Fighter on the road

Först ut på min planering är träning, så nu ska jag alldeles strax packa ihop träningsväskan och sticka iväg. Det blir en sväng förbi Gina för att kolla runt lite. Innan jag åker iväg måste jag komma ihåg att hämta ut mitt nya bankomat kort också. Snacka om att det har tagit tid att få det. Det var flera veckor sen jag spärrade det och nu har jag i och för sej struntat i att hämta ut det den här veckan.. men ändå.
På vägen hem ska jag köpa hem prylar till middagen som jag ska göra ikväll. På planeringen står det tacos .
Det låter bra tycker jag.


Lookbook Inspiration


Nix pix till sömntabletter

Jag är en person som har ganska mycket problem med sömnen, det vet ju ni som har följt mej ett tag.  Jag klagar inte för jag vet att det finns folk som har det oerhört mycket värre, men det är rätt jobbigt att inte kunna somna på nätterna oavsett hur trött jag är.

Jag har testat alla möjliga grejer för att somna typ bädda om sängen, springa runt huset, dricka varm mjölk, sömntabletter, räkna får, hjärngympa.. you name it.
I natt när jag inte kunde somna gav jag upp runt 7.00 på morgonen och satte på lite musik på mobilen och då somande jag ganska fort.
Det är ett tips från coachen  Om ni inte kan sova, sätt igång musik på mobilen rätt lågt - då seglar tankara iväg.


Helgens planer

Det blev lite slarvigt men här är planerna för helgen



Musik

Börjar min fredag med en skön partylåt. Hittills har det bara funnits en skön låt från Panetoz så jag tackar och bockar för att det kom en till och fler hoppas man att det blir


Fredag

Hej

Det blev inte alls mycket sömn i natt så idag är jag en kokt grönsak mer eller mindre. Dessutom blir man jäkligt hungrig av att inte sova.
Planen är att försöka fixa något att käka nu och sen blogga lite mer, och om 2 timmar bär det av mot träningen.
Sen blir det en lugn kväll för mej, eftersom jag ska upp tidigt imorgon.

Ha en bra fredag folket


04.00

Klockan är över 4.00 och jag vill inte alls vara vaken nu. Men först nu blev jag trött.. just nu är jag trött i alla fall. Jag ska passa på att försöka sova nu, problemet är att jag lär väl bli pigg när jag borstar tänderna.
That sucks men jag gör ett försök.

Later


40 nya låtar

Tiden går fort när man har kul.. eller i alla fall på natten. Dom senaste två timmarna har jag fixat ny musik till mobilen. När man lyssnar på musiken i mobilen varje dag tröttnar man snabbt så man behöver många låtar, någon som har samma problem?

Nu har jag i alla fall fixat nästan 40 nya och jag ska försöka fylla på med ännu mer så fort jag kan. Problemet är att det är så himla svårt att hitta bra musik, så jag blandar nytt med lite annat. Om man kollar min musiklista märker man ganska fort att jag inte har någon direkt stil. Jag lyssnar på allt som jag tycker är bra och sen sparar jag alltid musik för alla tillfällen. Viss musik passar på tuben när man ska till stan och en annan typ av musik passar på stranden. Jag blir ofta mobbad för min skumma musiksmak som skiftar i alla möjliga stilar men jag säger såhär: man kan aldrig ha för mycket musik


Time for American pie

Jag känner att jag inte kommer någonvart med inlägg just nu så jag drar igång en rulle och sen får vi se vad som händer.



Tävla

Jag är med och tävlar om 350 pänn på Groupon. Om ni också vill göra det är det bara att klicka in hos Jilina och delta.


I'd love to see you on the bicycle


Limitless



Jag såg nyss den här filmen, Limitless.
Det är väl knappast någon som har missat den(?)
Hur som helst handlar den i alla fall om en kille som gör sitt "bästa" för att skriva en bok. Detta "bästa" innebär 0 sidor, en stökig lägenhet, alkoholproblem och för många ciggpaket.. tills han en dag av en slump stöter på sitt ex's brorsa. Brorsan ger honom en drog som gör att han istället för att använda 20% av hjärnan, nu använder 100%. Från att inte ens kunna betala hyran flyttas han upp till att på 10 dagar dra in 2 miljoner dollar och det slutar inte där.
Problemet med droger är att man behöver mer och ju mer man tar desto mer indragen blir man i saker man kanske inte kunnat förutspå, trots att man kan använda 100% av hjärnan.

Jag tycker att filmen var bra, precis som alla andra. Snyggt gjord, coola effekter, verklig.. Samtidigt var den hemsk och stundtals lite enformig. Men  bra film, definitivt sevärd, troligtvis fler än en gång.

This huge difference


Hey baby, that was not love, that was sex
Now.. GET!



Musik





Now or never


Torsdag

Hej

Det är torsdag och jag älskar torsdagar. Det är en av få dagar i veckan då jag än så länge får göra vad jag vill.
Jag tränar inte på torsdagar, än, så jag brukar asvsätta dagen till slapp.

För ett tag sen ringde en kille från ett ställe där jag jobbade några timmar för typ 3 månader sen och nu vill dom ha dit mej. Först blev jag väl glad och tänkte att det var en bra grej, sen sa han augusti.. Vem fan ringer och kollar om jag vill börja jobba hos dom i augusti NU?? Det är fortfarande april herregud.
Hur som heslt tackade jag ja, men jag misstänker att jag kommer behöva ringa och säga att det har blivit ändrat. Jag änkte ju inte gå här i 4 månader och vänta. Dessutom funderar jag ju på att åka till Norge efter sommaren.. får se hur det går.

Nåja, nu är det dags för frulle.. eller något.

Ha en bra torsdag



Loong time.. sommaren 2008


01.30

Puh! Äntligen hemma!

Det är första gången jag sitter ordentligt sen jag satt här förra gången och bloggade för 11 timmar sen.. om man inte räknar med mina tunnelbaneresor, vilka i och för sej känns rätt obetydliga om man har stått upp i 11 timmar.

Först var det mina vanliga timmar på träningen, men idag blev det bara 1½, och efter det ett antal timmars jobb utan rast. Jag kunde ju säkert tagit rast men av någon anledning gör jag aldrig det.

Mina fötter värker och jag är trött som tusan, men i övrigt har dagen varit riktigt bra tror jag. För en stund sen slängde jag i mej middag i form av ett glas mjölk. Nu vill jag bara sova.

Tack och hej


True?


Surfa i Norge

Jag blir ledsen när jag ser sånt här.. vilket jag gör typ hela tiden numera. Jag skulle verkligen vilja åka till Norge och surfa. Surfa har jag velat göra sen jag var 10, och det kommer jag göra så småningom men jag har väl aldrig tänkt att man kunde göra det såhär nära och såhär billigt. Det är så jäkla synd att man inte har pengar nu. Även resten av grejerna är lockande såklart.




