Sex med ögonen

Jag vet att flera av er tycker att jag ska sluta helt med bilder som .. vad ska man säga? är för mycket?
Men jag hittade en bild på en ställning som jag inte kan hitta i 3D. Den är jävligt skön och vill rekommendera er att testa den nästa gång ni kommer fram till att sexlivet börjar bli en aning torrt.

                               

Plus med den här ställingen är att man även som tjej kan se en hel del. Dom flesta ställningarna är ju rätt blinda för tjejens del. Många tjejer vet inte ens om att dom tänder på att se kuken gå in och ut, förrän dom ser det för första gången. Det här är ett bra exempel på en ställning som man kan testa för att få se lite mer än vad man är van vid.
Ett annat exempel är spegel, men det är ju inte riktigt lika kul och inte riktigt lika upphetsande som att testa en helt ny plats och ställning.
Jag är nöjd med den här bilden faktiskt. Jag hade nog inte kunnat hitta en bättre bild som visar hur underbar den här ställningen är.
Var lite försikiga med luften bara. Det kan vara rätt lätt att pusha in lite för mycket luft och det är väl inte sådär jätteskönt..


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0