Nytt från New Look

Apropå Army så blev jag inte precis lite glad när det ramlade ner en AVI i brevlådan.  Jag har fått en himla massa paket på sista tiden och nu satt jag och väntade på 2. När jag fick den lilla lappen från posten skyndade jag mej dit även om jag inte riktigt hade tid.
Egentligen skulle jag sminka mej, klä mej och käka för att sen sticka iväg till jobbet. Istället fick jag sminka mej i bilen när jag kom fram till jobbet. Jag kom hur som helst i tid och med ett paket upplockat på vägen.
 
Äntligen har mitt paket från New Look kommit!!  Jag visste ju att Armyvästen som jag velat ha så länge skulle vara för stor, men den var himla snygg ändå.  Jag ska försöka ge mej på att sy in den.
 
 
♣ Grön väst - New Look - £10
♣ Shorts - New Look - £12
♣ Army väst - New Look - £12
 
 

Army jacket

Ingen har väl missat att det är väldigt inne med Army just nu (?) Jag kan ärligt talat säga att jag älskar det! För flera år sen köpte jag en army-väst men den kom bara till användning någon enstaka gång. Då gick jag i 7:an och det var verkligen inte inne med army då. Och ni vet ju hur det är i högstadiet - klär man sej inte rätt får man veta det direkt.
Såhär efteråt kan man väl kanske skratta lite och tänka att jag borde nog ha använt armyvästen, eftersom jag fick bli väl informerad varje dag om hur fel jag klädde mej.
Min lilla armyväst hade väl varit det snyggaste då kanske.  Äsch, skit samma, det var hårda tider det och nu är ju army inne så nu kanske jag äntligen kan dra fram den igen.
 
Jag funtar dessutom på att klicka hem denna färsiga jacka från Urban Outfitters. Den är ju faktiskt inte så himla dyr. £48 är ju inte ens 550 spänn. Det är ju inte speciellt mycket för en jacka! Den ser visserligen himla trist ut på den här modellen, men är säker på att den skulle bli snyggare på mej.
 

Skulle inte banga


Outfit

Här kommer torsdagens look.  Vad tycks om vaderna förresten? Nice huh?
 
 
 
 
 
♥ Shorts - Bershka
♥ Tubtopp - H&M
♥ Skärp - Lindex
♥ Glajor - Åhléns
♥ Diadem - Bioux Brigitte
♥ Boots - Deichmann
 
 
 
 
 
 
 

Nytt från H&M

I onsdags var jag ju, som sagt, på East street och piercade mej igen (undrar hur många gånger jag har skrivit just den meningen ) Efter det hade jag lite tid över så jag gick förbi Västermalmsgallerian och in på H&M. Kan verkligen rekommendera deras sommarrea. För en gång skull hittade jag hur mycket som helst! Jag brukar väldigt sällan hitta något.
Jag planerade att visa allt när jag kom hem från gymmet men då var klockan 4.00 så jag prioriterade lite sömn istället. Men bättre sent än aldrig.  
 
 
 
 
 ♣ Tubtopp - H&M - 49 kronor
♣ Shorts - H&M - 75 kronor (ord. pris 199 kronor)
♣ Vit kavaj - H&M - 150 kronor (ord. pris 299 kronor)
♣ Rosa kavaj - H&M - 150 kronor (ord. pris 299 kronor)

Fredag

Hej
 
Mitt internet har varit nere igen, därav den taskiga uppdateringen. Nu har jag gått iväg med datorn så förmodligen funkar det bättre nu.
 
Den här veckan har sett ut såhär: jobb, träna, sova, jobb, träna, sova. Varje dag har varit i princip likadan. Först på måndag får jag en ledig dag och då ska jag ta itu med lite grejer inför resan. I onsdags var jag och gjorde två nya piercingar igen.  Jag får ta någon bild och slänga upp sen.
 
Jag kom hem från jobbet för typ en timme sen så nu är planen att chilla framför tv:n, blogga lite och om en stund ska jag väl kolla igenom kylskåpet lite.
 
Hoppas ni haft en bra vecka
 

Borde kanske räkna får

Nej nu ska jag försöka sova några timmar igen. Shit vad trött jag är.. men det skulle inte förvåna mej alls om det gick åt helvete även denna gång.
 
Later
 
 

Växla pengar

Igår.. eller tja nu blir det ju i förrgår, träffade jag ju Roya. Jag drog ju igenom lite snabbt vad vi gjorde - käkade, shoppade, fikade, rusade runt i regnet.
Dessutom hann vi med att växla pengar.  Jag gillar verkligen inte att växla till euro. Jag slängde fram över 7000 i cash och tillbaka får jag strax under 800.. Hur surt är inte det lixom?
 
 
 
Alla svenska sedlar kom inte med på bilden, men när det kommer till euro är det inte alls lika svårt.

Outfit

jag hann ju inte för några timmar sen så varför inte nu?
 
 
♥ Puss och kram jeans - Gul&Blå
♥ Topp - Bershka
♥ Jeansjacka - Topshop
♥ Väska - Wedins
♥ Skor - Intersport

Hemska timmar

Typiskt! Roligare än så blev det inte.
 
Nu har jag slängt bort några timmar på att försöka sova - utan att lyckas. Visserligen blev jag precis svintrött, men det hjälps tyvärr inte.
Jag som struntade i att träna och allt bara för att jag skulle vara utvilad. Pff.. det gick ju väldigt bra.
 
Jag funderar på att göra allt lite bakvänt. Jag gör en del grejer nu och sover sen, istället för att sova först och göra en del grejer sen. Förhoppningsvis blir jag tillräckligt utvilad för att klara av dagen.
 
Hoppas verkligen att ni får en bättre start på denna onsdag.
 
 
 
Precis såhär känner jag mej just nu. JÄSP!!

02.30

Jag loggar in nu bara för att säga godnatt. Egentligen hade jag tänkt träna ikväll efter jobbet. Jag körde en snabb stängning i baren och sen fort hem för att hämta träningsväskan. Men jag stoppades av tanken på hur tidigt jag ska försöka komma upp imorgon. Tja.. istället hamnade jag vid datorn så det var ju inte mycket bättre. Hur som helst ska jag upp om några timmar och om jag ska ha en chans att klara av det får jag strunta i alla inlägg jag egentligen hade tänkt skriva.
 
Vi hörs imorgon
 

Lookbook Inspiration


Trist väder igen

Godmorgon godmorgon
 
Jag vaknade för snart en halvtimme sen och även om jag fortfarande var svintrött tog jag mej upp.  Typ 10 timmars sömn blev det och jag fattar inte hur man kan vara trött efter det men jag är alltid trött nuför tiden.
 
Idag är det trist väder igen. *Suck* Den här sommaren börjar likna en enda lång höstdag. Det ska bli riktgit skönt att komma iväg till värmen snart.  
Jag är så trött på allt regn här. Vad som är värre än att det regnar nästan varje dag är alla människor som kommer förtränga det och sen i september när det är sol och rätt behagligt kommer dom säga att sommaren var bra med mycket sol och nästan inget regn alls. Då minns dom midsommar och det är typ det dom minns.
 
Fördelen med att ha en blogg är att man alltid kan plocka fram sanningen i efterhand.
 
Hoppas ni får en soft tisdag
 

04.00

Med dom väldigt fina träningsorden tackar jag för mej och för denna väldigt långa men underbara dag.  Kollade brevlådan förut och hade visst fått hem lite paket.  Nu är jag inte alls lika sur längre kan jag säga.  Om jag har tid slänger jag upp lite pix imorgon men annars får ni vänta. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.  Fan vad jag alltid börjar tänka på choklad när jag hör det uttrycket.
 
Vi hörs om x antal timmar
 
 
 
 

Tungviktar'n härå

Det blev sent det här, men nu är jag i alla fall hemma igen.  Jag är så grymt duktig som tar mej iväg och tränar när jag egentligen hellre hade legat hemma. Stor klapp på axeln till mej själv. Det blev 20 minuter intensiv löpning till att börja med. Eftersom jag kände mej så trött idag tänkte jag försöka ta det lite lugnt och unna mej själv lite extra många pauser (normalt brukar jag ta en liten paus när jag sprungit 10 minuter och sen kubbar jag dom sista 10 minutrarna) men när jag väl hade kommit igång körde jag bara. Jag ville bara bli klar med skiten så jag körde all in och inte ett enda stopp. En minut snabb uppvärmning på 6.0 km/h och sen upp på 7.5 i 30 sekunder och efter det var det bara järnet på 10.5 upp till 19 minuter och sista minuten upp på 11.5 km/h. Jag brukar försöka stanna där för av någon skum anledning lägger maskinen av när man kommer upp på 12.5, även om jag gärna hade velat lubba på 13-14 sista minuten.
 
Efter det körde jag 4 magövningar och 4 ryggövningar, 3 set på vissa och 5 set på andra.
 
Jepp, jepp. Det blev ett hårt pass men jag är stennöjd. Frågan är om jag säger samma sak när jag vaknar om några timmar och är stel som en jäkla pinne.  Jag har ju tyvärr en tendens att köra all in även om jag inte borde. Det är ju bra att börja lugnt säger dom. Lugnt??? Vad är det egentligen? Okej, lättare vikter, jag hajar. Men jag är kickboxare och när någon säger att man ska köra lugnt där kollar dom flesta på personen i fråga och ser ut som grova frågetecken. Ska man träna ska man träna, som jag brukar säga.
Inga jävla halva sit-ups här inte.
 