Likie

Det var egentligen den gröna bodyn som jag plötsligt fick lite dille på. Den till ett bara ljusa slitna shorts i sommar.. det blir nog grymt.
Men sen fick jag nu syn på två klänningar som precis kommit in och dom är ju inte helt fel dom heller. I ryggen har dom jättesöta rosetter också.

Hela packet är från Gina.


Onsdag

Hej

Jag trodde aldrig att jag skulle ta mej upp idag. I 2 timmar har jag znosat, men för en halvtimme sen tog jag mej äntligen upp.
Nu sitter jag och laddar inför en timme sparring om ett tag och innan dess måste jag käka och packa väskan med alla prylar jag behöver. idag blir det en sån där jobbig dag där väskan väger ett ton bara för att jag ska jobba efteråt.
Om man ska jobba efter träningen måste man släpa med sej allt man behöver för att duscha, sminka sej, kläder och allt annat skit som man av någon anledning behöver. Normalt brukar jag sticka iväg i träningskläder och efter träningen slänger jag på mej en hood och åker hem. Det går fortare och det är betydligt lättare. Men men, lite extra ryggsmärta över den jag redan har ska man väl inte klaga på.

Ha en grym onsdag


03.00

Klockan tickar och här sitter jag. Ingen vidare bra idé egentligen. Jag har en hel del att stå i imorgon innan jag får sätta mej här igen så några timmars sömn är kanske en bättre idé.
Först ska jag hoppa in i duschen nu. Soft soft.

Godnatt


Klänning

 

Jag hittade den här klänningen på Nelly. Jag vet inte varför men av någon anledning tyckte jag att den var ganska söt. Frågan är om den är det i verkligheten.

Lookbook Inspiration


Videoblogg

Jag lovade en liten videoblogg innan jag åkte, men jag hann aldrig lägga upp den så här kommer den.
 
          

Miss beer

Home sweet home!

Nu sitter jag i min älskade soffa med en film igång.  Då trivs jag, haha.
Om en stund ska jag hoppa in i duschen för jag känner mej riktigt ofräsch. Bortsett från att mina skor var lite för trånga så har min kväll varit riktigt kul. Från 18.30 och fram tills en timme efter stängning var jag på Olearys i Fridhemsplan och jobbade.
Det gick grymt mycket bättre än vad jag trodde att det skulle göra. Jag vet inte vad det är med mitt bristande självförtroende nuför tiden.. eller lögn, jag vet precis vad det handlar om.
Det är inte mycket som blir lättare med tiden och en av dom grejerna är att skaffa jobb. Det är inte konstigt att man börjar ramla ner i skiten när man gång på gång får ett nej. Arbetsmarknaden är en tuff plats och jag är glad att jag har viss uthållighet, för hittills har jag ju orkat med. Det har bara gått 8 månader och några gånger har jag ju haft jobb.. fast det kanske är ännu värre - att man får jobb och sen blir av med det på ett eller annat sätt. Ut och söka igen helt enkelt.

Hur som helst får man i alla fall provjobba en hel del när man söker jobb och det är väl det jag pysslar med just nu.

Det gick hur som helst himla bra ikväll, men tyvärr kan dom bara erbjuda en vid behov-tjänst. Det suger men man får ta det man får.


Tisdag

Hej

Nu ligger jag och slappar i soffan, skönt! För ett tag sen kom jag hem från mötet och om ett tag ska jag iväg och springa runt igen.
Först blir det en tupplur och lite mat.. om det finns någon. Förhoppningsvis hinner jag lägga upp en videoblogg som jag har gjort också.

Ha en bra tisdag


02.30

Dags att sova igen, om jag lyckas. Jag är så himla hungrig så förmodligen blir det en jobbig natt.

Tomorrow


Skor

                    

Sjukt snygga skor från Melba. Jag har för mej att dom går på typ 500. Jag hoppas att dom blir mina some day

Shorts

Jag trodde inte att den här dagen kunde bli bättre.. men jag hade fel. Jag klickade in på Ginas hemsida och till min stora glädje ser jag att shortsen som jag längtat efter äntligen har kommit tillbaka.  Nu är det bara lite pengar som saknas.
Här är dom + lite andra shorts jag inte skulle tacka nej till.


Söt sommarklänning

          

359 kronor från Melba. Själv tycker jag att den var sådär.. men ändå rätt söt.

Lookbook Inspiration


This I love!


What a great feeling

Just nu är jag riktigt glad!

Jag kom hem för typ en timme sen och sen dess har jag snackat lite med pappa och nu sitter jag och letar runt efter nya benskydd för fullt. Min ena tränare har börjat klaga på dom jag har så det är dags att skaffa nya.
Förut spelade det ingen större roll men nu har jag ju börjat träna så serilöst och dessutom sparras jag minst en gång i veckan och mina benskydd har inga fotskydd - vilket tydligen är ett krav nu plötsligt.
Nu när jag kickar folk är det som att slå dom riktigt hårt med plankor, så utslitna är mina skydd.

Anledningen till att jag just nu är så himla glad är först och främst att träningen gick strålande och jag älskar när jag börjar veckan på det sättet. Sen klappar jag mej själv på axeln för att jag tog tag i dom där jobbiga samtalen och det känns grymt att det är överstökat nu.  Snacka om lättnad!
Och sen har jag ju ett möte inbokat imorgon och jag hoppas verkligen att det går som jag vill. Jag skulle verkligen behöva att det hände något bra nu! Men det som gör mej gladast av allt är såklart träningen. Det finns inget som är så härligt som när man når sin limit, tar sej över den och gör hur bra som helst ifrån sej.


Mot träningen

Ett samtal kirrat och därmed ett möte inbokat, sweet.  Skam den som ger sej, som man brukar säga. Jag har slängt i mej lite mat här på 5 minuter också och nu är det dags att kuta iväg till bussen.
För att leva ett väldigt ostressligt liv, tycker jag att mitt liv är väldigt stressigt.

Later


Måndag

Hej

Just nu sitter jag och pustar ut. Jag tog faktiskt tjuren vid hornen och ringde alla samtal som tog emot. Bra jobbat issa
Nu ska jag ringa lite mindre jobbiga samtal fram tills jag ska jag sticka iväg till träningen om 45 minuter.. Shit! 45 minuter.. jag måste ju hinna käka något också.

Åååh I just love mondays..


02.30

Det känns som att det börjar bli dags att sova. Det finns gott om grejer för mej att pyssla med imorgon så det är lika bra att börja ladda nu.

Godnatt people


Everyday pain



Det är naturligt att man tröttnar på människor som man träffar varje dag,
så egentligen är det inte så konstigt att jag är så förbaskat trött på mej själv..



Lookbook Inspiration


Shutter Island

Igår natt (23.30) åkte jag hem till två killkompisar som hade typ.. korvparty. Jag kom dit vid tolvslaget och sen kom Linnea en halvtimme senare. För en gång skull kommer jag faktiskt ihåg allting och för en gång skull slapp jag vakna bakis. Jag har ju en tendens att alltid trilla dit.

