Svar till Sandra
Hej Sandra
Först och främst vill jag såklart säga att jag beklagar, det gjorde faktiskt ont att läsa din kommentar då jag vet exakt hur förjävligt känslorna du beskriver känns.
Jag ska göra mitt bästa för att svara på det här och försöka ge dej en bild av att livet inte är över, även om det känns så.
Du är definitivt inte ensam med att ha ett brustet hjärta. Inlägget "kom över honom" är ett inlägg som många har läst och jag får ofta kommentarer som din.

Jag har kommit över mina ex för länge sen, även killar som jag varit småintresserad av är borta från skallen. Det tog inte speciellt lång tid egentligen och idag är jag glad att vara singel. Jag tänker aldrig på dom men självklart önskar jag dom all lycka i livet.

Alla break ups är svåra, det är ett jobbigt farväl av en person man delat sitt liv med en tid och självklart kommer man må dåligt över det ett tag. Det är såklart väldigt olika hur länge det blir, så att komma över en kille ser jag lite som en "sport". Man väljer mycket själv hur man ska gå till väga och en del bara händer. Jag har alltid, på ett sätt, valt att komma över dom snabbt just för att jag hatar känslorna du beskriver i kommentaren.
Det största hindret är ofta viljan - man vill sällan komma över honom, man vill att man ska bli tillsammans igen.
Så länge viljan finns, finns ett visst hopp att han ska komma tillbaka och så länge man inte har viljan att komma över sin kille kommer man fortsätta att vara besatt av att titta på telefonen, tänka på honom, drömma om honom, fundera på om man själv ska ringa eller sms:a och så vidare. Plötsligt vaknar man upp och det har gått 2 månader sen man gjorde slut och man mår fortfarande lika skit som dag 1.
När jag kom över mitt senaste ex lät jag mej själv må dåligt i ca. 1 vecka. Det var en otroligt jobbig break up och det är okej att må dåligt. Men så småningom måste man ändå ta tag i sej själv och försöka inse att man hade ett liv innan honom, man kommer träffa 1000-tals andra killar, kanske någon bättre och det det är dags att fylla tomrummet med andra saker.

Jag förstår att du känner att du alltid kommer må skit, det gör man. Det känns som att man hoppar ner från ett stup och livet stannar kvar uppe på kanten, vilket gör att man inte lever men man är inte dör. Man svävar runt i något tomt intet som känns förjävla obehagligt.
Självklart kommer det inte vara föralltid - du måste ju upp igen för att äta

Förlåt för mitt lilla skämt, men det kändes som att du kanske behövde det nu. Om du vill ha lite vidare tips på hur du kan komma över honom kan du klicka in på lite andra inlägg jag har skrivit om ämnet.

Kom över honom

Kom över honom del 2

Kom över din kärlek - 3

Kom över din kärlek - 4

Kom över din kärlek del 5

Kom över en kille på 14 dagar

Tisdag

Hej

Jaa.. behöver jag ens säga vad klockan är? Antagligen inte.

Planerna för dagen är få. Jag ska käka snart och sen blir det att åka iväg till träningen om ett tag. På ett sätt kommer jag verkligen sakna det här livet när jag väl börjar jobba. Jag får njuta så länge jag kan helt enkelt.

Ha en bra tisdag


Dags att knoppa

Med den lilla videon kirrad, känns det som att det är dags att knoppa. Klockan är snart 4.00 och jag har faktiskt kommit ikapp med mina inlägg  Men som sagt, det skulle inte skada med lite fantasi och hjälp från er för att hålla igång

Sleep tightVideoblogg

För några timmar sen skrev jag att jag skulle gå och spela in en videoblogg. Sagt och gjort.

Jag blev faktiskt riktigt nöjd den här gången. Ni brukar gilla dom flesta klippen jag gör, men det här gillade till och med jag.  Det brukar vara fult att skratta åt sej själv, men jag erkänner vackert att jag kollade på klippet och skrattade flera gånger. Ibland är jag bara så otroligt charmig. Sorry, jag erkänner bara den vackra sanningen.

I klippet säger jag att klockan är 00.30 och att jag ska crasha.. tja nu är klockan snart 04.00 och här sitter jag och klipper in smileys.               

Lookbook Inspiration


Räknar ner till Spanien

Nu tänkte jag förklara mina 2 senaste nedräkningar lite.

                                 

Som ni ser fyller jag 20 om 69 dagar så mamma, jag och Monica ska åka iväg till Spanien några veckor efter det.  Jag har alltså fått en Spanienbiljett i födelsedagspresent. Jag är inte helt säker på när vi ska åka, eftersom mamma vägrar säga det. Hon vill tydligen att resan ska bli en överraskning. Jag tror att det blir om runt 84 dagar i alla fall.

Den andra Spanienresan ser lite mer tight ut för den är egentligen inte bokad.  Även om resan kanske inte blir av ville jag i alla fall räkna ner till den, det ger verkligen en bra bild av hur snart det är och hur bråttom vi har att kirra alltihop.
En liten del av boendet är betalt.. jag antar att ni fattar vart mina planer går. Om jag får ihop pengar bär det av till mitt paradis igen och det blir väl allt jag gör i sommar. Det återstår bara ett litet problem: jag måste få ihop pengar.
Jag har räknat ut att jag måste spara typ 150 kronor om dagen nu för att ha råd och inte behöva snåla. Yeey. Inga problem kompis.


South beach dieten

Jag googlade lite och hittade en diet som heter "South beach dieten". Jag läste igenom det hela lite snabbt och tycker faktiskt att den verkar logisk och bra. Såhär fungerar den:
Resultat: Oftast snabb viktnedgång i början, under fas 1.

Dieten är indelad i 3 faser och här kommer en beskriving för hur man går till väga för att lyckas bäst i varje fas. Först och främst finns det några kostråd som man bör följa:

♥ Undvik alltid att dricka fruktjuice, ät istället hela frukter
♥ Undvik vitt bröd, ät alltid fullkornsbröd istället.
♥ Undvik helt att dricka alkohol. Känner du att du inte klarar av att undvika alkohol så välj alltid att dricka vin  istället för öl eller starksprit
♥ Undvik polerat vitt ris, välj hellre råris
♥ Undvik vanlig pasta, välj fullkornspasta.

Fördelar med dieten: Den påstås vara optimal för kroppen och man får äta sej mätt.

Nackdelar med dieten: Hittills har man inte kommit på några

South beach dieten FAS 1 - Den strikta fasen
Fas 1 är den strikta fasen som pågår under minst två veckor. Under denna period brukar man få en snabb viktnedgång om man håller sej till det man ska. Ofta går man ner 3-6 kilo under dom första två veckorna. Fas 1 kännetecknas av att man minskar extremt på mänden kolhyfrater. Det är förbjudet att äta eller dricka följande:
Alkohol, bröd, bakverk, frukt, glass, godis, pasta, potatis, ris, socker, sötande drycker, ungsbakad mat.
Man får bara äta normalstora måltider 3 gånger per dag. Eftersom man inte får äta kolhydrater bör måltiderna bestå av något av följande:
Fisk, grönsaker, kött, nötter, olivolja, ost, skaldjur, ägg, kaffe, te eller vatten.

South beach dieten FAS 2 - Stabiliseringsfasen
Fas 2 följer man tills man har nått sin målvikt. Under denna fas är det tillåtet att äta kolhydrater igen, dock ac rätt sort.
Man får fortfarande bara äta 3 normalstora portioner per dag och dessa bör bestå av:
Samma som fas 1, frukt med lågt GI-värde, mjölkprodukter med låg fetthalt, fullkornsbröd, fullkornspasta, havremjöl och råris.
Under fas 2 är det förbjudet att äta eller dricka följande:
Vitt bröd, vit pasta, bakad potatis, vitt ris, glass, sylt elelr sötad mat.

Soutch beach dieten FAS 3 - Slutfasen
När man nått sin målvikt kan man tillåta sej att äta mer kolhydrater än tidigare om man vill. Men man bör ha i minnet att "överdosering" kan få en tillbaka till fas 1. Det är också viktigt att välja rätt kolhydrater och med det menas kolhydrater som har ett lågt GI-värde.Det här ska jag definitivt testa så fort jag har fixat mina rutiner


Jag efterlyser rutiner!

Nu är bilderna tillbaka på "viktkontrollen" igen. Jag hann ju bara plåta varje vecka i 5 veckor, sen tog jag sönder kameran.
Jag har varit skygg ett tag så även om jag har haft en ny kamera har jag inta tagit kort. Jag antar att ni fattar varför. Min kropp är väl inte direkt den man sätter på omslaget av världens mest sålda tidning, om man säger så.
Jag ska väl inte direkt säga att jag skäms över den.. men jag mår väl inte tipp topp över den. Jag vet att det bara är jag som kan göra något åt det, men förutsättningarna är ju knappast dom bästa just nu.
För några veckor sen skrev jag ett inlägg om värdet av att ha hållbara rutiner på tillvaron. Det är ju ganska tydligt att jag inte har det, inte överhuvudtaget. Hade jag haft det hade jag väl sovit nu (?) Jag hade åtminstone ätit schyssta tider och med det menar jag fasta tider typ 3-4 (5) gånger om dagen. Nu äter jag 1 max 2 gånger om dagen.

Även om jag inte skäms till fullo över kroppen skäms jag väl över att det inte händer något. Jag har hållt på med viktkontrollen i över 20 veckor nu och om man kollar hur det har gått har jag inte rört mej speciellt mycket mellan måtten. Det är rätt irriterande att få det slängt i ansiktet hela tiden. Men men, som sagt, det är bara jag som kan göra något åt det.
Jag käkar bra, tränar mycket så antar att det bara är ordentliga rutiner kvar.

Sen är jag också en sån person som gärna lägger till lite för att det känns bättre att någonstans inom mej veta att jag inte är sååå stor som jag framställer det. Jag tar alla mått på kvällen istället för på morgonen, som man egentligen ska göra. När jag mäter midjemått låter jag måttbandet vara lite för löst egentligen - allt för att jag inte vill komma på mej själv med att tro att jag är mindre än vad jag är. Detta ska alltså öppna mina ögon och försöka förändra saker och ting.
Jag behöver rutiner - NUTräning, sömn och scysst käk räcker inte för att losa vikt..

Stupid love messages
Bullshit.. Come on, a girl can't just throw away all the emotions in 5 sec. Give me 2 weeks, then I've forgot your name. I can to better than that...


Well.. Monday isn't that bad

Dissarn is in the house. Damn vad dåligt jag uppdaterar nuför tiden. Antar att jag inte tycker om er längre, *buuhuu* haha
Eller så har jag verkligen blivit för lazy för att orka leta upp min fantasi.

Anyway.. jag kan ju berätta lite om min fantastiska dag. Som ni vet, vaknade jag sent - runt 13.30. Jag käkade, kollade en stund på en film på samma gång, packade min väska och åkte iväg till träningen. Som vanligt gick måndagsträningen lite trögt, inga konstigheter egentligen. Man har latat sej under helgen, druckit sprit och en och annan cigg har gjort intrång i lungorna. Imorgon är man fit for fight igen.
Efter träningen duschade jag och gjorde mej i ordning för mötet på After. Jag upplever nog ändå att det gick rätt bra, speciellt eftersom jag visste att dom inte söker folk. Märkligt nog verkar jag nog ändå ha halva inne. *Host*

Let's hope for the best.
Nu ska jag nog spela in en videoblogg  det var ju ändå rätt länge sen.


Måndag

Hej

Jag ligger fortfarande i sängen och drar mej men nu är jag i alla fall tillbaka igen. Jag somnade runt 06.45 och när klockan ringde ville jag inte alls gå upp. Det gjorde jag tydligen inte heller. Nu är klockan snart 14.00 och jag är kvar ett tag till, sen sticker jag och tränar.
Efter träningen ska jag på möte på After. Jag hoppas verkligen att det kan ge något, men jag har väl mina onda aningar.


Hoppas ni får en bra måndagIdag skiner solen. Det är en sån där typisk vinterdag där solen lurar en att det är varmt, men när man kommer ut är det svinkallt. Men det är jäkligt mysigt med lite sol ändå.


06.00

Klockan har passerat 6.00 och för 10 minuter sen hörde jag att morsan hoppade in i duschen.. och jag har inte somnat än. Jag tror att jag eventuellt kan lyckas med det om jag försöker nu. Hur som helst är det dags att stänga av maskinen.

Godmorgon till er godnatt för mej


Issa kör comeback från 2007

Idag har jag jobbat en hel del med min externa hårddisk. Den rymmer en hel del men nu börjar den bli full av musik, bilder, filmer och en massa mer som jag har sparat under några år.. och det är inte lite det. Det är väl ca. 2000 låtar, 150 filmer, och x antal 1000 bilder. Jag hittade bland annat lite pix från 2007. Jag tänkte visa er 4 bilder som jag minns att jag var jättenöjd med då. Jag tycker väl lite annorlunda nu kanske.Tja.. ful är jag väl inte men ögonbrynen är väl inte direkt snygga haha.  Då, på den tiden (tantvarning på dom orden) , tyckte jag nog att det såg normalt ut. Men snälla, vilken tonåring noppade inte bort 3/4 av sina ögonbryn?
Det här ska alltså föreställa det året då min årskull hade sin fjortisperiod. In that case blir jag nästan en riktigt snygg liten pingla. Kan ni tänka er att jag var mobbad redan då? Det syns nästan i ögonen. Man ser sorg på något sätt. Tragiskt.. Anyway, inget deppmood nu när jag snart ska sova!

Chick flicks

Klockan är snart 5.00 och jag är självklart fortfarande vaken. Ärligt talat har jag inte ens försökt sova än, det känns inte som att det skulle funka ändå.
Så går det när man sover i 12 timmar. Jag funderar på om jag ska göra ett tappert försök om en stund, jag ska ju trots allt försöka ta mej upp hyfsat tidigt imorgon... senare idag.
Lycka till med det. Det känns som att jag är tillbaka i mina dåliga vanor, inte för att jag hann vända dom speciellt länge innan det hände men ändå.

Så vad jag har jag pysslat med dom senaste timmarna? Jag har faktiskt kollat på två chick flicks i rad. Det blev så för att jag blev så upp i varv av den första att jag var tvungen att tona ner det hela med en till för att kunna sova.  Chick flicks gör en verkligen sjukligt pigg så.. jag antar att det kankse inte var min klyftigaste idé att se två i rad.
Hmm.. nej det var det sannerligen inte. Men vem vill se en deppig film precis innan man ska sova? i och för sej finns det väl något däremellan. *puh* Hur skulle min filmsamling sett ut om det bara fanns chick flicks och snyftare?  
Chick flicks slutar i alla fall alltid lyckligt, och det gillar jag.
Skor, rosa, maxat med shopping, snygga killar och.. *bojhaa* nej men jag gillar chick flicks.

♥ The hot chick
♥ Legally blonde 1
♥ Mean girls
♥ Wild child
♥ Legally blonde 2

Det var en liten lista på några schyssta chick flicks. Den översta är helt klart en gigantisk favoit. Rob Schneider är bara för cool, och han spelar tjej extremt bra tillsammans med Anna Faris och flera andra tönga brudar. Utöver den lilla listan finns det ju såklart många fler, men chick flicks är inte min vanliga genre om jag ska vara ärlig. Men jag är imponerad av Mean girls 2, den var betydligt bättre än vad jag hade väntat mej. Legally blondes är inte helt dum den heller. Ajja, nog om chick flicks.  
 


Sockersöta sommarskor

          

Skor kan man väl aldrig skriva för mycket av och när jag sprang på dom här kände jag att jag nästan var tvungen.
Personligen tycker jag att dom är hur söta som helst, ovanliga dock och folk skulle kanske undra vad tusan man har satt på sej om man struttade runt i dom. Jag hade nog inte brytt mej egentligen. Dom skule göra en kickboxande pojkflicka som mej betydligt kvinnligare i alla fall. Att klacken inte är så hög, knappt 7 cm, är ett stort plus om man vill ha dom till vardags på sommaren. Ni hittar dom tillsammans med en mängd andra hyggliga pjucks på Ebay.