Jajja bra jobbat issa. Beach 2012 kanske blir halvbra i alla falla, höhö *hoppas kan man ju*
 
 
Vill ju bara se sådär jävligt grym ut i bikini lixom.. äre så mycket begärt?? typ
 

Nya blogg.se, typ fiasko

KUL! jag har märkt att flera av mina kategorier inte fungerar. Det beror på några fel i mina kodmallar. Jag vet exakt vad felet är och i typ en timme har jag suttit och ändrat allt, för att nu märka att när jag har klickat på spara så har det ändå inte sparats. Verkligen skitkul!
 
Alltså, det är ju inte så att jag är dum i huvudet och glömmer att klicka på spara, jag har gjort det ett antal gånger nu och testat att logga in och logga ut och skit. Jag tänkta att dom nya inställningarna kanske inte syns på en gång, som dom gjorde förut, alternatvit att den här nya skiten skulle vara lite segare än den förra - men nej. Det går helt enkelt inte att spara. Jävligt bra! Det funkar inte heller att blogga från mobilen. Det går att skriva men inte att ladda upp bilder.. hur bra är det då? Fan vilket jävla fiasko. Varför ändra något som är bra, för att det ska bli bättre och istället göra det sämre? Jag antar att det inte direkt är menat att bli såhär... men vad fan, det var ju inte direkt 1 timme sen den nya stilen kom.
Nej nu är jag ta mej tusan riktigt lack. Det är inte ofta jag klagar på blogg.se. Jag har bloggat här i 5 år och aldrig någon annan stans. Jag har aldrig ens tänkt tanken. Men när grjer inte fungerar som man är van vid blir man fan irriterad.
 
Nu är mitt glada humör förstört och jag har slösat en timme av mitt liv på skit.
 
Nu är jag arg så nu går jag fan och tränar, oavsett om det är bra eller inte.
 
Tack och hej!
 
 

Träna på natten

Nu är jag tillbaka igen. Det blev först en sallad framför min hyrda film och efter det gick Wallander på tv så ja.. det blev visst den också.  Syndigt nog med lite vit choklad. Dumma mej!
Nu sitter jag här och har lite smått ångest över allt som jag tryckt i mej idag, speciellt eftersom jag valde att ha min tjockisdag i förrgår!
 
Jag har forskat lite i om det verkligen är bra att träna på natten, men hittills inte fått något bra svar. Mitt sunda förnuft säger mej att det är idioti. Man ska sova på natten, äta en stadig frukost (även om jag gärna skulle gå ut och springa och sen käka frulle) och efter det kan man börja träna.
 
Jag har sagt det förr och jag säger det igen - det där med träning är så jäkla jobbigt. Alltid finns det sätt att vrida och vända på exakt allt. Självklart styrs ju det hela till viss del av vad man vill uppnå. Vill man tappa kilon sägs det att det är en jättebra idé att powerwalka en timme innan frukost, vill man bygga muskler vore det ju helt idiotiskt att ställa sej vid maskinerna innan man har käkat en enda smula.
 
*Suck*
 
Jag blir inte klok på allt det här. Det är förvirrande, irriterande och totalt omöjligt.
Det enda jag vill är att tappa lite fett och bygga lite muskler.. ska det vara så himla krångligt?
 
Så.. träna på natten eller inte?
Jag funtar på att sticka iväg ett tag nu. Jag har ändå inget för mej och shit vad jag sover bra när jag kommer hem sen.
 
Jag har dessutom världens lust att träna mage och rygg! Men löpningen är jag inte riktigt lika sugen på. Dessutom börjar jag bli trött nu, frågan är om det är en vidare smart idé att träna när man är trött. Något säger mej att det, om något, är muskelnedbrytande.
 
Usch vad irriterad jag blir nu. Ju mer jag skriver desto mer irriterad blir jag. Det är sent, jag är halvtrött och jag har tryckt i mej kalorier jag hemskt gärna vill bränna.
 
 Ska min envishet ta över och dra iväg mej till gymmet, eller ska mitt sunda förnuft hålla mej kvar här hemma och packa iväg mej imorgon innan jobbet istället?
 

Som en fågelunge

Nej nu måste jag ta en paus i bloggandet. Mamma står och skriker i trappan för 3:e gången. Hon vill att jag ska komma upp och göra en sallad åt henne. När mini inte är hemma får jag tydligen så för matlagningen.  
 
Nej men min mamma är söt hon.♥
 
Nu blir det mat och sen hyrde jag ju film härom dagen och en av dom har vi fortfarande inte sett så drar väl igång den så fort jag har kastat ihop en sallad.
 
Later
 

Worn by Stuumpan

Jusste! Igår var det ju fullt upp med jobb och sen efter det åkte jag till gymmet och körde ett sent nattpass. Igår låg fokuset på ben. Jag körde 20 minuter löpning och sen 40 minuter ben och rumpa. Ikväll ska jag nog satsa på mage och rygg igen - om jag orkar ta mej iväg.
 
Men som sagt, det var fullt upp igår så jag hann aldrig publicera gårdagens outfit. Bättre sent än aldrig, here we go.
 
 
 
♥ Jeans - Gina
♥ Skjorta - H&M
♥ Pumps - Have2Have
♥ Väska - Wedins
 

Ganska enkel outfit, men jag skulle ju bara till jobbet.
Förresten kan jag tillägga att jag trodde att jag satte på mej mina jeans från Bershka först (dom är rätt lika dom här, fast ljusblåa). Jag var rätt snopen och trodde först att dom tappat färgen men sen insåg jag att det var mina vita jeans från Gina, som jag köpte för flera år sen. Jag fick inte på mej då och har aldrig använt dom sen jag använde dom första och sista gången på en fest. Jag tror inte att jag hade knappen stängd då.. i alla fall inte hela kvällen.
Jag blev desto mer snopen när jag kunde knäppa dom kan jag säga.

Dagens lilla shopping

Här är dagens shopping dårå.  För att verkligen poängtera hur mycket jag har krigat för mina pjucks ska jag visa upp att jag nu äger hela två par!
Är det inte lite sjukt att jag har krigat för ett par skor i exakt den färgen, exakt den klackhöjden, exakt den platåhöjden, exakt den modellen hur länge som helst - och nu sitter jag här med två par.
 
Jag tycker i alla fall att det är lite komiskt. Det har ju verkligen skrivits om dom där skorna på min blogg.
 
Hur som helst är ett par i storlek 37 och ett par i storlek 38, jag säljer nu 38:orna om någon är intresserad av ett par grymt snygga och vidrigt sköna skor!!
 
 
 
 
Pumps (Sugarfree shoes) - ZOE - 299 kronor (ord.pris 449 kronor // 345 på andra ställen)
Sverigebikini - Flirt fashion - 399 kronor
 

P.s Ingen av färgerna är helt rättvis. Mycket snyggare i verkligheten!

Dagen med Roya

Hej
 
Idag är jag på helt suveränt humör!  Jag känner att jag verkligen har utnyttjat hela min lediga dag.  Vädret har varit riktigt trist men det har inte spelat någon roll!
 
Jag vaknade redan klockan 11.00 av att klockan ringde, och jag var väl inte precis pigg men en halvtimme senare ringde Roya för att väcka mej och det gick betydligt bättre. Vi snackade en stund, sen fixade vi i ordning oss, drog till stan och träffades för att käka lunch.  Efter en hälsotallrik på Wayne's och en massa prat gick vi för att fixa ärenden inför Spanien.
 
Första stoppet var vid Heartbeat för att köpa en ny Sverige-bikini till mej. Jag köpte ju en till Spanien 2010 om ni minns, men den har av någon skum anledning blivit lila.. Lite speciellt kanske.
Det blev i alla fall en ny  Besöket tog inte mer än 5 minuter och sen trallade vi vidare till nästa affär, nästa affär och nästa affär. Roya shoppade sönder och själv tyckte jag bara  att allt satt helt fel. Men ett par skor blev det i alla fall!  Visserligen har jag redan ett par exakt likadana.. fast dom är för stora, så det känns grymt att äntligen ha skorna jag krigat för i rätt storlek.
 
När regnet hade öst tillräckligt tröttnade vi och Roya fick in mej på ett fik. Inte så bra för kaggen, men ibland måste man vara man och ställa upp för laget. Jag menar, Roya kan ju inte sitta där och mumsa på kalorier helt ensam medan jag klunkar vatten och tittar på. Nej, det blev en bit kladdkaka även för mej.  Självklart kommer det upp lite nice pix om en stund. Men först och främst ska jag fresta er med en bild på kladdisen jag slukade.
 
 

Arne Dahl Europa blues

Det har verkligen varit en lugn och skön kväll. Det känns som att jag behövde det. Jag hade tänkt sticka och träna men klockan är redan 2.00 så det är bättre om jag tar det efter lite sömn.
 
Kvällen blev i alla fall som planerat - mat, film och pannacotta.  Självklart blev det en Arne Dahl film. Jag har snart plöjt igenom alla 5, men jag försöker dra ut på det så mycket jag kan. Det är nackdelen med thrillers. Dom är ofta grymma när man ser dom första gången och efter det blir dom bara sämre och sämre. Halva grejen är ju att hänga med i alla gåtor och vet man vem förövaren är är det ju inte lika spännande. Den här blev det ikväll. Det hade varit kul att se alla filmer i ordning, men jag har faktiskt ingen koll på ordningen och dumt nog står det inte på baksidan.
 
 
 

Beach-workout

 
Om man ändå bara ligger och glassar på stranden kan man ju ta 20 minuter och göra lite övningar.
 
 

Lördag

Hej
 
Idag är det dåligt väder... igen.
Den här sommaren är verkligen kass. Det har varit fint vänder någon dag här och var, men oftast bara regn och rusk.
Jag har en ledig drag från jobbet och det firas med lugn och ro för en gång skull. Jag är bara hemma med mamma ocb mini och planen är att käka middag om ett tag, sen blir det film och pannacotta till efterrätt  Förmodligen kommer jag få smått panik lite senare och sticka till gymmet för att bränna dom extra kalorierna jag klämt i mej.
 
