom vet att tjejer uppskattar att dom säger det och det är en liten taktik för att få ner en tjej lite lättare .. och fan vad vi går på det varje gång.
Alla killar gör väl inte så men det finns gott om dom som försöker.

Jag gillar verkligen när killar säger att tjejer som är naturliga är bäst, då känner jag verkligen att det finns folk som uppskattar mej för den jag är.
Fast samtidigt tycker jag att det är tråkigt. Jag tycker att det är as kul att hålla på med smink, det är ett intresse jag har, en samligt jag älskar att bygga på och titta på. Jasg tycker att det är kul att göra mej fin för killar och för mej själv och jag tycker att det är riktigt kul när folk uppmärksammar det och säger något om det.

Jag kan inte riktigt bestämma mej för om jag gillar när killar säger att det är bäst med naturliga tjejer eller om jag tycker att det är rätt trist. Om man nu ändå lägger ner tid på att göra sej fin känns det väl bättre om killen säger att det är det snyggaste han har sett än att lägga fram en spydig kommentar att det är bättre osminkat.

Det här är inte till dej som skrev kommentaren jag bara fick en lite tankeställare, nu när man börar nyktra till och allt.

Hur som helst kommer jag nog aldrig kunna ha en kille vid min sida som tycker något annat än att en tjej ska vara naturlig. Det där med plastikoperationer är nog inte riktigt min grej tror jag.

image275

2 år sen.. en skönhet i sej

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0