Kunde inte sagt det bättre själv


Hjälp mej!

Jag vet att min uppdatering mer eller mindre suger numera. Det beror på att jag inte har någon som helst inspiration. Det känns som att bloggen är riktigt tråkig och då blir jag ännu mer omotiverad att blogga. Ni som är återkommande läsare får gärna komma med lite tips så att ni inte också tröttnar.
Självklart kan alla andra göra det också men det känns som att dom som tittar in för första gången inte riktigt har någon uppfattning om vad som hänt här hittills.

Hur som helst, spelar roll. Skriv gära något litet tips på vad ni vill ha mer av annars kommer det här nog bara bli värre.

You rock! 


Mysig tröja

Jag hittade en tröja på Melba som ser sjukt mysig ut. Jag tänker inte klicka hem någon för mej själv, eftersom jag har så många tröjor med päls redan. Däremot har jag fått frågor om vart jag har köpt dom och dom flesta finns nog inte kvar att köpa längre - men dom här gör.
Klicka in på Melba så hittar ni dom för 398 kronor.


Vecka 20Cm:
Vikt: 65 kg
Träning: 5 timmar

Helgens töngaste blogg

Så var det dags att dra helgens töngaste blogg. Jag såg att det har blivit något fel på inlägget så bara två kommentarer har registrerats.. skumt.
Lyckligvis blev det i alla fall några fler kommentarer än två.  Kicka på headern för att komma till bloggen.

Serum som funkar
Detta serum gör under för topparna. Mitt har tagit slut för ett tag sen och jag märker verkligen skillnad på mitt hår. Det blir slitet så mycket fortare utan denna mirakelsak. Tyvärr räcker dom inte så länge så det blir att köpa hem rätt ofta, men det är det värt om man bryr sej om sitt hår. Köp den, tvätta håret, ta en klick och massera in i topparna och.. voila! Den finns i princip överallt där man kan köpa hår grejer och kostar mellan 100 och 200 kronor.

Lookbook Inspiration


23 veckor


Söndag

Hej

Egentligen skulle jag tränat för ett tag sen men istället sov jag i 12 timmar. Jag förstår inte vad som händer.. eller jo det gör jag nog men jag tror att jag väljer att försöka hoppas på att jag helt enkelt bara är trött. Från fredag till lördag sov jag typ 13 timmar och från lördag till söndag 12. På 2 dygn har jag alltså sovit bort ett. Det känns inte helt normalt.
Det är som om jag var 13 igen. Förhoppningsvis får Roya lite tid över till att gå en promenad med mej senare, då ökar jag den lilla chansen att jag kan sova ikväll.

Hoppas ni får en bra söndag


Monty Python's Spamalot

Hej

Igår var jag, som sagt, på teater.. eller musikal. Kvällen började på Bishop med mamma, mini, brorsan och hans tjej.
Där blev det 2 bira, ett glas vin och en cider. Vid 19.30 förflyttade vi oss till teatern för att se "Spamalot". Jag har tidigare sett en Monty Phyton film och min erfarenhet är att man antingen älskar skiten eller hatar den. Jag hatade den. Filmen jag såg var totalt omöjlig att hänga med i och det var den ena töntiga scenen efter den andra. Min kompis, som jag såg filmen med, älskade Monty Python så jag fick helt enkelt tvinga mej igenom en film. Mer blev det inte!
Som tur var var musikalen 100 gånger bättre. Jag borde nog gå och se grejer live lite oftare än vad jag gör.

Johan Glans är en av skådisarna och en komiker jag alltid har gillat. Det var mäktigt att se honom i verkligheten istället för på tv. När man ser komiker på tv vet man aldrig hur många gånger dom tagit om vissa saker för att det verkligen ska bli kul, här fanns det bara en chans. Riktigt häftigt att se  , speciellt när man märkte att dom började spela utanför manuset.

Efter pjäsen mötte jag upp några vänner som satt och hinkade billigt på Nivå. Vi var där ett tag och när jag bestämt ville gå där ifrån för att jag kände mej helt förintad av all rök, åkte vi först till Skeppsbar och därefter till Movitz.
Musikalen var toppen men ärligt talat var kvällen efter det ganska seg. Det var en del jidder fram och tillbaka, och runt 03.30 åkte jag hem helt ensam. Vid den tiden var jag såpass utsvulten att jag kände jag mej spyfärdig, ingen trevlig kombination av känslor.
Lyckligtvis räddade jag allt med att köpa hem en kebabtallrik

           

Fredag

Hej

Jag vaknade 14.30 och kände inte alls för att gå upp. Då hade jag vaknat flera gånger men hela tiden somnat om. 12½ timmes sömn och jag var fortfarande svintrött.
Tillslut masade jag mej upp vid strax efter 14.30 och sen dess har jag i alla fall blivit lite mer munter. På en halvtimme lyckades jag boka in två möten för nästa vecka. Jag fick tag i två väldigt trevliga snubbar så förhoppningsvis ska jag kunna flörta till mej ett jobb nästa vecka.  Jag brukar ju kunna handskas med snubbar så det ska nog gå bra, haha.  Skämt åsido.

Om ett tag ska jag börja göra mej i ordning och sticka iväg på teater. Det är förta gången som jag är på en riktigt teater.. tror jag. Jag har varit på lite småpjäser och en och annan musikal. Någon enstaka konsert har det blivit också. Jag vet inte varför men jag antar väl att jag inte har varit så intresserad av sånt. Jag går väl hellre på bio.. antar jag.
Ikväll ska jag i alla fall på teater med mamma och mini. Det lär väl bli något glas i stan också, det är ju trots allt fredag.

Hoppas ni får en bra fredag


02.00

Nej vad säger ni? Det kanske är dags att dra ner rullgardinen.

Godnatt


Lookbook Inspiration

Det har blivit mycket text i dom senaste inlägget så.. let's shut it och slänga upp en bild istället.


Helgens töngaste blogg

Klockan har passerat 00.00 för ett tag sen och det innebär att det är fredag. Att det är fredag innebär att jag drar igång min tävling igen. Från och med nu och fram till söndag kan man anmäla sej och få chansen att bli den töngaste bloggen för helgen.

Vinnaren länkas i menyn hela veckan och får då chansen att få massa nya fina läsare.

Lägger man till mej på bloglovin har man som vanligt lite extra stor chans att vinna!


Lita i skinnHot hot hot! För $39.50 kan man klicka hem dessa härifrån Skaffar man ett par lita i skinn så struttar man nog rätt ensam ett tag. Jag tycker även att dom i beige var jävligt fräna.

Är du singel?

Jag kom precis att tänka på en sak, apropå otrohet.. eller apropå ingenting. Ni vet hur det är- det ena leder till det andra.

Jag började fundera på hur ofta jag egentligen får frågan "är du singel?" på msn. Egentligen är väl det en jäkligt skum fråga. Hade jag chattat med en killkompis hade han troligtvis haft koll på det, alltså tyder frågan på att jag chattar med en stranger.
Av vilken anledning skulle jag chatta med en random kille om jag har pojkvän? Hajar ni min tanke?

Att chatta med en random kanske inte klassas som otrohet, men personligen klassar jag det som o-trohet. Jag vet exakt hur killar är på msn, jag får ju genomlida ett hundratal i månaden och har så levt sen jag var 13 så OM jag har koll. Bara tanken på att min pojkvän.. om jag hade en (bevare mej väl att jag slipper), hade fått mej att kräkas.
Och ja.. OM jag har råkat ut för det. ALDRIG mer säger jag bara. Jag har två präktiga ex som ni fått höra en del stroys om. Båda hade msn och båda använde msn för att ragga på andra. Nej, tyvärr, dom älskade mej inte mer än så.
Älska.. vilket fånigt ord egentligen. Förr eller senare gör man ju slut ändå, fuck älska då eller hur?

Msn är en sån där funktion som är fullständigt underbar för singlar. Man kan chatta i timmar, har man tur har man en fin visningsbild att titta på samtidigt och ibland kan man ha så otroligt kul att man tror att man har hittat sin solemate. Msn för icke-singlar är ett helvete. Jag hatade när mina ex satt inne på msn. Ibland glömde dom logga ut och plötsligt skrev en tjej. Ibland kunde det vara så tragiskt som: Hej gubben, ska vi cama nu?

Så den stora frågan är: Varför chatta med randoms om man har ett förhållande? Är inte det lite att leda förhållandet ut på villovägar? Man tar trots allt steget ifrån sin älskade till att bli nyfiken på vad omvärlden har fått in på marknaden sen man skaffade förhållande.

Någon som håller med?


Stuumpans lunch

Nu när jag känner mej lite lättare kan jag skriva vidare på annat. Jävlar vad skönt det känns att bara skriva exakt vad som faller en in just när man skriver. Under tiden jag skrev förra inlägget rann en del tårar. Nu har jag torkat bort dom och är redo att skriva något annat. Vad sägs om att jag visar upp min lunch?

 

Ni vet hur mycket jag gillar det här  Kyckling, keso, avocado och lite hemmagjord salladsmix. Det kan man äta i stort sett hur mycket som helst av, eftersom det är så kalorisnålt. Sen brukar jag ju lägga till lite turkisk yoghurt. Det ger en extra schysst touch.

Jag skriker ut min ångest

Nu känner jag bara för att skriva ett råbittert inlägg och bara skrika ut min ångest så den vidriga känslan riktigt kryper in under huden på den som läser.

Jag har försökt hålla det mesta inom mej för ett bra tag nu, men jag vet inte hur länge till jag pallar med det. Jag har under flera år testat på smärta av olika slag och jag måste säga att det har varit.. lärorikt. För varje smärta jag lyckats övervinna har jag känt mej snäppet säkrare på att kunna klara av även nästa. Jag vill inte säga att det här slår tidigare upplevelser men det hela får mej att må så fruktansvärt dåligt att jag börjar fundera på om jag ligger i riskzon för att bli apatisk.

Inte bara har jag huvudet såpass klart att jag kan fatta att jag ligger illa till, jag är även fenomenal på att dölja det utåt. Ingen har någon somhelst aning om vad som försiggår i min skalle.. utom pappa. Febrilt sökte jag hjälp hos honom och såg det som en sista utväg att försöka ta mej upp ur skiten.
Det räckte en bit, men nu är energin slut.

Jag är så förbaskat trött på att gång på gång på gång på gång dra alla dessa förbannade nitlotter. Det är så jag ser det. Jag ser det som att jag häckar dag ut och dag in i någon kjorre och där tippar jag, köper trisslotter, femmanlotter, bingolotter... you name it. Jag splear på varenda spel som går att spela på och inte ens på Valborg får jag så lite som en liten plastbjörn i tröstpris.
Ibland sätter jag käppar i hjulen för mej själv men även om jag gör det slutar jag inte att kämpa.

Nu är pengarna slut så jag har inte råd att köpa fler lotter och utan dessa lotter känner jag mej totalt chanslös att kunna ändra något. Det var mitt sista hopp och nu när det dött ut ser jag inget annat än min säng, min vägg och nallen jag fick för länge sen. Den lilla nallen skulle kunna ge mej tillräckligt mycket kärlek för att jag ska se värdet i att ligga i sängen, glo in i väggen och inte gå upp.

På ren svenska betyder detta att ingen kan säga att jag inte försök ändra min tillvaro. Men det som fuckar ur mitt hjärnkontor är bristen på att veta. Jag är en person som i hela mitt liv sett framåt, oavsett hur hårda tider det varit för mej, jag har alltid haft drömmar, planer och jag har alltid sett en väg. Denna väg har aldrig lett någonannanstans än framåt. För första gången i mitt liv ser jag ingen väg, jag ser inte framåt och jag ser att mina drömmar går sönder som ett glas man av olycka tappar i golvet.
Kan man säga att jag av olycka tappade mina drömma och min framtid?

Jag är trött på att se allt som en svacka. En svacka kan vara i 7 år.. visst, men 7 år är nästan en tredjedel av mitt liv. Kan man fortfarande kalla det för svacka då? Jag gjorde först, men jag blev nog aldrig helt bra även om jag vill se det så. Idag är jag en otroligt skör person och minsta lilla tar sönder mej fullständigt. Jag känner inte igen mej själv alls. Vad hände med den starka tjejen, den oberoende, självständiga, intelligenta som visste exakt vad hon ville och såg till att få det? Vad hände mej tjejen som ibland drev på för hårt, som sprang istället för att gå och som såg så mycket liv att döden var ett ord hon inte ens kunde stava?
Det första som hände var år av smärta. Men en sån tjej tappar inte allt på grund av det. Vad hände?
Varför är jag så vilsen? Jag famlar i mörkret och varför i helvete hittar jag inte min väg ut?

Denna ångest grundar sej denna gång i att jag tog studenten, jag var lycklig och såg allt framför mej. Sen insåg jag hur stor risken är att misslyckas och kände plötsligt en enorm press. Detta är troligtvis den absolut enda anledningen som är något sånär positiv för dom som har föräldrar som inte bryr sej om dom. Jag har föräldrar som bryr sej och jag är livrädd att göra dom besvikna. Nu när jag inte ser någon väg har jag ingen aning om hur jag någonsin ska kunna känna sej stolta över mej. Bara det är en så enorm press att jag bokstavligt talat bara vill försvinna härifrån. Jag vill inte se dom, för så fort jag ser dom ser jag besvikelse.
Jag vet att detta låter som att jag klagar, men jag skulle aldrig klaga på att jag har föräldrar som bryr sej. Det jag klagar på är i stort - mej själv. Jag hatar mej själv för att inte ha gjort något bättre än det här. Det mesta har varit misslyckanden, och det jag har lyckats med har sällan varit min förtjänst.

Denna ångest må ha vissa grunder i en press att vilja göra sina föräldrar stolta men det finns mer under ytan. Jag försöker få rutiner på tillvaron, utan det faller jag samman. Men överallt stöter jag på motstånd. Mina drömmar talar emot varandra fullständigt och jag som är en person som normalt ser lösningar, ser nu bara extrema misslyckanden och motstånd.
Bland alla stora faktorer som; att jag söker jobb som en galning utan att få ett enda svar, att jag vill flytta till Norge men har inget kapital, att jag vill plugga på högskola utan att några som helst förutsättningar att lyckas komma in, att jag måste läsa upp betyg på komvux utan att vara prioriterad, att jag planerar resor utan att direkt hitta någon att resa med eller ens ha pengar till det och att jag vill bli riktigt duktig på kickboxning men har en kropp som inte klarar av det helt.
finns det även småsaker som; jag tvingas avstå saker jag verkligen inte vill avstå, mina piercingar, min hud och mitt hår påverkas negativt, jag är trött dygnet runt, jag känner inte att jag har ett garanterat stöd när jag behöver det (utanför familj) och så vidare.
Som om inte allt redan vore åt helvete så lämnade jag in min mobil på lagning för några veckor sen och nu fick jag ett mail från pappa där det står att det inte går på garantin. Jag köpte den i april och nu är det dags för en ny.

Det hela kan verka otroligt löjligt men det blir kaka på kaka och det är det som sakta bryter ner en. Att söka jobb och inte få ett enda svar eller som omväxling: Du behöver mer erfarenhet, att inte ha rutiner på tillvaron och att inte veta varken in eller ut vad man ska göra med sej själv är så psykiskt påfrestande att vad som helst skulle kunna få mej att börja gråta. Min energi är slut där. När jag vaknar har jag fått lite ny energi. Denna energi kan jag ta till att få ett antal nej från arbetsgivare, jag pallar fundera lite på hur fan jag ska ta mej ur den här vidriga sitsen och jag orkar ta bussen och tuben till träningen. Därefter är min energi slut. Vad som än händer efter det är jag inte kapabel att hantera det. Det kan vara så enkelt som: Hej, vi tänker inte laga din mobil, antingen skrotar vi den gratis eller så får du betala 300 spänn för att få tillbaka den.

