Sminkvideo

Som jag sa tidigare gjorde jag en sminkvideo idag. Jag tänkte lägga upp den nu. Man ser lite mer på den här än på förra. Problemet med den här är väl att jag är stressad och därför sminkar mej välidigt slarvigt.

Resultat: Inte så snyggt. Det blev väl helt okej och meningen är att ni ska förstå principen. Jag gör om det någonannan gång också



Jag vet att det inte blev så snyggt den här gången. Jag gjorde ju allt på 5 minuter så. Jag ska försöka göra om den så ni får se hur det ser ut när det blir snyggt. Det blir ju sådär när man har haft smik hela dagen och plötsligt på 5 minuter ska smeta på massa ögonskugga. Jag tog i alla fall några bilder också, det kaske visar lite bättre.. fast bilderna blev inte heller så bra  Allt går verkligen åt helvete när man är stressad haha. Aja, jag lovar att göra det bättre nästa gång, och så ska jag försöka fixa med kameran så det går att se vad jag gör. Men det är ju riktigt svårt, jag behöver ju ha en spegel och jag kan inte filma framifrån för då ser jag ju inte spegeln. Det kanske inte blir bättre än såhär.. nåja , jag är lite för trött för att ta en sån grej nu. Klockan är snart halv 2 och jag ska upp om några timmar


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: M

Det där pudret du tog under ögat, fattade inte riktigt vad det var till:P Var det för att det inte ska hamna ögonskugga under ögat? Och är det lätt att torka bort sen? :)

2010-03-02 @ 15:59:27
Postat av: Johan

Naturligt är alltid bäst!

2010-03-02 @ 19:58:33

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0