Hoppas ni får en mysig lördag ni med
 

What's the next move?

To think about you is exactly like swimming somewhere in a huge ocean,
it's like walking alone in the desert
it's like groping in the dark and trying to see a light

it's just as hopeless as that..
 
 
 

Ett nattpass avklarat

Nu är jag hemma, dyduschad och superfräsch.  Jag spenderade som sagt min kväll på jobbet och efter jobbet var jag duktig nog att sticka hem, hämta en handduk och sen åkte jag till gymmet.  (Ja, jag hade med mej träningsväskan i bilen men hade glömt handduken hemma. )
 
Jag vet att det inte är bästa tiden att träna 1 på natten, men jag är stolt över mej själv ändå. När jag började närma mej hemmet kom tankarna som alltid kommer när man börjar närma sej sitt hem: äsch vad fan, jag skiter i gymmet, jag kollar på en film istället. Dessutom är det ju ändå inge vidare att träna vid den här tiden.
När jag sen stannade utanför för att gå in och hämta en handduk då blev det himla svårt att gå ut till bilen igen. Men det gick  Och här sitter jag nu och pustar ut. Det blev 20 minuter på löpbandet och sen rygg, mage (lite axlar och armar kom visst med också) mina 3 favoritdelar på gymmet.  
 
Fan vad grym jag är. Nu känner man ju att man kan unna sej en film när man har varit så duktig och valt bort filmen för att träna.  Jag ska käka minilite käk nu (mest protein) och dra igång en thriller tror jag.
 

Bloggvärldens största lögn

 
Hur många gånger har man inte läst något liknande i folks bloggar? För många gånger, för folk skriver det så många gånger att dom på något sätt ska intala sej att det faktisk är sant.
 
När jag fick en taskig kommentar härom dagen började jag tänka. Jag har nog också lagt upp exempel på idiotiska kommentarer och svaraat på dom i bloggen. Skillnaden är väl att jag aldrig någonsin skulle försöka lura i mej själv att man inte tar åt sej. Däremot kan jag väl säga att jag inte ältar det för all framtid. Men ärligt talat, om någon säger att man ser ut som ett freak eller verkar vara den största idioten på planeten - då är det väl klart att man inte hoppar av lycka.
Men i bloggvärlden är det som om det skulle vara fullständigt fel att säga: Fan vad taskigt sagt.
 
I bloggvärlden ska alla vara så förbaskat "starka" och låtsas att ingenting kan slå ner en. Men ärligt talat, är det verkligen någon som tror på det? Att en bloggare skulle klara av allt och aldrig någonsin må dåligt? Är folk verkligen så korkade?
Vad är grejen? Jag har bloggat i 5 år men det där har jag aldrig fattat.
 
För mej är det obegripligt varför man ska sitta och klanka ner på någon random på internet, men det är precis lika obegripligt varför bloggare som blir angripna ska skriva en miljard inlägg om hur lite dom tar åt sej. Men ärligt talat, om man känner sej tvugnen att skriva alla dessa inlägg, om man känner sej tvungen att försvara sej och förklara hur lite man bryr sej - då har man väl brytt sej?
"Jag lägger inte min dyrbara tid på idioter som sitter och klankar ner på mej internet, speciellt när jag inte ens vet vilka det är". Den meningen tog säkert 10 sekunder att skriva så uppenbarligen har man lagt åtminste 10 sekunder på den personen man inte skulle lägga någon tid på. Förmodligen är det dessutom mer. Man har ju läst kommentaren, reagerat, printat, fixat i paint, lagt upp på bloggen och sen svarat med den lilla meningen eller mer. Det går ju säkert i alla fall 5 minuter åt alt det. Snacka om att verkligen "inte bry sej" på ett väldigt skumt sätt.
 
Varje gång jag ser det flinar jag lite för mej själv. Och jag är inte personen som skriver onödiga kommentarer till folk, men ibland vill man bara skrika ut. Vad i helvete gör det om du tar åt dej om någon kallar dej fetto? Du glömmer det efter en stund, men vad gör det om en förolämpning svinder lite? Varför ska man låtsas känna annat än vad man gör?
Speciellt eftersom man dessutom gärna predikar om att man ska vara så tusans ärlig och säga vad man tycker hela tiden.
Börja med det då! Säg det, säg att det inte var så jävla kul att bli kallad för en fet hora.
 
Bloggvärldens absolut största lögn är att försöka få någon eller sej själv att tro att kränkning på internet absolut inte svider ett smack.
Det är därmed inte sagt att man inte blir härdad. Första gången var ju värre än hundrade gången.

Skor

 
Denna barbieliknande sko kan man nu köpa på Nelly och jag har funderat lite på vad jag tycker om den.. Alltså, den är väl söt.. eller? Rosa är ju gulligt men man använder inte rosa skor så ofta..
Jag får väl fortsätta fundera, men för er som tycker att den är en buy så kostar ett par bara 399 kronor

Lookbook Inspiration


2 veckor kvar

Nu kan man börja räkna ner dagarna på riktigt för nu är det bara 14 dagar kvar!!
 

Midsommar

Hej
 
Idag är det midsommarafton, det har väl ingen missat?
Alla flyr från staden och iväg till skärgårdar och landställen runt om i landet. Stockholm blir fullständigt tomt. Förra året hade jag en grym midsommar på Sofias landställe på Ekerö. Vi partade rätt galet och för första gången i mitt liv firade jag faktiskt midsommar ordentligt och hade riktigt kul.
 
I år blir det andra bullar. Om lite över en timme ska jag sticka iväg till jobbet. Jepp, jepp. Så var det med det. Till och med på midsommar jobbar jag haha.
 
Här får ni en bild från förra året. Vädret var magiskt och allting var hur sjukt som helst. Det skulle man gärna göra om kan jag säga, men inte i år. I år blir det att knega. Någon måste ju göra det också.
 

Give some space for a change


Musik


Outfit

Eftersom jag är så himla dålig på att lägga upp outfits ska jag nu lägga upp gårdagens.
 
 
 
 
 
♥ Jeans - Topshop
♥ Linne - Gina
♥ Kofta - Mango
♥ Väska - Wedins
♥ Skor - Intersport
♥ Scarf - Spanien
♥ Armband - MiLajki
♥ Ring orm - Bijoux brigitte
♥ Ring - Ödla - Bijoux brigitte
♥ Ring - Bijoux brigitte
 

Videoblogg


Min onsdag

Innan jag blir för trött ska jag passa på att blogga lite.  Jag kan ju börja med att berätta lite om igår.
 
Till att börja med så blev det ingen träning.. såklart. Jag somnade nämligen 06.30 och eftersom jag visste hur lång dagen skulle bli, valde jag att sova ut ustället för att stressa upp till gymmet. Vid 15.00 träffade jag Sofia i stan och vi gick först till systemet och shoppade och efter det gick vi till Guldfynd och sålde ett guldarmband. Tanken var väl att vi skulle checka lite affärer också men jag klagade hela tiden på dom tunga påsarna med all dricka, så vi åkte istället till Fridhemsplan och satte oss på Nivå.
 
När Sofia skulle hem för att fixa inför midsommar gick jag ner till Rålis och träffade Olivia, Lisa och Frida. Vi satt där några timmar och när solen började försvinna och det såg ut som att det skulle börja regna började jag och Olivia röra oss mot mej. Vi mötte upp Linnea i Alvik och när vi sen kom hem till mej började vi dricka vin. Allt eftersom timmarna gick så blev det mer och mer och sen drog jag fram en liter Jäger. Hej och hå och sen var man klar.
 
Runt 9.00 tror jag att jag gick och la mej. Det blev några få timmars sömn och sen gick jag upp igen. Det var en himla trevlig onsdag och att vädret var toppen var ju verkligen ett stort plus.  Det känns skönt att jag har rett ut det mesta med Linnea nu och att vi typ ha lagt locket på.. Det var ju verkligen på tiden. Fast vi pratade egentligen aldrig om det vi skulle prata om, men vi pratade om precis allt annat istället.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Home

Nu är jag äntligen hemma igen. Det har varit en jobbig dag och jag är riktigt trött. Lyckligvis var det i alla fall en lugn kväll på jobbet.
Känner jag mej själv rätt så kommer jag vakna till ordentligt om en stund - det brukar vara så dagen efter. Först är jag svintrött hela dagen och när kvällen väl kommer jag får sova, då blir jag pigg. Baksmällans gigantiska ironi.
 
Men jag är ju envis också. Jag vill inte sova så jag tvingar mej att vara vaken. Det ska jag göra nu också. Jag ska kolla runt efter lite mat.. eller något i den stilen, och sen lär jag väl dra igång en film. Det gör jag ju alltid.  Fast vad annars ska jag göra vid den här tiden?
 
By the way.. mina armar gör så ont att det känns som att dom ska ramla av snart. Jag vet inte vad det är men jag gissar på att det är träningsvärk. Det vär väldigt länge sen jag kände av en sån här vidrig smärta. Man blir illamående av det - som om det inte redan var tillräckligt med baksmällan.
 

Riktigt seg

Hej
 
Hur mår jag idag? Tja, seg är bara förnamnet kan jag säga. Det blev mycket igår. 2 cider med Sofia, 2 smirre och 1 cider i Rålis med Olivia, Frida och Lisa. Sen en cider påvägen hem. Väl hemma med Linnea och Olivia blev det 1 liter vin (av 3 liter) och 3 jägershots.
Jag tror att jag gick och la mej runt 9.00 i morse. Herregud, jag trodde att jag hade bestämt mej för att jag har är för gammal för att kröka i 12 timmar.
 
