Update

Hej  

Jag är ledsen att uppdateringen är 0 just nu. Det känns som att det är bättre att satsa på att få igång datorn än att skriva några halvtaskiga inlägg från en annan. Man kan ju göra båda samtidigt men nej..

När jag är tillbaka, vilket förhoppningsvis blir rätt snart, kommer det massor av inlägg  Även om jag inte bloggar just nu så samlar jag upp idéer. Ni kommer älska den här bloggen när jag kommer tillbaka

Fram tills dess får ni ha det grymt allihop (utom några få äckel som skriver vidriga kommentarer hela tiden, börjar bli rätt less på eran taskiga fantasi)


BRB

Hej

Jag har dåliga nyheter. Min dator har pajat, så jag vet inte när håg kommer kunna blogga nästa gång.

Lookbook Inspiration


Videoblogg


Torsdagen i bild


Frozen fruit

Även fast jag sov 36 timmar igår och erkände det behövde det inte se ut som det. Jag gjorde en sminkning med lite glitter för att se något piggare ut.. jag vet inte hur mycket det hjälpte egentligen.


Allt kommer från Make up store om det inte står något annat

♦ Infallible foundation L´oréal
♦ Bronzing powder 01GOLDEN Max Factor Kicks, H&M, Åhléns...
♦ Faceprimer
♦ Eyeprimer Clear
♦ E/D Strict
♦ E/D Panic
♦ M/S Spruce
M/S Kakaw
♦ Cake eyeliner Black
♦ Eyepencil Darkest shadow
♦ Eyepencil Vanilla
♦ Mascara Masterpiece Kicks, H&M , Åhléns...


Gratis länkning

Jag är chockad över att så få hade rätt. Jag skrev att det var en person som jag rätt uppenbart var ett mini-fan av.
Blondinbellas blogg har jag varit inne på 2 eller 3 gånger, Foki kör sitt kawaiigrejs som jag berättat att jag är lite rädd för och rätt uppenbart inte pysslar med själv och Kissie kan inte klä sej, är tråkig och förstör sitt uteseende istället för att fixa till det. Lyckligtvis är jag inte ett dugg lik henne på en enda punkt. Kenza däremot - henne har jag inget illa att säga om.





Dom som svarade Kenza var:

http://lorissalovebomb.se
http://emelieerikszon.blogg.se/


Min första omelett

Hej

Grådagen blev minst sagt annorlunda. Bara det att jag inte kunde somna förrän 12.00 och sen vaknade 15.00, var annorlunda. Att jag sen var ute och drack om om jag aldrig druckit förr var kanske inte en jättebra idé när man varken sovit eller ätit.
Jag hade kul i alla fall.  Innan jag åkte hemifrån igår gjorde jag en omelett för första gången.  Det var praktiskt taget det enda jag åt igår.



2 ägg
2 msk vatten
bladspenat
skinka
rödlök
några strån riven ost

Gott, men knappast något man lever en hel dag på

Mot stan

Efter mycket om och men lyckades jag få 3 timmar sömn mellan 12 och 15. Jag känner mej tillräckligt pigg för att sticka ut i det fina vädret.. som tyvärr börjar försvinna nu.
Det blev ingen träning idag, inte så konstigt när jag varit vaken i ett dygn, däremot håller jag fast vid planerna med Olivia.

Nu sticker jag iväg mot stan för några bira. Det har gått 3 veckor sen jag drack senast så det här ska bli minst sagt intressant.  Jag är rätt stolt över mej själv som har klarat det så långt som 3 veckor.


Hepp, det blev ingen sömn

Hej

Mitt humör är verkligen inte på topp just nu, så en glad gubbe kanske inte riktigt passar in. Jag har försökt sova sen jag skrev mitt godnatt-inlägg, men fortfarande har jag inte lyckats. Om några timmar har jag varit vaken i ett dygn och tro mej, jag är trött. Jag är för trött för att kunna hålla mej vaken men för pigg för att kunna somna.
Jag vet inte vad det är med mej nuför tiden. Jag äter dåligt och väldigt lite och sover nästan ingenting och när jag väl sover är det alltid väldigt oregelbundna tider. Och jag som skulle fixa mina rutiner - se godag då.

Jag får se hur det blir här. Tanken är i alla fall att försöka träna om några timmar, sen ska jag träffa Olivia och förhoppningsvis ska vi hälla i oss en del alkohol. Det känns som att jag skulle behöva det.

Hoppas ni får en bra torsdag



kunde mycket väl varit jag just nu


05.00

Så var klockan snart 05.00 igen. Jag tänkte nog försöka sova snart, men först måste jag ta reda på varför det har blivit översvämning här mitt i allt.. Eller översvämning och översvämning, men för några timmar sen trippade jag ner till mitt rum och sen gjorde jag något jätteschyst show-hopp in mitt rum och efter det höll jag på att halka.
Jag menar, det går ju knappast att räkna ut att golvet är täckt av vatten precis när jag är redo för mitt solonummer. Man får helt enkelt bortse från det och stämpla att mitt lilla uppträdande var klockrent.

By the way.. är det nåon idé att torka upp vattnet om man ändå inte vet var det kommer ifrån? Borde jag inte låta mamma fixa det där istället? Det känns mycket säkrare om hon gör det.

20-årig-hemmalevande-brud-låter-morsan-göra-jobbet-caatching.

Godnatt


Få gratis länk

Den här frågan borde inte vara så svår. Jag har skrivit en hel del om bloggerskan under mina år så jag tror inte att det ska vara så jättesvårt.  Dessutom är jag ett uppenbart minfan av henne.

Gratis länk till alla som svarar rätt. Bestraffning till alla som som svarar helt åt helvete på frågan.


3 par mindre

*Puh* Ibland önskar man att man bara hade ett par byxor. Nu har jag i alla fall sytt in 3 par , jag måste bara stämma av att dom är bra och det lär jag väl göra om ytterligare 3 månader.
Det här är i alla fall en bra start, men det är flera par kvar. Vissa kom inte med för att dom inte befann sej i samma rum när självaste akten pågick.. too bad


Hemklickat

Jag vet att jag sa att jag skulle sy.. jag har inte kommit dit än.  Istället har jag klickat hem lite grejer som jag bloggade om för ett tag sen. Jag föll pladask redan då, och nu kände jag väl att det var viktigt.. fråga inte.

Det var dags helt enkelt, det var ju trots allt en månad sen jag bloggade om att jag ville testa grejerna.


Syjunta.. typ

Minns ni när jag publicerade det här?







Det är knappt va?  Jag publicerade hur som helst inlägget med dessa brallor, och skrev att jag skulle sy in dom, den 29:e november. Det har fortfarande inte blivit gjort.  Men nu tänkte jag försöka ta tag i det. Fram med symaskinen.

Lookbook Inspiration


Kvällshumor

När man inte har något annat att göra.. varför inte?


Wanties

Smycken jag definitivt inte skulle banga på. Dom är från lite olika affärer.


Skor

  



Skulle nog inte banga på dessa från Nelly. 379 riksdaler går dom på.

Stuumpans sallad

Istället för att shoppa tog jag en promenix till mataffären och köpte hem lite grejer för att göra middag. Shopping får bli imorgon istället.



Sallad
Spenat
Cashewnötter
Kokos
Avocado
Räkor
Gurka

Jag hällde på lite citron och några droppar vinäger också, men det kan man mixa lite som man vill

Mums!

Onsdag

Hej

Egentligen skulle jag varit på träningen nu, men jag är helt stel i större delen av kroppen så jag tänkte ta en dag och låta musklerna och lederna vila lite. Man är inte 10 längre, haha.
Det kan vara bra att låta mina piercingar vila från allt våld en dag också. Dom tycker inte alls om att jag tränar kickboxning varje dag - eller överhuvudtaget.
Allt svett, alla slag och sparkar dom får ta emot och alla bakterier i luften. Det är inte jättekonstigt att dom inte mår prima året runt.

Istället tänkte jag ta min nyfunna tid till att kanske åka och shoppa lite. För övrigt blir det nog en lugn dag och kväll.  Jag ska verkligen försöka ta mej tid att laga alla brallor som jag lagt i hög och sy in mina två cargo som jag sa att jag skulle sy in för typ 3 månader sen. Det går bra här, alldeles utmärkt.

Ha en toppenonsdag


03.00

Nu tänkte jag försöka sova snart. Imorgon blir det tidig träning och jag har lite grejer jag måste hinna med innan så bäst att försöka komma upp i bra tid.. inte för att jag tror att det kommer gå något vidare, det brukar det ju aldrig gra.

Godnatt


Lookbook Inspiration


That's why girls are so bitchy


I bet my next boyfriend will have to suffer for my ex boyfriends's mistakes..


Jag har aldrig funderat på att flytta till Finland

Den här gången ställde jag en lätt fråga. Det stod om USA i inlägget under och för dom som läser min blogg är det allmänt känt att jag funtar på att flytta till Norge och om man kollar i min meny ser man några av alla resor jag gjort till Spanien, det är ingen tvekan om att jag skulle kunna ta mitt pick och pack och flytta dit. Frågan var lättare än vanligt, då blir bedömningen hårdare än vanligt.  Dom som gett två svar, varav det ena är rätt, kommer denna gång inte att få en länkning.



Rätt svar var Finland (har ingen aning om vad jag skulle göra där lixom) och dom som svarade rätt var:

http://four.blogg.se/
http://hkansson.blogg.se/
http://sammiephotography.blogg.se/
http://bexollila.blogg.se/
http://ssasas.blogg.se/
http://louil.blogg.se/
http://juliacarolinaandersson.blogg.se/
http://emmigrundstrom.blogg.se/ 

Inviger bula på armen

Jag är ledsen att jag har varit så frånvarande idag. Jag har haft fullt upp med mitt "upptagna" liv, även kallat ingen fantasi.
2 timmar av dagen har även gått åt till att träna. Jag kan här med erkänna att jag tror att det är första gången jag har fått en bula på armen. Jag fick en extremt snärtig spark på armen och en stor anledning till att den var så hård var att den skulle träffa en mits. Mitsarna kan man ju sparka ordentligt på, men tjejen som levererade kicken sparkade fel och träffade min arm istället - trevligt.
Vi pressade ner bulan med min ena linda så nu är det mycket bättre, som tur är.