Jag önskar att jag kunde få hjälp. Jag önskar att någon typ av Gud fanns så jag kunde få någon typ av rådgivning. Jag vill bara veta hur jag ska få ihop allt. Jobb, plugg, resor, träning, drömmar, vänner.. Ingenting är på rätt plats nu.
Jag vet inte i vilken ände jag ska börja och allt känns allmänt hopplöst. Jag hatar min tillvaro, jag hatar att alltid vara trött, jag hatar att inte gå framåt och jag hatar att ingen kan ge mej en fucking chans att få försöka bli den tjejen jag var.
Trots all smärta efter allt, trots all sorg och alla nedgångar stod jag upp. Även om jag tittar på min familj och ser att dom hade önskat något bättre kommer det aldrig finnas något som är viktigare för mej än att tillfredsställa mej själv. Jag är stolt över att jag stod upp efter stormen. Jag låg på marken och skyddade huvudet ett tag, men med hjälp av mina föräldra kom jag upp och när åskmolnet passerat stod jag upp och tog nya tag.
Även om hela jag är misslyckandet själv i ren och fin form måste jag på något sätt se tillbaka och försöka tänka att det var ett slag jag vann. Men tyvärr är jag för kritisk. Jag letar fortfarande efter en väg framåt och mina erfarenheter av dessa vägar är att dom aldrig inkluderar återblickar. Oavsett om jag vann ett slag för min frihet är jag fortfarande lika misslyckad just nu. Jag vet fortfarande inte hur jag ska få arbetsgivare att ge mej en chans för att få rutiner på min tillvaoro, för att kunna sova ordentliga tider, för att kunna komma utvilad till träningen, för att kunna ta semester och åka dit jag vill, för att kunna  flytta till Norge, komma tillbaka, läsa upp mina betyg och förhoppningsvis komma in på en högskola.
Jag vet ingenting och snart kommer jag förmodligen inse att tiden springer iväg.Jag skrek ut min ångest och nu kan jag andas igen..

Min klänning från Nelly

I paketet från Nelly låg en del smått och gott som jag inte riktigt vet vart jag ska göra av än.  Men en sak som jag vet exakt vart jag ska göra av är denna klänning, som jag fullständigt älskade. Den är skön, färgen är perfekt på sommaren till en snygg bränna och dessutom var priset rimligt. Jag vet att det ser ut som att jag har gjort mej själv smalare på bilden men det har jag inte. Kameran står lite uppifrån så mitt huvud blir väldigt stort i förhållande till kroppen därför blir det en liten synvilla av alltihop.  Jag vågar i alla fall erkänna.  

By the way.. jag  sa ju att den skulle sitta snyggare på mej än vad den gjorde på den ena modellen♣ Klänning - Nelly - 240 kronor (ord. pris 479 kronor)


Trött idiot med träningsvärk

När jag vaknade hos Sofia, vilket blev runt 12, låg jag kvar och drog mej och sen började jag göra mej i ordning för mötet på Wayne's.
Mötet gick fort och förhoppningsvis bra. Jag gissar på att jag med min vanliga tur inte kom speciellt långt.

På vägen hem hämtade jag ut mitt paket från Nelly och det muntrade i alla fall upp mej lite grann. Dessutom shoppade jag hem skjortan jag ville ha från Gina.
Jag åkte hem, fixade mat och sen ville jag för allt i världen åka och träna men min träningsvärk och brist på tid hindrade mej.
Vissa dagar känner jag verkligen ett starkt behov av att träna, andra funkar bra att sitta hemma. Ikväll fick jag varken eller.

         

Passande bild till träning

Min onsdag

Hej

Trots att jag är riktigt pömsig ska jag nu försöka få iväg några inlägg.

Igår berättade jag om att jag skulle träna och sen träffa Sofia, mer än så blev det inte. Jag åkte iväg och tränade som planerat och efter det träffade jag Sofia som planerat. Först gick vi till Friday's och tog ett glas vin. Observera ett. När vi båda satt och halvsov bestämde vi oss för att åka hem och titta på film istället. På vägen hem köpte vi hem käk från Burger kick, fy mej! och egentligen skulle vi hyra film men när vi såg att smekmånaden gick på 11:an tyckte vi att vi lika gärna kunde glo på den.

Efter filmen såg vi en till och sen var klockan typ 2. Ni vet ju hur jag är, vid den tiden var jag pigg igen. Sofia somnade och jag kollade på Efterlyst. Usch, på gränsen till mardrömmar.
Jag kan inte fatta att det vandrar runt så mycket idioter i den här världen. Bland alla snälla och normala människor blev några stackare missbildade och är tvungna att springa runt och slå ner folk, råna dom och döda dom.

Dagarna då man kunde tänka: "Detta händer inte mej", är definitivt över mina vänner.


Onsdag

Hej

Egentligen skulle jag ålkt till Wayne's om en stund men när jag vaknde för 45 minuter sen var jag för trött för att göra något. Istället chillar jag idag och försöker kirra det imorgon. Kvinnan jag skulle träffa sa att det gick lika bra så nu ska jag bara sitta i soffan och slappa. Jag ska göra ett försök att ringa lite fler samtal sen ska jag iväg och träna och efter det ska jag fixa till mej lite.. mycket, och åka och träffa Sofia för middag.

Hoppas ni får en lika trevlig onsdag


Fantasin sover

Fantasin är tyvärr inte bättre idag än vad den var igår. Det är lika bra att jag säger godnatt nu och försöker gå och lägga mej om ett tag.

Godnatt


Stuumpans vecka


Dagens krubb


Dom bästa hårtipsen

                      


Rätt kost - starkt hår

Ett torrt, glanslöst och slitet hårsvall vittnar om en slarvig kosthållning och för lite sömn – så vill du ha blankt och starkt hår är hälsosamma vanor A och O. Intaget av folsyra och B-vitamin har stor betydelse för hårets kvalitét, Kisel, som du hittar ibland annat sallad, jordgubbar och solrosfrön hjälper kroppen att producera nytt och friskt hår och slutligen, undvik eller dra ner på så kallad skräpmat som innehåller mycket fett och salt. En del vitaminkomplement kan också boosta din hårväxt, särskilt B-vitamin, betakaroten och silica.

Skäm bort med återfuktning
Ditt hår behöver rejält med fukt för att hålla sig friskt. Se därför till att du lägger en hårmask med jämna mellanrum, gärna en gång i veckan. Satsa på en som är anpassad efter din hårtyp. Applicerar du inpackningen i handdukstorkat hår och låter den verka i en varm frottéhandduk blir den ännu mer effektiv. Satsa gärna på varianter som innehåller sheasmör eller avokado-olja, som hjälper dina hårstrån att inte brytas av. 

Massera mera
Precis som din kropp mår ditt hår bra av en massage då och då. Eftersom din hårbotten är täckt av ett lager smuts, gamla hudceller och olja kan hårstråna ha det svårt att växa igenom detta. Ge din hårbotten en rejäl massage i ett par minuter när du schamponerar i duschen. Då blir din hårbotten riktigt ren! Massagen sätter också fart på hårsäckarna och blodtillförseln, vilket speedar på hårväxten ytterligare.

Låt ditt hår vila

Att stylingverktyg som din fön eller locktång sliter på hårstråna är knappast någon hemlighet. Se därför alltid till att du applicerar en värmeskyddande produkt innan du börjar styla loss. Allra bäst mår ditt hår ifall det får självtorka. Känns fönen som ett måste, kanske du kan ge ditt hår en ledig dag i veckan från stylingen? Ett annat tips som sägs motverka att håret bryts av är att sova med håret uppsamlat i en hög, lös tofs.

Relaxa
Att stressa mindre är viktigt för din hälsa, men visste du att vardagsstressen kan ha en förödande effekt på ditt hår? När du är jäktad minskar tillförseln av näringsrikt blod till hårsäckarna, vilket gör att ditt hår mår sämre och också växer mindre. Vill det sig riktigt illa kan du utveckla stressjukdomen alopecia areata, vilket innebär att du kan tappa allt ditt hår.

Toppa regelbundet
Att klippa håret var 6-8:e vecka får det inte att växa snabbare. Men däremot ser den regelbundna toppningen till att ditt hår håller sig friskt. Att vänta 3-4 månader mellan varje frisörbesök innebär visserligen att ditt hår hinner växa ut längre men eftersom dina toppar troligen är så slitna då måste frisören klippa av mer hår än om du hade gått på regelbundna toppningar varannan månad. Att klippa lite ofta ger alltså ett friskare – och längre – hår på sikt.

Torka håret på rätt sätt
Är du en av de som rufsar håret med handdukten för att få det torrt? Plocka fram kammen och kamma igenom håret mot handduken istället, det sliter mindre.

Tandborstknepet
Jobbiga och uppstickande småhårsstrån får du bukt med genom att spraya lite hårspray på en tandborste. Bosta försiktigt ner småhåren med den fuktiga tandborsten. Tada!

Snabbt volymfix
Vatten lyfter hårrötterna, så fukta dina fingrar och gnugga in i hårbotten för en snabb volymfix.

Hållbar partyfrisyr
Din partyfrisyr håller allra bäst om du gör den på halvsmutsigt hår. Satsa på att tvätta håret dagen innan istället för samma dag.

Skydda ditt hår
Var noga med att skydda håret från påfrestande faktorer som sol och varma stylingverktyg. Investera i en solskyddsspray för håret och ha som regel att alltid grunda med en värmeskyddande produkt innan fön och plattång åker fram.Källa: Veckorevyn


Middagen jag "kaloreducerade"

Tränad, nyduschad, mätt och ett långt samtal med Sofia senare:

Nu ligger jag i soffan och slappar framför tv:n. Just nu är jag trött, men för dum för att gå och lägga mej. Om några timmar kommer jag ångra det, när jag ligger i sängen och har kvicknat till.

Jag tänkte slänga upp en liten bild på min middag.. just for fun. Ett bra tips för att hålla käket på plats är att använda små tallrikar. Även om vi till största del käkar med munnen använder vi huvudet en hel del också. Normalt käkar man på stora tallrikar och av någon anledning fyller vi nästan alltid tallrikarna. Någonstans läste jag att detta är just för synen. Om man tar en liten tallrik äter man mindre utan att egentligen tänka på det.

Jag käkar nästan aldrig bröd, men tydligen gjorde jag det till middag idag.  Bortsett från att välja ett nyttigare bröd brukar jag skära smalare skivor när jag väl äter bröd. Det är betydligt lättare att lura hjärnan än vad man tror. Även om det finns en del kalorier i det här så har jag reducerat det rätt ordentligt.
Sen säger jag som jag alltid gör; man ska inte vara rädd för kalorier. Det finns mycket som klassas som nyttigt, men kollar man upp kalorimängden kan man ibland tappa hakan. Jag tar ägg som exempel på den saken.
Snurrar man fast vi kalorier kan det bli rätt fel. Till stor del handlar det mycket om vad det är för typ av kalorier. Avocadon i det här fallet är rätt fet , men som man brukar säga; det är bra fett.

Jag antar att det tar en hel livstid att lära sej hur man ska leva för att leva hälsosamt.


Kickboxning

Nu sticker jag och tränar. Vi hörs när jag kommer hem


Sexnovell

Rockbrud knullas hår
Författare: Psychee
Källa: Sexnovell.se

Jag jobbade på krog och var väldigt duktigt. Kaxig men artig. Jag fick i uppdrag av min chef att gå och servera på vip-sidan. Jag suckade, det var det värsta jag visste. Jag gick dit. Ställde mig surt bakom disken. Så börjar det: ”hej gulle, jag skulle kunna ta en tequila om jag får dricka den ur dig!” ”hej, kan inte du strippa för oss” ”kommer du på efterfest hos oss?” osv. Jag suckade tungt. Kvällen började dra mot sitt slut och jag började städa bardisken, när en lång man i kostym och hatt kom fram till mig. ”du verkar tuff” sa han. Jag tittade på honom. Hatten skymde nästan hela hans ansikte. Han gav mig en lapp med en adress skriven. ”om du är intresserad, om en timme, var ej sen”. Sa han och gick. Jag stod med lappen och tittade efter honom. Vem var han? Vad vill han? Vad fan var det där? Jag läste adressen. Shit, det är i de riktigt, riktigt rika kvarteren. Shit det skulle ta mig 45 minuter och gå dit och jag var inte ens nästan klar med städningen. Jag satte hård far på och var klar halvtimme senare. Det gick inga bussar den här tiden dit, och jag skulle aldrig hinna gå. Jag hoppade i en taxi och chauffören tittade på mig genom backspegeln när jag sa adressen. Antar att mina slita jeans med hål, mina svarta band t-skjorta och den gamla läderrocken inte var fashion i de här kvarteren. Jag rufsade om mitt korta mörka hår efter att ha haft det fast i en liten svans i nacken. Satt på lite eyeliner och mascara. När vi kom fram sa taxi kusken 500 tack. Jag stirrade på honom 500??? Hade han kört mig till månen eller?
”500? För vadå?” frågade jag.
”tror du inte jag vet vad du håller på med? Vill du att ja ska skvallra eller?”
Jag visste inte vad jag skulle säga bara blev och blinkar mot honom. När det plötsligt knakade på fönstret.
”hon ska bara betala först” sa taxin åt den långa mannen på utsidan.
Han tryckte en 1000kr sedel mot fönstret. Taxi kusken rullade ner fönstret.
”vad är detta? Frågade han.
”jag köper henne, hennes räkning och din tystnad!”
Han blinkade mot honom vad sa han? Han tog sedeln. Och flickan hoppade ur och så körde han iväg.
Jag stod där och såg bilen försvinna. Bredvid mig stod en lång smal figur. ”följ mig!” Sa han och det gjorde jag. Vi kom in i ett ståtligt palats där jag fick hänga av mig rocken och ta av mig skorna. Den långa mannen visade mig in på ett badrum.
”gör dig i ordning” och stängde dörren efter mig. Jag tittade runt mig. Göra mig i ordning för vad? Hur hade jag bestämt mig att komma hit? Jag kissade och tvättade händerna. Kollade mitt smink. Och så såg jag det. En rakhyvel, en tvål, ett paket och en lapp. Jävla lappar. ”inget hår, inget smuts, lyckas du blir du belönad” jag tittade runt mig, spänd. Vad i helvete hade jag satt mig in i. Jag hade kommit hit för att jag skulle bevisa att jag skulle hinna i tid. Nu fick jag känslan av att jag måste lyckas. Jag hatade mig själv för att vara så tävlings ivrig. Jag öppnade paketet, tänkte att det säkert var ett par sexiga underkläder. Men när jag fick upp det ryggade jag skräckslagen tillbaka. Det var en lavemang spruta. Tvålen vid rakhyveln var inte alls meningen för rakningen utan för att laga tvålvatten. Jag tittade runt mig. Säker på att någon iakttog mig. Men det var bara en liten toa och det skulle knappast ha rymts någon mer fast han inte skulle ha försökt gömma sig. Jag stod säkert och fingrade på sprutan i tio minuter när det knackade på dörren. ”behöver du hjälp?” det var den långa mannen. ”eeh... nej..” svarade jag. Han ryckte upp dörren och tittade på mig. ”allt bra?” frågade han. ”eeh... e det här ett måste?” frågade jag och lyfte sprutan. Han tittade generat på den. Helt som han inte visste att det fanns nått sådant på toan.
Han harklade sig ”du måste inget, men det är hans önskning” svarade han. Jag funderade en stund. Jag la den ifrån mig och sa ”jag är klar” långa mannen pekade mot trappan. ”Sista rummet till höger”.
Jag gick försiktigt dit. Öppnade försiktigt dörren och klev in.