Anyway.. om en stund ska jag slänga på mej smink och packa iväg mej själv till jobbet. Jag antar att ni redan sett taggningsnivån mellan raderna.
 
Hoppas ni får en skön torsdagkväll
 

06.00

Nu ska jag upp om 5½ timme.. lycka till med det säger jag bara.  
 
Godnatt
 

Onsdag

Klockan är redan snart 6.00. För vissa människor börjar dagen nu och själv lever jag kvar i tisdagen. Om ett tag är det väl dags att sova, jag var helt enkelt bara tvungen att se en film först.  Här är onsdagsplanerna. Förhoppningsvis lyckas jag hålla mej vaken ända fram till mål.
 

New Look

Eftersom det är så himla kul att slänga iväg pengar så har jag precis slängt iväg en ny beställning till New Look.  Jag nämde ju i ett inlägg att ett paket från dom var borta. Lyckligtvis har jag inte förlorat några pengar på skiten men nu har jag gjort en ny beställning. Tråkigt nog fick det jag ville ha mest av allt bli i fel storlek - något för stor - men för hoppningsvis kan jag sy in den sen.  Hellre för stor än för liten i alla fall. Jasg hoppas att det går bättre den här gången än vad det gjorde förra gången.
 

You're at the wrong street


På väg till min brevlåda

Det här var det jag klickade hem härom natten men som jag sen aldrig orkade blogga om.
 
 
 
 

Tisdag

Hej
 
Så var tisdagen slut. Jag kom nyss hem från jobbet och för en gång skull är jag trött! Yaaay!! Fast det lär jag väl ändra på strax.
Mitt internet dog igår så det blev inget bloggande då heller.. Jaa, det gör det ibland. Mitt internet alltså. Jag är nog den enda som fortfarande har problem med internet.
Det suger men ingen här verkar ha ambitioner att göra något åt det.
 
Hur som helst. Om ett tag ska jag försöka sova, imorgon blir det en fullspeckad dag och även om jag förmodligen inte kommer kunna somna så vorde det grymt att vara utvilad till allt spektakel imorgon.
 

Måndag

Hej

Jag är hemma från jobbet och nu sitter jag och pustar ut i sängen. Det blir en arbetsdag imorgon också och sen får jag en ledig dag igen, sen blir det en hård spurt till semestern. Det är alltså mycket jobb nuför tiden, men antar att det var dags. Jag måste försöka jobba på att hålla igång bloggen också.. det går dock inte riktigt i samma fart, höhö.

Mina dagar är rätt tråkigt just nu. Jag vaknar, går till jobbet och kommer hem. Om jag har tur hinner jag träna innan jobbet men tyvärr är jag rätt kass på den fronten och sover gärna istället. Det blir ju lätt så när man har den här dygnsgrejen.

06.30

Nu har jag internetshoppat i flera timmar här, en del grejer blev det i alla fall.  Jag orkar inte visa upp något nu så det får bli nästa gång jag bloggar.. när det nu blir.  Hur som helst rycker det i ögonlocken och jag börjar bli hungrig. Planen är att somna innan jag blir så hungrig att det är omöjligt att somna.

Godnatt.. typ


Sommarklänningar

Jag är återigen på jakt efter den perfekta blommiga klänningen. Jag skrev något inlägg om det för rätt länge sen och fortfarande har jag inte hittat vad jag letar efter. Den senaste timmen har jag klickat runt lite på ASOS och faktiskt, till min förvåning, hittat säkert 15-20 klänningar som jag gärna skulle klicka hem. Men än så länge har jag inte hittat exkt det jag letar efter. Det är bara fortsätta, men kolla vad snyggt! Det här är bara 3 snabba små exempel.

Söndag

Hej

Jag tappade tydligen fantasin helt igår. Jag var nog för trött i skallen. Idag har jag haft en helt ledig dag. Det har varit soft men har inte fått ett smack gjort egentligen.
Först och främst skulle jag tränat på förmiddagen, men det blev inte av. Istället hälsade jag på pappsen lite, lagade mat och dom senaste tre timmarna har jag umgåtts med mamma. Vi körde ansiktsmask och film.  

Det var den söndagen.. Det finns en viss plan på att åka och träna nu, men en del av mej säger att jag ändå ska träna imorgon innan jobbet och det blir nog inte så bra att träna nu då också.. Jag får se hur jag gör, men jag kan gissa redan nu att jag är för lat för att sticka och träna nu.  Jag kanske borde ägna lite tid åt bloggen istället. Den här bloggen är ju ta mej tusan på väg ner i underjorden.

Lördag

Hej 

Jag har inte haft tid att ens sitta vid datorn bara för att glo på skärmen förrän nu. Dom senaste dagarna har bestått av jobb, träning och en hel del sömn. Jag somnar aldrig innan 7 på morgonen så det gör att jag sover extremt länge... Lite för länge.
Men det var ju knappast något nytt, eller hur.

Jag försöker nu bekanta mej med blogg.se.s nya utseende och so far kan jag bara säga att jag inte gillar det. Men det beror troligtvis på att jag har svårt för förändringar ibland. Jag har ta mej tusan bloggat i 5 år och även om det har förändrats grejer under tiden så har det aldrig varit såhär stort.

Men man vänjer sej snabbt och jag är säker på att det här är mycket bättre, även om jag som vanligt tycker att det är trist att behöva ise att man måste lämna det gamla och springa rakt in i det nya.

Anyway.. för typ 1½ timme sen kom jag hem från jobbet och nu börjar jag bli hungrig. Planen är att försöka kirra så många inlägg som fantasin tillåter, fixa lite mat och glo på film tills jag somnar.

Home sweet home

Herregud, jag är heeelt slut. Det var en hård kväll på jobbet kan jag säga. Planen för nuet är att ta en dusch och sen sova. Imorgon ska jag börja dagen med käk och gym igen. Jag hoppas att jag får lite mer sömn i natt dock.




1a passet, check

Hej

Jag är sjukt stolt över mej själv. Trots att jag somnade närmar 7.00 i morse tog jag mej ändå upp klockan 12.30, käkade och drog till gymmet. Det gick inge vidare men det var första passet på länge så jag är stolt över att jag bara tog mej dit. Jag är ju dessutom kickboxare och ingen gymmare.

03.30

Nu ska jag ta en paus i mitt bloggande och gå och duscha och byta lakan i sängen. Förmodligen blir det en dejt med kudden sen, så tja det är väl lika bra att säga godnatt. Klockan är ju trots allt snart 3.30

Imorgon blir det jobb för min del. Jag ska försöka ta mej upp ganska tidigt och gå till gymmet innan.

Sleep tight


Style

Såhär tänkte jag bland annat matcha "strong is the new skinny"-linnet. Fast det lär ju bli något snyggare IRL


Arne Dahl- Misterioso

För att hoppa tillbaka till min tisdag. Den började dåligt med mitt vidriga humör men slutade faktiskt helt okej.

Jag stannade vid videobutiken på vägen hem, hyrde två filmer och självklart hade jag köpt choklad också. Jag visste inte om jag skulle gilla den vita så det var lika bra att köpa 2.  Annars hade väl mitt humör gått från botten till Hades.

Den ena filmen har jag sett för en timme sen. Den var grym, grym, GRYM!!

Jag håller på och plöjer igenom Arne Dahls filmer just nu och än så länge har jag sett 2.an och nu 1:an.. Fel ordning? Aah jag tror det.
Hur som helst.

Den var grym!! Jag älskar att filmerna är ganska långa. Jag är ju ett duktigt BECK-fan en länge och även om jag kan varenda sekund utantill av varenda film (utom i stormens öga för den var verkligen inte speciellt bra) tröttnar jag inte.. i alla fall inte tillräckligt för att sluta se filmerna.  

Anyway.. det är totalt omöjligt att lösa ett mord eller flera på 1½ timme, så det är väl det jag tycker är lite kasst med dom filmerna. Men Arne Dahls filmer är 3 timmar tror jag och det känns ju lite mer logiskt att lösa ett mord på 3 timmar än 1½

Nej men ärligt talat höll jag på att ramla ner från soffan och fullständigt bita av mej naglarna för att den här filmen var så spännande! Om ni gillar riktigt bra thrillers, eller är galen i kriminalfilmer som jag är, då borde ni verkligen se Arne Dahls filmer. Men se dom i ordning, det är nog bättre




Förresten så var den vita chokladen god  Tur att jag inte käkade upp båda två, haha.



By the way! Är det någon som vill köpa en burk tacosås? Jag råkade köpa en och sen råkade jag visst åka till affären och köpa en till..  Issa the klant..

Try this!

Testa det här.. det är coolt, äckligt och heeelt jävla vrickat på samma gång.

   

Fokusera på den röda näsan i typ 30 sekunder och kolla sen på den vita rutan och blinka. Synvillor är ju rätt häftiga men dom kind of freaks me out..


Vad är svårast att säga?

Plötsligt kom jag att tänka på något med förhållanden som jag aldrig tänk på förut. Vad är svårast att säga till sin partner - att man har varit otrogen, eller att man har tröttnat?

En spontan raktion på frågan är väl: Men daaaah, att man har varit otrogen såklart.

Så tänkte väl jag med först - tills jag tänkte efter lite. Vanligtvis, om man har varit tillsammans med någon i ett par år, så bryr man sej ju om den även om man har tappat känslorna. Det är väl knappast något nytt att kärlek inte varar förevigt.
Men kommer man och säger att man har varit otrogen, kommer det med största sannorlikhet blir ilska, tårar och bråk. Partnern som blivit sårad får bestämma sej för vad den ska göra och sen gör den det.