Jag hoppas att ni fick en bra dag utan bulor.


Jag väntar till chokladonsdagen ;)

Idag är det fettisdagen.. usch vad vidrigt det låter.

Någon som gillar semla?

Det gör jag inte jag kan jag säga, jag tycker att det är vidrigt - och det finns inte många godsaker man kan säga det om. Hela grejen är bara för mycket. Bröd, massa grädde, mandelmassa och att sen lägga hela grejen i varm mjölk.. alltså vem kom på en så äcklig grej? Jag är glad att jag inte gillar det, det sklle verkligen göra allt annt än underverk för min kropp att smälla i mej det.
Det enda jag gillar på semlan är florsockret och kanske grädden..

Min pappa däremot, han älskar semlor. En gång bestämde han sej för att göra egna semlor och vi skulle då skriva ut recept på själva bullarna. Det slutade med att han satt med 8 recept. Semelgalning, jag det kan man lätt säga.


Tisdag

Hej

Jag hoppas att allt är grymt med er denna tisdag. Jag vaknde för ett tag sen, efter att ha haft stora problem med att somna. Jag tror att jag somnade runt 06.30.
När jag vaknade hade jag solen i ansiktet, hur härligt som helst! Jag älskar när solen börjar titta fram, men jag gillar inte riktigt att gå ut i det - det brukar vara så himla kallt. Nej, jag föredrar att sitta inomhus och njuta av det.
Dagens planer är som dom brukar vara. Jag ska chilla ett tag, käka lite och sen ska jag sticka iväg på styrketräning och kickboxning.
Ni måste verkligen tycka att mitt liv suger haha.  Det gör det också, till stor del, kan jag erkänna.

Ha en grym tisdag


03.00

Nu är klockan 03.00 och jag antar att det är dags att segla iväg till dom skumma delarna av allt.

Nighty night


Don't believe everything you hear

"If you really want something, eventually you're gonna get it"
Do you recognize that sentence?
I bet you do.
Everybody has heard someone say it at least 3 times.
But you know what? It's not even true.
People try to convince you that it's true, so you won't give up yet, they wanna see you fight for a couple of more seconds.. 


In fact, the only truth is the truth between you and yourself.
Whatever it is..
Faith, agreement, dependence, hope, fear, panic, lust, anxiety.
Call it whatever you want, it's the meaning that matters.


And nothing else..


Natthumor


Vecka 23

Även om det än så länge inte blivit någon skillnad så börjar känslan komma i alla fall. Jag känner mej friskare, nyttigare och något mindre.. fast biffigare. Checka bilderna noga - vissa nya muskler syns rätt tydligt. Även om jag börjar känna mej lite smalare så kompenseras allt tyvärr med att jag börjar bli bredaxlad.

Aja, först känsla sen hänger kroppen med.





Cm: 93
Träning: 6 timmar
Vikt: 64 kg


26 veckor


Ibland måste man föja sina impulser

För ett tag sen kom jag hem från träningen. Jag hann aldrig äta något innan och allt snack med staterna gjorde mej så slut i bollen att träningen var riktigt hård.
När jag kom hem snackade jag lite med pappa om allt. Det är lika bra att berätta för honom, han är hjärnan i familjen och struntar man i att gå genom honom kan allt gå käpp rätt åt helvete - på riktigt! Han är också en person som alltid supportat mej i mina skuma idéer, men som den realisten han är har han många gånger avrått mej från att slutföra vissa av dom. I det här fallet pustar jag ut några gånger extra, då han verkar ha accepterat. Det är alltid jobbigt det där med att gå genom föräldrar. Minns ni när man var liten och skulle fråga om man fick sova över hos en kompis, eller om man fick köpa glass? Det var ett heliske varje gång, speciellt när det kom till min käre far då han alltid varit en mysko pryl som inte går att läsa av för 5 öre. Man vet aldrig om han kommer att svara ja eller nej och märkligt nog svarar han alltid det man minst anade.
I många fall har jag lagt upp en idé jag själv uppskattat som oerhört intelligent och genomtänkt men sen har pappa krossat varje bubbla och fått idéen att verka som rema rama självmordet. Ibland när jag slänger fram något hastigt och lustigt som många skulle tänkt bara är spekulationer, kan pappa spinna vidare på det och lägga fram ett minst sagt utarbetat förslag. Han är verkligen en mysko pryl, men himla bra att ha.  

Hmm.. varför kom jag in på det? Det har jag redan glömt. Nåja, jag tänker inte sitta och rulla tummarna. Som pappa sa: försök öppna varje dörr som går att öppna.
Nu antar jag att det bara är att börja leta efter nästa.

Man måste försöka att hålla humöret och huvudet högt, även om det kan vara otroligt svårt i många fall. Jag vet exakt vad jag snackar om när jag säger att jag vet hur tungt huvudet kan bli emellanåt, men å andra sidan blir det så otoligt lätt när man inser att man orkade bära det ett tag till. Hela tiden blir nacken starkare och på något sätt måste man försöka se längre fram än vad ögat egentligen klarar av. Jag vet hur svårt det är, det är därför jag guidar er. Lyckligtvis är jag i alla fall bättre på att guida er än vad jag någonsin har varit på att guida mej själv.
Men bara så ni vet- Jag har fortfarande inte gett upp.


I hope I'm the bud

They say that the flower that blossoms last, becomes most beautiful of all.
I really hope it's true..


Gratis länkning!

Eftersom den här dagen till 90% har handlat om att flytta till USA så kör jag en fråga om just det.

Gratis länkning till alla som svarar rätt


Lookbook Inspiration


Måndag

Planen för dagen är såklart att täna. Vad skulle jag annars göra?  Det här livet börjar väl kännas lite segt.. eller så är det bara idag. Jag är på halvdåligt humör och dessutom är jag svinhungrig men har varken tid, ork eller fantasi nog att laga något.
Tack vare amerikanarna är ajg helt slut i huvudet och det skulle passa utmärkt att sitta i soffan och glo in i väggen.
Förhoppningsvis försvinner mitt deppmode när jag tränar.

Ha en bra måndag people


Green card

Hej

Så var det måndag igen. Min morgon började minst sagt skumt. Klockan  15.00 ringde någon engelsktalande snubbe och att bli av med honom var inte det lättaste. Det visade sej att han ringde angående green card, som jag av någon anledning lite implusivt startat att ansöka om. När det kom till betalning bestämde jag mej för att vänta och fundera lite mer. Men det tyckte inte amerikanarna. Att strunta i att betala är olagligt, och ännu värre i USA. I 2 timmar kastades jag mellan min nyblivne agent och någon annan snubbe. Tillsammans försökte dom övertala mej att det här är såååå bra.

Helt ärligt vette tusan om jag vill flytta till USA. Det finns massor jag vill göra och jag har inte tid för allt, framför allt har jag inte tid att hoppas på ett geeen card som man aldrig får. Jag fattar att det är deras jobb att övertala mej men det är mitt jobb att vara smart och säga nej - men det fanns inget nej i den här diskussionen. Tillslut lät jag mej övertalas och nu sitter dom förmodligen och hånar åt mej. Jag kan se deras flin säga: haha dumma jävla svenska tjej.
Men men, jag prutade ner priset och 1000 spänn är inte mycket att jiddra om, även om jag vet att jag troligtvins inte kommer ro det här skeppet i land. Det som fick mej att släppa på repet var när den ena killen sa något i stil med: "You can live and laugh but what is life if you miss the part about love? You've got to take some risks sometimes, that's what life are all about.. well not all about, but here I am - giving you a chance to change your life and your future. Why do you hesitate?"
Egentligen har jag 1000 svar på varför jag tvekar, men efter två timmar av tjattrande amerikaner var jag för trött i öronen för att ens försöka komma på dessa svar på engelska.
Båda försökte sitt yttersta för att trycka fram hur stor chansen är att jag får ett green card - det är ju i alla fall 1 av 60 som får det.
När dom sa det visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta. Försökte dom övertyga mej om att 1 av 60 är en stor chans till vinst eller trodde dom faktisk på allvar själva att det är en stor chans till vinst? Man vet ju aldrig, det sägs att amerikaner är korkade, även om jag aldrig trott på det.

Hur som helst är jag alldeles för smart för att tro på det och min realistiska sida säger att det här är waist av precs allt - tid, pengar.. tid.
Jag blev 1000 spänn fattigare and here I am - taking a chance to change my life. Det är ett långskott men what the fuck - what is life without a breakfast with risks?


06.30

Nej hörni.. klockan är 06.30 och jag börjar bli riktigt trött, problemet är att jag är svinhungrig också.. jag har rätt, det är ett problem.
Jag tror att jag ska sova först och sen när jag vaknar om se sådär 10 timmar - då kan jag käka.

Jag är lite rädd för att sova om jag ska vara helt ärlig. Allt blir så skumt när man sover. Först drömmer jag att jag har sex med Chris Noth och sen träffar jag någon snubbe som jag inte kan få ur skallen - och vem vill ens veta vad som händer sen när man sover (?).
Nu ska jag försöka mitt yttersta att koncentrera mej på att drömma om hur jag ska gå till väga för att bli miljonär

Vi hörs senare


Lookbook Inspiration


Outfit

Nu när jag ändå håller på kan jag lika gärna slänga upp kvällens outfit





♥ Byxor - Nelly
♥ Linne - Vero moda
♥ Skjorta - H&M
♥ Uggs - Canada snow
♥ Örhängen - Gina
♥ Armband - Josign


Keep your heart closed


Pic by stuumpan


Rock till 3





Allt kommer ifrån Make up store om det inte står något annat.