Jag kom hem klockan 7.00 i morse, sov några timmar och sen har jag haft en lugn och skön söndag - ända tills jag kollade igenom min post som kommit under veckan.
Vid åttatiden åkte jag hem till mamma och kollade på Shutter Island på 4:an.

Grovt bra film måste jag säga, fast väldigt creepy på samma gång. Det var tur att det var pauser rätt ofta annars hade man ju avlidigt halvvägs in i filmen.
Huvudkaraktären spelas av Leonardo Dicaprio och av någon anledning vet man redan där att det kommer bli en galen film. Den enda "normala" filmen jag sett med honom är Titanic, resten är helt crazy. Shutter Island var verkligen inget undantag.
Jag gillade att det hela var mystisk och genomtänkt men två stora nackdelar var det halvtaskiga slutet och att dom slarvat väldigt mycket. Det är till exempel i många scener väldigt tydligt att det är en filmduk i bakgrunden. Men men, sjukt bra film som sagt fast det finns en anledning till att det kommer dröja ett bra tag innan jag ser den igen.


Önskar att det var lika lätt som att skjuta upp

Hej

Nu har jag äntligen ett väl fungerande internet igen. När jag bodde hos brorsan surfade jag på mobilen och sne gick det .. snett.
Nu är jag i alla fall tillbaka hemma så nu är det bara inspirationen kvar. Det är ett värre problem.

Veckan som gått har i alla fall varit rätt kass. Jag har knappt gjort ett shit och man kan lätt säga att det blev för mycket alkohol. Jag gör ett nytt försök att ta tag i mitt liv den här veckan.

Min måndag kommer i alla fall starta med svett och tårar. Jag ska nämligen ringa några väldigt jobbiga samtal och något säger mej redan nu att min telefon kommer gå sönder/jag kommer inte hinna ringa/det var ingen som svarade när jag ringde.. allt för att slippa om man säger så, och skjuta upp det hela till tisdag = never gonna happen/någon annan får ringa åt mej.


Ensam men inte ensamhet



Ensamheten är verkligen...


Kvällen med Olivia

Efter rättegången åkte jag hem och tog ut hundarna och sen kände jag mej lite kluven. Jag skrev innan rättegången att jag planerade att träna men egentligen ville hitta på något annat. Detta annat var att försöka få hit Olivia för att bli på lite bättre humör.
Jag lyckades ringa och övertala henne om att komma över en stund och lyckligtvis hann jag med att träna innan hon kom så jag slapp välja.
Hade jag tvingats välja hade jag definitivt valt henne, så lat är jag numera.

Hon kom i alla fall över och gullig som hon är hade hon köpt morötter, gurka, dipp, gräddfil och en jättesöt liten nalle. Dessutom hade hon med sej godis och pudding.
För rätt länge sen hade hon vunnit en nalle på något lotteri. Jag hade fått den och sen hade den följt med mej överallt, tills den dagen någon tog den och den försvan. Jag antar att hon tyckte att det var dags att jag fick en ny nu, eftersom jag sörjde den förra så det stod härliga till.
Efter 4 öl och massa goda grejer kändes allt faktiskt rätt mycket bättre. Sen åkte Olivia hem med sista tuben och då blev allt sådär fruktansvärt ensamt igen.




Rättegång

Rättegången igår gick nog rätt bra tror jag. Anledningen till att jag kallade den för årets coolaste rättegång var att det var min farmor som var målsägande och hon är 92 år. Aldrig i hela sitt liv har hon befunnit sej i en rättssal.. förrän nu när hon är 92, är inte det ganska coolt? Själv har man varit där för mycket tror jag. 

Hon var inte ensam målsägande men jag kollade ju inte på dom andra tanterna. Rättegången skulle hålla på i 4 dagar och jag hoppas att min farmor gav något i alla fall. Jag upplever att rättegången gick helt okej, även om min farmor gjorde bort sej en hel del då och då, haha så söt.

Jag tänkte att jag kan göra en videoblogg någon dag, och där kan jag förklara lite närmare. Det är ibland svårt att förklara något via text.


Onsdag

Hej

Det är onsdag, solen skiner och jag sitter i sängen när på att brista ut i gråt.

Det går fan inte över. Jag brukar vara duktig på att hantera smärta, men det är något med det där när man precis har vaknat.
Jag vaknade runt 11.00 och ville bara somna om. Jag sov en timme till och även om jag vill fortsätta sova måste jag komma igång och göra något idag.

Det första jag gjorde när jag vaknade var att skicka ett halvsurt sms till en kille som har min sko.
Precis som alla andra människor blev han as lack när jag satte ner foten så nu får jag väl aldrig tillbaka min sko. Jag känner att vågen av misslyckanden från min sida sköljer över hela landet. Hela tiden har jag lagt mej lite på hans nivå för att få tillbaka min sko, lite sneaky kan man tycka. Han har raggat jag har väl typ besvarat. Jag har väl i princip gått med på att träffas och glo på film eller något, allt för att jag ska få tillbaka min älskade sko.
Nu slipper jag det och min sko lär åka i soptunnan senare idag. Stackarn, vilket öde för en liten sko.

Istället för att träffa honom ska jag snart sticka iväg och sparras, som jag gör varje ondag. Idag ska det bli underbart att både få leverera slag men även ta emot ett gäng. Lite fysisk smärta skulle kanske dämpa den psykiska.

Hoppas ni får en bra onsdag



Feels like no point


I had no idea things would feel so empty, cold and sad without you..


Today I'm wearing this

En enkel rättegångsoutfit helt enkelt.



♥ Jeansleggings - Vero moda
♥ Linne - Monki
♥ Svart munkjacka - BikBok
♥ Jacka - H&M
♥ Uggs - Canada snow


Tisdag

Hej

För en gång skull kan jag säga att jag har någolunda ordning på dygnet. Idag vaknade jag 11.00, hör och häpna!
Det var den goda nyheten, den mindre trevliga nyheten är att jag inte känner mej ett dugg bättre till mods. Mina känslor har inte förändrats ett dugg under natten, vilket jag hade hoppats på att dom skulle göra.
Men som vanligt trycker jag bort allt som om ingenting har hänt.

Jag har precis gjort mej i ornding, tagit en promeflax med hundarna och käkat lite frulle och snart bärt det av mot en rättegång. Det blir årets coolaste rättegång så klart som tusan att jag ska dit.  Pappa kommer och plockar upp mej om en liten stund och sen vet man aldrig när man kommer ut från tingsrätten. Tidigare rättegångar som jag varit på, har hållt på i mellan 5 och 8 timmar, men den här går nog fortare.

Om jag inte hittar på något annat så åker jag väl och tränar ikväll, men jag definitivt på humör för något annnat kan jag säga.