Men om man kommer och säger att man har tröttnat bara sådär så sårar man ju på ett helt annat plan. Eller?

Folk är ju otrogna hur som helst, när som helst, vart som helst och även om vi inte direkt accepterar det tror jag att vi börjar bli mer och mer tolleranta. Räck upp en hand alla som har förlåtit en otrohet. Räck upp en hand alla som har varit otrogna.
Det är så enkelt att fatta det, speciellt för dom som själva varit otrogna. Man vet att det oftast inte betyder speciellt mycket och om det hände och dessutom visar sej vara en one time only, då kan livet ofta fortsätta med partnern - och kanske till och med bli bättre. (missförstå mej rätt, jag stöttar fortfarande inte otrohet).

Att någon är otrogen mot en är inte speciellt personligt. Väldigt sällan heter det: Jag var otrogen för att du är så ful, eller värdelös, eller tråkig, eller fullständigt dum i huvudet. Även om det kanske har varit en bidragande orsak är det väl väldigt sällan en fullständig anledning. Det finns väl säkert en del som kommer med dom ursäkterna, men dom vanligaste känner vi ju alla till och dom är väldigt långt ifrån personliga.

Men att tröttna på att vara i ett förhållande med en person - det är väl rätt personligt. Då har man väl i stort tröttnat på personen, livet med personen.

Jag vet inte riktigt vart jag vill komma. Men jag antar att jag gör det jag brukar göra - spekulerar omkring lite utan att egentligen komma någon vart. Men trots allt har mina spekulationer ibland visat sej bli användbara i vissa situationer.
Men jag antar att man måste uppleva båda dessa situationer för att kunna avögra vad som egentligen är värst.

Oh my, om man är med om båda två då kan man nog verkligen böra ta grejer personligt.


Stuumpans quesadillas

Jag fick faktiskt till mina quesadillas.  Inte så bra kanske, men dom blev goda i alla fall.

Tänkte förklara lite hur jag gjorde mina, men sen finns det ju säkert 100 andra sätt att göra dom på.



Man kan ju fylla quesadillas med i princip vad som helst.. tja det är ju lite det som är meningen. Många brukar köra kyckling men jag körde köttfärs.

Den första bilden visar en del av all tomat och röd paprika som jag hackade upp medan jag stekte köttfärsen. Köttfärsen kryddade jag sen med tacokrydda.
På andra bilden har jag lagt allt på ett tortillabröd tillsammans med majs och ost. Det ser typ ut som pizza. Man kan säkert köra en snabbpizza sådär, om man inte har tid att göra egen pizzadeg.
På tredje bilden har jag lagt ett bröd på allting. Sen stekte jag det en stund i vanlig stekpanna, hackade upp sallad och gurka, gjorde en guacamole och hällde upp lite vanlig tacosås.

Det blir ju väldigt likt burritos när man gör som jag gjorde.. så egentligen hade man lika gärna kunnat göra det.  Men det här var i alla fall något nytt.

Om man vill dra ner på kalorierna lite kan man ju göra brödet själv och se till att det görs på annat än vetemjöl och konstiga grejer. Gör man själv kan man ju använda grahamsmjöl, dinkelmjöl o.s.v. Sen är det ju ett + att köra kyckling istället för köttfärs och skippa gräddfil i guacamolen. Man kan köra ren avocado och sen lite mosad tomat istället för tacosåsen. Det finns många möjligheter att dra ner på kalorierna här - jag skippade samtliga.

Men va tusan, det ska ju vara gott också haha

Strong is the new skinny

Tänkte köra ett litet tips på ett linne som jag gärna skulle klicka hem.. och troligtvis kommer att klicka hem.

 

Uttrycket "Strong is the new skinny!" är jäkligt inne just nu. Jag tror faktiskt att det framför allt kommer ifrån att man försöker försvara att man inte är en pinne.. lite som om man skämdes för det.
Jag menar, jag är ju ingen pinne direkt men jag försöker aldrig förklara bort det, inte heller försöker jag intyga människor om att jag gärna är lite större. Sanningen är att jag gärna skulle vara några kilon mindre (dock skulle jag inte vilja beskrivas som skinny.. det verkar inte .. nej det skulle jag inte vilja) men som ni ser krigar jag ju inte direkt. Jag är faktiskt hellre något större och unnar mej grejer än att tvingas avstå grejer för att jag strävar efter att slippa bli kallad tjock. Det är mindre arbete att bara strunta i vad folk säger och njuta av det som njutas kan. Lite så tänker väl jag.
Men det vita linnet.. och även det svarta (det rosa känns lite too much) är onekligen snygga ändå. Jag funtar på ett linne i vitt. Lättmatchat, speciellt till en något "rockigare" stil. (Se, rockig stil a.k.a svarta jeans )

Linnena finns säkert på massa ställen men just dom här kommer från Fitnessguru och kostar 299 kronor


Quesadilla

ÅH! Nu blev jag plötsligt på bättre humör. Bara jag inte tänker på dom förbaskade paketen nu.
Jag skulle söka på någon blogg på google och då kom det upp bilder som egentligen inte har speciellt mycket med den bloggen att göra men aa det här typ:



Det fick mej att tänka på när jag åt svingod quesadilla på jobbet  (bilden föreställer också quesadilla) så nu kom jag på att jag ska sticka iväg till affären och köpa hem grejer och försöka göra egna.  Om det inte blir gott är mitt humör förstört igen. På vägen hem stannar jag nog vid videobutiken och hyr hem film. Sweet

Fulaste skorna just nu


Äntligen har jag ett gymkort

Jag fick i alla fall äntligen mitt gymkort tillslut. Jag ska bara träna på 24/7 under juni och slutet av juli och en bit in på augusti, sen kommer jag sätta igång med kickboxningen igen. Jag ska verkligen försöka träna så mycket jag bara kan innan Spanien nu. Och så fort jag kommer hem måste jag hårdträna för att inte sacka efter för mycket i början på kickboxningen.


Fuck this day

Hej

Idag är jag på så dåligt humör att det känns löjligt att göra en glad gubbe. Jag skulle kunna tänka mej att slå sönder något. För varje sekund som går blir det bara värre. Jag har precis skrivit ett mail till en av dom som  har skickat ett paket till mej, vilket jag borde fått för långt över en vecka sen. Jag försökte att inte verka förbannad - men det lyser nog igenom rätt duktigt.
I natt skrev jag två mail till två andra företag som dröjer med att få iväg ett fucking paket till mej. Hur jävla svårt ska det vara att ta betalt, packa ihop och skicka iväg?!

Utöver det är jag svinhungrig men är inte sugen på mat över huvud taget, orkar inte laga något och har inget att laga. Jag har ont i huvudet, örat, nacken, ryggen, jag mår illa som fan spenderar just nu min enda lediga dag på evigheter genom att inte prestera att skit och sitta i min vidriga säng och sura.
Jag har knappt sovit ett skit i natt och det är fan alldeles för varmt här inne.

Jag skulle köpa ett gymkort förut och inte ens det blev som jag ville. Mitt internet är as segt.. om det ens fungerar och allt är allmänt frustrerande och sjukt irriterande just nu. Fuck kan denna dag bara dra åt helvete.

Såna här dagar finns det bara en sak att göra - köpa choklad och lägga sej under täcket med en bra film igång och bara försvinna.




Nästa gång!

EM startade rätt trist för vårt avlånga land, men men. Jag såg matchen på jobbet och det var såklart fullsatt och mycket att göra så jag hann bara se det lilla jag hann se, men fan vi kämpade bra och det var gott om snygga målchanser. Vi hade lite otur bara.

En bra förlorare säger: Vi var bra, men Ukraina var bättre.


Öronpynt

Jag kom hem för en halvtimme sen och nu ligger jag och pustar ut i sängen. Alldeles strax ska jag dra igång "En gång i Phuket", som jag har velat se i evigheter, men först blir det några eller i alla fall något snabbt inlägg.

Idag var jag, som sagt, på East street. Jag hade planerat att köpa en ny stav, göra en ny piercing och ett nytt stick. Jag gjorde alla 3.  Först köpte jag staven och medan vi steriliserade min navelpiercing för det nya sticket, satte vi i den och gjorde piercingen som jag skulle göra.

Här är det fina lilla resultatet.




Det gjorde ganska ont faktiskt. Jag hade tydligen jäkligt hårt och tjockt brosk - men det var definitivt värt det.  Men jag tycker alltid att det är lite jobbigt i början med en ny piercing. Man har inte vant sej vid den så man kommer lätt åt den och det gör ont som fan. Men efter några dagar står man och beundrar den i  spegeln hela tiden.  Eller.. det hade jag gjort om jag inte hade ett jobb där jag knappt hinner gå på toaletten.

Måndag

Hej

Hoppas allt är bra med er såhär i början på veckan. Själv sitter jag på tunnelbanan på väg till Rast street för att först och främst köpa en ny stav, eftersom jag tappade bort min. Sen får vi se om jag gör mer än så. Nej, jag har inte fått kalla fötter men kom på att min piercare kanske har semester.
Hur som helst... jag började i alla fall min dag ganska bra idag. Trött dock. I moese vaknade jag svintidigt av världens ösregn. Sen somnade jag om och vaknade 14.30.


Piercing

Om jag hinner med East street imorgon är tanken att jag ska göra den här lilla vackra saken.





Gaah.. jag har velat göra den såå länge, men eftersom jag tränar kickboxning har det aldrig varit en vidare bra idé att göra den. Med tanke på att vi slår rätt mycket mot huvud åt alla möjliga håll och sen väldigt ofta greppar och sparkar just så att man lätt drar i eller träffar öronen, borde man inte pierca öronen. Egentligen ska man inte pierca ett skit när man sysslar med en sån här sport, men om man låter det läka ordentligt så kan man i alla fall ta ut grejerna när man tränar.
Hur som hlest har jag tagit ledigt från kickboxningen hela sommaren och då passar det ju utmärkt att sätta igång med såna här projekt.

