Crazy friday

Hej

Klockan närmar sej 05.30 med stormsteg och jag kom innanför dörren för typ en timme sen. Jag hoppas att ni alla har haft en grym fredagkväll, själv har jag haft en annorlunda.

Kvällen på Tempel började otroligt segt. Från 21.00 och flera timmar framåt stod jag och min ena kollega helt själva i baren i en tom lokal. Till en början var det okej, sen blev vi uttråkade. Dom som kom in vände ganska snabbt på klacken när dom såg att stället var tomt, tror jag det jag hade inte heller beställt en öl på ett stället som är helt tomt. Då kan man ju lika gärna pimpla hemma.
När man säger att ett ställe är tomt är det ofta en sanning med modifikation, men i detta fal var det verkligen helt tomt. Vi stod och viftade med slängar i fönstret, dånade med musik och dansade på bardisken för att folk skulle bli lockade att komma in, dock utan resultat.

Vid 00.30 började det dimpa in lite folk.. fast dom skulle bara köpa cigg. Men skillade som vi är, fick vi dom att stanna och ta en öl och sen flöt det på. Allla som kom in skulle bara köpa cigg men blev istället kvar i några timmar.
Plötsligt kommer ett grabbgäng in och jag trodde jag skulle dö. Vad är oddsen för att 4 grabbar kommer in på ett ställe och alla är snygga? Okej, det finns vissa odds men ärligt, inte mycket.

Hade jag varit där för att festa hade jag inte hållt tassarna borta speciellt länge, men nu jobbade jag ju så då var det bara ta tag i sej själv och snacka lite vett.
Draget blev bättre och bättre och från den stunden fram till 03.00 hade jag verkligen fullt upp. Så kul!!

När jag skulle hem råkade jag stöta på en av dom snyggaste killarna, jag höll tillbaka och får väl helt enkelt hoppas på att han kommer partar lite någonannan gång.

Det var min fredag det och snart är det dags att sova. Jag känner att en förkylning är på G också, hm.. mindre kul.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Natalie

Gillar din blogg starkt, blir faktist glad av att läsa den :) keep up the good work!

2012-02-18 @ 18:35:21
URL: http://nattstad.se/nattz

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0