Han satt i sin kontorsstol med ryggen mot dörren. Jag kände doften av hans cigarett och fick ett sug på nikotin.
”Klä av dig!” Sa han
Jag tog tag i min t-shirt o drog den över huvudet. Sedan öppnade jag bh:n o drog av den o släppte fram mina runda små bröst. Öppnade knapparna i jeansen och drog ner dom. Hade som vanligt inga trosor på mig. Kände att de var varmt i rummet. Säkert på grund av alla datorer o andra maskiner runt oss.
”Kom hit och sätt dig!”
Jag gick försiktigt mot honom. Han var ny duschad. Håret var bakom draget och ännu fuktigt. Bredvid sig hade han en askkopp gjord i glas. I handen glöd en cigarett som han tog ett djup bloss från. Jag satte mig ner på knä mellan hans särade ben. Hans mörkblå morgonrock var öppen och visade hela hans framsida. Hans kuk låg slapp mellan låren. Han drog prövande handen genom mitt hår. Han tittade förväntansfullt på mig. Jag tittade tillbaka och väntade på att jag skulle få order. Han nickade lågt. Jag böjde mig fram. Greppade hans kuk med handen och drog några försiktiga prövade drag. Inte långt efter började kuk vakna. Jag slickade längs ollonet ner för skaftet, ner till hans ballar som ja slicka på.
”sug dom!”
Jag öppnade munnen och försökte få dom i munnen och sög dom först försiktigt sedan lite ivrigare. Kuken växte till sig ordentligt och reste sig som ett spett. Jag runkade av honom med andra handen. Sedan släppte jag ballarna och slickade runt ollonet för att sedan ta den i min mun jag började försiktigt med lite för att sedan ta lite mer i min mun. Långsamt började jag suga honom. Jag hade min hand runt roten och den andra runt hans ballar. Han spred på bena och tog i mitt hår och tvingade mig djupare på honom. Kände hur han började blockera mina andningsvägar. Öppna min strupe så mycket jag kunde och sög så djupt jag kunde. Han stönade högt. Ja drog mig upp från honom. Andades häftigt. Det hängde strängar av saliv mellan kuken och min mun.
”mm hett” sa han och menade strängarna ”spotta på den!”
Jag spottade på hans kuk innan jag tog den i min mun igen. Snart hade han ett fast grepp om mitt huvud och började munknulla mig våldsamt. Först kom kräkningsreflexerna, men jag vande mig snabbt och var tacksam för dom stunder som han rev upp mitt huvud för och titta på min dräglande mun och hans stående kuk, så jag hann andas.
”du kanske kommer och vara den första som får mig och komma av att bara suga, jag brukar ha svårt för att nå klimax.”
Jag log lite mot honom. ”var vill du komma?” frågade jag.
han log ”i din mun” sedan drog han ner mitt huvud över honom igen och jag sög allt vad jag orkade. Käkarna började ömma.
”NUUUU!!! Ja kommer ja kommer!” skrek han medan han slog sin kuk i mitt svalg. ”aaaahhhh!!!” skrek han ut medan ja kände hur han fyllde min mun. Han drog ut kuken och sprutade mot min mun.
”låt inget gå till spillo!” jag svalde det jag hade i munnen och med fingrarna över ansiktet där det ännu fanns sperma. Slickade mina fingrar. Han tittade på mig och så kysste han mig.
”det där har du gjort förr” sa han
”eeh... ett par gånger kanske ”svarade jag och rodnade. Vågade inte titta på honom.
”du är en riktigt liten hora” mumlade han o tände sin cigarett. ”men nog var du duktigt!”
”jag gillar och tillfredsställa” svarade jag knall röd i ansiktet
”märkte det, haha. Det är sällan som mina kvinnor bryr sig om att tillfredsställa mig, det handlar bara om dom om du vet vad jag menar”
”jaså, underligt, jag tycker de hör till att undergivna ska tillfredsställa den dominanta”
”jag håller med, så sug mig hård så vi kan fortsätta” sa han och jag tittade ensligt mot honom, sedan på hans kuk. Käkarna ömmade och knäna ville sträcka på sig. Hade nog ingen större lust att suga längre, men jag böjde mig fram och slicka längs kuken. Runkade den av och av. Kände hur den började vakna upp igen. Jag drog förhuden bakåt och lät tungan cirkulera över ollonet. Han var längre än dom flesta, kanske runt 20cm och grov som en toarulle.
”vill slicka dig” mumlade han medan han stönade.
Jag förde handen ner mellan mina ben. Jag var våt. Drog fingret genom skåran ner till hålet och sedan förde jag mitt våta finger till hans mun. Han drog girigt in det i sin mun. Jag drog ut kuken ur munnen och tittade på honom. ”vill du ha mer?”
”det vill jag!” Sa han och knuffade undan mig. Släckte cigaretten. ”lägg dig på rygg” sa han och det gjorde jag. Han kysste mig. Han knådade mina bröst. Han slickade dom. ”vill att dom blir hårda” sa han. Som beställt blev dom hårda och jag rodnade. Piercingen i ena drog han i och jag stönade högt av både smärta och njutning. Han slickade min mage ner till låren. Han slickade längs låret. Andades sin varma andedräkt mot min våta fitta. Jag var så kåt att ja började föra mitt sköte mot hans ansikte. Jag lite små juckade i luften. Han drog sig undan. ”be om det” sa han strängt.
Jag stönade, jag hatade och be. ”snälla snälla slicka mig, ja är så kåt, jag vill ha dig, snälla” bad jag och kände färgen värma på kinderna ännu en gång.
Han kröp ner mellan mina ben. Jag tog tag i knäna och drog bena åt sidan så han skulle komma åt. Han slickade längs hålet och upp mellan läpparna över klittan. Jag nästan skrek av njutning när han kom så långt. Han slickade lite löst runt den. Pinade mig tills han till sist tog min klitta i sin mun o började suga den. Jag nästan skrek ut. Jag var så kåt och det var så skönt. Han förde ett finger till mitt hål började långsamt föra det in och ut det. Jag juckade emot det. Han släppte min klitta och slickade vägen ner till hållet. Han började tungknulla mig så gott han kunde. Jag drog bena ännu högre mot huvudet. Kände hur båda mina hål öppnades mot honom. Han började fingra på min klitta och jag stönade högre o högre. ”jag kommer, jag kommer” flämtade jag. Till skillnad från honom kom jag lätt och många gånger. Han slutade. ”ska jag sluta?” flinade han och tittade på mina kåt blanka ögon och rosiga kinder.
”aarrhhhh” fick ja fram. ”neeej, nej nej nej!!! Snälla sluta inte! Jag ber dig, snälla fortsätta ohh gud du e så het!!”
Med dom orden fortsatte han. Jag stönade, juckade våldsamt mot honom. ”be om lov” fräste han när han kände att jag vara så nära att jag knappt kunde prata längre. ”oooh snälla låt mig komma!! Jag är så nära, jag måste få komma, snäälla!” ”du får komma!” sa han och det exploderade i mig. Min rygg gick i brygga, bena kramade om hans huvud och naglarna skar in i hans rygg.
Han drog sig undan och tände en cigarett medan jag flämtade ut det sista ur min orgasm. Han drog ett djupt bloss så att kinderna smalnade och blåste sedan ut det mot taket. ”vänd dig om och visa upp dig för mig” fräste han. Jag blev skrämd och tittade tvivlande på honom, jag visste vad han ville men vågade inte riktigt. Han gav mig en ordentlig örfil med baksidan av handen och det brände till ”VÄND dig om och visa mig ditt lilla stjärthål!!!” skrek han. Jag grimaserade mot honom och vände mig. Ställde mig på alla fyra. Böjde mig framåt med huvudet mot golvet. ”sära dom!” viskade han. Jag greppade mina skinkor och drog isär dom. Jag skämdes så. Var rödflammig i hela ansiktet. Kunde inte tro att jag drog isär skinkorna och visade allt för en helt främmande man.
Sedan hände inget. Jag hörde hur han rökte sin cigarett. Jag stod där och spred på mig och inget hände. Förnedringen var olidlig. Jag släppte lite på skinkorna så att jag inte var så öppen. Genast kände jag en smäll mellan skinkorna. ”auts” flämtade jag till. ”dom ska vara särade sa jag”. Jag greppade dom på nytt och höll isär dom. Kände hur det hettade längs stjärtskåran, undrade vad han använt för redskap.
Sedan hände igen inget. Jag vände på huvudet för att se varför han inte gjorde nått. Där satt han och tittade på mig och rökte. Plötsligt smällde han till mig mellan skinkorna igen men mycket hårdare. ”titta framåt” sa han. Jag flämtade tappade greppet om min ena skinka och han var genast där för att daska till min skinka. Han tog ett hårt grepp runt min midja medan han smiskade mina skinkor. ”om jag säger åt dig att jag vill se ditt anushål, ja då ska du visa det åt mig tills jag är nöjd. Förstått??” sa han. Jag snyftade tillbaka ”förstått”. När han slutade smiska mig förde jag händerna till mina röda ömmande skinkor och drog isär dom än en gång. Han stod bakom mig och flinade en stund för att sedan hämta en kudde som han la under mitt huvud. Då var jag tacksam men senare skulle jag ångra det. Han gick fram till mig och förde in ett finger i min fitta. Jag stönade. Jag var så våt det rann längs låren. ”sära dom mera!” sa han och jag tog ett hårdare grepp om skinkorna och drog så mycket det gick. Han spottade mig i stjärten och gned med tummen mot analen. Den var trång men han fick in tummen efter en stund. Sedan drog han ut sitt finger ur min fitta och tryckte ner mitt ansikte mot kudden. Jag kunde inte andas. Han förde in sitt hårda stånd in i min fittöppning. Han knullade långsamt till en början tills han nådde botten. Han lyfte mitt huvud så jag fick luft. Jag stönade när jag kände hans kuk mot min vägg. ”aah du e så tight! Det är som att knulla en oskuld! Fan vad du är skön!” flämtade han medan han började föra kuken av och an. Han knullade hårt och snabbt och det gjorde ont för varje gång han stötte i botten men det var ändå skönt. Mina fittmuskler kramade hårt om hans kuk när den plöjde in i mig. Jag släppte mina skinkor för att ta stöd mot hans juckar ändå åkte jag fram och tillbaka. Fingret i stjärten började föröka sig. han drog ut tummen o förde in pekfingret, spottade och gned det fram och tillbaka. Sedan förde han in långfingret och förde det snabbt in och ut. Hans spottade en ordentlig loska ner mellan mina skinkor och förde med fart upp ring fingret. Jag skrek av smärta. Tre fingrar och det kändes väldigt uppfyllt. Han började sprida på fingrarna och öppna mig ännu mer. ”snälla jag måst få komma” flämtade jag. Kände hur de välbekanta strålningarna från huvudet slog ner längs nerverna in i magen och ryggen som började krampa. Han skrattade och tyckte ner mitt ansikte igen. Jag fick panik. Ryggen böjde sig hårt och jag slog med armarna i. Sedan han tog han tag i mitt hår o lyfte upp mig så jag stod upprätt på knä och samtidigt som jag kände luften strömma in i lungorna igen kom jag fruktansvärt intensivt. Det var den bästa orgasm någonsin. Jag skrek flämtade och stönade. Han släppte ner mig. Jag lutade mig fram med huvudet mot kudden och kände hur han fortsatte knulla mig hårt. Jag tryckte lite för att få ut hans fingrar ur stjärten. Han greppade min höft med båda händerna och rå knulla mig. Hans ballar åkte fram och tillbaka likadant som mina bröst. Det hördes klatch klatch för varje gång som hans höft slog mot mina skinkor. Ja kände hur han växte aningen i mig. Hans naglar grävde sig in i min hud och han stötte i mig som aldrig för. Plötsligt kände jag hur min fitta fylldes med varm sperma. Jag stönade. Han skrek och drog sig ut och sprutade det sista över mitt öppna stjärthål. Sedan la han sig på rygg bakom mig. Jag kände hur sperman rann ut ur mig och ner längs låren.
”va fan gör du?? in på toaletten och töm dig!” skrek han.
Jag blev skrämd och gick på darriga ben in på toan. Det var kladdigt mellan skinkorna och det ömmade ordentligt. Fittan kändes som om den aldrig skulle bli sig själv igen. Läpparna var svullna och röda och det ömmade inne i mig. Jag tömde mig på sperma och kissade samtidigt. När ja kom tillbaka satt han i sin morgonrock och rökte. ”dig vill ja knulla på nytt” sa han och gav sitt visitkort. ”gå nu”.
Jag tog kortet, tittade på honom. Vände mig och kände hur han gav mig en dask på skinkan. Jag flinade mot honom och han log. Jag tog på mina kläder och gick. När ja kom ut på gatan sökte jag efter mina cigaretter i rockfickan när jag kände en bunt med papper. Jag drog ut dem. Det var en bunt med 100kr sedlar. Jag räknade dom och det var 10 st. 1000kr för att ha blivit påsatt som en hora. Taxi chauffören fick ju samma. Jag kände mig förnedrad. Jag hade hellre varit utan pengarna. Jag hittade cigaretterna och i asken fanns en ihop rullad lapp. ”om du lyckas bättre nästa gång kan du förvänta dig samma med två nollor mer”. Jag tänkte på lavemang sprutan och ryste. Jag tog fram visitkortet och läste. På baksidan stod ett datum och en klocktid. På framsidan stod det ett namn. Jag läste det om och om igen. Jag började skratta för mig själv. Jag hade just knullat en person som var ytterst rik och mäktig i detta land... och han ville göra om det!


Tisdag

Hej

Tisdagen är i full gång och jag har precis ring två jobbiga samtal. Nu ska jag pusta ut lite innan jag ringer några nya och så ska jag hålla på några timmar. Rättare sagt; till 17.00. Då ska jag åka iväg på styrketräning och sen efter det blir det 1 timme kickboxning.
Tisdagar är hårdträning numera.

Hoppas ni får en bra tisdag


03.00

Aja.. det gick ju inge vidare. Förhoppningsvis går det bättre att somna.

GodnattUndar hur många som har sex just nu

Klockan är över 02.30 igen och jag sitter och funderar på vad jag ska skriva. Jag vill skriva något men det står still. Jag har tittat tillbaka lite i arkivet för att få lite inspiration.. tja såhär bra gick det.
Jag tror att jag behöver lite hjälp.

När jag nu satt här och funderade, kollade arkiven och slutligen började kolla runt på annat håll efter inspiaration, hamnade jag plötsligt mitt i frågan: "Undrar hur många som har sex just nu".
Vad kan det betyda?


Coincidence

Sometimes life is what happens when you fall down the stairs..


Dagens krubb


Blommigt till sommaren

Jag har bestämt mej för att hitta den perfekta blommiga klänningen till i sommar. Jag vette tusan varför jag plötsligt har fått dille på det, men det har jag.
Jag har redan börjat leta, så det är det jag pysslar med just nu. Vårkläderna börjar ju trilla in nu, precis lagom till det riktiga snöfallet.
Det är ju så det brukar vara. Hur som helst är det väl alltid en schysst plan att vara ute i god tid om man säkert ska få det man vill ha.

Jag har nu hittat den här på Asos och den är hittills den som är mest lik den jag har i skallen. Vad tycks?


Skor
Det blir mer skor för ikväll. Jag skulle dö för ett par av dessa i fuschia men även dom andra var riktigt snygga. Jag gissar att det sista paret är grönare i verkligheten. Ni hittar dom här för £30, vilket är typ 320 kronor. Cheap!

Rea på Have2Have

Det är rea på Have2Have. Ni hittar bland hannat dom här för 299 kronor!