Utöver den där lilla maniken kommer jag eventuellt att sätta tillbaka min ena navelpiercing och sen måste jag köpa en ny stav till mitt öra.. den har försvunnit - som vanligt med mina grejer.

Söndag

Hej

Jag försöker blogga på mobilen för att få lite fler inlägg publicerade i alla fall.. men tja, det går inge vidare. Av någon anledning hinner jag inte ens med det. Om jag skulle få ordning på sömnen skulle jag i alla fall kunna blogga lite mer, men men.

Jag har haft en rätt bra kväll på jobbet ikväll. Det var lite småsegt ibland men jag har i alla fall grymt kul med kollegorna. Det blev 1-1 mellan Spanien och Italien och det var väl ett minus men annars känner jag mej på topp.  Planen är att försöka komma upp i bra tid imorgon. Jag ska ringa till ett gym, till kickboxningen och ett lite mer privat samtal och sen ska jag försöka hinna med att åka till East street innan jobbet.
Allt detta ska göras innan 18.00.

Wish me luck haha. För en "vanlig" människa skulle det gå alldeles utmärkt, men med tanke på att issa sover till tidigast 16.00 så får man vända på myntet några gånger.


03.00

Nej nu ska jag dra igång en rulle tror jag. Det finns cola kvar i kylen och den måste ju drickas upp. Jag ska ju börja tänka på vikten ordentligt nu så då kan ju inte den stå där och fresta mej. aaaiight

Later gators


Vill du knulla?

Plötsligt hade flera killar i min kontaktlista fått samma sms: Vill du knulla?
Simpelt, rakt på sak..
Det var ju ganska kul ändå, men pinsamt på samma gång. Var det ens sant?
Klart att det inte var.. eller?

Men som sagt, det var ju ganska kul. Och roligare blev det såklart när några bestämde sej för att; tja, det är klart som korvspad att dom vill.
Det hade kanske räckt med ett sms .. men varför inte fläska på med sms till varenda snubbe i mobilen? Okej, inte varenda men några för mycket i alla fall.
Det var ju ändå ganska kul.. Speciellt när man går från: Vill du knulla? Till att få veta exakt allt om hur kåt killen i fråga är. Och sen var det ju bara ett skämt.
Eller?



Oavsett vad så gick det ganska bra. Inte en enda av killarna som fick sms var ens välkomna hem till mej, men det var ju ganska kul ändå.
Väl hemma fick en helt annan person bli välkommen - inte bara hem till mej, utan till en hel del andra små trevliga ställen.

Mr Duracell

Jag trodde att jag hade suddat ut honom, raderat, finito.. men tydligen inte. Det var i alla fall en glädjande känsla att Mr Duracell börjat få slut på batterierna. Jag slet honom med hälsan och slängde ut honom.
Det hela var nog ganska kul ändå. Ett stort jävla skämt.. eller var det verkligen det?



Wanties från Haze


Weekend i Köpenhamn.. det vore något

Idag på jobbet började jag smida nya reseplaner.  Jag menar, det är inte långt kvar tills jag drar iväg till Spanien och jag måste ju ha fler planer i gång när jag kommer hem.
Jag stod i alla fall och glodde på matchen Danmark - Holland. För er som inte såg matchen så vann Danmark. Gennemstegt!
Och sen kom jag att tänka på att vafan.. danska killar.. dom är ju jäkligt snygga. Det har jag ju alltid tänkt.. eller det tänkte jag när jag var i Köpenhamn senast.
Jag måste nog ta en weekend dit med några vänner, enbart för att njuta av sol, god bira, bra shopping och snygga grabs.
Man måste ju passa på medan man är snygg själv. Sen blir det ju olagligt att ragga.  Haha.

Nej men ärligt talat vore det töngt att dra Köpenhamn en torsdag - söndag. Sen har ju jag och Olivia börjat snacka lite om Spanien en vecka i september också. Haha, jag och mitt jävla Spanien.


Jag och brorsan i Köpenhamn way back in the days. Det måste varit när jag gick i 8:an eller något. Jag tror att det var då jag hade mörkt underhår. Lillbrorsan gick i så fall bara i 6:an och fan.. lillkillen tar ju studenten nästa år. Älskar att vi har likadana tröjor på oss btw, haha. Swedish armed forces. Nice!

Paket, where are you?!

Usch jag blir så irriterad! Det är massa paket som är på vift och fan man måste ju ha lite tålamod men hur länge ska man vänta egentligen?
Det känns som att det har gått en evighet och jag vill ha hem mina prylar nu nu NU! Jag är inte programerad att vänta.

Det är två paket och båda är beställda från England och om man googlar lite så ska det ta runt 2-3 dagar att få det man beställt. Jag kan väl känna att en vecka är helt okej... det ska ju ändå ta sej över havet. Men nu har det gått 11 dagar för ett av paketen och det andra vette tusan hur det går för. Jag betalade det andra via paypal och det ska ju vara så himla säkert.. och tack vare det är 500 spänn spårlöst försvunna. Intressant det här med säker betalning.

Hur som helst. Jag spricker nog snart om jag inte får tag på grejerna. Ett av paketen kommer .. eller tja, ska komma från inget mindre än New look.  Can't wait!






The two Mr Kissels

Jag kom ganska precis inanför dörren och nu sitter jag i sängen och funderar på om jag ska blogga eller sminka av mej och kolla på film.. Det blir nog en blandning. 
Apropå film så tänkte jag rekommendera en film som jag såg på tv härom dagen. As bra! Och dessutom baserad på en verklig händelse - klart den är bra då.
Man skulle ju aldrig göra en film om en händelse om händelsen inte var det minsta intressant.

Den heter i alla fall The two mr Kissels och det här får man fram när man ska läsa om filmen
Amerikanskt drama från 2008. The Two Mr Kissels. Verklighetsbaserat drama om två bröder som verkar leva perfekta liv. De har vackra fruar, välbetalda jobb och stora hus. Men under ytan lever gammalt groll kvar. När hemligheterna kommer i ljuset kommer deras liv att förändras dramatiskt.

Antingen såg jag en heeelt annan film, eller så sov jag när en del av det där kom fram.   
Jag säger att filmen handlar om två bröder som från utsidan verkar ha exakt allt. Men inget varar förevigt och när ena brodern blir mördad är det klart att det börjar knaka ordentligt i fogarna.
Den första broderns mördare är inte jättesvår att få fram, tvärt om nästan för enkelt. Men den andra brodern har inte precis gjort sina moves helt smart alla gånger och när han hittas dödad i källaren, blodig och med en påse över huvudet - det är då man måste börja rota i vad the two Mr Kissels egentligen sysslade med. För att så för er som gillar thrillers och drama är det verkligen en perfekt film.

Utan att behöva avslöja vilka mördarna är så kan jag säga att den ena sitter i fängelse just nu och den andra häktades 2005.

Även om jag inte direkt är duktig på att skriva om filmers handlingar och grejer så kan jag säga att jag vet vad en bra film är. Se den.


Musik


Lördag

Hej

Jag måste verkligen lära mej att trotsa min säng! Idag gick jag upp 16.00 och det innebär att jag typ har sovit i 12 timmar.. det är lixom.. lite fööör mycket.
Men jag fortsätter att skylla på att jag måste vila ut innan jobbet.  Undrar om jag tror på det själv ens..

Alltså.. det är lördag och ikväll ska jag jobba. Jag börjar när dom flesta normalt sett redan precis kommit hem, så min dag blir inte roligare än att snart slänga i mej lite käk, börja göra mej i ordning och sen åka till jobbet.

Hoppas ni får en awesome lördag


I'm never gonna be like you


Im too strong..


Ett år har gått

Visste ni att det idag är exakt ett år sen jag tog studenten? Det känns helst sjukt! Ett år har gått så fort och vad har jag gjort under detta år?

Tja jag kan ju köra en snabb tillbakablick.

JUNI 2011

Först tog jag då studenten den 8:e juni 2011
Här är en av mina bästa bilder.. jag har många bra, men den här föll jag hårt för. Frida till vänster, jag till höger




2 dagar senare var det dags för mammas och minis bröllop. Lyckligvis var baksmällan borta då!



Några dagar senare drog min bartenerutbildning på. Det roligaste av allt är att jag aldrig har velat bli en bartender och nu sitter jag här - ett år senare - och jobbar som bartender. Det blev nog bara så. Jag blev inlurad på utbildning och efter det ville jag göra nytta för utbildningen och idag gör jag svingoda drinkar. Vem hade kunnat tro det?!




Sen var det dags för midsommar! Alla som läste dom inläggen vet hur crazy mitt firande blev. Jag krökade i nästan ett dygn i streck och gjorde en jäkla massa galna saker man normalt sätt inte gör, men det var sannerligen det roligaste midsommarfirandet jag någonsin varit med på.




I slutet av juni kysste jag mitt vidriga jobb goodbye och sa upp mej big time! Det firades med ett minst sagt hatat inlägg på bloggen






JULI 2011

I juli hade jag min semester. Jag var done med jobbet och done med utbildningen. En månads semeter blev det och det innebar fest.. massa fest



Jag tog även en trip till East street och påbörjade mitt nya piercingprojekt.



Massa fest, som sagt!






AUGUSTI 2011

Men allt kommer tillslut till en gräns och när gränsen är nådd är det bara ta sitt pick och pack och dra. Och det var exakt vad jag gjorde. Efter en rad jobbiga händelser som konsekvenser av för hårda fyllor, flydde jag till västra Sverige.