♦ Infallible foundation L´oréal
♦ Bronzing powder 01GOLDEN Max Factor Kicks, H&M, Åhléns...
♦ Faceprimer
♦ Eyeprimer Clear
♦ M/S Satin
♦ M/S Holiday
♦ M/S Spruce
♦ M/S Pollution
♦ M/S Kakaw
♦ Cake eyeliner Black
♦ Eyepencil Darkest shadow
♦ Mascara Masterpiece Kicks, H&M , Åhléns...




Lördag

Hej

Jag hoppas att ni alla har haft en bra lördag. För min del kutade helgen förbi och jag kan inte riktigt fatta att det redan är söndag. I och för sej är det inte jättekonstigt - Jag har jobbat i 12 timmar, sovit i 18 timmar, varit på träningen i 2 timmar och resterande 16 timmar har väl gått åt till att resa från plats till plats, fixa i ordning mej och allmänt slapp. Märkligt hur bra koll jag har på vad jag har gjort och ändå är jag förvånad över att det är söndag.

Kvällen på baren har varit seg, till och med värre än igår. Jag har haft kul, men det har varit rätt dött. Nu är jag mest deppig över att det verkar som att det bara blir ett helgjobb i alla fall.. nåja, det är bara vänta och se.
Vad som är värre är att jag på något dumt jävla vänster önskade att snubben från igår skulle komma även ikväll.. varför då?
Tja, det kan man verkligen fråga sej.
Okej, han var dödligt snygg. Han hade mörkbrunt fixat hår, blåa ögon, ett gulligt leende.. det börjar låta som att jag beskriver mitt ex *huuh* .. fast till skillnad från honom var denna snubbe vältränad. Istället för att sitta och slicka på en joint verkar han hänga på gymet. Ingen jätteotrevlig egenskap.
Jag har haft honom i skallen en stor del av dagen och jag börjar undra hur det är fatt med mej.

Antingen var det alldeles för länge sen jag hade sex, eller så borde jag uppsöka en doktor.. eller så får man helt enkelt försöka acceptera att jag börjar tappa greppet.. Det sistnämnda är helt oacceptabelt!



Hmm.. börjar brännas men min var snyggare och hade som sagt blåa ögon


Feeling tipp topp

Hej

Idag vaknade jag på helt rätt sida. Även om jag åkte på den här förkylningen i alla fall, är humöret på topp.
Ikväll ska jag jobba igen, så det blir fortsatt få inlägg, men sen vet ni ju att jag tar igen det så fort jag kommer hem.

Jag sov från 06.30 - 15.30 och känner mej sååå utvilad, härligt! Men nu får ni ursäkta - jag är svinhungrig.

Later


06.00

Klockan är över 06.00 och jag borde egentligen sovit för länge sen, men jag ville ju underhålla er lite .. och dricka te för att inte få alltför ont i halsen till imorgon.
Men nu är det baskemej dags att dejta sängen.

Vi höres om några timmar


Musik

Älskar låten. Jag blir helt hype av den!

Damn..
 
              


Lookbook Inspiration


Ormar är inte en av mina största rädslor




Jag är löjligt rädd för spindlar, livrädd för att min framtida pojkvän ska fria och tanken på att bli överviktig skrämmer skiten ur mej det med. Ormar är väldigt äckliga varelser och även om jag förmodligen skulle bli rädd om en orm kom kutandes .. ringlandes emot mej, så är det inte en av mina största rädslor.

Länkningar till alla som gissade på orm, gratz:

http://maddez.blogg.se/
http://four.blogg.se/



Outfit

Såhär rockade jag loss på jobbet ikväll






♥ Skinnbyxor - H&M
♥ Skjorta - H&M
♥ Fjäderörhängen - Style by Tyra
♥ Uggs - Canada snow




Crazy friday

Hej

Klockan närmar sej 05.30 med stormsteg och jag kom innanför dörren för typ en timme sen. Jag hoppas att ni alla har haft en grym fredagkväll, själv har jag haft en annorlunda.

Kvällen på Tempel började otroligt segt. Från 21.00 och flera timmar framåt stod jag och min ena kollega helt själva i baren i en tom lokal. Till en början var det okej, sen blev vi uttråkade. Dom som kom in vände ganska snabbt på klacken när dom såg att stället var tomt, tror jag det jag hade inte heller beställt en öl på ett stället som är helt tomt. Då kan man ju lika gärna pimpla hemma.
När man säger att ett ställe är tomt är det ofta en sanning med modifikation, men i detta fal var det verkligen helt tomt. Vi stod och viftade med slängar i fönstret, dånade med musik och dansade på bardisken för att folk skulle bli lockade att komma in, dock utan resultat.

Vid 00.30 började det dimpa in lite folk.. fast dom skulle bara köpa cigg. Men skillade som vi är, fick vi dom att stanna och ta en öl och sen flöt det på. Allla som kom in skulle bara köpa cigg men blev istället kvar i några timmar.
Plötsligt kommer ett grabbgäng in och jag trodde jag skulle dö. Vad är oddsen för att 4 grabbar kommer in på ett ställe och alla är snygga? Okej, det finns vissa odds men ärligt, inte mycket.

Hade jag varit där för att festa hade jag inte hållt tassarna borta speciellt länge, men nu jobbade jag ju så då var det bara ta tag i sej själv och snacka lite vett.
Draget blev bättre och bättre och från den stunden fram till 03.00 hade jag verkligen fullt upp. Så kul!!

När jag skulle hem råkade jag stöta på en av dom snyggaste killarna, jag höll tillbaka och får väl helt enkelt hoppas på att han kommer partar lite någonannan gång.

Det var min fredag det och snart är det dags att sova. Jag känner att en förkylning är på G också, hm.. mindre kul.


Let's go!

Nu är det dags att sticka iväg till träningen. Fler inlägg än såhär blev det inte idag.  Jag lär blogga lite när jag kommer hem efter jobbet, men det blir ju tidigt imorgon bitti.

Ha en grym fredag alla


Helgens töngaste blogg

Så var det dags igen. Delta med en liten kommentar, så drar jag en vinnare på söndag.

Vinnaren länkas i menyn hela nästa vecka.

För att smöra lite extra är det alltid ett plus att lägga till mej på bloglovin.


Sex med Chris Noth?

Hej

I'm alive! I morse somnade jag strax efter att mamma och mini åkte iväg till sina jobb - 07.00. Det är inte så konstigt att jag inte är uppe förrän nu då.

När jag väl hade somanat drömde jag att jag hade sex med Chris Noth, a.k.a "Mr Big", vilket känns himla skumt då han är långt ifrån den första jag skulle ligga med. Man drömmer verkligen märkliga drömmar när man har såhär konstigt dygnsrythmer.


03.30

Nej.. nu är klockan snart 03.30 och om jag ska ha en chans att komma upp imorgon är det nog dags att försöka sova strax.
Jag tänkte ta lite frisk luft och hoppas på att det ska göra mej åtminstone lite trött.

Önska mej lycka till guys


Min fredag

Klockan är snart 03.00 och det är fredag! Yeey  Fredag är en bra dag, speciellt om man vet att man ska göra något kul. Nackdelen är att jag är helt hopplös när det kommer till att somna om jag vet att jag ska göra något kul dagen efter. Jag är som ett litet barn dagen innan julafton.. eller min födelsedag .

Det roliga som händer denna fredag är att jag ska jobba. Hur ofta säger man det där? haha.
Att vara bartender är sjukt kul, jag hoppas att det håller i sej. Tyvärr tillhör jag arten som tröttnar på det mesta efter ett tag så jag antar att detta får bära så länge det bär och sen får jag hitta på något anntat

Såhär ser i alla fall min fredag ut. Ser nu att jag glömde lägga till ett möte klcokan 20.00, ajja.

Hoppas eran fredag blir lika great.


Videoblogg

Igår blev det inte så många inlägg, eftersom jag först var på mötet på fråga Olle och sen hälsade på farmor. Däremot gjorde jag en liten video till er.

Enjoy!

               

Wanties


Lookbook Inspiration


Nytt i garderoben

Här är min lilla alla hjärtans dag present till mej själv.

Tack mej själv





♣ Beige skjorta - H&M - 99 kronor
♣ Svart skjorta - H&M - 99 kronor
♣ Skinnbyxor - H&M - 299 kronor
♣ Hair cuff - H&M - 29.90 kronor


Videoblogg


Få en gratis länkning




Alla som svarar rätt på frågan får en länkning

Couldn't care less


Army-västen

Nu har äntligen army-västen från Gina kommit tillbaka igen!!  Jag har för mej att jag skrev om den för några veckor sen och sen dess har jag inte släppt den. Ni vet hur jag är - när jag vill ha något ser jag till att jag får det, oavsett vilka metoder jag ska behöva ta till.. nästan.
Ibland får man helt enkelt acceptera att man inte kan få vissa saker, men man kan ju alltid försöka.

Detta gäller västen, som just nu finns på Ginas hemsida. Jag ska ut i affärerna och leta, jag. Detsamma häller skinnbyxorna från H&M. Mina gick ju sönder när jag krökade för hårt i dom och sen dess har jag letat efter ett par likadana. Nu har dom äntligen kommit ut igen!!  Skinnkepan ska jag också försöka hitta.
Det är många uppdrag på G just nu.


Tävla



Jag är med och tävlar om det här kitet, som jag tipsade om för ett tag sen. Det skulle vara grymt att vinna, eller hur?  För er som också vill tävla så här tävlingen här

Torsdag

Hej

Jag hoppas att allt är sjukt bra med er denna torsdag. Själv vaknade jag för en liten stund sen så jag är fortfarande lite småpömsig. Det känns lite surt att alltid vakna så sent, 12.00 hade varit helt okej för mej, men that's the way it is.