Måndag med Roya

Hej

Idag har jag haft fullt upp med att umgås med Roya så det har blivit snustorrt på inlägg. Roya dök upp här runt 15.00. Jag fixade lite lunch och sen kollade vi ett tag på Sex and the city. Efter några avsnitt tog vi en långpromenad.
När vi kom hem till mej igen fortsatte vi att kolla på Sex and the city och mitt i allt fixade jag lite middag.

Nu har jag suttit här ensam i en timme och tja.. bloggen behöver väl uppdateras så here we go.

           

Jätteful bild från oktober 2010. Lyckligtvis är vi snyggare idag.

04.30

Klockan är snart 04.30 och jag börjar verkligen bli trött nu så det är dags att försöka hitta sängen. Om 3½ timme kommer min städerska så det blir inte mer sömn än så, yeeey.

Vi hörs om några timmar


Macadamia

Det här borde man kanske testa. Det är hårprylar som är gjort på oljor och sånt. Även om jag är skeptisk så bryr jag mej lite för mycket om mitt hår för att strunta i att klicka hem grejer som kallas mirakelprodukter. Ni hittar dom här grejerna på bland annat BangerheadBlood, sweat and tears

I only speak to you because I love to torture people


Lookbook Inspiration


Helgens töngaste blogg

Det är visserligen inte söndag längre, men jag ska ändå säga att det känns grymt att jag för första gången klarar av att dra en vinnare på söndagen - vilket jag egentligen alltid borde göra.

Jag kör igång tävlingen på fredag igen, fram tills dess kan ni klicka på headern eller i menyn för att komma till helgens töngaste blogg.
Vecka 19

 


Cm: 93
Träning: 5 timmar
Vikt: 64


Special fantasyAllt kommer från Make up store om det inte står något annat

♦ Infallible foundation L´oréal
♦ Bronzing powder 01GOLDEN Max Factor Kicks, H&M, Åhléns...
♦ Eyeprimer Clear
♦ M/S Famous
♦ M/S Satin
♦ M/S Pollution
♦ M/S Kakaw
♦ Cake eyeliner Black
♦ Eyepencil Vanilla
♦ Mascara Masterpiece Kicks, H&M , Åhléns...22 veckor


Lördag

Hej

Jag antar att ni fattar att jag har varit smått skadad idag och därför inte bloggat.

Min lördag var awesome på nästan alla plan! Jag och brorsan har ju inte den bästa kontakten så när jag åkte till festen var jag väl beredd på det mesta, typ att jag skulle stå ensam i ett hörn och helst vilja gå därifrån. Så blev det absolut inte. Jag hade roligt från början till slut och för varje minut som gick blev det bara bättre och bättre. Det var en sån där kväll som man helt enkelt inte vill ska ta slut.

När festen var slut åkte jag in till stan och mötte upp Linnea och Melissa på Softbar. Vi var där tills det stände och självklart kirrade jag en efterfest sen när det stängde. Jag och Linnea hamnade tyvärr utåt helvete i Nacka någonstans. Och jag som inte direkt gillar Nacka.
Vad kan man säga om den festen? Vi shotade vodka och sen deckade vi runt 8 på morgonen. Killarna var snygga men totalt IQ-befriade. Hemskt nog är det där med riktigt korkade killar så avtändade att det var helt omöjligt att försöka ligga med någon av dom. Puh! Lucky me.

Jag minns att jag och Linnea var ute och travade omkring när vi hade vaknat och att mamman till killen vi var hemma hos, plötsligt kom gående. Det var lite pinsamt men what the hell. Vad som var värre var när vi skulle åka hem. Då gick jag, i tron om att Linnea gick bakom mej, och garvade för mej själv. Det hela började med några små "hihi" men övergick snabbt till rätt brutala "aaaahahahaha" Tillslut vände jag mej för att säga något till Linnea och som tur var hann jag bara börja meningen innan jag tvärt stannade upp halvt krockande med killens pappa.
Om jag tyckte att grabbarna var totalt hjärndöda så var det nog ingenting emot vad pappan tyckte om mej.


Vad ska man ha på sej?

Hej

Jag tog en orentlig sovmorgon och vaknade för typ 45 minuter sen. Nu sitter jag och funderar på vad fan jag ska ha på mej ikväll.
Vad har man på sej på en 30årsfest? Jag har ingen lust med klänning ikväll så jag funderar på jeans och min snygga topp från Sisters point.
Samtidigt vill man väl inte ha jeans på en 30-årsfest. Tiden rinner ut och jag måste sätta igång nu.

Hoppas ni får en mindre stressig lördag
 


04.00

Som jag nyss skrev, är det tidig lördagmorgon. Klockan är 04.00 närmare bestämt. Det känns verkligen som att det är dags att göra sängen sällskap.

Vi hörs om några timmar


Det vankas 30-årspartaj

Det är tidig lördagmorgon och det innebär att jag egentligen borde sova. Idag fyller min ena brorsa 30! Det känns rätt sjukt att ha en brorsa som är 10 år äldre än mej  Hur som helst blir det självklart stor 30-årsfest så jag kommer ha fullt upp hela dagen. Jag ska åka.. vart vi nu ska .. med pappa och hans tjej runt 17.00 så jag måste börja göra mej i ordning tidigt. Usch, det gillar jag egentligen inte. Jag föredrar att käka middag, vila en stund, sätta igång bra musk runt 19.00, hälla upp ett glas vin, börja göra mej i ordning och sen dra hemifrån runt 21.00. Ja.. jag föredrar långa utekvällar så jag drar gärna vid 21. Dom flesta av mina vänner är sällan klara då tyvärr. Dom drar ofta ut runt 23.00, vilket ger en kväll på ca. 3 timmar.

Det här kommer bli en rekordlång kväll om man drar iväg redan vid 17.00. Den som tror att jag åker hem sen vid tolvslaget har ju fel. Hehe. Känner jag mej själv rätt, vilket jag tror att jag gör, lär jag hitta min väg till festligheterna även om brorsans fest tagit slut för min del.

Anyway.. grattis brorsan


Vi är singlar som älskar 2 gånger

Ikväll när jag besökte Monica spenderade vi lite tid med att snacka killar.. män.. gubbar.. djur. Det är alltid kul att utbyta lite kunskap och erfarenhet med någon som är äldre. Monica är en person som jag faktiskt vuxit upp med och det finns inte många tanter i hennes ålder som är så roliga att umgås med som henne! Det kan jag lova.
Efter att ha snackat med henne ett tag kom jag fram till en viktig sak. Vi singlar, vi glömmer väldigt ofta att se hur starka vi egentligen är. Ett förhållande kommer med många trevliga saker - glada minnen, trevliga stunder, bättre sex och så vidare. Bland alla dessa glada saker är det svårt att minnas att förhållanden även kommer med otroligt mycket sorg, svek och misslyckanden.
Jag tror inte att det vandrar runt en enda människa på detta snurrande klot som ärligt kan säga att den aldrig blivit sårad av sin partner.
Givetvis.. sånt händer, förhoppningsvis löser man det.

Men jag har verkligen insett nu att jag, bland alla desperata tjejer, är otroligt mycket starkare ensam. Som upptagen oroar man sej ofta för att killen ska göra dom klassiska sakerna som får en att gråta floder och må så fruktansvärt dåligt. Jag kan inte låta bli att fråga mej själv frågan varför man utsätter sej för det frivilligt. Även om ett förhållande kommer med så mycket gott, kan jag till varje pris garantera att singellivet bjuder på exakt lika mycket godsaker.

Jag som singel har också kärlek - inte bara av en utan av flera. Jag får närhet när jag vill, sex när jag vill och jag kan vara ensam när jag vill. Jag har det privilegiet att kunna välja vem jag vill göra vad med och en girl's night out är acceptabelt utan protest 7 dagar i veckan. Jag sover på dagen om jag vill och behöver aldrig känna att jag inte finns där för någon. Jag kan alltid komma med någon taskig ursäkt om det skulle behövas, eftersom att ingen är så nära mej att man kan hålla koll på mej.
Det bästa av allt är att jag kan fatta mina beslut utan att behöva ta hänsyn till någon. Det mina vänner, det är är
äkta frihet.När jag och Moncia snackade ikväll sa jag något i stil med: om man är en självständig tjej eller kvinna, som kan sysselsätta sej själv och som är glad nästan hela tiden. Om man trivs med sej själv och sin omgivning, varför riskera att förlora detta genom att desperat söka efter kärlek från en man?

Jag antar att ni förstår att det hela grundar sej i att vi snackade om hur hennes senaste förhållande gick och Moncia är ett otroligt bra exempel på en kvinna som alltid är på språng. Hon har energi som en 4-åring och så vitt jag vet har hon så mycket att göra att det vore idioti att slösa tid på en snubbe.
Jag försöker tänka likadant om mej själv.

Jag sa också något så otroligt smart som: I en tid som denna får man kanske vara nöjd om man träffar åtminstone två stora kärlekar på en livstid. Med tanke på hur allt ser ut nu kanske man inte kan förvänta sej att man ska träffa någon, gifta sej, skaffa barn och dö tillsammans. Det kanske helt enkelt bara är så att man i stort lever som singel men att man då och då har ihop det med någon för att få lite variation på tillvaron.

Kanske hade jag helt rätt. Jag har tänkt mycket på det där nu ikväll, efter samtalet. Efter varje kommentar jag får om brustna hjärtan blir jag bara mer och mer säker på att i en tid som denna ska man sträva efter att ha den perfekta relationen med sej själv och aldrig svika den. Man ska ta sej själv i första hand i alla lägen men för den sakens skull inte glömma människorna som står en nära. Detta glömma dom skulle förstås vara att svika sej själv. 
Jag tror inte att man ska forma sitt liv efter ett sökande. Om man tror på ödet kommer kärleken plötsligt stå där en dag och det finns faktiskt ingen anledning att leta efter den.
Om man inte tror på ödet, får man helt enkelt hoppas på att man inte blivit bortglömd. Men som jag sagt tidigare, kärlek är som nycklar - man hittar det aldrig när man letar efer det.

När jag tänker närmare på ordet "desperat", adjektivet av substantivet "desperation", tänker jag först att det är abstrakt. Inget av det går att att ta på eller definiera till hundra. Efter det tänker jag på hur otattraktiv man är som desperat. Träffar jag en desperat kille som på riktigt hungrar efter kärlek brukar jag undra vad det är för fel på honom. Bortsett från att han är så blodigt desperat, vad är det som gör att han inte får någon? Vad har gjort honom så desperat?
Bara dom två frågorna gör att jag biter mej fast i att det inte är någon bra idé att vara desperat. Men hur gör man för att hålla sej borta från det?
Som jag sa, det är abstrakt och går inte riktigt att spika fast. Innebär det att det är en känsla som plötsligt kastar sej in i folk?

Jag kan inte riktigt förstå det där, men å andra sidan är jag ingen förhållande typ. Även om jag tror på kärlek.. i alla fall lite grann, så känner jag att det inte är något för mej. Jag står fast vid att jag inte har tid att slösa tid på en kille, när jag kan slänga in några minuter här och var på 100.

Märkligt vad mycket jag kommer fram till efter 2 glas vin.


For a wild night in town

 

Hmm.. jag har svårt att avgöra om jag gillar den här eller inte. Jag gillar stilen, dock hellre i silver. Bakifrån är den stekhet men framtill känns den way too open... kan inte fatta att jag precis skrev det där.  Det verkar som att man måste ha den utan bh och mina potatisar går ingenstans utan pungskydd.. too bad. För er som kan så finns den hos Style by Tyra för 299 kronor

Perhaps they just wanna see a smile

People use to say that you can get whatever you want if you just believe
but I wonder..
Do they say that, because they actually believe that it's all it takes
or do they say that, so we won't lost our final hope?


Lookbook Inspiration


Finally!!

 

Äntligen! äntligen ska silverbrallorna bli mina! Jag har velat ha dom ända sen jag såg dom första gången men tja, ni vet ju varför jag håller i mina små slantar.
Skinnbrallorna fick följa med, eftersom jag tog sönder mina från H&M. Jag överanvände dom helt enkelt och när jag skulle köpa nya fanns det inga som jag ville ha, typiskt. Som tur var fanns dom här igen, efter att ha blivit slutsålda tidigare, så det fick bli ett par av dom. Jag hoppas att silverbrallorna är bekväma. Dom ser inte så ut men jag håller tummarna. Självklart hittade jag mer som jag ville ha men jag fick slita mej efter en klänning som jag kollat på länge. Egentligen ville jag ha den mest för färgen, modellen är inte speciellt märkvärdig egentligen. Jag tipsade om klänningen tidigare och då kom jag fram till att den inte satt så snyggt på modellen. Jag hoppas att det här blir ett ordentligt kap.

Hitta det här och en del till genom att klicka på den här knappen:

 

Stuumpan - Mylovebasket.com mode online


Helgens töngaste blogg

Eftersom jag inte har uppdaterat idag har jag inte satt igång helgens töngaste blogg. Bättre sent än aldrig. Nu kör vi.

Anmäl er i det här inlägget. Vinnaren dras på söndag och länka sen i menyn hela nästa vecka.


Fredag

Hej

Jag vaknade sent idag. Eftersom jag somnade runt 3 var det kanske lika bra. När jag vaknade runt 14 kollade jag på tv, sov, kollade på tv, sov och sen stack jag och tränade. Efter träningen åkte jag hem till mammas kompis Monica och satt där och pimplade vin ett tag.
Nu är jag äntligen hemma och har precis ätit mina nachos som jag har drömt om hela dagen. Mums!  
Det är vekligen det perfekta fredagsmyset... eller det perfekta snackset på en mysig pub. Oavsett vart så älskar jag att dippa ostchips med smält ost i salsa, gräddfil och guacamole.

Aja, nu förstår ni varför jag inte har uppdaterat idag.


03.30

Klockan är snart 03.30. För en stund fick jag känna att jag hade kommit in i riktigt bra morgonrutiner men .. well, ser ut som att jag är back in the game.

Vi hörs


En ny tanke kring otrohet

Alla tankar fram och tillbaka fick mej att fundera på otrohet.. igen. Jag vet att jag har dragit upp ämnet många gånger men den här gången har jag en ny funderig som faktiskt är värd att ta upp. Jag har spekulerat mycket kring anledningar till att man är otrogen och det hela gick ju såpass långt att jag testa en snubbe som hade tjej.
Anledningarna är ju rätt givna: nyfikenhet, uttråkad, oknullbar flickvän bla bla bla. Same old, same old. Men så var det plötsligt någon som sa något bra då jag skrev ett inlägg om att man kan vara den tjejen som helt enkelt inte ger honom en anledning att vara otrogen (i syfte kille bedrar tjej). När jag skrev inlägget var jag medveten om att det i många fall inte spelar någon roll hur bra man är, på något sätt lockas folk att bedra ändå.
Även om allt fanns i bakhuvudet när jag skrev inlägget hade jag en baktanke med det.

Hur som helst fick jag just den kommentaren; Det spelar ingen roll hur bra du är, folk är otrogna ändå. Detta för mej genast vidare på ytterligare anledningar till otrohet. Vad sägs om att en typsik anledning är just det att det är förbjudet.
Det är knappast en hemlighet att människan alltid dragits till det som varit förbjudet. I kärlek handlar det alltid om att man vill ha den man inte kan få och dom man kan få jagar en som hundar men man är totalt ointresserad.

När jag funderade vidare fick jag upp en riktigt bra fråga i skallen. Hypotetiskt: Om jag har en snubbe som ska iväg på någon kortare resa eller så, finns det alltid en risk att han är otrogen på vägen. Han vet redan att han inte får och det frestar ju desto mer. Vad skulle hända om jag, innan resan, sa; känn dej fri att göra vad du vill, sex är ju ändå bara sex, det vi har är starkare än så. (?)
Skulle han bli avtänd på otrohet, skulle han göra det bara för att jag gett honom tillstånd eller skulle han börja oroa sej för att jag inte längre brydde mej om relationen och kanske själv skulle bedra honom?