Ha en bra tisdag


01.00

Det är dags att tänka på annat. In i drömmarnas värld.

Godnatt


I really fucked it up this time



Nu kan inte ens ett av våra mäktigaste ord hjälpa mej..


When you're in a mood for a deplist

Jag lyssnar på… fläkten från min dator

Jag har insett att min senaste kyss... var en make up på fyllan

Jag mår bäst när jag… är full eller utomlands

Stockholms bästa stadsdel är… ...

Den bästa krogen heter… Det variera från kväll till kväll

Jag pratar… Uppenbart alldeles för mycket skit

Jag älskar/tycker om… Jag har ingen sån

Min bästa vän(ner) är… handplockade och därför helt underbara

Min första riktiga kyss… var precis lika seriös som min senaste

Jag avskyr när folk… en kortare lista vore kanske vad jag inte avskyr om folk

Kärlek är… något man pysslar med när man är gammal nog att ta en ton skit

Någonstans, tänker någon… troligtvis samma smörja som jag tänker nu

Jag kommer alltid att vara… annorlunda och svår att förstå sej på

Jag är hemligt förälskad i… tja det var väl 10 år sen något var hemligt senast

Sist jag grät var… troligen inte så länge sen

Min mobiltelefon är... väldigt jobbig att titta på just nu 

När jag vaknar på morgonen… inser jag att det goda var en dröm

Just nu tänker jag på… att jag vill ha en cigg

Bebisar är… inte med på min karta

Homosexuella är… intresserade av folk av samma kön

Blondinbella är… absolut ingen för mej

Ikväll ska jag… försöka sova och hoppas på att allt är bättre imorgon

I morgon kommer jag… jobba på förändring

Jag vill verkligen… att allt ska ta en positiv vändning snart


Jag begick ett misstag till

Det sägs att man lär sej av sina misstag,
men hur fan ska man kunna lära sej något om man inte får en andra chans.
Om ingen vill reda ut det som hänt,
om ingen vill glömma,
om ingen vill förlåta,
om ingen vill gå vidare..
Hur fan ska man då någonsin kunna acceptera att man är männsika,
som begår misstag ibland?

Jag är så förbaskat trött på mej själv.
Alltför ofta vaknar jag upp och tänker: så var jag där igen.
Jag begår misstag utan att veta att jag gör det förrän det är för sent.
Jag försöker alltid att göra det bättre
men lyckas av någon anledning bara att göra allt ännu sämre.

Det sägs att man kan förändra sej själv,
jag är tveksam.
Det är möjligt att man kan,
men hur märker man att man är förändrad när man lever med sej själv varje dag?
Jag märker inte att jag gått upp i vikt, förrän jag gått upp 5 kilo.
Hur ska jag kunna märka när jag gått från mest värdelös till värdelös?


Allt är bara så fruktansvärt tröttsamt,
och ibland fattar jag varför folk tänker som dom gör..


Söndagsslapp

Det finns en väldigt trevlig fördel med att bo här hos brorsan och det är att man kan hyra film direkt på tv:n . Det är ju en funktion som funnits ganska länge ändå, men jag har bara testat det en gång förut - när jag var i Estland för typ två vintrar sen.
Innan min brorsa åkte gjorde han det stora misstaget att först visa mej hur man gör och sen säga att jag får hyra hur många filmer jag vill.  Ni som läser min blogg regelbundet kan ju förmodligen ganska lätt räkna ut vad som kommer hända med brorsans räkningar nästa månad.

Igår, när jag låg hemma bakis och vidrig, hyrde jag två filmer.  Lite schyst måste man ju vara i alla fall.






Flickvänner från förr var en helt okej komedi med Matthew McConaughey. Den handlar kort och gott om ett svin som jobbar, äter, sover och har sex med olika tjejer. Han drar på och bryr sej aldrig om han sårar tjejer, det viktigaste för honom är att han inte faller själv.
Sen kommer självklart någon.. eller i detta fall - något, som förändrar allting.
Det är en lagom skön feelgood film typ. Jag skulle kunna tänka mej att se den igen så rekommderas gör den.

I don't know how she does it är en betydligt sämre rulle. Den handlar om en kvinnas stressiga vardag. Hon har barn, man, hus och ett väldigt krävande jobb. När hon nu bestämmer sej för att göra karriär innebär det högre krav och massor av resor. Medan hon pendlar mellan olika städer blir hennes familj mer och mer trött på att hon aldrig är hemma.
Denna film är inte bara ganska dålig, den är även ett slag i magen - för exakt såhär lever alltför många människor idag.
Filmen beskriver väldigt tydligt hur en vanlig Svennson lever - med andra ord händer det egentligen inte ett skit i hela filmen.

Lookbook Inspiration


Utelåst

Minns ni när jag bodde hos  min brorsa en vecka i somras?

Kanske inte, men nu gör jag det igen. Han och flickvännen skulle båda två åka iväg och hon kunde inte ta hand om både deras lilla dotter och deras båda hundar så vem får ställa upp om inte lilla jag?

Det är ganska soft att bo själv då och då, och lite sällskap av hundarna är ju inte helt fel. Just nu ligger dom och sover här bredvid, supermysigt.  Problemet med det är dock att dom inte kommer kunna sova i natt då och det innebär kort och gott ingen sömn för mej heller. *Suck*

Ibland blir man dessutom rätt trött på dom. Dom är i stort sett aldrig lugna och sen är ju jag inget fan av att tvingas ut på promenader i tid och otid. Men sålänge dom är hundar på ett lagom hundigt sätt funkar det rätt bra.

Igår var första dagen här och på kvällen skulle jag ut för en snabb promenad innan vi skulle sova och jag tänkte inte på att ta med mej nyckel då. När jag kom tillbaka till porten var den låst såklart. Inte fan tänkte jag på att koden bara gäller till 22.00, typiskt.
Som tur var hade jag i alla fall tagit med mej telefonen, ett tag tänkte jag lämna även den, så jag kunde ringa en taxi.
Jag åkte hem till mamma med vovarna och sen lånade jag hennes bil och åkte hem till pappa för att sova. Snacka om att det blev omständigt bara för att jag skulle ut på en snabb promenad.



Busarna i somras


Den typiska bloggväggen

Hej

Dom senaste dagarna har jag haft fullt upp och därför har jag inte bloggat.
Falskt. Sanningen är att jag verkligen inte har någon som helst inspiration. Jag har funderat på om jag ska lägga ner bloggen.. igen.
Som bloggare går man ibland in i den typsika "bloggväggen". Typsikt för den väggen är att man har bloggat mycket under en tid och plötsligt hittar man sej själv med ett tomt inlägg och man har ingen aning om vad man ska skriva. I flera dagar kan man fundera på vad man ska komma på och vad man ska göra för att få tillbaka inspirationen och tillslut ger man upp och bestämmer sej för att det kanske är lika bra att lägga ner - speciellt när man ser att besöksstatisiken har reducerats med 2 tredjedelar.