I natt drömde jag massa mardrömmar.. eller i natt och i natt, jag somnade runt 05.30. Först drömde jag om den andra Spanienresan, dit jag ska åka med en vän. Jag har inte nämt så mycket om det, eftersom allt inte är helt klart. Men hur som helst drömde jag att jag åkte iväg med två vänner och plötsligt blev allt som tidigare - ett helvete.
Det var en av dom värsta resorna i mitt liv. Jag blev lämnad hela tiden och fick spendera den mesta tiden helt ensam eller tittandes på när dom hade svinkul. Det var som om jag inte var där. Usch, hemstk! Speciellt när man lagt massa pengar på att komma dit. Snacka om illa att betala för att komma till helvetet, ännu lite värre bir det eftersom resmålet är ett av mina paradis få på jorden.

När jag vaknade pustade jag ut flera gånger. Jag är sååå glad att jag ska åka med en vän och inte två!

              

Jag i Spanien 2010

03.30

Ajja nu är klockan 03.30 igen.. och jag som skulle försöka sova.. ja så var det med det.

Dags att sova


Statistiksnack

Det känns grymt att min statistik är så jämn numera. Tidigare har den ju gått upp och ner en hel del men nu skiljer det sej max 5-10 pers om dagen. Jag minns när man började blogga för en massa år sen och hade typ 8 läsare. Sen blev man glad när det började öka och tillslut blev typ 70 om dagen. Jag har inte så himla många läsare för jag har aldrig brytt mej om att spama folk med typ "hur mår du?" eller "vad ska du göra idag?", jag har alltid tyckt att det är så himla löjligt - speciellt eftersom det jäkligt ofta står hur man mår eller vad man ska göra under dagen i fråga, i samma inlägg som folk spamar med frågorna. Enligt min åsikt är det ett väldigt dåligt sätt att skaffa sej läsare. Jag klickar aldrig in på bloggen när jag får en sån fråga. Men jag förstår varför andra gör det - då startar dom ju en konversation och personen som dom snackar med måste fortsätta att klicka tillbaka på bloggen.
Det är precis lika falskt som det mesta andra i den här världen. Men jag antar att jag får hålla med om att jag på sista tiden lagt lite tid på att göra mej synlig. Jag har ju trots allt haft frågor och helgens töngaste blogg och sånt.
Men jag har väl alltid hoppats på att man ska kunna skaffa sej en skaplig skara läsare bara genom att driva en bra blogg.


Snacka om sex

Om ett tag ska jag försöka sova för imorgon är det mycket att göra igen. Haha, som om jag någonsin får något gjort.
Huvudgrejen imorgon blir att jag ska på möte på "Fråga Olle". Några av er vet ju att jag blev förfrågad att delta i ett avsnitt, men medan jag funderade på hur jag ställde mej till det hann dom välja någon annan. Men i morse blev jag övertalad att komma på ett möte i alla fall så vi får väl se vart det leder. Jag antar att dom vill ha fler alternativ. På ett sätt kan man ju alltid hoppas att man inte är lämplig, det skulle jag i stora drag tolka som att man fortfarande klassas som anstädnig, i alla fall i ämnet jag i så fall ska ha hand om.
Men i mitt fall behöver jag nog inte bli antagen till ett program om sex för att veta att jag inom just den här delen inte längre kan räknas som anständig. Den gränser passerade jag för ett antal ligg sen.


Lookbook Inspiration


Fridali top

  

Ska nog skaffa mej en blommig, den blir svinsnygg i sommar tror jag.

50

Jag lovade att länka den som blev min 50:e bloglovinföljare så here we go

http://ssandraaf.blogg.se/


Tisdag

Hej

*suck*, det blev världens sovmorgon i alla fall. 10½ timme har jag sovit så det innerbär att den här dagen inte riktigt blir som jag hade tänkt mej, men det gör inget jag kan nog ändå fixa det imorgon.
Det känns som att jag säger det varje dag.  Jag slutar varje dag med att skriva att jag måste sova för att jag har mycket att göra nästa dag och nästa dag börjar jag med att skriva att jag försov mej men säkert kan ta allt en annan dag.. inte undra på att jag aldrig får något gjort.  

Som vanligt ska jag snart sticka och träna. Det är tisdag så det är lite tidigare än vanligt och start med styrketräning.

Ha en bra tisdag


04.30

Imorgon ska jag verkligen försöka komma upp i bra tid så det är dags att försöka sova. Eftersom jag ska fira alla hjärtans dag med mej själv vill jag gärna ha gott om tid att fira.

Vi hörs om några timmar


Alla hjärtans dag

För ett tag sen passerade klockan 00.00 och det innebär att det är alla hjärtans dag.  Jag kollade igenom bloggen lite efter inlägg om tidigare alla hjärtans dag, men jag hittade inget speciellt. Däremot minns jag varje den 14:e dom senaste åren. Jag älskar den här dagen men jag tror att jag har struntat i att skriva om det av anledning att alla andra gör det så duktigt.

I år tänker jag göra som förra året - fira med mej själv


Vecka 22







Cm:
Träning: 7 timmar
Vikt: 64 kg


25 veckor


Måndag

Hej

Så var det måndag igen och hittills har jag inte gjort ett smack. Klockan är redan 17.00 så jag ska väl börja byta om och sticka iväg och träna.
Snacka om trist måndag. Jag vaknade vid 15.00 lixom..

Hoppas eran måndag är bättre


05.30

Klockan är snart halv 6.. det kanske är dags att sova. Men jag känner mej inte ett dugg trött, snarare spidad.

Vi hörs om.. troligtvis rätt många timmar



Helgens töngaste blogg

Nu är det dags att dra helgens töngaste blogg.  Klicka på headern eller i menyn, för att komma till bloggen.





Probably not

I wonder if there ever will be a song about me


           


Lookbook Inspiration


Söndag

Hej

Jag somnade inte förrän runt 07.00 i morse, så självklart var det omöjligt att ta sej upp klockan 10.00. Det blev snarare 15.30  Det blev alltså ingen träning för mej. Jag är sjukt besviken på att jag tränar så dåligt på helgerna nuför tiden, det gör att man på måndagar är i helt värdelöst skick. Men den här helgen har jag i alla fall inte krökat och inte haft en hemmahelg, utan jobbat 12 timmar och man rör sej ju en hel del som bartender.

Om ett tag ska jag försöka tvinga mej ut för en kort promenix. Tänkte passa på att köpa choklad också när jag ändå är ute


06.00

Klockan är strax 06.00, så jag borde verkligen dra ur jacket nu. Jag ska göra mitt bästa för att ta mej upp om några timmar och sticka och träna. Just nu ser det mörkt ut på den fronten, eftersom jag i så fall ska upp om 4 timmar.

Well.. vi får väl se hur det går.

Sleep tight


Gratis ögonfransförlängning

När jag skulle sminka mej innan jobbet, märkte jag till min stora glädje att några av mina ögonfransar vuxit ordentligt. Jag har testat Recinolja på ögonfransarna 2 gånger och först funderade jag på om det verkligen kan vara oljan som har gjort det här, men jag kan inte komma på vad det skulle vara annars.
Jag får eventuellt fundera på att eventuellt tänka om när det kommer till den där oljan. Jag är ju lite skeptisk till såna här "mirakelprodukter", speciellt när dom kostar under 100 spänn. Mirakelgrejer brukar ju alltid kosta 1000 och uppåt.
Hur som helst slarvade jag ordentligt med oljan, eftersom jag inte riktigt tror på den, så det kanske kan vara en förklaring till varför bara några fransar har blivit längre.

Jag tog en bild från en tidigare sminkning och jämförde med en bild från ikväll, se skillnaden själva.


Easy Shining

Och så var det sminket Klart man ska vara snygg även om man går är nykter och jobbar.


Allt kommer ifrån Make up store om det inte står något annat


♦ Infallible foundation L´oréal
♦ Bronzing powder 01GOLDEN Max Factor Kicks, H&M, Åhléns...
♦ Faceprimer
♦ Eyeprimer Clear
♦ M/S Muffin
♦ M/S Monthy
♦ M/S Kakaw
♦ Cake eyeliner Black
♦ Eyepencil Darkest shadow
♦ Mascara Masterpiece Kicks, H&M , Åhléns...






Outfit

Typ såhär såg jag ut ikväll.. fast lite snyggare kanske.



♥ Jeans - Bershka
♥ Spetsleggings - Gina
♥ Linne - Vero moda
♥ Zip - Gina
♥ Jacka - Intersport
♥ Uggs - Canada snow


Har haft en grym lördagkväll

Hej

Jag kom inanför dörren för typ en kvart sen och har precis fixat en kopp te. Idag.. eller vad man ska säga, har jag inte lika ont i benen som jag hade igår och herregud vad glad jag är för det.
När jag stängde av datorn för att sova igår, tog det ytterligare en timme innan jag somnade på grund av att jag låg och vred mej av smärta. Trots att jag var så trött att jag knappt kunde hålla ögonen öppna kunde jag inte somna, förstå hur ont man har då.
Ikväll är det i alla fall grymt mycket bättre och humöret är på topp.  Jag kommer troligtvis inte kunna sova inom dom närmsta två timmarna på grund av extremt spidat och energiskt humör, *suck*
Men det är väl knappast någon nyhet att jag inte kan sova.  

Hur som helst.. jag hoppas att ni alla har haft en grym lördagkväll.  Det har i alla fall jag.  Det har varit grymt att jobba på Tempel den här helgen, nu är det bara hoppas att jag får vara kvar.


Videoblogg

Hej

Det finns egentligen inte så mycket att säga just nu. Jag är trött och orkar inte tänka typ. Den här dygntsrythmen gör verkligen att man är trött hela tiden.

Anyway, jag spelade in ett klipp igår när jag kom hem så tänkte väl slänga upp det i alla fall. Sen är det dags att börja göra sej i ordning för ännu en lång natt.