Ett varv till? Varför inte, ärren börjar ju försvinna så..

Jag är såå förvirrad just nu. Jag kan inte ens sova, även fast jag sovit dåligt i natt och varit vaken tidigt två dagar i rad. Klockan är snart halv 2 och jag som har varit så excited dom senaste dagarna känner mej plötsligt väldigt.. avtrubbad.
Jag kan inte sluta tänka, mitt huvud hoppar från det ena ämnet till det andra. Välkommen in i min hjärna:

Hmm.. jaha vad ska jag göra nu då? Jusste, det där gick åt helvete, ajja men det löser sej säkert. Hur ska jag lösa sommaren? Jävlar, jag kanske borde försöka söva mej med aceton, ska jag försöka träna 5 timmar imorgon bara för att kompensera mina två missade dagar? Hmm.. jag kanske borde skaffa en snubbe i alla fall.. men varför det? Jag har ju bestämt mej för att inte göra det. God I'm bored! Just nu skulle jag vilja ha en heliumballong, helst en rosa, det var länge sen jag hivade en piff & puff, undrar om det verkligen är alla tjejers dröm att gifta sej. Aja, skit i det hur gör jag med jobb? Varför känns livet plötsligt så meningslöst? 2 dagar av 10-timmars jobb. Jag är helt slut i kroppen och i huvudet och bara tanken på att mina dygn ska fortsätta såhär ger mej mardrömmar. Jag borde kanske skaffa en rik snubbe som försörjer mej.. eller njae. Undrar hur mitt ex ser ut nuför tiden, hur kommer det sej att allt alltid går åt helvete på ett eller annat sätt? Förresten när köpte jag en tandborste senast? Som om det var viktigt nu.. Fan vad vit jag är, jag önskar att jag hade råd med solarium.. jag fattar inte hur jag ska lösa den här soppan, aja jag kan helt klart glömma sömn på ett anal timmar...

Oh.. jag skrev bara en del av allt som snurrat i skallen dom senaste minutrarna och nu läste jag igenom det. Hade jag varit psykolog hade jag varnat för typ depression eller ångest av något slag.
Oavsett vad känns det här inte helt friskt. Jag kan inte fatta att jag är tillbaka på ruta 1.

                      
 
 


Dagen försvinner i jobb

Nu är det dags att sätta igång. Om jag orkar skriver jag lite när jag kommer hem. I så fall hörs vi runt 21.30. Det var min torsdag..

Ha en bra dag


Vill bara sova

Godmorgon godmorgon

Fy faaaaan vad trött jag är. Igår jobbade jag från 10.30 till 20.00 utan rast. Jag vet i och för sej att den här branchen fungerar så - att man tar rast när det finns tid, men som ny tar man inte tid även om det finns. Jag käkade först klockan 8 på morgonen och sen 21 på kvällen nästa gång.
På vägen var jag så trött att jag somnade två gånger på pendeln och sen tog jag fel buss.
När jag kom hem kvicknade jag till efter att jag hade ätit och duschat så jag lyckades inte somna förrän runt 02.00. Yeeeey. Nu sitter jag här, svintött, och undrar hur jag ska palla till 20.00.


Action

Nej, nu är det slut på frullen. Dags att göra mej i ordning. Ikväll blir det träning, som vanligt. Jag ska försöka att kämpa mej igenom 2 timmar och sen får jag vila imorgon.

Usch det känns som att jag är tillbaka i skolan igen när man går upp såhär tidigt. Jag som trodde att jag kom ifrån tidiga morgnar när jag sluta plugget , inte för att det direkt tillhörde en av mina varnor att vara där tidigt på morgonen. För er som följde min blogg på den tiden, minns nog att det inte var helt ovanligt att jag dök upp runt lunch.
Men vem pallar skolan?

Later


Lookbook Inspiration


Sämsta sexet

Sämsta sexet??


 

Den frågan funderade jag på rätt länge. Antalet misslyckanden som killar gjort går inte att räkna på två händer, men vad är det värsta man kan göra i sängen? Vilken typ av sex är helt omöjlig att njuta av? 

         

Efter att funderat en stund kom jag fram till att det är det såkallade "teenage-sexet", vi vet när snubben juckar som en duracellkanin och tjejen inte säger ett skit utan låtsas att det är skönt. Vissa killar har av någon anledning fått för sej att snabbare + hårdare = skönare.
Även om vissa, om möjligt, nu skulle tycka det så innebär ju inte det att alla gör det. Jag misstänker att det hela har att göra med att man hört: "- hårdare, snabbare, hårdare, snabbare" alltför många gånger.

Har ni tänkt på hur det ser ut? En snubbe som kör för brinnande livet, som om det var hans sista ligg och en tjej som på något sätt försöker hänga med men egentligen mest funderar på hur hon ska se till att frillan följer med hem.
Inte fan ser det ut som sex i alla fall.

Teenage-sex känns inte speciellt mycket egentligen, inte för tjejer i alla fall. Man hinner lixom inte känna något, om man säger så. Jag kan tänka mej att killar gärna lägger i nästa växel när dom är nervösa och tyvärr blir det ännu värre då.
Man tjänar mycket på att lugna ner sej lite i det här läget. Men vem kan ärligt säga att man inte upplevt teenage-sex?
Genom min tonår har det varit många sånna minnesvärde omgångar. Nu hade jag visserligen tur att ha pojkvän undeer större delen av tiden, men till min stora besvikelse och förvåning hade många killar långt över 20 inte lärt sej att lugna ner sej lite efter att mitt förhållande tagit slut.

Härmed lovar jag mej själv att nästa gång jag stöter på en kille som gärna stöter dubbelt så ofta som normalt på en minut ska jag stoppa honom och jag ska göra mitt bästa för att göra det på ett snällt sätt.


Musik


Onsdag

Godmorgon godmorgon

Lyckligvis var det inga problem att somna igår. Tacka fan för det! Jag som alltid har svårt att somna hade svårt att hålla mej vaken igår.
Efter allt jag gjorde igår vore det konstigt om jag inte hade somnat. Oavsett vad så är jag svintrött idag. Jag är verkligen ingen morgonmänniska och jag sover gärna lite över 9 timmar.

Det sägs att frukosten är det viktigaste målet på dagen och att man gärna ska pressa i sej.. så.. det är exakt vad jag gör nu. Jag har ingen aning om ifall jag kommer få någon lunch idag så jag tänkte att det var lika bra att käka i förebyggande syfte. Inte för att det någonsin har funkat för mej. Jag blir hungrig om en timme oavsett vad jag äter nu, men ändå. För den goda sakens skull har jag dukat upp ordentigt här.

Om ett tag ska jag sticka iväg och jag har ingen aning om när jag kommer därifrån. Jag kanske blir inlåst på livstid.

Ha en grym onsdag


Försöker somna tidigt

I morse ringde alarmet klockan 10.00 men jag gick upp först 11.00. Om jag tyckte att det var tidigt så är det ingenting emot hur min morgondag ser ut.
Klockan 8.00 är det upp och hoppa som gäller. Jag vill definitivt inte försova mej så vad sägs om att droppa av nu?

Sov gott


Dagens krubb

Listan var välfylld idag


Lita SpikeHade jag haft 1895 hade jag köpt hem dom här från Nelly direkt.


Som en jävla hemmafru

Okej.. klockan har passerat 22.00 och det här har jag kvar att göra innan jag äntligen får sova

                    


Well.. Lika bra att sätta igång då.

En otroligt lång dag

Guuuuud vad sluuuuuut jag är. Den här dagen har varit den mest påfrestande på flera månader. Att fara fram och tillbaka till söder i morse, att slänga i sej käk och träna 2 timmar det tar till och med på en så energisk liten person som mej.
Först testade jag det nya fyspasset som hade premiär idag. Det var vidrigt men inte tillräckligt vidrigt för att jag inte skulle palla 1:20 kickboxning.
2 timmar av hårdträning och jag är supernöjd.

Nu, och sen 45 minuter tillbaka, har jag issa-tid. I det här fallet blir det inte mer än lite över en timme och sen sätter aktivitet igång igen. *Suck* Den här dagen tar aldrig slut.

Jag hann i alla fall slänga i mej middag. Lucky me!
Snart ska jag sätta igång och laga ett par jeans för imorgon och laga mat till matlåda. Kan ni fatta att jag har orkat allt detta efter att ha sovit i 3 timmar?


Nu är det bara att hoppas

Jag var på suveränt bra humör... sen förstörde morsan det med att plötsligt från ingenstans bli realist.

Intervjun gick jättebra och imorgon ska jag provjobba, efter det får vi se vad som händer. Jag vet att morsan bara försökte hjälpa mej så att jag inte begår fler misstag eller blir lurad, men samtidigt är hon totalt värdelös på att välja sina tillfällen.
Det hela handlar alltså om ett jobb. Sen jag var 17 jag har jobbat inom servicebranchen och borde väl egentligen hålla koll på att allt inte är så snyggt bakom kulisserna, men jag antar att jag vägrar se den sanningen. Mamma å andra sidan, var snabb att trycka på hur det fifflas med löner och gärna betalas lite svart istället för vitt och så vidare. Även om det är något jag egentligen redan borde veta om, som sagt. Mc Donald's var ju inte direkt kända för att vara överärliga på sista tiden. Tack vare media har i alla fall det kommit fram svart på vitt, frågan är hur det är på mindre restauranger när ett av världens största företag fifflar sådär.

Förhoppningsvis slipper jag bli lurad den här gången, men papper är väl knappast det första man börjar juddra om, även om man kanske borde.

Ajja, det tar vi imorgon. Nu är det dags för mat och vila  Tiden går, märkligt nog, långsamt men om ett tag ska jag i alla fall sticka i väg på kickboxningens första styrkepass. Jag tror aldrig att dom har haft det tidigare, alltså en helt timme med typ cirkelträning.
Nog för att jag ogillar det starkt men jag tänkte ge det en chans, för den goda sakens skull.
Happyface


Later

Nu sticker jag iväg. Jag gjorde om planen så jag kommer hem efter intervjun och lagar lite käk och sen sticker jag till träningen. Det får bli så nu, eftersom trötta jag inte orkar laga mat nu.
Önska mej lycka till.

Ha en grym tisdag


Dags att börja dagen

Om 20 minuter är det dags för mej att springa till bussen så nu ska jag slänga på mej lite kläder och smink. Det blir nog jeans och i övrigt enkelt. Jag vill inte riskera att hela intervjun går åt helvete på grund av hur jag har klätt mej.
Chocka kan jag göra någon annan gång.


Jag hade inte brytt mej


Det sägs att tjejers tjat och hackande på småsaker är ett deras sätt att visa att dom bryr sej
Det förklarar varför jag så ofta kombinerar tankarna:
"Gud vad jag inte vill ha snubbe, taka satan för att man är singel"
och
"Hur fan pallar tjejer tjata så mycket på sina killar, lämna dom bara istället!"


Gårdagens middag

Glömde slänga upp en liten tipsbild på gårdagens middag. Jäkligt gott och inte massa onödiga kalorier, snarare det väl behövda antalet.

   

Maxa med sallad och dra ner på bulgur så blir det riktigt bra.  Anledningen till att min tallrik ser så full ut var att jag precis hade tränat och var riktigt hungrig. Dessutom vet jag att jag är vaken till 6.00 på morgonen och ska jag vara vaken från 20.00, när jag äter min middag fram tills dess, utan mat då kommer jag börja småäta.

Riktigt trött tisdagmorgon

Godmorgon godmorgon

När skrev jag det senast?! Sist jag var vaken vid den här tiden var när jag jobbade för BarEvents i höstas.

I natt fick jag inte mycket sömn alls. Även om jag gick och la mej bra tid är det ju som vanligt, att det tar mej flera timmar att somna. Jag tror att jag somnade runt 07.00 och när klockan ringde 10.00 sved det ordentligt i ögonen. Jag "snosade" till 11.00 ocn nu i sitter en svintrött issa och försöker komma i stämning med frulle och lugn musik.
Tanken var en nyttig frulle men jag är allt annat än hungrig och vill bara gå tillbaka till sängen så jag tänkte: what the fuck, vi kör gott istället.
Det blev rostat bröd, men som tur var är det i alla fall fullkorn, youghurt, low fat och te.Riktigt trött nästan människa.Frulle som går att få i sej även om man inte är hungrig, men som man tyvärr blir väldigt hungrig av en timme efter man ätit upp det.

Taggar inför imorgon

Nej, det kanske är dags att jag får lite sömn. Det sista jag vill är att missa intervjun imorgon och den är redan klockan 13.00. Det innebär att jag måste upp vid typ 10.00 och åka hemifrån vid 12.00. Inte för att jag gör mej i ordning längre än 40 minuter, men jag tänkte försöka käka frulle för en gång skull.

Har jag tur hinner jag göra en matlåda, annars måste jag hem mellan intervjun och träningen och det verkar ju jobbigt.

Tomorrow


Lookbook Inspiration!


Dagens krubb


Vecka 18Cm: 93
Träning: 3 timmar (pga julstängt)
Vikt: 64 kg


Fucking awesome monday!

Hemma igen, sitter i soffan igen och är fräsch igen. Idag har jag verkligen varit på bra humör hela dagen. Till att börja med kollade jag mailen och såg till min stora glädje att jag fått mail från Pig & Whistle. Dom vill att jag ska komma dit på någon intervju imorgon och det gör jag såklart.  Sen är det bara hoppas på good news. 

Efter det gick träningen gick super. Vi gjorde många svåra sparkar och varenda spark satt, det kändes grymt.  Vi körde också en hel del sparringövningar, vill säga bra grejer att göra i kamp. I en kombination var ett av av momenten en höger krok. Man skulle lägga varje slag och varje spark med orentligt tryck för att lära sej ta smärta och vid ett tillfälle hände.. helt ärligt jag vet inte vad som hände men tjejen som jag körde med körde plötsligt en hård vänsterkrok. Den var så hård att jag kände hennes knogar genom handsken. Mitt i den sjuka smärtan tänkte jag; fan det här kommer synas imorgon på intervjun.

Jag älskar sånna här dagar när exakt allt bara går. Jag köpte ett busskort på 2 minuter, tack vare att det gick så fort hann jag med min buss och slapp vänta i en halvtimme. Jag har ätit mat två gånger idag och båda måltiderna var jättegoda och vad är oddsen för det? Jag som inte ens kan laga mat kirrade det 2 gånger på en dag!
2 par jeans som jag letat efer i 2 veckor kom fram idag, från ingenstans visste tydligen mamma vart dom låg. God, I love these days! Fast kanske hade det varit bättre att ha en sån dag imorgon när intervjun är.. fast å andra sidan hade jag kanske inte fått intervjun om det inte varit idag. Shit, nu börjar jag gå för långt.


Ny termin nya tag

Idag börjar den nya terminen på kickboxningen. Jag kan inte fatta att jag redan har tränat en termin på nya klubben! Tiden går verkligen fort!

Julbreaket är över och från och med idag öppnar dom måndag - fredag + söndag. Alltså är det slut på måndag,onsdag,fredag-träningen.
Dags för mej att börja leva ett nytt liv.

Nu ska jag byta om och sticka dit och slåss lite.

Later


Love the American style
Jag måste ha den här! Man hittar den just nu på Gina för 349 kronor


Helgens töngaste blogg

Som vanligt missade jag dragningen igår, men nu är det fixat. Klicka på headern för att komma till bloggen.¨


Helsjuk lördagkväll !!