Jag har sprungit rakt in i den väggen flera gånger. Det är ju egentligen inte ett dugg konstigt. Jag har i perisoder tampats med personliga problem, under andra perioder har jag haft besöksrusning och i vissa andra perioder har jag, som nu, inte haft ett dugg att skriva om.

Jag hoppas att jag får behålla så många av er besökare som möjligt tills jag lägger ner på riktigt.


Bored

Nu är jag tillbaka hemma i min egen soffa igen. Frågan är; vad gör man nu?
Jag är för tillfället så maximalt uttråkad att jag funderar på att ta en cigg bara för att göra något. Fy issa, nej! Men jo, okejrå, nej vafan! Eller en..
Så går tankarna här.

Jag hade en stund planer på att sticka ut och göra något kul, men jag har fått kämpa emot det också eftersom jag ska på Fridas födelsedagsfest imorgon och jag anar en karatefylla redan nu.

Hoppas ni har det troligare än vad jag har just nu

        

18 barre och dyng, så kan det gå

Update hos farmor

Just nu sitter jag hemma hos farmor och har en lugn och skön kväll. Vi har käkat middag, chirre och kollat på 2 filmer. Om ett tag ska jag väl börja röra mej hemåt men ville bara uppdatera lite snabbt


Fredag hos farmor

Imorgon blir det troligtvis inte så många inlägg så jag gör mitt bästa för att blogga nu, men har absolut ingen inspiration.

Imorgon ska jag hur som helst åka och hälsa på farmor. Det blir en helkväll med film tror jag.  Jag tänkte att det kunde vara bra med en lugn kväll imorgon, eftersom lördagen kommer med en födelsedagsfest som knappast kommer bli lugn.
Apropå det borde jag kanske försöka hinna med att köpa en present..

Så blir min fredag. Gammal som jag är får jag börja dra mej tillbaka och tydligen tog jag i så hårt med det hela att jag drog mej rakt ner i gungstolen.


Belle shoes

   


399 pics är inte mycket att klaga på

Musik




I know you do already


If you are alone in the dark, and really need some light
Just close your eyes and think of me..


Coola dojor!

Hittade ett par as coola dojor. Vad sägs om dom va? Typ 500 spänn.  Jag skulle i alla fall inte banga på att piffa upp en halvdammig outfit med dessa.



Ge mej pengarna

Hej

Så var det redan torsdag igen. Shit vad tiden springer fram. Idag har jag inte gjort ett skit och det känns ändå helt okej. Jag har ju trots allt haft fullt upp hela veckan fram tills nu och det långa och intensiva arbetspasset igår gör att jag känner att det nog är rätt okej att slappa idag.
Men helt lat har jag inte varit. Jag har ringt och bokat in en ny tid för tatuering  och sen har jag ringt till två places och dealat om pengar. Det gick exakt lika bra som det brukar göra, men man får inte ge upp. Förr eller senare orkar folk inte att man ringer längre och då betalar dom.
Det är i och för sej rätt jobbigt att hålla på och ringa, men på något sätt vill man inte att folk som försöker luras ska vinna. I alla fall ska ingen få lura mej, dom ska fatta att dom bråkar med heeelt fel person.


04.00

Klockan är 04.00 och sakta men säkert börjar både jag och min dator bli trött. För min del börjar det svida lite i ögonen och min dator tappar ord.  Bäst att sätta punkt.

Sweet dreams


4 letters with 1000 sentences


Love..
What a strange word.




Lookbook Inspiration


En Roya i mitt rum

Jusste, nu höll jag på att glömma en grej!

När jag låg och sov som bäst på min födelsedagsmorgon kommer Roya plötsligt inspringande i mitt sovrum klockan 8 på morgonen.
Jag minns att jag höll på att drömma om något jäkligt skumt just då och lättväckt som jag är reagerar jag direkt när hon kommer infarandes. Min första kommentar blir: "Vad fan är det där?!

Hon höll visserligen i ett ljus och massa blommor, så hon trodde nog att jag syftade på det. I själva verket var det hon som var "detet".

Snacka om att jag blev överraskad i alla fall. Hon satt på min sängkant ett tag och snackade, hällde i mej en jäkla massa vatten och sen for hon vidare till sitt jobb och jag somnade om.

En bild i mobilen berättade sen att Roya på allvar hade varit i mitt rum - det kunde ju ha varit en dröm.


Min födelsedag

Lite ironiskt är det kanske att jag har berättat om både måndag och onsdag men knappt ett ord om tisdag, trots att det var min födelsedag.

Jag gör ett försök nu att skriva några rader. Min födelsedag började, som sagt, med att jag åkte hem i en polisbil. Lyckligtvis hade jag inte gjort något fel den här gången.

Hur som helst var min dag ganska seg. Jag började med att åka och käka en supermysig lunch med mini klockan 2. När han sen, en timme senare, skulle tillbaka till jobbet visste jag inte om jag skulle åka hem eller om jag skulle åka till stan. Efter en viss tvekan åkte jag till stan, mötte upp Alex och sen satt vi på Max och väntade tills Olivia skulle sluta jobba 1½ timme senare.
När hon slutade åkte hon och jag hem till henne där jag deckade ganska direkt, bakis och trött som jag var.

Hon städade, gjorde sej i ordning, käkade och sen åkte vi till Fridhemsplan för några billiga öl. Vädret sög, ingen hade pengar och jag är rätt förvånad över att jag inte somnade mitt i alltsutom gjorde baksmällan att jag efter 3 flarror fortfarande satt där spiknykter,
Även om min födelsedag till stor del sög är man ju ändå dåklart otroligt glad och tacksam för att det finns folk som ställer upp och firar lite, trots omständighetenra.
Sånt är så svårt att förklara tycker jag. Hur säger man att man hade önskat att födelsedagen hade blivit lite mer rajtan tajtan, utan att människor som försökt fira en tar åt sej?
Jag hade säkert tagit åt mej om någon kompis sagt så, efter att jag försökt fira den. Det är en jäkla balansgånd där. Fast jag tror att mina vänner fattade lite själva att man sällan planerar att sitta och fysa på ett halvtaskigt 18-årsplace med billig dricka och passiv rökning på köpet en tisdag, om man fyller jämnt.


Olearys i Vällingby

För några inlägg sen, skrev jag att jag skulle avslöja vad jag gjorde denna måndag och nu har jag skrivit det igen i förra inlägget. Det är verkligen ingen big deal.. så som jag får det att verka som.  Det är väl bara att jag inte fått tid att berätta vad tusan jag pysslar med som gör att jag inte kan blogga som vanligt.