            

Lycka till issa

Nu är tiden snart inne. Det har känts lite som julafton idag. Man lunkar fram och tillbaka och väntar på att tiden ska gå. Nu har tiden gått och strax ska jag kila iväg. Först måste jag bara leta fam min blade. 
Det värsta är att jag börjar bli trött nu, hehe. Det ska bli jäkligt kul att se hur det här slutar.
Om jag orkar, bloggar jag när jag kommer hem.

Wish me luck


Nervös!

Jag sitter i soffan och har precis kollat klart på en film. Allt är hur lungt som helst, ändå sitter jag och skakar av nervositet och till viss del stress. Om jag är nervös redan nu, hur fan kommer jag då vara om 3 timmar när jag är på plats?

Dt är första gången i hela mitt liv som jag ska stå bakom en riktig bar och det känns skitjobbigt. Jag hatar när jag inte presterar riktigt bra, eftersom jag ofta snackar om att jag duktig och lär mej snabbt och grejer. Upp till bevis, säger jag bara.
Usch vad jobbigt. Lyckligtvis är jag även född med två egenskapersom heter "realist" och "pålitlig". Jag har väldigt svårt att sitta och säga att jag är bra på något om jag inte är det, eller om det finns en risk att jag kanske inte kommer vara så himla duktig i början.

Fenomenet anställningsintervju är en riktig balansgång. Risken att säga totalt fel är stor och risken att säga något rätt som senare blir fel är ännu större. 
Uttrycken "Det här är jag bra på", eller "jag är bra, men skulle behöva finslipa lite" har en hårfin skillnad när man ser det svart på vitt, men en gigantisk skillnad när man säger det framför en arbetsgivare. Det som gör det hela ännu värre är om man säger att man är duktig på något för att man inte ska ge intryck av att vara osäker på sej själv, och sen visar det sej att man inte var så jäkla duktig trots allt. Jag hade blivit rasande om jag var arbetsgivare och någon nisse körde det spelet på mej.

Herregud, det här är so confusing. Nu sitter jag och funderar på exakt vad jag har har sagt.. Jag hoppas att jag inte gör bort mej ikväll.

             

Min första Piña colada


Helgens töngaste blogg

Så var det fredag igen och jag kör igång helgens töngaste blogg.

Är du lite töngare än alla andra? tja då borde du definitivt vara med.

Det är alltid ett plus att smöra lite genom att lägga till mej på bloglovin.  Jag drar en vinnare på söndag som sen länkas i menyn hela nästa vecka.


Lookbook Inspiration


Gladiator armband

Har länge letat efter ett gladiator armband i silver, men ajg vill ha ett som är slätt men det verkar vara helt omöjligt att hitta det. Alla är knottriga. Några tips?


Jag trodde på tandfen tills jag var 16

Det blev inte mycket sömn för min del så jag antar att jag får skippa träningen. Det ger ändå inte speciellt mycket att träna när kroppen inte är utvilad. Det kanske ändå är lika bra, eftersom jag skadade foten på sparringen i onsdags och jag vill inte att det ska bli värre. En sista anledning är ju att jag ska jobba ikväll och då vill jag ju vara pigg och hels kunna gå på foten.

Anyway, här kommer svaret på frågan




Inte en enda person svarade rätt. Är det verkligen så otroligt att jag trodde på tandfen fram tills jag var 16? Jag antar att jag ska ta det som en komplimang. Hade jag framstått som en riktigt blåst brud hade väl alla tagit 16  Men vafan, om flera personer har lurat i en när man var liten att tandfen finns och sen fullständigt glömmer bort att säga att allt var en lögn, då är det väl klart att man fortsätter tro att den finns.

Better luck next time.

Zzzz..

Nu ska jag försöka sova igen, förhoppningsvis går det bättre den här gången.

Vi hörs om några timmar


Stackars mej

Den här bilden passar väldigt bra in på mej och hur jag känner just nu.


Fredag

Godmorgon godmorgon

Hoppas ni har sovit gott, själv har jag inte sovit alls. Sen jag skrev mitt sista inlägg har jag legat och vridit mej i sängen utan att somna, grymt irriterande.
En av anledningarna var att jag fastnade på tanken att jag inte minns vad min idrottslärare i gymnasiet heter eller hur han ser ut.
Ni vet hur det är, när man fastnar på en tanke kan man inte släppa det förrän man rett ut det. 3 timmar senare hade jag inte lyckats och nu bestämde jag mej för att kolla upp det. Då kommer jag självklart på det. Otroligt irriterande.

Om några timmar ska jag upp för att träna och efter det direkt hem och göra mej i ordning för att sen sticka och jobba till 03.00. Tja det var planen i alla fall men nu vet jag inte hur jag ska göra. Om jag ska palla jobba till 03 och sen åka hem hela vägen, måste jag vara rätt pigg och det lär jag ju inte vara om jag ska åka till träningen om några timmar.
Jag får se hur jag gör, egentligen borde jag nog vara hemma och sova.

Hoppas ni får en grym fredag


04.00

Klockan är snart 4 och irriterande nog är jag fortfarande inte riktigt trött. Jag ska ändå göra ett försök att sova och jag hoppas att det inte tar alltför många timmar innan jag deckar, eftersom en lång dag imorgon väntar och jag borde verkligen vara utvilad.

Dags för nattens försök



Nyttiga piroger

Maten jag gjorde blev faktiskt bra, så nu tänkte jag slänga upp receptet.

I stort är maten klassad som nyttig men det går självklart att variera graden på detta. Jag använde till exempel vetemjöl, men det kan man ju byta ut mot typ grahamsmjöl eller dinkelmjöl. Eftersom jag aldrig gjort det här förut ville jag hellre testa med vetemjöl eftersom det är godare.





Deg

♥ 4 dl vetemjöl
♥ 175 g smör eller margarin
♥ 1 tsk salt
♥ ½ dl kallt vatten

Fyllning

♥ ½ rödlök
♥ ½ grön paprika
♥ 1 liten burk svarta bönor
♥ 1 liten morot
♥ 300-400 g nötfärs
♥ rapsolja
♥ salt
♥ peppar
♥ chilipeppar

Pensling

♥ 1 ägg

1.       Degen: Lägg alla ingredienser i en matberedare och kör till en smidig deg.
2.       Lägg kallt i minst en timme.

3.       Fyllning:
4.       Hacka rödlök och paprika fint. Skala och riv moroten grovt.
5.       Häll de svarta bönorna i en sil och spola av.
6.       Bryn köttfärsen i en het stekpanna. Låt svalna lite.
7.       Lägg alla ingredienser till fyllningen i en skål och blanda ordentligt. Smaka av med salt och pepparsorter.
8.       Sätt ugnen på 200 grader.
9.       Kavla ut degen i omgångar mellan ett dubbelvikt ark bakplåtspapper (mjöla eventuellt lite om degen är för klibbig).
10.   Dela varje omgång i fyra trianglar och lägg 2 msk köttfärsröra på varje bit och vik ena halvan över den andra.
11.   Nyp ihop dem ordentligt i kanterna.
12.   Pensla pirogerna med uppvispat ägg
13.   Grädda dem i mitten av ugnen i 15-20 minuter.


En sak som kan vara värt att tänka på är att degen inte är tillräckligt stor för att kunna fylla allt detta om man ska göra 4 stycken. I så fall är det bättre att minska ingredienserna eller göra färre piroger. Jag gjorde 4 piroger men jag skippade paprika och svarta bönor och hade istället nötfärs, 2 morötter och rödlök. Sen gjorde jag sallad som jag la på sidan. Det blir bra det med.  Ett tips är att ha turkisk yoghurt också, svingott!

Mina piroger kanske inte blev elitnyttiga, men det går, som sagt, att göra dom nyttigare än såhär


Vad lider fanskapet av?



Varje gång när jag får en sån här kommentar känner jag men spyfärdig. Lågbegåvade, sjuka människor som inte ens kan skriva en mening på ordentlig svenska.
Hur tänker man, eller rättare sagt - tänker man överhuvudtaget, när man skriver en sån här kommentar till en fritt främmande tjej?
Vad tror man, att jag ska leta upp en och åka dit hem till personen i fråga, iförd endast underkläder? eller vadå?
Jag fattar ingenting. Det är sjukt och äckligt. Hur blir man såhär vidrig? Man föds utan att fatta ett skit, man kan ingenting och sen lär man sej mer och mer allt eftersom. Vart på vägen skaffar man sej en sån här oerhört motbjudande egenskap?
Eller det kanske rent utav är en sjukdom. Jag kallar det vad fan jag vill för det är jag som får lida offer för folks perversa framtåg. Men kan man inte i alla fall försöka göra det med en nypa attraktion.. när man ändå håller på? *SUCK*

Få en gratis länkning

Allt man behöver göra är att svara rätt på frågan.


69 - en 1969 position

Jag har varit med några få killar som har varit totally into 69. Tacka fan för att det bara har varit några få. Jag har funderat lite på den skumma ställningen. Egentligen är den ju inte speciellt skum, om man jämför med alla möjliga akrobatiska ställningar som finns.. men.. den är skum.
Jag förstår inte hur folk kan vara typ: "ååh 69.. 69.. 69!! kom igen 69, vi kör 69 vafaan!"

69 påminner mej om när man hade sex med pojkvännen dom första gångerna och man absolut inte ville att föräldrarna skulle komma på en. Man hasplade igenom allt så att man skulle vara klar innan föräldrarna kom hem. 69 var en helt värdelös ställning som borde varit 69% njutning, men istället blev det 69% "okej, låt mej vara".
What's up med stressen? Kör en i taget för fan. Okej vi hann inte båda två inann föräldrarna kom hem den här gången. Så synd.
Man får väl göra ett schema eller något: måndag- ge, tisdag- få, onsdag- ge...