I lördags började jag, Olivia, Jossa, Melissa, Linnea, Sara och Janni på The crib. Efter några timmar insåg vi att klockan hade tickat betydligt snabbare än vi trott. Olvia skulle jobba natt och Janni skulle iväg på något, Jossa och Sara åkte till någon fest där deras pojkvänner var och kvar blev jag, Linnea och Melissa.
Vi funderade på vart vi skulle göra av oss själv och tillslut hamnade vi på Skeppsbar i Gamla stan.

Även om det var rätt tomt på folk lyckades jag ragga upp två snubbar. Den ena var riktgit snygg och den andra var duglig. Tyvärr raggade jag upp fel kille. Efter ett tag fick jag veta att han hade tjej och det var väl bra, men vi bestämde oss för att fortsätta snacka ändå.
Olyckligt nog tyckte inte hans flickvän att det var en lika bra idé. Plötsligt kom hon inspringande från ingenstans och började kalla mej för hora och grejer.
Jag, som har blivit en mycket fredlig person, bestämde mej för att släpa in henne på toaletten och förklara allting. Pedagogisk, som jag är, lyckades jag lugna ner henne och till och med be om ursäkt för sitt beteende.
Jag förstod henne.

Nu när allt var fucked up bestämde sej hans polare för att lägga en stöt. Jag har svårt att bedömma hur det gick fram tills jag var ute och två amerikanska killar kom fram till mej och Linnea. Jag bestämde mej för att avsluta kvällen 10 minuter för tidigt gick in för att hämta min jacka. När jag kom in stod polaren där igen och när han fick veta att jag skulle gå tog han tag i mej och började strula med mej mitt på dansgolvet.
Jag lubbade därifrån och ut till amerikanerna, som troget väntade.

Vi mötte upp deras kusin och två tjejer. Även om jag inte kände mej ett dugg välkommen bestämde jag mej för att hänga på. Att knulla med en kille från New York var trots allt en av mina måsten innan jag dör.
Tjejerna gillade mej inte alls, det kunde man se på en mils avstånd. Och även om jag var övertrevlig, social och betedde mej exemplariskt, var jag fortfarande inte välommen enligt dom.
Jag antar att man helt enkelt får acceptera att vissa människor är totalt omöjliga. En teori kan vara att dom såg ut som varsinn sopborste medan jag var uppklädd och betydligt snyggare än dom båda tillsammans. Hur som helst gick kvällen och även om det var irriterande att den ena amerikanen hellre satt i köket och snackade med tjejerna och kussen än att uppvakta mej, bestämde jag mej fortfarande för att inte förlora det här slaget.
Det gjorde jag inte heller. Det visade sej att han var betydligt mer intresserad än han visat först.

Allt eftersom natten gick började det bli morgon och jag blev inte precis nykter.
När jag sen såg hur utrustad snubben var insåg jag direkt att vi hade stora problem. Men har man bestämt sej för att knulla med någin från staterna då är det bara pressa så länge man kan. Även om det blev misslyckat kan jag stolt säga att jag kan bocka av det hela från listan och dessutom slapp jag den hemska smärtan dagen efter. För att ni verkligen ska fatta säger jag att han helt klart låg på andra plats eller delad första plats vad gäller storlek.

Direkt efter ligget var jag ännu mer ogillad av tjejerna så jag bestämde mej för att ta till flykten utan att ens säga hej då.
Tyvärr blev flykten inte riktigt så osynlig som jag hoppats och mitt gigantiska ligg följde med ut för att hjälpa mej ut. När jag höll på att snubbla ner för trappan till källaren insåg jag att det nog var lika bra.

Resan hem blev ett riktigt äventyr. När jag kom till pendeltågsstationen var det en halvtimme kvar tills nästa tåg skulle gå så jag bestämde mej för att sova ut tiden. Som vanligt blev det längre än så och tillslut blev jag väckt av två ordningsvakter.
Jag minns det inte själv men tydligen hade jag snackat engelska med dom i början, snacka om misslyckat. Hur som helst visade det sej att nästa pendel skulle gå 5 minuter senare. Perfekt, tyckte jag men vakterna hade inga som helst avsikter att låta mej åka med det.
Varför? Tja, jävligt bra fråga.
Först försökte jag snacka ur mej ur situationen. Vem som helst hade kunnat håll med om att jag gjorde ett bra jobb, helt ärligt så var vakten som snackade rätt bortgjord. Men när det ändå inte funkade försökte jag springa igenom dom. Ni kan ju gissa hur det gick. Det hela slutade med att dom tog varsin arm och släpade ut mej från stationen. Att jag försökte göra motstånd var egentligen löjligt, lilla jag hade ju ingen chans men det måste sett himla kul ut.
Folk trodde väl att jag var något psykfall dom hittat, men anledningen till att jag blev ivägburen var egentligen att jag sovit på en bänk. Och så gick det till när issa blev portad från Sumpans pendeltågsstation.New York lover


Allt kommer från Make up store om det inte står något annat.

♦ Infallible foundation L´oréal
♦ Bronzing powder 01GOLDEN Max Factor Kicks, H&M, Åhléns...
♦ Eyeprimer Clear
♦ M/S Muffin
♦ Glitter Scorpio
♦ E/D Perfect
♦ E/D Strict
♦ M/S Kakaw
♦ Mixing liquid
♦ Cake eyeliner Black
♦ Eyepencil Darkes shadow
♦ Mascara Masterpiece Kicks, H&M , Åhléns...


   


Videoblogg


21 veckor


Söndag

Hej

Som vanligt var jag bakis en del av gårdagen, och därför blev det ingan inlägg. Runt 16.00 kom Hanna förbi och så kvickande jag till lite.
Vi satt och sanckade till 19.00 och sen åkte hon hem för att käka. Själv fick jag en riktigt god sallad från Mini. Efter det var jag väl i princip fit for fight för att blogga, men ni vet hur det är  - ibland behöver man en paus.

Jag hoppas ni fick en bra söndag


Lördag

Hej

Klockan är 16.30 och jag har nästan precis vaknat. Jag har nyss fått i mej lite käk och snart är det dags att börja göra sej i ordning för kvällens äventyr på stan. Jag ska börja med att åka till pappa och hämta en vodkaflarra. När man har så lite pengar som jag har behöver man värma upp ordentligt och ta det lugnt under kvällen. Problemet är att det väldigt sällan funkar.

Hoppas ni får en bra lördag


05.30

Klockan har passerat 05.30. Det känns som att det kanske är dags att sova några timmar. Jag måste bara hänga tvätten först.. Shit den här dagen verkar aldrig ta slut, och ändå har morgondagen precis börjat. Jag lär antagligen sova bort större delen av den

Later


Lookbook Inspiration


Rysarnatt

Nu har jag städat i  snart två timmar och har väl kommit igenom 4 rum på den tiden. Fast inget är helt klart mer än ett rum. Suck, det tar sin tid att städa en villa.
Än så länge har jag i alla fall inte tröttnat, men nu tog jag en snabb paus för att skriva ett snabbt inlägg .

Tv:n har varit igång hela tiden och just nu är det bland annat en film som heter "Sleepy Hollow" igång. Direkt efter den börjar "Scary movie 4" och samtidigt på en annan kanal visas "Legenden om Sleepy Hollow". Sleepy Hollow är en amerikansk rysare av typiskt 90-talskvalitet. Jag kom in precis när det var en riktigt blodig scen.. tja inte så blodig om man jämför med dagens blodiga scener, men ändå. Jag kunde i alla fall inte låta bli att skratta lite åt hur blodpölarna hamnat märkligt långt ifrån dom döda människorna. Att blodets färg var stark ljusröd färg går väl också att anmärka på. Mycket har hänt sen 90-talet.

En sak är i alla fall säker, den här filmen slår helt klart rekord i antal huvudlösa karaktärer. Av dom scener jag sett nu verkar filmen faktiskt bra, och sen gör det ju ingenting att Johnny Depp är med.

Men undrar varför dom visar massa rysare ikväll. En teori kan säkert vara att det är fredag den 13:e.. fast det är det ju inte längre. Hmm.. aa men det är säkert det.


Klart man ska städa en fredagkväll

Det blev ungefär 1 timme och 15 minuters träning. Det känns skönt att ta det lite lugnt precis efter julledigheten.
Min kväll fortsätter som planerat. Jag har precis käkat lite och och kör lite på minispa.

Det känns trist att sitta hemma en fredagkväll men som tur är går "Hur man blir av med en kille på 10 dagar" på tv. Det är en av dom roligaste komedierna jag vet så det är inte helt fel.  När den är slut blir det att sätta igång med städning här.


Töntigt att vara vidskeplig

Nu ska jag byta om och sticka iväg till träningen. Egentligen har jag ingen energi att träna men jag ska göra mitt bästa i alla fall.

Det är fredag den 13:e, ska försöka att inte göra illa mej.. pff.. jag tror inte ens på sånt där. Vidskeplig, varför ska man vara det?


Helgens töngaste blogg

Eftersom det är fredag kör jag igång min älskade tävling igen.

Helgens töngaste blogg

Yeeeey  Anmäl er i det här inlägget så drar jag en vinnare på söndag.  Det är alltid ett plus att lägga till mej på bloglovin.


Fredag

Hej

Klockan ringde klockan 12.00 " i morse", jag somnade om och sov till 14.00. Efter det har jag varit duktig nog att skicka hela 10 mail!  
Först var jag otaggad och hade ett långt samtal med farsan. Han ringde precis när jag satt och tyckte att allt var as jobbigt så han fick det stora nöjet att lyssna på allt jag tyckte.
Efter samtalet hade jag tillräckligt med energi att sätta igång och göra något åt saken.

Nu har jag skickat 10 mail, som sagt, och det är dags att äta lite.  Om inte alltför lång tid ska jag sticka iväg och träna igen. Det tar alltid emot att åka dit men när man sen väl är där stormtrivs man.

Ikväll blir det hemmaspa och städning. Nice friday huh?

Ha en superbra dag alla


Klart man duschar 04.30

Nej men det kanske är dags att försöka komma i säng. Först ska jag ta en dusch och förhoppningsvis blir jag trött av det.. knappast.
Duscha och sen sova. Jepp jepp.

Later


Musik

Nu när klockan ändå är 04.30 och jag fortfarande är vaken, varför inte spela lite musik?


Jag ser på när jag går under

Det slutar inte vara jobbigt,
klart att det inte gör. Man måste vara en idiot för att tro att saker ska lösa sej av sej själv.

Livet har aldrig varit lätt och det har aldrig varit meningen att man ska kunna ta någon lätt väg. Allt handlar alltid om att tvinga sej själv framåt och att försöka hitta en lösning.
Jag förstår inte varför jag fortsätter plåga mej själv. Varför gör jag inte det jag vet att jag måste göra?

Jag ser hur det bara blir värre och värre och allt blir större och större och jag undrar hur länge jag ska orka se på. Det blir knappast lättare att ta tag i allt när problemen är det dubbla mot vad det är nu.

Vart ska jag hitta styrkan och energin att försöka göra något åt det? Jag har tappat lusten fullständigt och fram tills nu verkade det vara en enkel lösning att sova bort allt, stirra in i väggen och koncentrera sej på att sitta på samma ställe dygnet runt.

Jag har ett mål, jag måste försöka komma dit. Målet är så långt borta och på ett sätt är det bra. Det ger mej tid, tid jag slösar bort.
Jag kommer inte ens komma i närheten genom att sova bort allt, stirra in i väggen och koncentrera mej på att sitta på samma ställe dygnet runt.Love is just like keys

If you look for love
you'll never find it..we♥it


Sex with mum and dad

I morse runt 07.00, när jag fortfarande inte somnat, kollade jag på tv. När jag sappade runt mellan kanalerna kom det plötsligt ett program som hette "Sex with mum and dad".
Ett program med en sån titel stjäl givetvis min uppmärksamhet. Det visade sej att det var rätt humoristiskt på  samma gång som man skämdes med människorna i bild.


Anyway.. Sex with mum and dad betydde inte det jag trodde att det skulle göra - att ha sex med sina föräldrar. Om jag blev besviken eller inte tänker jag inte avslöja men när jag sett två avsnitt kände jag en mix av massa grejer.
Det första avsnittet handlade om en kille som var 18 år och, enligt sin mamma, hade för mycket sex. Precis som alla killar hade han en lista där ha skrivit upp alla och listan bestod av hela 40 namn!
Jag var chockad. Herregud! Han hade fått ihop 40 pers på 5 år och inte haft ett förhållande. Den där siffran kom jag enkelt upp i på 1 år utan att behöva anstänga mej speciellt och dom flesta andra kommer väl upp i 40 på 2 månader.

Jag var tvungen att prata igenom det här med min kära vän Olivia. Varför skulle en mamma bestämt dra iväg sin son till en "lovedoctor" för att han har haft sex med 40 stycken? Hon menade på att han objektiviserade tjejer och istället borde försöka se deras personligheter och inte sukta så hemskt efter utseende och sex. Det var väl en bra tanke men det behövdes fortfarande diskuteras.
Olivia kom faktiskt med något givande.
- Är det ett brittiskt program? frågade hon.
- Ja det är en brittisk serie.. why?
- Ja men folk i typ England är ju lite extrema med det där. Om man förlorar oskulden när man är 17 är man ju typ slampig.
- Aaah... okej.. fan vad löjligt.

Det förklarade ju en hel del. Det roliga var när det kom massa övningar som sonen och mamman skulle göra tillsammans. Den första var att dom skulle skriva upp sina listor på varsin tavla och sen ringa in 3 stycken som var dom mest meningslösa liggen och berätta om det. Jag vet inte hur ni känner, jag tror att jag hade klarat av det med min morsa.. men inte om jag var hennes son. Det är ju en annan grej om man är två tjejer.. fast jag hade nog ändå hållt tyst om vissa saker. Hur som helst var det riktigt kul när det visade sej att hans pappa var morsans mest meningslösa ligg. Haha, hur förklarar man det för sin son utan att han ska känna sej oönskad?
Så illa var det inte, som tur var. Pappan hade bara varit riktigt dålig i sängen. I sonens fall var ett meningslöst ligg någon morsa han hade haft sex med. 39 var hon tydligen, vart går gränsen för att knulla en tant?

Efter att förklarat dom 3 meningslösa skulle dom berätta om 3 meningsfulla ligg och det var väl inte riktigt lika kul.Programmet fortsatte i alla fall så med en till rolig övning och det var pinsamt men samtidigt as kul. Grejen var att det fick mej att fundera lite. Kan det verkligen vara så att det är så olika från land till land?
Hade jag varit en slampa i England? Hade jag varit rema rama virgin i ett annat?
Vart ligger jag på skalan i Sverige? Hur kommer det sej att man bryr sej så mycket om listor överhuvudtaget och vart går gränsen mellan att bara ha sex för att tillfredsställa sina behov och samtidigt andras till att börja objektivisera folk?

För mej känns det som att alla gränser är hårfina. Oavsett vad man gör har man troligtvis gått över någon gräns, men man håller sej fortfarande på banan i ett annat ämne.

Wööw.. undrar hur många gränser jag har gått över. Shit, allt detta för att jag såg ett program om att man borde vara mer öppen om sin sexualitet med sina föräldrar.Outfits 2011

Varför inte ta en liten återblick på hur jag klädde mej förra året? Alla outfits plus många fler hittar ni såklart i kategorin; "outfits"

Det är en outfit för varje månad med start på januari förstås.
Festmåltid för lillsöndag

Ikväll tänkte jag festa till det lite.. det är ju trots allt lillsöndag. Yeeey.  

Just nu håller jag på och bygger ihop en tacopaj.  Mums!!


Lookbook Inspiration


Torsdag

Hej

Som vanligt vaknade jag sent, eftersom jag somnade tidigt i morse. Jag kan inte fatta att klockan redan är 15.30! Jag pratade visserligen i telefon en timme med Olivia men ändå..

Resten av dagen ska jag skicka massa mail till alla möjliga ställen. Complete waste of time om man frågar mej, men men.