I måndags var jag nämligen på en kort anställningsintervju på Olearys här i Vällingby. Egentligen är en av mina skräckgrejer att jobba just i Vällingby. Dels för att Vällingby är en så kallad ABC-stad (= arbete, bostad, centrum), tanken med Vällingby är alltså att man aldrig någonsin ska behöva lämna stället. And guess what! Om jag får jobbet på Olearys behöver jag faktiskt aldrig lämna Vällingby (bortsett från att träffa kompisar utanför Vällingby då).
Nu har jag boende, jobb och ett centrum på samma plats. Jag kan bli sjuk här, jag kan bli rånad här, jag kan bli av med alla mina kläder och skor, jag kan vara hungrig .. för allting jag behöver för att åtgärda vad som nu kan hända, finns i Vällingby.

Great!

Man föds, lever och dör i Vällingby. Förstår ni varför det är en skräck för mej (?)

                

En ytterligare anledning är att jag gillar faktiskt inte riktigt folket här i Vällingby. Dom flesta runt min ålder känner jag till på ett eller annat sätt och i allra flesta fall ogillar jag dom, resterande del bryr jag mej definitivt inte om eller ogillar av andra orsaker. Att stå och servera folk jag inte alls tycker om känns rätt förnedrande. Men det var framför allt när jag jobbade på Donken.
Dom tiderna är lyckligtvis förbi.

Att jobba som bartender och servitris känns inte alls lika förnerdrande - speciellt när man vet att dom inte har ett dugg "finare jobb".

I måndags var jag som sagt på en liten snabb anställningsintervju och idag provjobbade jag. Det gick betydligt bättre än jag hade trott att det skulle göra och till min stora glädje var det kul och ingen av folket i teamet var idioter.  Faktum är att alla var jättetrevliga och väldigt hjälpsamma och det är jäkligt sällsynt numera. Är man ny i den är branchen då får man klara sej bäst man vill så länge man kan. När det kommer en ny är man på ett sätt uppfostrad att behandla den likadant och på sätt går det runt. Men Olearys är ju en stor kedja så antar att det är lite mer stil på det hela. För övrigt kan jag säga att Olearys i Vällingby är över förväntan. Man tror att det ska vara ett litet alkishak men allt är nästant för fräscht för att platsa i Vällingby.  Haha. Äntligen blir det lite rent här, tänkte jag när jag såg det. Invånarna här är nog jätteglada för en så fin och trevlig restaurang, och jag är glad för att alla som jobbar där är precis lika fina och trevliga för jag tror att jag fick jobbet.
(Ska dock inte ropa hej än)


En mindre bra måndag

I måndags vaknade jag vid typ 10.00 för att sticka iväg på något jag fortfarande inte avslöjat, men det tänkte jag göra strax.
Efter det som jag ska avslöja strax, åkte jag och mötte upp Emilia i stan för att hon skulle följa med mej när jag skulle tatuera mej.
Jag brukar alltid ha med någon som kan dela vissa skumma blickar jag får när jag kommer in i en tatueringsstudio. Till skillnad från många andra som gillar nålar, ser jag ju ganska anständig ut.. om man säger så. Med andra ord har jag bara tatueringar jag kan dölja, och med jacka och grejer på mej syns dom såklart ännu mindre.

Anyway.. som jag befarat var stället stängt, eftersom det var röd dag. Fråga mej inte ens hur tusan man tänker när man bokar in någon en dag då man planerat att ha stängt. Jag ska försöka komma ihåg att ringa och skälla på dom.. eller i alla fall försöka få dom att boka in en ny tid åt mej, gärna lite före i den långa kön.

Istället för att tatuera mej tog jag pengarna och drack bort det på Olearys. Man kan ju verkligen fråga sej hur jag tänkte då.. tror inte att jag tänkte så mycket. Det var nog mest bara lite pinsamt att jag släpat med Emilia och hennes snubbe som envist skulle hänga på. Det kändes väl dumt att säga: "Jaha, då åker vi väl hem då". Jag menar, jag hade med all säkerhet inte råd att dricka men samtidigt ville jag ju också umgås lite med Emilia.

Som vanligt spårar allting ur lite grann och sen släpade jag med Emilia hem till mej för lite middag. Det var visserligen en bra idé, men det var inte en bra idé att släpa ut Emilia för ytterligare en runda. Det hela slutade med att jag fick åka polisbil hem med uppskrapade händer och knän. Mer än så tänker jag inte avslöja


Here we go

Hej

Här kommer några nattinlägg igen.

Jag vet att jag börjar bli sådär riktigt dålig på att blogga igen - så som när jag började för 5 år sen. På den tiden skrev jag mellan 10 ochn 20 inlägg i månaden.. typ. På senaste tiden har det ju blivit säkert mellan 30 och 50 inlägg i månaden. Nu har jag visserligen inte räknat, men jag vet att jag har varit riktigt aktiv för några månader sen. Plötsligt tog inspirationen slut och massa skit hände och då blir ju bloggen alltid lidande.

Nu har jag mycket att berätta igen så let's rock this bitch.


0 dagar kvar till nästa tatuering!

Godmorgon godmorgon

För mej känns det som att vara uppe med tuppen, men för många av er är det snart dags för lunch.
Jag ska snart sticka hemifrån för det här: 
                                 



Äntligen är det dags.  
Egentligen ska jag inte tatueras förrän 15.00, men jag ska iväg på en annan grej först. Jag nämde det lite igår, fast jag sa aldrig vad jag skulle göra. Jag väntar med det till ikväll.

Hoppas ni alla får en bra måndag

03.30

Nu börjar det bli dags att sova igen. Imorgon ska jag upp tidigt, speciellt för att vara mej, men några timmars sömn hoppas jag att det blir i alla fall.

Godnatt


2 timmar senare

Puh.. Svettig och trött 2 timmar senare. Det sista som ska göras nu är att byta sängkläder, efter det känner jag mej rätt done. Jag har hängt in alla kläder i garderoberna, fixat i ordning alla skorna, tvättat penslarna, fixat i ordning med smink, hårgrejer och alla hygienprodukter och då jag egentligen inte ens kommit till den "vanliga" städningen.
Jusste.. jag har ju tvättat kläder också så snart måste jag hänga upp skiten. Det här tar verkligen aldrig slut *suck*.

Just nu sitter jag och balanserar på soffkanten medan jag väntar på att golvet ska torka. Jag lyckas alltid med att misslyckas med golvtorkningen. Farsan har sagt åt mej säkert 100 gånger sen jag gjorde det förta gången, att man ska börja längst bort och arbeta sej ut ur rummet och in i nästa. På något sätt lyckas jag ändå alltid avsluta i mitten av rummet och då är man ju omringad så.. what to do.
Som tur var har jag i alla fall datorn här så då hann jag med ett inlägg också.

Nu ska jag försöka trippa ut utan att halka


Plikterna kallar

Nej nu har jag inte tid att sitta här längre. Jag har lovat pappsen att städa och han kommer nog hem snart. Jag gissar att han kommer bli allt annat än lycklig när han ser att jag inte ens har börjat, trots att det var 4 timmar sen han åkte.
Nu blir det alltså städning och sen ska jag försöka hitta något att äta.