Någon som håller med mej? Jag förstår inte hur jag ska kunna njuta samtidigt som jag ska koncentrera mej på att inte bita taskigt hårt i chorizon eller göra någon annan konstig modell av ett blowjob, samtidigt som jag irriterar mej på att han är oförmögen att njuta och slicka samtidigt. Det känns som att jag gör hela jobbet helt i onödan.

Jag kör stenhårt på en i taget, jag kan inte förstå varför man ens ger sej på att fumla samtidigt. Medalj till er som klarar av det, haha.

Se vad obekvämt det ser ut



You can't have both


Hold me close or let me go



we♥it


Bodystore

Jag hämtade ju ut ett paket igår. Paketer var från Bodystore och innehöll det här.  Nu ska även ajg ner i "Ricinolje-träsket". Jag måste ju se om det funkar så bra som alla säger. Hårkontroll har däremot aldrig funkat på mej, i alla fall inte när det kommer till håret, men jag tänkte ge det en chans till. D-vitaminen köpte jag för hudens skull och för att jag verkligen behöver extra energi om jag ska jobba natt. Det sägs att man blir piggare av dom och dessutom ska dom väl vara bra för huden.. tror jag. Jag får se helt enkelt. Min hud spicker på vintern så det är värt ett fösök.



♣ D-vitamin - Bodystore - 116 kronor
♣ Dag- och nattkräm - Bodystore - 69 kronor
♣ Hårkontroll - Bodystore - 139 kronor
♣ Ricinolja - Bodystore - 89 kronor


Jag var 11 år när jag började träna kickboxning




Här är dom som svarade rätt på frågan:

http://setfire.blogg.se/
http://gabriellaita.blogg.se/
http://theworldbeyond.blogg.se/
http://ipeterson.blogg.se/

Grattis till er

Jag är helt enkelt inte skapt för köksmiljö

Hej

Jag har inte orkat blogga idag men nu ska jag försöka mej på att kirra några inlägg.

Om ett tag kommer mamma hem med margarin till mej, då ska jag laga mat utefter ett recept jag har hittat på nätet. Det är första gången jag lagar mat efter ett recept.. tror jag.  Det ska bli spännande. Hittills har jag ju bara bakat. Det brukar bli kladdkaka. Jag tror att den berömda kladdkakan utger 90% av alla bakverk jag skapat, och ca. 70% av dom har väl inte blivit bra, trots att jag har följt ett recept. Jag ser oddsen för hur min matlagning idag kommer sluta.

Jag minns så jäkla väl när jag en gång skulle göra en kladdkaka och det stod 21/4 dl socker. Detta ska alltså tolkas som 2 dl och 1/4 dl, inga svårig heter egentligen. Men av någon anledning tolkade jag det som 21 dl och 1/4 dl. Kan ni tänka er att jag forfarande inte reagerade på att något kanske inte riktigt stämde när jag öppnade mitt andra paket socker och började ösa. Tillsut var hela skålen full av socker. Det är en idag ett mysterium för mej varför jag inte reageade och fortsatte ösa och hur jag fick ihop en smet av det. Jag lyckades faktiskt så långt som att slänga in den i ugnen och ta ut den, varpå hela smeten rann ut ur formen. Det var bara slänga hela skiten och pappa såg inte precis ut som en solstråle när han skrubbade bort 2 kg fastbränt socker från spisen.

Önska mej lycka till med matlagningen haha

            

00.30

Jag börjar faktiskt bli trött.. av någon konstig anledning. Jag hoppas att jag kan sova direkt.

Godnatt


70% på Nelly shoes

                               

Skicka era mailadresser till mej om ni vill ta del av det här erbjudandet innan det går ut. Det tar 3 dagar att bli medlem om man inte blir det genom mej. Dessutom får man en liten bonus på 50 picks om man blir medlem genom mej.  Allt som behövs är en liten mailadress. Utöver 70% på Nelly shoes finns det gott om andra trevliga erbjudanden

Mer metallic till folket

                   

Jag dog när jag hittade dessa på bild nu.. undrar om dom är lika snygga i verkligheten.
Förresten är jag personen som älskar att säga "told you so". I höstas skrev jag ett inlägg om att jag trodde att metallic skulle bli riktigt hett. Damn, jag kanske kan bli den nya modebloggaren. Hur som helst hade jag rätt. Metallicbrallor ses överallt och glad för det är jag - dels för att jag skaffat ett par, nu kan jag för en gång skull känna mej "inne", och dels för att dom är grymt snygga i allra flesta fall. Dessa kommer från Gina och kostar ynka 399 kronor.

Lookbook Inspiration


Efter 3 jobbiga mail

Puh, hujeda mej. Nu måste jag skriva av mej lite. Jag har precis skrivit 3 väldigt jobbiga mail - 2 till 2 av mina bröder och 1 till Aveny.
En stor sten har ramlat ner från mina axlar och nu känns jag ganska lätt. Jag önskar att jag kunde flyga för har så ont i kroppen att jag inte kan röra mej.
Kickboxning är verkligen ingen lek, inte träningsvärk heller.

Kul att man kan köra ett skämt såhär inpå småtimmarna... när är småtimmarna förresten? Är inte det typ 4 på morgonen?

Anyway, det känns bra att ha stängt ner facebook och tänka på något annat.


Helt slut

Home sweet home. Jag struntade i att hämta ut paket och tar bilen och gör det snart istället. Jag ville bara hem.

På träningen idag körde vi sparring i 1:20 och direkt efter det fys på 200 armhävningar, 200 sit ups, 200 rygglyft och 200 upphopp. Ibland hatar jag min tränare.
Jag kom hem för typ 20 minuter sen och har så ont i kroppen att jag knappt kan gå. Sparringen var hård och även om jag börjar bli duktig får man ju ta en hel del smällar.

Resten av kvällen heter; hämta paket, äta mat och glo på film.. egentligen borde jag plugga in det praktiska i bartjofräsen. Om det finns någon energi kvar får jag väl göra det med.

Imorgon tar jag ledigt från träningen tror jag.


Få en gratis länk


Skinnbyxor

Jag trodde knappt mina ögon när jag såg att mina favoritskinnbrallor från H&M var tillbaka! Mina gick ju sönder för rätt länge sen och sen dess har jag spanat efter ett par likadana. Tillslut köpte jag ju "oh, my pants" från Nelly och dom var verkligen jättekonstiga, snacka om att man har lagt för mycket krut på att få dit snygga dragkedjor och alldeles för lite krut på passformen.

Anyway, nu är skinnbrallorna från H&M tillbaka och jag ska kriga för att få ett par.


Jag har aldrig hoppat fallskärm från ett flygplan



Rätt svar är alltså att jag aldrig har hoppat fallskärm från ett flygplan - allt det andra har hänt.

Dom som svarade rätt på frågan var:


http://isabellecs.blogg.se/
http://playe.blogg.se/
http://josefinsdream.blogg.se/





Lookbook Inspiration


Onsdag

Hej

Jag somnade runt halv 5 i morse i alla fall   Undrar om jag någonsin kommer fixa mitt dygn. Det är redan onsdag och lyckligvis sitter nästan alla drinkarna riktigt bra. Nu är det dags att gå vidare till det praktiska.
Först och fräst ska jag snart slänga i mej lite mat, sen ska jag iväg till träningen och på vägen hem ska jag nog hämta paket och fixa med ett paket jag hämtade ut men aldrig visade i bloggen.

Det är sparring som gäller idag så det blir tidig träning... eller tidig och  tidig, 16.00 är väl inte tidigt för någon annan än mej?

Ha en bra onsdag


Kanske somnar tidigt

Det blev inte många inlägg idag. Jag antar att min fantasi försvan igen. *Suck*
Jag hatar att behöva pressa fram inlägg bara för att. Jag lägger allt på hyllan för idag och gör ett nytt försök imorgon. Jag ska försöka somna tidigare än jag brukar så nu ska jag plugga drinkar i hopp om att min hjärna ska bli tillräckligt trött för att tillåta lite extra bra sömn.

God natt


Få en länkning!



Allt som krävs för att få en länkning är att svara rätt på frågan. Alla som svarar rätt får en länk.  Frågan är alltså vilket av påståendena ovan som INTE stämmer.

Skor




Jag har för mej att jag nämnde att dom här är på rea på Have2Have för ett tag sen.. eller så glömde jag det. Hur som heslt finns det några par kvar och dom har gått från 698 till 399 kronor så det är en schyst prissänkning.

Tisdag

Hej

Nu är min tisdag igång. Det första som händer är att jag ska plugga drinkar. Jag kommer göra det varje dag fram till fredag nu. Dom flesta måste sitta. Men egentlien är det rätt löjligt, jag menar hur ofta beställer ni en "grasshopper" eller en "geting" eller en "gröna hissen" när ni är på krogen?
Man kör ju dom vanliga om man köper drinkar; typ "P2", "vodka redbull", "rom och cola" och såna enkla grejer. Men men, det är bättre att det sitter ut ifall någon skulle beställa en "grasshopper".

Nog om det. Utöver pluggandet blir det såklart träning.  Idag är det styrketräning i 40 minuter och kickboxning i 80 som gäller.

Han en awesome tisdag




04.30

Med det klippet upplagt kanske det är dags att sova.. klockan är ju trots allt snart halv 5. Jag borde nog sovit för länge sen egentligen.

Signar out


Kickboxning för 3 år sen

Eftersom jag tänar så mycket just nu, har jag fått frågor om jag kan slänga upp videos från sparring och schysta övningar. Tyvärr kan jag inte det för jag har inga.  Däremot har jag några klipp som är snart 3 år gamla. Det säger ju inte så mycket om hur jag slåss idag men det kan ju vara kul att se ändå, vad vet jag? Jag kan i alla fall säga att jag är jäkligt mycket bättre idag än vad jag var då.

Slänger upp några sammansatta klipp i alla fall så får ni väl kolla om ni vill.
 