Bilden är dock från samma ställe 2007



När jag kom hem fanns problemen kvar.. och inte bara det - jag hade fått 2 hundar på halsen också. Jag bodde ensam hos min brorsa med två bråkstakar i 2 veckor. Men dom höll mej i alla fall borta från alkohol.



I slutet av månaden fixade jag min andra piercing. Den första hade hamnat i nästna 90 grader på grund av en bubbla som vuxit upp och tryckt upp staven. Lyckligvis försvan den ganska fort, men det såg lite skumt ut.



Sist men inte minst så fick jag äntligen tillbaka kontakten med Roya och Emilia. Vem hade kunnat tro det? Och om en månad åker jag och Roya till Spanien!




SEPTEMBER 2011

I september tog jag en snabb och kort anställning på BarEvents. Det var något av det värsta jag har varit med om i hela mitt liv och jag är väldigt glad att jag bara jobbade där i 2 månader.



Sen började jag och Hanna på kickboxning igen. Efter 2 års paus känns det som att det verkligen var dags. Hanna slutade efter en termin, själv kör jag fortfarande och snart har det gått ett år till. 7 års erfarenhet av fighting, det är inte dåligt det. Jag var bara en liten tjock 11-åring när jag började. I samband med min nystart slutade jag röka också.





OKTOBER 2011


I början av månaden plåtade vi Litos







Efter det färigställde jag mitt piercingprojekt




Sen var det dags för Halloween igen, min favorithögtid!





NOVEMBER 2011

Jag hade slängt ännu ett jobb åt helvete så november bestod av mycket slappande och träning. Och eftersom jag nu hade massa ny tid kunde jag lika gärna göra om mitt rum hos pappa.




DECEMBER 2011

I december var jag åter på arbetsmarknaden igen - denna gång på Nattklubb Aveny.
Där stannade jag inte heller speciellt länge, eftersom det var ett riktigt skitjobb.







JANUARI 2012

När det nya året inleddes hade jag börjat komma på den ena bortförklaringen efter den andra, för att slippa mitt vidriga jobb. Jag hade bestämt mej för att hålla ut ett tag för att kunna ha det på CV:t men jag gick faktiskt i stort sett aldrig dit. Den största anledningen till varför jag inte ville gå dit var för att jag i december inlett en period där jag hårdtränade, hade slutat röka och det gick bra och jag ville dessutom komm ordentligt i form. Detta innebar bland annat att jag bara fick gå ut och parta max en gång varannan vecka - och det var i stort sett enbart för att inte tappa alla mina vänner.
Eftersom mitt jobb i stort gick ut på att dricka rätt mycket alkohol och därav röka en hel del paket cigaretter varje fredag och varje lördag, tyckte jag att det var bättre att komma på anledningar till att får vara ledig. Det gick ganska bra och istället mötte jag upp Roya för biljard och hemmagjord pizza.



Innan jag sa upp mej på Aveny stack jag iväg och jobbade lite som servitris på Pig and Whistle på söder. Det innebar att plötsligt ställa om klockan från alarm klockan 14.30 till 9.30. Jippi!!
Jobbet var inget för mej och efter 20 timmar utan rast fick jag kriga för min betalning och sen fortsatte jag att hitta på förklaringar till Aveny.



Plötsligt började jag planera resor för att få lite lyse på vardagen. Det var egentligen en konstig idé med tanke på att jag inte hade någon inkomst.






FEBRUARI 2012


I början av denna kalla månad fimpade jag äntligen Aveny och började istället jobba som bartender på After och Temple bar. Som välkänt stannade jag ju inte där speciellt länge heller! Men februari bestod av jobb, träning och väldigt mycket slapptime.




MARS 2012

I mars började jag med South beach dieten.. mycket mer nytt än så hände inte.






APRIL 2012

Jag fyllde 20, var på farmors rättegång och i slutet av april hamnade jag på Olearys.






MAJ 2012

Maj kom med sol och värme. Jag stack till Spanien en vecka och än så länge är jag kvar på Olearys. Men jag skulle inte bli ett dugg förvånad om jag stack i slutet av sommaren.

Maj var en mysig månad som jag spenderade en del på Skansen med Sofia, på uteserveringar med Olivia och utomhus med kubb och vin. En del av tiden spenderades även som bartender och golv på Lion bar. Till en början såg det ljust ut, men gaah sen började jag hata det mer och mer. Aldrig mer Lion bar säger jag bara.




JUNI 2012


Juni har bara börjat  men here I amm 6 jobb senare och jag drunkar i jobb hela månaden men sen får man se








Fredag

Hej

Klockan är snart 17.00 redan! Jag somnade runt 6.30 i morse så en ordentlig sovmorgon har suttit rätt fint för min del. När jag vaknade, vaknade jag mest av att jag hörde att någon städade mitt kök. Jag misstänkte att det var minis kompis och det var det också. Jag hade tänkt fixa det idag, men han hann före. Lite pinsamt, men vafan - glad för det är jag för nu slipper jag göra det.  Jag vaknade väl för typ 2 timmar sen och bortsett från att pladdra med minis polare har jag försökt reda ut lite grejer med alla mina olika konton. Jag har rotat i dom i flera dagar nu och besviket får jag nog helt enkelt finna mej i att jag får ta tag i det efter helgen igen. *Suck*

Det blir en lugn kväll för issa.. eller så verkar det vara nu i alla fall. Jag är inte speciellt sugen på att gå ut och röja utan funderar på att försöka få en del grejer gjort. Jag måste egentligen fixa lite med mina kläder, städa lite och TVÄTTA!! Men tja.. sånt pysslar man ju inte gärna med en fredag, men vafan mina fredagar är ju andras tisdagar numera.

Hoppas ni har en grym fredag so far.


04.30

Klockan är mycket.. eller tja egentligen är det ju jäkligt tidigt, men för en som inte har sovit är det väl sent.

Godnatt


I wish I could lock my bedroom door

Suddenly, you can welcome back the time when you can see happiness fly out from your bedroom window.
It's scary and you will never get used to it
but suddenly,
when you least expect it,
the time will knock on your bedroom door..


12 timmar

       

Såhär började min tisdagkväll - med en 3 litersdunk vin. Den slutade inte mindre än 12 timmar senare och bara några timmar innan det kutade jag och Emilia ut på tomten och badade jacuzzi. Strax innan vi deckade i sängen sparng vi runt nakna på bilvägen utanför huset och ja.. jag antar att det mesta vi gjorde den kvällen tyder dels på för mycket alkohol och dels på att vi borde ha slutat ungefär 6 timmar tidigare än vi gjorde.
Pinsamt värre, men nu glömmer vi det!  haha


Snipp snapp snut, så var alkoholen slut

Hej

Den 8:e juni började för 2 timmar sen och jag har ganska nyss kommit hem från jobbet. Jag har tömt diskmaskinen, fyllt den efter förgårr natts bravader och nu ligger jag och funderar på om jag ska käka något eller inte.. jag borde inte, men jag är hungrig, jag borde inte men jag vill..
Jag får se hur jag löser problemet.

Kvällen på jobbet har varit ganska lugn men tog fart på slutet så jag är allt annat än trött så om en stund blir det väl en film antar jag. Te också såklart.
Imorgon ska jag städa efter förrgår natts bravader och sen blir det nog en lugn och trevlig kväll.. Herregud, jag kan inte hålla på såhär med sena nätter och way too much sprit - måste ju tänka på vikten.


Det där är vad du ska hålla dej till issa!


Lookbook Inspiration


Kvällen med Emilia

Nu är jag plötsligt på språng igen.. eller tja, kanske inte riktigt men jag lyckades precis övertala Emilia att komma hem till mej. Egentligen hade jag planerat en lugn kväll med film, men så hittade jag en dunk vin i kylen och alla tankar om film var som bortblåsta.
Efter några snabba sms med Emilia är hon plötsligt on her way here så jag måste hoppa in i duschen snabbt som tusan, slänga på mej lite kläder och ja.. lite smink hade varit trevligt men får se hur det blir med den saken. Innan jag tar första glaset ska jag åka iväg till Spånga och plocka upp henne. Don't drink and drive.



Me and my fella.. Jag = fulaste bruden i stan

Worn by Stuumpan

Här är min outfit från igår. Promise är promise



♥ Puss och kram jeans - Gul&Blå
♥ Topp - Gina
♥ Skinnväst - Någon skinnbutik
♥ Scarf - Spanien
♥ Skinnjacka - Hollies
♥ Väska - Wedins
♥ Skor - Intersport/ Stadium


Jagar nya reserver

Det här inlägget skev jag i söndags.. har ingen aning om varför det inte fastnade

Det värsta med att vara singel är helt klart att man inte riktigt kan ha sex när man vill... Intressant att jag säger just det, när det jag brukar säga är: det bästa med att vara singel är att man kan ha sex med vem som helst när som helst..
Eller tja, det är väl inte det bästa - men det är ett av privilegierna.

Dock inte helt sant.

Idag är det söndag och här sitter jag sjukligt kåt och funderar på när jag hade sex senast. Jag har verkligen blivit slapp på gamla dar. Förut var man ju på hugget en gång i veckan och visste jag inte när senaste omgången var, tja då hade det gått på tok för lång tid.
Jag antar att jag försöker lära mej att stå emot jobbiga begär .. som om inte rökbegäret var tillräckligt. Dagar som dessa, när man ligger i sängen och skakar av irritation - det är så man vill ha en cigg.
Förstår ni hur jag har det just nu!? Förstår ni mitt lidande? Stackars lilla mej!