Later


Stuumpans vecka

Nu har jag slängt ihop ett litet schema för veckan.  Som vanligt blir det nog flera ändringar men måndag är i alla fall helt spikad.

Uptdate: Glömde en grej som jag ska göra imorgon måndag, men får väl berätta om det imorgon istället. Spännande.


Lookbook Inspiration


Worn by Stuumpan

Man kan skymta en liten trevlig baksmälla, men framför allt är det skiket efter sömn som syns. Igår firade jag min födelsedag hos mamma och detta gjordes 4 timmar efter att jag kommit hem från en lång partynatt. Jag lyckades hålla mej vaken hela dagen faksit. Cred till mej.



♥ Strumpbyxor - H&M
♥ Shorts - Bik Bok
♥ Tee - Bik Bok
♥ Jeansväst - Bik Bok
♥ Örhänge - Gina
♥ Jacka - H&M
♥ Uggs - Canada snow


Gymkort tack

Vill skaffa gymkort och börja träna rygg på riktigt! Set är så jäkla sexigt med snygg rygg. För övrigt tycker jag att det inte gör något om det ser ut som att man har lite för mycket fett om man har tollräckligt med muskler så man inte ser sladdrig ut. Platt mage i all ära men jag vill nog hellre att man ska kunna skymta magmuskler jag.  
30 pers tänker "Meh, ju smalare man är desto mer syns ju musklerna". Det är möjligt men det var inte riktigt så jag menade.
Hur som helst .. damn, jag vill skaffa ett gymkort.


Put litter to glitter

Jag hittade en sminkning, som jag inte har lagt upp än, bland bilderna. Nättre sent än aldrig brukar man ju säga. Den är från när jag var på Medusa förra helgen.


Allt kommer som vanligt från Make up store om det inte står något annat

♦ Infallible foundation L´oréal
♦ Bronzing powder 01GOLDEN Max Factor Kicks, H&M, Åhléns...
♦ Faceprimer
♦ Eyeprimer Clear
♦ M/S Kakaw
♦ M/S Pollution
♦ E/D Goldglow
♦ E/D Carat
♦ E/D Inka
♦ Cake eyeliner Black
♦ Eyepencil Darkest shadow
♦ Mascara Masterpiece Kicks, H&M , Åhléns...
♦ Lipgloss The bodyshop




På bar gärning

Har ni sett det där programet på 7:an, "På bar gärning"? Jag såg reklamen flera gånger och sen bestämde jag mej för att kolla på Tv4 play. Det verkar ju ärligt talat hur grymt som helst, haha. Fast jag tror inte att jag skulle velat vara med i det. Tänk vad pinsamt att dom filmar när folk blir arga och grejer. Och jag som är så aggressiv också, snacka om att jag hade gjort tv.  Jag är ju verkligen en typisk person som går fram och säger vad jag tycker. Jag gillar inte alls när folk gör grejer som man inte borde - typ tränger sej i köer, som det programmet jag såg handlade om.
Pang på bara, haha.

Fast jag gillar inte riktigt den ena tjejen i panelen. För det första avbryter hon heeela tiden och för det andra tycker jag att hon tycker helt skruvade saker. Hon snackar som att hon var tolerant mot exakt allt, men frågan är om hon är så jäkla tolerant när det kommer till kritan. Snubben som är med har en hel del vettiga grejer som han försöker säga, tycker jag, fast det är ju inte ofta som han får komma till poängen inann han blir avbruten. Men så är det ju med debatter och diskussioner. Det är därför jag sällan deltar för jag blir bara arg



Jag tycker att det är as töngt att det äntligen har kommit ett program som öppnar folks ögon lite för hur folk i den här stan egentligen är. Jag har alltid tyckt att Stockholmare är äkta pussys och nu får man ju se det svart på vitt.

Spanien 10 maj

Hittills har jag änrat några gånger i nedräkningen till Spanienresorna men nu är alla datum änlitgen satta.  Igår när jag var hos mamma och firade min födelsedag fick jag en biljett till Alicante i present. Utöver det ska mammsen bjuda på restaurang och köpa ett par skor till mej när vi är där.  Sweet!

Jag trodde att vi skulle köra en weekend bara, eftersom vi har hus där är det ju så lätt att åka dit för bara några dagar, men det blev en hel vecka!!  Jag var inställd på att det skulle bli typ 3-4 dagar där, men det blir hela 7! Det kommer bli hur grymt som helst. Jag, morsan och hennes galna kompis en vecka i Spanien. Inget med dom har varit varken lugnt eller tråkigt hittills så jag ser verkligen fram emot det här. Det är kul att man kan ha så grymt kul trots att det är lite olika åldrar på oss.

Spanien 10 maj - Here we come


Worn by Stuumpan

Här är fredagens outfit. Jag står på tå, det är därför jag ser lite halvskum ut.  Jag hade ju inte heller planerat att festa den kvällen så det är ju inte direkt en partyoutfit, men jag kan i alla fall bekräfta att folk glodde. Så fort man sätter på sej något annat än svart och vitt blir man uttittad i den här jäkla stan. Det är som att alla tänker: "Hur fan ser människan ut?" bara för att man inte ser ut som en jävla servitris.
Uppenbarligen bryr jag mej inte, för såhär såg jag ut.



♥ Skinnbrallor - H&M
♥ Skjorta - Gina
♥ Jacka - H&M
♥ Uggs - Canada snow
♥ Lövörhänge - Gina


Fredag med Roya

Hej

Jag hoppas att allt är bra med er. Själv har jag haft fullt upp sen i fredags förmiddag... eller när jag nu vaknade.

I fredags vaknade jag, gjorde mej i ordning och sen åkte jag till stan och mötte upp Roya för tacobuffe på Hellströms.  Jag hade kanske kunnat räkna ut att det ena skulle leda till det andra, men av någon anledning trodde jag ändå att det skulle bli en lugn kväll. Tanken var att jag skulle på fest på lördagen så en nykte kväll med en god vän och tacos var inte helt fel.
Det slutade i alla fall med 2 öl, 2 cider och sen åkte jag, Roya och några tjejer vidare till Medusa. Där blev det ytterligare några cider och några öl och vid stängdning blev jag och Roya uppraggade av en tjej som sen drog med oss på efterfest på Tyresö.
Efter en lång kväll, en lång natt, och en rätt lång morgon åkte jag och Roya hem.

Jag vinglade in inaför dörren runt 09.30 på morgonkvisten. Helt okej kan man ju tycka, men inte om man ska på sin egen födelsedagsfest 4 timmar senare.