               

Klänningar till sommaren



På sommarn gillar jag enkla och färgglada klänningar, så det var kanske inte helt konstigt att jag tyckte att dom här från Nelly var jäkligt söta. Dom finns i många färger och kostar bara 179 kronor. In och fynda!

I realized, I can't close my brain after all



Sometimes
I find myself on the subway, thinking of you..


Videoblogg back in the days

Hittade ett väldigt gammalt klipp som jag aldrig la upp men bättre sent än aldrig. När klippet gjordes hade jag varit 17 i 18 dagar så ja .. det är ett väldigt gammalt klipp.  Man har förändrats en hel del på nästan 3 år.
 
               

Skinnkepan

Den här kepan har varit på topp ett tag nu. Själv föll jag för fenomenet "skinnkepa" när jag trippade in på Gina och såg en på en modell.
Nu har jag skådat på en del bloggar att den finns på H&M. Eftersom den är billig funderar jag starkt på om jag ska ge mej själv råd att köpa den. Klart jag ska!
Även den gröna är rätt cool.


Lookbook Inspiration


Måndag

Hej

Måndag .. igen. Jag ställde klockan på 11.00 men försov mej såklart och vaknade klockan 13.45. Sen dess har jag legat kvar i sängen och pluggat drinkar. Alla 88 sitter skapligt. Några kommer jag troligtvis aldrig att lära mej, medan vissa sakta men säkert kommer sitta som rinnande vatten. Det innebär att jag har pluggat i 2 timmar redan! Herregud, tänk om jag var så duktig på att plugga när jag fortfarande gick i skolan, då skulle jag ha MVG i alla ämnen.

Anyway.. nu är det dags för frulle , eller tja det blir väl lunch för min del och om typ 2 timmar bär det av till träningen.

Ha en bra måndag


02.00

Nu blev jag riktigt trött. Det är mycket som ska fixas imorgon, jag lär skjuta upp hälften men antar att det är dags att sova.

Sleep tight


Before I die






Helgens töngaste blogg

Söndagen tog precis slut och jag har helt glömt att utse helgens töngaste blogg. Men nu har jag kirrat det.


Klicka på headern för att komma till bloggen




Koftor



Nice till våren eller till sommaren med jeansjacka eller jeansshorts och skinnjacka. Ni hittar dom i grönt och blått, vilket jag tyckte var snyggast , och i två andra färger på Nelly för bara 159 kronor

Kebab

Min söndag forstätter lugnt. Jag kom hem för 2½ timme sen och har precis kollat på en film med mamma. På vägen hem skulle jag åka och köpa en sallad men så var avocadon inte mogen så det blev kebab istället. Tyvärr rätt onyttigt istället men men. Nästan hela alltet gick ner, snacka om att jag var hungig när jag kom hem.


Vecka 21




Bilder kommer



Cm: 92
Träning: 5½ timme
Vikt: 66


Zumba

Nej.. klockan tickar, nu sticker jag iväg och kör Zumba.

Later


Lookbook Inspiration


Typisk söndagssyssla


24 veckor


Söndag

Hej

Jag somnade inte direkt när jag la mej så irriterande nog försov jag mej i morse när jag egentligen skulle upp och träna.  
Jag tänkte sticka iväg och köra lite Zumba istället om ett tag.  Kvällen ser lugn och skön ut, typisk söndag med andra ord.
Jag ska köra hämtsallad och kolla på film med mamma och mini. Imorgon sticker han iväg på något långt uppdrag någonstans i världen så får inte se honom på 2 månader.

Så ser min söndag ut. Hur ser eran ut?


03.30

Nej nu börjar jag bli trött. Om några timmar ska jag upp och träna. Jag ska försöka hålla ut så länge som möjligt på träningen, jag måste trots allt gottgöra att det varit en lat helg + att jag mosat i mej massa kinder. Det måste bort!

Dags att sova kära vänner


I would say something stupid anyway

When my phone rings, I always hope it's gonna be you
but it never is..

Perhaps it's best that way..




En försenad julklapp?




Benchwarmers

För ett tag sen rullade Benchwarmers på 3:an. Det är en så jäkla töng film.. såklart. Rob Schneider är ju med och honom kan man minsann lita på

Filmen är dödskul rakt igenom, men man måste klara av extremt tröga "vuxna" människor för att tycka att den är sådär hysteriskt kul. En stor skara folk tycker ju ofta att det blir för mycket när folk är fööör tröga. Jag är beredd att hålla med dom till viss del, men jag skulle aldrig tala illa om en Rob Schneider - movie.
Filmen är crazy och jag älskar det varma slutet. Den är helt klart sevärd, gänget.




Kinderägg - leksakerna man alltid satte i halsen

Ikväll har jag haft den där lugna kvällen jag egentligen skulle haft igår. Jag skulle egentligen pysslat med en hel del idag men istället har jag suttit fastklistrad i soffan.
För några timmar sen käkade jag en god middag med mamma och mini. Han hade varit och handlat jättegott kött som han lagade tillsammans med klyftpotatis och bea - på min beställning.  Fast sen gör han ju alltid käket på sitt sätt. Han är riktigt duktig på att laga mat han  

Åh jusste, jag fick en liten överraskning också.



När han kom hem med kinderägg blev jag som ett litet barn igen, haha.
Kinderägg påminner mej om när jag var liten. Jag ville alltid ha kinderägg och den enda som köpte det till mej var farmor. Jag minns att dom var rätt dyra, jag menar det är ju inte jättemycket choklad direkt. Pappa ville aldrig köpa dom där äggen men farmor ställde upp hon. Tydligen älskar jag dom fortfarande lika mycket.


Keep walking


Vem fan vill knulla en världsful nörd?

I natt när jag satt på tuben på väg hem fick jag plötsligt känslan av att vilja spy över killen som satt framför mej.
Jag märkte snabbt att jag hade valt fel säten när han plötsligt slog sej ner framför mej, av anledning att han kände igen killen som satt snett framför mej. Killen som satte sej framför mej försökte först identifiera sej genom att berätta om alla han kände som möjligtvis skulle vara bekanta till den andra killen. Efter 10 minuter satt han fortfarande och sa: "men.. känner du ****?"
Jag var redan då färdig för att be honom hålla käften.

När han äntligen bytte samtalsämne blev det, inte helt förvånande, om sex. Han började berätta om snygga tjejer han träffat som verkligen ville ha honom, han missbrukade ord som "fucka ur", berättade storys om tjejer som fortsatt fast en killen hade somnat och när han började förhöra den stackars saten på bh-storlekar och tydligen träffat någon med "JJ" var jag färdig att klappa till honom.



I ytterligare 20 minuter satt denna vidriga människa och berättade för en näst intill random kille och sitt obefintliga sexliv. Ja, jag är en person som strikt tror på "toma burkar skramlar mest". I detta fall var det inget snack om saken. Killen var blek, hade ganska långt råttfärgat hår som var kammat framåt från bakhuvudet. Varje strå avslutade med en liten ful lock och slutligen gick luggen ihop med årets fulaste glajor. Hans ögon var rätt sluttande och den otränade kroppen gav en rätt taskig hållning. Han hade rätt smala ben och en redan ordentligt kulmage som hängde över den eventuella jeansbullen.

Jag vet inte vad jag egentligen reagerade på så hårt. Okej, jag är van vid att killar objektiviserar tjejer och det är irriterande som fan. Framför allt vill jag inte ha skitsnacket framför ögonen. Jag vill inte höra en kille skryta om att en tjej sög av honom medan han snackade i telefon med sin flickvän, jag vill inte höra att han har haft sex med sjukt snygga tjejer som sen stalkar honom efteråt, jag vill inte höra hans definition av tjejers olika bröststorlekar och jag hatar att känna att det sitter ett antal idioter och snackar likadant om mej.
Det är irriterande, men det är säkert lika möjligt att jag reageraede på att det var en så fruktansvärt ful kille som snackade som han gjorde.
Han har ingen som helst rätt att sitta och snacka om tjejers utseende hit och dit när han själv ser ut som en jävla uteliggare. Han skulle behöva en topp makeover.
Bortsett från hans minst sagt motbjudande utseende, var halva grejen att han sitter och plågar en ramdom kille med denna information - som om han brydde sej.

Tåget var fullt av folk och jag var trött i fötterna efter att ha stått stilla på samma plats i 5 timmar, men hade det funnits sittplats någonannanstans hade jag bytt plats, istället fick jag försöka hålla uppstötningarna inombords. Usch, nej jag finner inga fler ord. Jag var tvungen att skriva av mej för jag får inte hans fula plyte och äckliga uttryck ur skallen. Det tickar i hjärnan som en jävla bomb och jag vill bara leta upp honom och slå honom gul och blå.

Jag rankar fula nördar som skryter om sitt aktiva sexliv med supermodeller, fast dom egentligen är oskulder, på ett vidrigt sätt samtidigt som dom slickar sej runt munnen på samma plats som tjocka 50+ gubbar med stor ölmage och äcklig mustasch som raggar på tjejer i 15-20års åldern. Vidrigt!


Snake jeans

Hittade ett par häftiga jeans i ormskinnsimitation från Ginas hemsidag. 499 kronor går dom på.


Lookbook Inspiration


Min fredag

Hej

Min fredagkväll blev inte riktigt som jag tänkt. Jag och Roya sågs och kollade på film, som tänkt, men sen fick jag plötsligt ett samtal från After som ville att jag skulle komma in och jobba på Tempel. Klockan var runt 22.00 och jag satt i mjukisbrallor, men jag tog mej i alla fall dit.
Jag jobbade till 3.00 och sen började den långa resan hem. Fulla människor på tuben gjorde att resan blev längre och på grund av det fick jag vänta på bussen i en halvtimme.
Fulla människor alltså.. det pallar man bara ta när man själv är full.

