Stuumpan svarar: Löspuder

Det där pudret du tog under ögat, fattade inte riktigt vad det var till:P Var det för att det inte ska hamna ögonskugga under ögat? Och är det lätt att torka bort sen? :)

Stämmer bra det. När man målar med mörkare färger eller eyedust, som är en löst, eller andra lösa skuggor är det lätt att det faller ner under ögonen. Det är grymt irriterande när man har gjort en snygg bas och sen börjar man lägga skuggorna och när man är klar med det måste man göra om basen, eftersom en del av skuggan har hamnat under ögat och om man försöker borsta bort det kommer man få streck av skuggan (om man har en bra ögonskugga vill säga) Löspudret duttar jag dit för att lätt kunna borsta bort det tillsammasn med ögonskuggan som har ramlat ner.

Det är otroligt lätt faktiskt, mycket lättare än vad man tror. När det kommer till smink har jag alltid varit säker på att det är något fuffens med produkter som antingen fungerar eller sägs vara lätta att använda. Just det här löspuderet är jag otroligt nöjd med. Man slänger dit lite under ögonen, lite på näsan och precis mellan näsan och ögat, vad fan det nu heter, och sen när man är klar tar man en borste - rougeborste eller vad som helst i borstform - och bara sopar bort, superenkelt. Det svåraste är egentligen att se till att det inte finns något kvar. Jag använder ju en så ljus så det blir inte så snyggt om några korn blir kvar. Ibland när jag kommer ut märker jag, när jag speglar mej, att jag har några korn på hakan. Det är det jobbigaste av allt. Förstår du nu hur lätt den är att använda. Jag kunde knappt tro det när jag använde den första gången.

Löspuder är en must have när man leker med ögonskuggor. Många använder det bara till mörka ögonskuggor eller till glittriga, jag använder det jämt för jag vill inte förtöra min bas och behövar göra om hela.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0