En bild på mej och Roya, från en annan kväll där planerna tog en oväntad vändning


Armyvästen

Ginas eftertraktade armyväst är äntligen tillbaka. Nu är det tredje, och förmodligen sista, chansen för alla som vill ha den men inte fick tag i den dom två förra gångerna. Jag var en av dom som verkligen ville ha den, men jag har nog tyckt att den verkar vara lite för lång mest hela tiden. Men men, jag får se hur jag gör.

Nu finns den i svart också.


Skärtorsdag

I all röra här glömde jag helt bort att det är påsk nu... som om jag har tid med det.

Det är väl idag man går omkring utklädd till påskkärring va? Eller åtminstone gjorde man det idag.. för 10 år sen. Nuför tiden står ungar och tjuvröker någonstans istället. Trist det där. När jag blir äldre kommer jag ha en miljon historier om min barndom men barnen idag har ju ta mej tusan ingen barndom. Dom går från småttingar till teens direkt.
Synd tycker jag, men jag fick i alla fall en barndom och det är jag glad för i alla fall.

Anyway.. glad påsk på er.


Onsdag

Hej

Igår vaknade jag och det fanns ingen tid att sitta hemma och blogga. Upp, käka och åka och träna. Varje onsdag kör jag en timme sparring och igår var det bara killar där. Issa och 15 killar. Jag brukar få mer stryk men igår var det ett bra pass för min del.
 Efter träningen åkte jag och träffade mamma och hennes kompis för några glas vin och sen rullade det på. Jag kom hem, duschade, fixade mej och sen åkte jag och Linnea till ett litet killkrök på Östermalm.
Klockan 5.30 i morse rullade jag in.
Nu är planen att jag ska försöka lugna ner mej lite med alkoholen. Jag hade bättre rutiner på det förut och det är nog dags att ta upp det igen.


03.30

Klockan är snart 03.30 och efter en lång dusch känner jag att jag börjar bli rätt trött.

Vi hörs om typ 10 timmar


Belle shoes



Nice shoes. Varje par går för 399 kronor styck och det är ju verkligen inga pengar när vi snackar skor i Sverige. Personligen gillar jag dom i rött, beige och turkos bäst men helt ärligt skulle jag faktiskt behöva ett par svarta pumps. Jag känner att jag har skrivit det där ett antal gånger under mina 5 år på bloggen, och fortfarande har jag inte skaffat ett par svarta pumps!  Snacka om "the last pump-less girl"

Nu ska ärren bort!

Jag hoppas verkligen att oljan funkar. Så vitt jag vet har den gett bra resultat. Såhär ser mina ärr ut i dåligt ljus. I dagsljus är dom såklart jäkligt mycket tydligare. Jag ska ta nya bilder en gång i månaden och se om det blir någon skillnad.  När ärren börja försvinna ska jag göra om mina anchors för sista gången. Vad säger man? 6:e gången gillt.

Håll tummarna


Bio-oil

Idag när jag ändå var ute och kirrade ärenden, passade jag på att springa in på apoteket och köpte en olja för att bleka mina ärr. För ett tag sen skrev jag ju ett inlägg om just det. Då tänkte jag klicka hem Contrakel eller Cicatrix. Jag hade även läst en del bra grejer om den här oljan och eftersom den fanns på apoteket var det lättare att köpa den, dessutom är den mycket billigare.




♣ Bio-oil - Apoteket - 119 kronor


Dagens outfit



♥ Cargo - Bubbleroom
♥ Skjorta - Bonprix
♥ Jacka - H&M
♥ Örhänge - Gina
♥ Boots - Din sko


I'm the eternal prisoner

It's been said
that when you get out of prison you feel like you're the most alone person in the world.
You feel insecure and think it's hard to connect with people around you.
It's been said
that when you are a prisoner, you will do whatever it takes to get out,
once you're out, you will do whatever it takes to get back inside.
It's been said
that every day outside the wall is hard, cold and lonely,
tough, sad and hopeless.

When I think of you
 I turn into the murderer, who was sentenced to life.
 And I have just got out..


Lookbook Inspiration


Like


Tisdag

Hej

Jag hoppas att ni alla har en bra tisdag so far. Själv vakanade jag för typ 2 timmar sen (tidigt för en gång skull) och sen dess har jag suttit och funderat på om jag ska träna idag eller inte. Min fot behöver fortfarande lite mer vila och jag hostar ganska mycket men samtidigt behöver jag all träning jag kan få.. decisions, decisions.

Om ett tag ska jag i alla fall fixa till mej lite och åka in till stan för ett sabbt ärende. Jag kan inte direkt säga att jag är jättetaggad på den, men men.

Ha en bra tisdag


Lördag

På lördagen var jag redo för lite mer action, så jag bestämde mej för att hänga med ut... även om jag först bestämt mej för en nykter helg.
Jag, Olivia, Frida, Melissa och Linnea samlades först på Nivå för lite förkrök och bubbel. Lite senare bar det av mot ett nytt favoritställe - Medusa.
Det är ett rockställe som till säkert 95% besöks av killar. Nice, tänkte jag såklart och nu har jag varit där 2 gånger och båda gångerna fått fler än en snygg kille på kroken.
Konkurrensen där är ju inte så hård direkt.

I lördags träffade jag en kille som i mycket var en kopia av killen jag föll så hårt för för typ ett år sen. Skillnaden var väl att den första var mer vältränad och den andra bjöd på fler drinkar.
Efter en lång utekväll hamnade jag i Nynäshamn.. så det säger nog en del om kvällen, haha.
Jag låter resten vara osagt, men jag åker aldrig dit igen för det tog ta mej tusan nästan 2 timmar att komma hem.








Min fredag

I fredags, efter att jag hade skadat foten och fått en spark i skallen som lett till ett prydligt blåmärke, mötte jag upp pappa i Kista.
Först käkade vi middag och efter det gick vi och köpte biobiljetter. Det blev gott om tid över innan filmen så vi passade på att kolla lite i affärer. På Kicks fick jag en liten present i form av en pennvässare, mycket exklusivt.

Filmen vi såg var Kvarteret Skatan. Så oerhört kul film, ni borde verkligen se den! Jag älskar filmer som får en att skratta så man får ont och det gör den här.


Måndag

Hej

Det är måndag, jag är sjuk och jag tänkte göra ett tappert försök att komma igång med bloggen igen.

Idag vaknade jag vid typ 14.30 snorig och virrig och sen dess har jag ringt lite viktiga samtal och mailat en del viktiga grejer.
Plötsligt blev jag väldigt viktig känner jag.

Egentligen skulle jag varit och tränat nu men eftersom jag är sjuk och hade massa viktiga grejer att göra så fick jag skippa det. Förhoppningsvis är jag på benen imorgon. Kul ordval förresten, för jag skadade foten när jag sparrades i fredags och den gör fortfarande rätt ont. Jag är lite rädd för att det ska bli värre så en dags vila kanske bara är bra.

Hoppas ni får en bra måndag


Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggar om lust och sex bloggar
RSS 2.0