Jag kom i alla fall hem vid  typ 04.30 och då var internet nere igen så jag kunde inte blogga. Istället blev det film och en stor kopp te. Jag somnade vid 07.00 så den här dagen blir nog rätt seg.


Nelly trend på 70%

Just nu är det upp till 70% rabatt på kläder från Nelly trend! Detta vill ni inte missa! Skicka era mail-adresser till mej så bjuder jag in er till sidan. För att bli medlem på egen väg tar det längre tid och man ska granskas. Bjude jag in er får ni 50 kronor att handla för och kan börja direkt!

Om 4 dagar är allt från Nelly borta, men då finns det andra rabatter att ta del av! Jag har själv köpt hem några prylar därifrån för halva priset.  Ren och skär lycka! Vill ni också göra det är det som sagt bara att skicka era mail-adresser till mej så bjuder jag in er.


Helgens töngaste blogg

Eftersom det är fredag är det dags att dra igång ”helgens töngaste blogg igen”.

Ni anmäler er i det här inlägget och för att platsa ska din blogg såklart vara lite töngare än alla andra.
Som vanligt är det ett + att lägga till mej på bloglovin.

En vinnare dras på söndag och länkas sen i menyn hela nästa vecka.

Kör hårt!

  


Fredag

Hej

Mitt inlägg som jag skrev för 2 timmar sen fastnade tydligen inte så jag ska försöka skriva om det.

Idag är det fredag igen och jag inleder min nyktra helg. That’s right, jag ska inte dricka en enda droppe alkohol i helgen. Det är dags att få tillbaka vanan från slutet av 2011 - att dricka varannan helg. Jag menar, sååå kul är det ändå inte. Man slösar massa pengar ena kvällen och andra dagen wastar man på att sova och pressa i sej fet mat.
Man blir tjock, får taskig hy, slitet hår och blir allmänt äcklig. Utöver alla pengar man slösar råkar man ofta ut för en del andra mindre trevliga överraskningar när man dricker. Vem vill gå ut i den här kylan anyway?
Det känns som att det är dags att växa upp och lägga pengarna och tiden på bättre grejer. Men det är kul att kröka ibland - varannan helg

Istället för att gå ut och kröka ska jag dra hit Roya om några timmar och sen ska vi ha en skön hemmakväll bara.  Mysigt!
Istället för att stå emot alkohol ska jag försöka stå emot läsk.

Planen var egentligen att åka och träna om ett tag, men det enda passet på min nivå är ganska sent och då skulle jag inte få lika mycket tid med Roya så jag bestämde mej för att strunta i träningen idag. Alternativet är att träna med nybörjarna men då är det mer lockande att inte träna alls , det är ju trots allt fredag.
Men som tur är har jag en lösning på problemet . Jag har nämligen ett paket att hämta ut, så jag tar en promeflax till posten, går en omväg genom H&M och gina och sen går jag hem igen. Det lär bli minst 1 timme det.

Hoppas ni får en bra fredag, med eller utan alkohol


There is no trust left



Sometimes I feel like some kind of freak.
I don't believe in true love or a long life. My dreams never have happy endings and I can't see a funeral with loads of tears.
Sometimes I ask myself what the meaning of being a human is, if you don't believe in anything good.

Aren't we created to create? Our brains tell us we don't wanna feel alone, we wanna find someone to share everything with, we wanna smile och see our children grow. We wanna talk about memories from past, we wanna spread all this happiness.
Well, I don't know if it's enough in a dark world as this.

Maybe I've just got my heart broken too many times..


There's a reason why you're alone


Klackar till sommaren

         

I denna kyla är det svårt att inte tänka på sommaren. Från bartender till uteservering. Dessa skulle jag gärna kunna tänka mej att strutta runt i till en söt sommarklänning i sommar. För er som håller med, är det bara klicka in på Ebay.

Vad blev jag plötsligt i detta inlägg?

Nu är jag hemma efter ett kort möte på After. Nu har jag en vecka på mej att träna upp mina sovande bartenderskills och sen är det dags att köra. Jag är nervös.. för jag vet hur klumpig jag är.   Jag tappar saker, tar sönder saker, har taskig balans och värst av allt är att jag spiller olagligt mycket när jag står bakom baren. Jag ska försöka rädda situationen med ett stort smile och ett sexigt "oops" haha. Jag kan se det framför mej. Lyckligtvis är man blond så folk förväntar sej aldrig att jag ska vara annat än en idiot. Det är nästan "Puh-moment" på det. Nu tillhör ju inte jag blondinerna som uppskattar att upplevas som korkad innan man har öppnat käften, jag känner mej glamigare än så, men i det här fallet kanske jag ska använda mina tillgångar snyggt och säkert.  Vad säger ni om det?

Hmm.. jag borde kanske gå och be.


Lookbook Inspiration


Dear Diary..

... I often write about love, as íf I knew anything about it. I know how it feels to be hurt, I know everything about those emotions.
But do I really know anything about real, pure and happy love?

Dear Diary I keep saying that my only love is be alone. I keep saying that guys are made to have fun with, not to live under the same roof with. I keep saying that there is too much dreams in front of me, that I have no time for silly, disgusting feelings. I keep saying that nothing couldn't be better than it already is. Is it possible that people look at me as if I'm a broken person who talks too much crap and don't understand a damn about anything?

Dear Diary for what I can see, I enjoy being on my own. But they say that nobody wants to be alone and that everybody needs someone in their life. Well.. I have someone in my life - me..

Dear Diray I'm no pro, but is it possible that I'm scared as hell? Perhaps I'm scared to be hurt again, to start the pain all over again and perhaps I'm afraid of falling in love and lose my control...


Hus är för stort

Köp inte ett hus med en kille - det är då han drar, eller hittar ett annat umgänge vid sidan av.

Jag vet inte varför den tanken plötsligt slog mej men jag tror att det någonstans runt där blir för mycket. Först har man kul, hittar på grejer, smetar glass på varandra och har sex minst två gånger om dagen. Sen ska det bli allvar av alltihop och någonstans på vägen till allvaret försvinner mycket av det roliga och plötsligt är allt det roliga runt omkring.
Blir det sen tjat om hus är det väl knappast lång tid kvar tills det blir tjat om barn, hund och gungställning..
Jag tror att någonstans där blir det för mycket och plötsligt blir det roliga runt omkring lite för roligt.

Just a thought..


Torsdag so far

Hej

Nu kan man verkligen säga att det är vinter. Tillsut kom den, men det tog sin tid. Jag kom hem för typ 2 timmar sen och fixade först varm choklad och sen dess har jag suttit under en filt i soffan. Jag fryser fortfarande och mina händer är helt stela, det är i och för sej inte kättekonstigt eftersom fönstret bredvid mej inte är helt tätt så det blåser in kall luft hela tiden.
Jag kanske borde valt en annan plats att värma mej på.

Mitt mission är i alla fall avklarat - mission; gå upp tidigt och åka till morsans jobb och käka pannkisar. När klockan ringde vid 10.30 hade jag inte sovit många timmar men jag lyckades i alla fall ta mej upp. Det var nog pannkakornas kraft och tur var det för en propp hade gått igen så jag hade inte kunnat laga mat.

Ärligt talat tror jag att det här huset driver med mej. Först funkar inte internet precis när jag ska ha det. Kvällen efter kommer jag hem svinhungrig för att märka att en propp har gått så att jag inte kan fixa mat. När jag sen går och lägger mej och ändå är för trött för att äta, då funkar allt igen. När jag vaknar denna morgon har proppen gått igen och jag kunde inte ens fixa lite te. Ilsken som ett bi åkte jag iväg för att träffa mamma och guess what! När jag kommer hem igen funkar allting precis som det ska.. såklart! Hade jag inte fått varm choklad hade jag nog tagit sönder spisen.

              

Blir ni sugna?
När jag ser den här bilden tänker jag genast att jag borde tagit med några pannkakor hem, sådär som man gör när man är på en fin restaurang där man käkar för 700 per tallrik. Orkar man då inte äta upp allting är det bara ösa ner i en påse, jag menar vem betalar 700 för en hel tallrik och käkar halva (bortsett från sen som gärna biftar lite extra med stålar)?


Kan detta stämma?




Även om jag känner igen mej mycket kan jag inte låta bli att fundera över om det verkligen kan stämma att ögonfärg och personlighet kan hänga ihop. Mysko..


Min onsdag

Home sweet home. Är man trött eller? Tja, lite kanske.

Den här eftermiddagen och kvällen har spenderats på Lionbar .. och ändå har jag inte druckit en enda droppe alkohol. Det beror på att jag var där och provjobbade lite. Det var svinkul och dom verkade gilla mej.  Eventuellt blir det något där, men först ska jag in på ett annat möte imorgon och se vad det kan ge. Har jag tur blir det ett litet inhopp bakom baren i helgen. Det påminner mej genast om att jag verkligen borde plugga lite drinkar, haha.

I övrigt har jag väl inte jättemycket att komma med vad gäller dagen. Jag är mest rädd att allt ska gå åt helvete nu och att jag ska hamna på ruta 1 igen.
Utöver det sitter jag och drömmer om mat, men en propp har gått här så jag kan inte ens koka pasta. Igår var det internet, idag är det proppar.
Jag lever på stenåldern.


Onsdag

Hej

Igår blev det dötorrt på inlägg, det beror på att internet hade lagt ner när jag kom hem. Vad gjorde jag igår förresten?
hm.. jo, jag var och tränade. Det var ju det enda. Jag somnade ganska tidigt också. Jag gick och la mej vid 02.00, eftersom internet ändå inte funkade och jag somnade väl sen vid 03-03.30.

Jag har inte så mycket att säga just nu, mer än att jag är hungrig och snart ska åka in till stan. Det blir fler inlägg när jag kommer hem igen. Hoppas att internet funkar då.

Ha en bra onsdag


Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggar om lust och sex bloggar
RSS 2.0