Dagar som dessa får en att börja överväga dumma grejer - typ att skaffa en KK.
Alla vet ju hur idiotiskt det är, men gaah troligtvis grymt sex..

Det stör mej att fantasier ofta är så mycket bättre när man fantiserar än när man sen verkställer det hela. Fantiserar man om en kuk ser man en sak i perfekt storlek som är överdrivet skön och som man inte kan få nog av. Sen när man ser en kuk i verkligheten ser man ett stycke kött som oftast används lite för klumpigt.
Eller är det jag som är väldigt kräsen?

Hur som helst är det alltid sjukt mycket bättre i mitt huvud. Förstår ni hur irriterande jobbigt det är?! Man kåtar upp sej själv heeelt i onödan och sen när man fått det man tror att man letar efter är man fortfarande kåt för att man inte lyckades tillfredsställa sej själv på grund av att man inte fick det som man fantiserat om.

Dagar som dessa, när man skakar av irritation, då funderar jag på om man kanske skulle skaffa en KK i alla fall.. Eller i alla fall utöka antalet reserver. I mitt fall handlar det om att gå ut på jakt efter nya reserver, eftersom jag fimpade alla jag hade.
Det var helt enkelt dags att rensa hur garderoberna och det vore ju inte speciellt rättvist om vissa fick stanna och andra dra så det var lika bra att åka till tippen med hela samlingen.
Såhär efteråt var det kanske ingen vidare smart idé.. fast å andra sidan, hur lång tid kan det ta att skaffa 10 nya snubbar att underhålla sej med ett tag?
Det kan man ju kirra på 5 minuter.. men sen är jag ju kräsen och även om jag ångrade det nyss säger jag bara; tacka fan för det - nu.
Såå... reserver, reserver. Några killar som alla har olika egenskaper och tillfredsställer mej på olika sätt. Herregud, det är verkligen ett privilegie att vara singel.



Videoblogg

Här är en väldigt försenad videoblogg!!

            

Måndagen med Roya

Hej

Jag har varit en stekt grönsak i princip hela dagen så först nu orkar jag blogga. Som ni förstår blev det alltså en del igår , kanske lite för mycket haha.
Hur som helst kan jag väl börja med att berätta att jag och Roya var på Dovas.. som vanligt när vi ses haha. Dovas är lixom vårat place. Det är ett billigt fyllehak a.k.a Fridhemsplans lokalpub.

Som vanligt hade vi riktigt kul och timmarna flög förbi. När man är med Roya vill man aldrig att tiden ska ta slut, men tvärr gör den det. Som tur är har vi snart 3 veckor tillsammans. 3 hela veckor då vi kommer umgås dygnet runt. It's gonna be awesome!





Lunch!

Vad gör man när man sitter och ugglar på bussen? Tja jag kan ju visa vad jag tryckte i mej till lunch snabbt innan kag gick hemifrån. Hann dock inte käka upp allt men det behövdes nog inte heller. Nu vet ni vad ni kan käka till middag ikväll. Själv ska jag göra pannbiff


På G mot stan

Hej

Idag skiner äntligen solen lite igen, men jag tror att det kommer börja regna senare. Jag har haft en riktigt jobbig natt med nästan ingen sömn. Men nu är jag i alla fall igång och på väg mot stan för att möta upp Roya. Här får ni en liten sneakpeak på dagens Outfit men ordentliga bilder kommer senare.


Inspiration


För trasigt hår


06.00

Klockan tickade på ganska snabbt nu dom senaste timmarna. Den är redan 5.45 och här sitter jag. Medan ni fortfarande sover internetshoppar jag. Det finns inte mycket annat att göra vid den här tiden antar jag. Men nu börjar jag bli riktigt trött.. skumt att det tog sån tid, men men.

Vi hörs senare


Det drar ihop sej

Jag kan inte fatta att det bara är en dryg månad kvar!!  Hur länge har jag räknat ner? Sen 150 dagar tror jag.

Från början var det bara en idé, sen blev jag orolig att det skulle gå åt pipan, sen började det seriöst gå åt pipan och när biljetterna var bokade och betalade kunde jag se stupet på riktigt - men som vanligt fixar jag allt tillslut.  
Det är så man löser issa-style the issa-way.


Lookbook Inspiration


Metallic



Brallorna var råballa ju! Eller vad tycker ni?  Dom kommer från Nelly och kostar 899 kronor

No Point

Här är en ganska ful sminkning som jag gjorde i torsdags. Anledningen till att den är så ful är för att det var evigheter sen jag lekte med ögonskuggorna så jag hade tappat svinget lite och sen har jag dessutom alltid oerhört svårt att fånga grönt och brunt på bild. Men men..



Allt är från Make up store om det inte står något annat


♦ Infallible foundation L´oréal
♦ Bronzing powder 01GOLDEN Max Factor Kicks, H&M, Åhléns...
♦ Faceprimer
♦ Eyeprimer Clear
♦ M/S Kakaw
♦ M/S Satin
♦ M/S A girls best friend
♦ Cake eyeliner Black
♦ Eyepencil Vanilla
♦ Mascara Masterpiece Kicks, H&M , Åhléns...



Jobbet kan stanna i bossens ass

Hej

Och puh! vilken dag säger jag bara!

I morse kom jag hem klockan 4.00 - ganska prick. Jag käkade lite, sov och klockan 11 var det upp igen som gällde. Upp och iväg till Stellas dop. Dopet höll på längre än vad jag trodde att såna där grejer höll på men det gjorde inte så mycket. Efteråt blev det middag hos min brors pappa och sen stressade jag järnet till jobbet. Självklart kom jag försent - eftersom jag verkligen inte fick komma försent. 

Det slutade med att jag inte orkade ta mer skit.. eller orkade orkade jag väl, men jag ville faktiskt inte. Det där jobbet var inte värt det. Ärligt talat var det där jobbet inte värd mej. När chefen sa att jag skulle börja en hel timme senare på grund av att jag kommit 10 minuter försent (vilket by the way berodde på att det var stopp i tunnelbanan) fick jag nog.
Aldrig att jag sitter och glor in i väggen en timme för att jag kom lite sent, speciellt när det inte var mitt fel. Så jag sa precis som jag tyckte: Antingen börjar jag nu eller så börjar jag inte alls, sen vände jag på klacken och gick.
Det känns bra att jag gjorde det. Vad hade jag gjort mot min självrespekt om jag hade låtit det fortsätta. Ärligt talat var jag ju bara där för att jag är en jävligt schyst kotte, och inget annat. En brud hade brutit handleden och ringde till mej och bad att jag skulle hjälpa henne.
Hade jag vetat att jobbet skulle vara så kasst och att man skulle få så mycket skit slängt över sej, hade jag nog aldrig tagit på mej det.

Det är inte konstigt att dom som jobbar där är .. en egen sort.. Äsch vad snackar jag om? Spit it out for fuck sake - dom är fullständigt skruvade, trasiga, hjärntvättade.. förlåt men korkade och fullständigt hjärndöda.
Inte alla men dom flesta.
Det är inte konstigt att jag inte gick ihop med dom. Jag vill utvecklas och höjer min ribba hela tiden och det var länge sen jag stötte på en så tråkig skara. Nej, jag är glad att jag har ett riktigt jobb.

För att fira min insats kutade jag iväg till videobutiken i regnet för en stund sen. Jag bestämde mej för att det var dags att kirra lite chirre och om jag inte sprang hela vägen till affären skulle jag inte få så mycket som en smula. Så issa sprang, oj vad issa sprang för att få lite chirre.

Här sitter jag nu. Nöjd och belåten, njuter av mina chirre fast egentligen skulle jag jobbat i 4 timmar till. This is so much better than that!



Så ligger det till

Home sweet home.
Jag kom hem för typ 2½ timme sen och sen dess har jag pratat lite med lillebrorsan, som precis kom upp till Stockholm för Stellas dop, chillat och ja.. chillat.

Egentligen skulle jag åkt till jobbet för en halvtimme sen men mitt pass blev dubbelbokat så jag får börja 22.00 istället. Surt som satan och inget har man att säga till om.
Det ska bli skönt att avsluta det här projektet, det suger ändå jävligt hårt så. Nej jag kommer sannerligen inte sakna mycket av det.

Jag känner mej smått sliten idag så om en stund ska jag hoppa in i duschen, sminka mej på med kläder och sen hoppas jag att jag känner mej som en ny människa.

Jag är glad att jag har bilen idag, för då kommer jag hem snabbare efter jobbet. Imorgon ska jag upp svintidigt för att gå på mitt livs första dop.. tja det var visst min brorsdotter som ska döpas. Hon ska ha samma klänning som både jag och mina bröder har haft, men sånt fattar ju inte jag. Hur som helst lär jag väl snarka mej igenom alltihop - men jag ska anstänga mej till mitt yttersta för att hålla mej vaken.
Men jag tar med ett par solbrillor och tejpar upp mungiporna för säkerhets skull.



There was snow on the ground



I woke up and then it was June..


Fredag

Hej

Så var det fredag igen och planen för kvällen är jobb.
Igår mötte jag som sagt upp Olivia för några bira men hon glömde sitt leg hemma så det blev att åka till orten och häcka på lokalpuben istället. Kvällen började grymt bra men spårade såklart på slute, som alltid. Precis som vanligt är det alltid någon som ska haka upp sej på något skit så det blir bråk och alkohol gör sällan saken bättre. Istället för att reda ut det som vi egentligen skulle reda ut gick all energi åt till att tjafsa om nya grejer och för en gång skull tycker jag att jag var den ända som inte gjorde något fel. Sen fick jag panik och då gick allt åt helvete, men som tur är kom Pop till min hjälp så där är jag nu och längre än så har jag inte kommit.


Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggar om lust och sex bloggar
RSS 2.0