Stuumpan svarar: C



Vi värkar vara flera som vill veta saker om carre nu han bara försvann. Varför trycker du bort och nämner aldrig honom och varför berättar du inte vad som hände?
tack för en jätte bra blogg iaf :) :) :) <3


Jag vet att ni är flera som frågar nu, jag får även frågor på msn. Jag har gått runt frågan men jag har gett er några små svar. Anledningen är att det gick precis lika fort för mej som för er. Det finns bara en sanning, han försvann bara. Det är allt.
Jag vet inte vad mer ni vill ha. Eller jo, det vet jag väl delvis.
Men han hatar när jag skriver om honom i bloggen och han vill inte att jag nämner hans privatliv så jag kan inte berätta vad som har hänt. Han är borta bara. Jag vet typ lika lite som er. Jag har ingen aning om hur hans liv ser ut just nu eller om han ens minns mej.. minns mej gör han nog, det hoppas jag i alla fall, annars går det utför för issa.
Jag trycker bort era frågor, eftersom jag själv tyckte att det var jävligt jobbigt i början när han precis hade försvunnit. Det tog ett tag att vänja sej vid tanken att han plötsligt inte skulle stå vid min sida längre. Numera när era frågor kommer spelar det inte så stor roll, jag undviker som bara av respekt för honom. Även om han inte läser min blogg så känner jag att jag inte borde nämna hans namn här.
Nu vet ni i alla fall lite.
Svaret är kort och gott; respekt.

Han vill inte finnas i mitt liv och jag respekterar det. Jag ber er att i fortsättningen också respektera det.
Han var förra kapitlet, det är dags för nästa nu.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0