Ha en bra torsdag


04.00

Klockan är snart 04.00

Time to sleep


Rutiner, så var det ja!

Hur går man ner i vikt?

Jag lovade att ge lite tips.. det har inte gått något vidare. Hur som helst, det är knappast en hemlighet att jag jobbar på den fronten själv just nu.
Det är knappast en hemlighet att det går med riktiga snigelspår heller. Det finns en bra anledning till det.

Jag är bra på att ge tips och vissa tips är riktigt bra men jag är helt värdelös på att följa mina egna tips, how funny is that? Haha.

Det jag gör fel big time i min viktnedgång är att jag har missat det viktigaste. Jag började denna kategori med att förklara att man aldrig kommer uppnå den vikt  man strävar efter om man inte har en bra hälsa. En god hälsa är a och o för allt.
Jag förklarade också hur man uppnår en god hälsa. Det stora ordet där är rutiner, wich I don't have.
Rutiner handlar om att äta regelbundet, sova regelbundet, motionera regelbundet och att skaffa någon typ av harmoni i livet genom att ställa in kroppen på dessa rutiner.

Genom att äta regelbundet och nästan samma tid varje dag håller man blodsockret på en jämn nivå. Det innebär väl i stort att man får mer energi och ork att göra saker, sover bättre och med en regelbunden sömn slipper man napa varje dag.
Nu drog jag det hela i korthet och inte 100% korrekt, men jag fösöker som vanligt skapa en inblick i saker och få er att förstå principen, jag försöker inte hålla en biologilektion.

Problemet med mej är att jag inte har några rutiner överhuvudtaget. Som ni ser är klockan närmare 01.30 och jag är pigg som om jag precis vaknat. Problemet är att jag varit otroligt trött hela dagen, men hållt mej vaken för att kunna sova nu. Tja.. det har ju inte gått så bra. Nu har jag kvicknat till och blivit pigg. Som om inte det vore nog äter jag väldigt konstigt och väldigt konstiga tider. Nyss åt jag två mackor.. När har jag någonsin ätit en macka?
Bröd brukar aldrig stå med på min meny, men på sista tiden har det blivit rätt gott om det.

Nu börjar ni kanske haja allt lite mer. Det är alltid lättare när jag tar mej själv som ett konkret exempel. Jag är hungrig väldigt ofta, vilket är konstigt för jag äter ändå rätt bra mat.. ibland.
Jag motionerar inte mycket, sover inte mycket och äter definitivt varken rätt eller på rätt tid.

Att jag ens fösöker losa vikt när jag någon sm helst koll på vanorna är verkligen att starta i fel ände av snöret. Jag måste egentligen börja med att fixa ordentliga och hållbara rutiner.. och hur fasen gör man det nu då?

Till att börja med behöver jag en anledning att gå ur sängen..

Nu tycker jag att jag har skrivit ett meningsfullt inlägg.

             

Det är definitivt inte omöjligt för mej att få en snygg kropp, det har vi fått bevisat.. jag behöver nog bara fixa mitt liv innan jag sätter igång med det på allvar..

Korallfärgad klänning

¨

Denna klänning har jag kollat på ett tag. Jag älskar färgen och har väldigt länge velat ha en klänning just i den färgen. Just nu är den dessutom på rea.  Det kan inte bli mycket bättre. Men jag såg den på en annan modell och då var den inte alls lika snygg.. men det är klart, jag är säker på att den skulle sitta snyggt på mej.  Jag kanske borde hiva en beställning innan den försvinner.. hmm.. men det är så himla mycket jag vill ha just nu. Gaaah! 240 kronor på Nelly. Here we go!

Stuumpan's Lovebasket

Nu har jag också satt igång med Lovebasket!  Personligen tycker jag att det är ett jättelöjligt namn - Kärlekskorg typ.. vad i helvete.
Snygga fantasi.

Anyway.. jag tänkte väl slänga upp massa snygga vårnyheter lite då och då. För er som älskar skor, kläder och framför allt min stil så heter den såklart Stuumpan's lovebasket

      


Onsdag

Hej

Idag har jag verkligen haft fullt upp. Jag började dagen som vanligt - sent och på samma låga humör som alltid. Efter någon timme av Sex and the city och lite mat åkte jag hem till pappa för ett möte. Det mötet drog över ordentligt och slutade med att vi satt vid hans dator och letade jobb. Jag missade till och med min träning!

Efter vårat möte åkte jag och köpte mjölk, bröd, gurka och sånt som man behöver. När jag kom hem tinade jag lite kyckling och gjorde en supergod middag!  Det är den andra goda rätten jag har gjort på 2 veckor! Rätt bra jobbat va? haha

Kyckling i supergod sås, ris, turkisk youghurt och en liten sallad gjord på rödlök, gurka och sallad.  Mums!


Istället för choklad

Personligen är jag en riktigt godisråtta.. eller tja, jag gillar faktiskt inte godis men choklad är en gigantisk last. På sista tiden har ätande över huvud taget varit en stor last. Det känns som ett typiskt depressionssymptom. Det känns som att jag äter hela tiden, speciellt när jag sitter stilla.

Hur som helst trycker jag gärna i mej grejer som innehåller gott om socker. Man mår bra då.. tills det är slut.

Problemet är att jag inte vill rulla fram, så nu ska jag slänga upp ett litet tips. Vad gör man när man verkligen vill ha något gott men inte vill lägga på sej massa vikt?

Jag gjorde en smothie.  Usch vad löjligt. Det är exakt som: Är du hungrig? Ät en frukt.
Faktum är att en smothie är god, när man väl gått över tröskeln och gett upp tanken på choklad. En smothie hjälper på så sätt att man ofta känner för att käka något och då spelar det ingen roll vad.. Och som tur är är det gott.Yoghurt med låg fetthalt, bär och eftersom bären oftast är rätt sura brukar jag lägga i lite socker, helt fruktsocker men det är så lite så det spelar egentligen ingen större roll. Ibland häller jag i lite mjölk också för att fylla ut lite. Mums!


Jag är inget barn längre

En gång i tiden var jag sårbar och vad som helst kunde bryta ner mej.
Idag är jag starkare och endast jag själv kan få mej att falla...


Videoblogg


Ny almanacka

Hur som helst var jag i stan med Roya  Jag köpte en almanacka som planerat  

Ganska grymt va?

Och ganska.. vad heter det? .. jätteful  Den är rosa med massa fula små vita prickar. Gillar inte alls det mönstret men som tur är kan man byta ut det.  *PUH!*♣ Almanacka - Åhléns - 119 kronor


Att lura gamla människor

Home sweet home.
Även om jag trivdes gott i Royas sällskap och alltid gör, gillar jag aldrig resan hem. Jag önskar verkligen att man kunde teleportera sej.

När jag kom hem satt jag i telefon länge med min farmor. Hon hade blivit lurad .. igen. Denna gång på 14 000 kronor. Det är helt sjukt! Gamla människor har för mycket pengar för sitt eget bästa.
Det är sorgligt att man  lurar stackars äldre människor. Det slog mej att det är dom som har byggt upp hela samhället. Före detta hantverkare har fixat med hus, el, avlopp.. rubbet. Och nu blir dom lurade, nerslagna, våldtagna, dödade.. Det är egentligen sjukt.

Det störtsta problemet för äldre människor är att dom ofta är så förbaskat godtrogna. När dom växte upp var det ordentligt, sträng och framför allt hade man respekt för äldre. Klart man inte riktigt hänger med i den negativa förändringen.

Först var det alla guldsmycken och nu 14 000 kronor. Egentligen var min älskade lilla farmor ganska klantig. Killen som lurade henne lyckades få henne att ge honom sitt bankomatkort och kod för att han skulle få ta utt 1000 kronor. För en i min ålder är det självklart att killen inte bara skulle plocka en tusing, men för en i hennes ålder är det en självklarhet att han bara tar en tusing.
Aja nog om det. Hon hade ändå lite tur i oturen- han lyckades ändå bara få 14 papp, det kunde helt klart varit mer.


Dagens planer

Här är lite av dagens planer. Min plan var att köpa en almanacka förra veckan men tja.. vi såg ju hur det gick. Jag gör ett nytt försök idag. Nu är det dags att sätta fart här!
Tisdag

Hej

Det tidigaste jag lyckades komma upp idag var 13.30. Nu har jag precis fått i mej lite lunch och ska snart sätta igång med dagens ärenden.

Ha en bra tisdag


Stänger ner för dagen

Jag hade tänkt att knoppa tidgt men så blir det ju aldrig. Nu har klockan passerat 02.00 och jag är fortfarande vaken. Jag ska försöka sova om ett tag men stänger ner bloggen för dagen redan nu.

Tomorrow


Dagens krubb


Som en kokt grönsak

Träningen idag gick verkligen inge vidare. Jag märkte snabbt att jag ätit dåligt, sovit dåligt och tagit allt för lång paus från träningen. Mina armar var som två spagettistrån hela passet. Nästan varenda spark satt dock, men slagen var som riktigt kärringslag.

Jag hoppas att jag gör bättre ifrån mej på onsdag. Just nu sitter jag i soffan och kollar på Sex and the city. Jag planerar att sitta här några timmar till och sen gå och lägga mej. Imorgon ska jag upp relativt bra tid för tisdagens planer.


Sanningens kontrast

Det som får oss att må sämst och falla hårdast
är oftast nyckeln till det som gör oss som lyckligast..


Mot kickboxningen

Nu sticker jag och tränar. Jag ska försöka vara lite bättre den här veckan än förra.


Later


Lookbook Inspiration


Summerfeelings

 
Allt kommer från Make up store om det inte står något annat

♦ Infallible foundation L´oréal
♦ Bronzing powder 01GOLDEN Max Factor Kicks, H&M, Åhléns...
♦ Eyeprimer Clear
♦ C/S Ra
♦ M/S Sunrise
♦ C/S Bloom
♦ Blush metal cherry
♦ M/S Cotton candy
♦ M/S Satin
♦ M/S Kakaw
♦ Cake eyeliner Black
♦ Eyepencil Darkes shadow
♦ Eyepencil Vanilla
♦ Mascara Masterpiece Kicks, H&M , Åhléns...


Summerfeelings tutorial

            

Vecka 17

Det här går verkligen jättetrögt för mej! Jag är besviken på mej själv att det har gått så lång tid och ändå har jag inte rört mej speciellt mycket viktmässigt och storleksmässigt. Men nu är det nytt år så jag antar att det är dags att ta nya tag. Julmaten är slut så det är bara börja kämpa på nykula.


Cm: 93
Träning: 0 timmar (pga förkylning och julstängt)
Vikt:
64


Helgens töngaste blogg

Nu är helgens töngaste blogg dragen. Blev det inte du? Kör igen på fredag.  Den vinnande bloggen kommer nu länkas i menyn hela veckan. Klicka på headern för att komma till bloggen.
20 veckor


Söndag

När jag väl kom hem igår tog jag en lång dusch och sen sov jag några timmar till. När jag äntligen vaknade igen åkte jag till pizzerian och köpte sallad och hyrde film. Resten av kvällen var alltså lugn och fylld av film. Precis som vanligt kvicknade jag till ordentligt runt 00.30 och somnade därför inte förrän 06.00 - typsikt!

 
Jag orkade inte bry mej så mycket om vad jag hyrde så jag tog bara något - i princip. Jag ville ha komedier i alla fall. Den första var sådär. En helt okej bakisfilm. Man behöver inte vara helt kry för att fatta vad som händer. Den andra var bättre, den var lite mer gjord om man säger så.

Lördag

Hej 


Igår hade jag en minst sagt skum dag! I lördags kom ju Emilia förbi runt 17.00. Vi började med lite drinkar och satt och snackade. När vi märkte att klockan började bli mycket satte vi igång att göra oss i ordning och sen drog vi in till Söder och 54.
När det stängde blev jag inbjuden till en liten efterfest och drog såklart med Emilia dit. Efter någon timme där hände massa rajtantajtan och i 1½ timme pratade jag i telefon med Roya. Sen tröttnade jag och åkte hem.
Först hade jag problem att hitta till tuben men efter ett tag hittade jag till Duvbo.
Jag somnade genast och det var ren tur att jag kom av vid Fridhemsplan. På nästa tup somnade jag självklart igen och plötsligt blir jag väckt av en sur tant som skriker "Hässelby". Det var bara att vända om. Nästa gång vaknade jag i Globen - det var en bra bit åt fel håll.
Där gav jag tydligen mitt nummer till någon snubbe också. När tuben kom för återresa somnade jag om IGEN och hamnade återigen i Hässelby. På samma sätt fortsatte det till Hötorget och därefter tillbaka till Hässelby för tredje gången. När jag nu skulle mot stan igen började jag kvickna till och åkte bara lite för långt. I Alvik kom jag äntligen av för att åka ca. 5 minuter tillbaka till Brommaplan och äntligen komma av.
Jag somnade såklart även på bussen men lyckades med lite tur komma av precis innan dörrarna skulle stängas.
Snacka om sjuk resa! Jag åkte tunnelbana i ca. 4 timmar! Under en av resorna vaknade jag av att en snubbe satt och tog på mej och gned sej mot mej på något sjukt sätt. Hur jävla vidrigt är inte det? Jag är så jävla trött på äckliga killar som är så urblåsta att dom inte fattar hur vidriga dom är. Jag skrek i alla fall tillräckligt mycket för att han skulle gå av tunnelbanan och ta ett annat tåg.

    
ingen jättesnygg bild direkt haha

Snygg look från H&M


Lördag

Hej 
Klockan är snart halv 4 och jag tog verkligen en ordenligt sovmorgon idag. Jag somnade först vid 8 i morse så då blir det som det blir.
Dagens planer är att Emilia snart kommer hit.  Vi ska väl sitta och snacka ett tag, umgås och sen blir det att börja göra sej i ordning och sätta igång att håva fram drinkar. Senare ska vi ut för en barvända.
Hon fyllde ju precis 20 så det ska firas ordentligt såklart. 
Hoppas ni får en bra lördagUttråkad som tusan

Usch jag har en svintråkig kväll hemma. Imorgon ska jag ut, så jag bestämde mej för att vara hemma för att vara fit for fight men nu är jag så uttråkad att jag inte vet vart jag ska ta vägen!
Det suger att ha varit hemma hela veckan.. typ. Jag kom precis hem efter ett misslyckat försök till en rolig kväll. Nu ser det ut som att jag får fortsätta glo på tv, yeeeeey.

Lookbook Inspiration


Helgens töngaste blogg

Så var det fredag igen och det innebär att det är dags att hitta en ny töng blogg! 
Som vanligt sker anmälan i det här inlägget och en vinnare dras på söndag. Därefter länkas vinnaren i min meny hela veckan.
Om statistiken ökar ordentligt - tja då vet du att du har vunnit. 

Chocolate Dream

Bortsett från att jag hade kläder på mej igår, hade jag också smink såklart. 
Allt kommer från Make up store om det inte står något annat
♦ Infallible foundation L´oréal
♦ Bronzing powder 01GOLDEN Max Factor Kicks, H&M, Åhléns...
♦ Eyeprimer Clear
♦ M/S Satin
♦ M/S Monty
♦ M/S Kakaw
♦ M/S Muffin
♦ Cake eyeliner Black
♦ Eyepencil Darkes shadow
♦ Eyepencil Vanilla
♦ Mascara Masterpiece Kicks, H&M , Åhléns...
♦ Lipgloss SpyOutfit

Igår kväll när jag bara skulle sitta hemma hos min kompis och chilla, kändes det inte som att jag behövde köra någon jätteavancerad outfit. Jag valde bekvämt, och tur var det eftersom vi satt stilla i 5 timmar och snackade.

♥ Leggings - H&M
♥ Topp - BikBok
♥ Skjorta - Gina
♥ Skärp - New Yorker
♥ Uggs - Canada Snow

With a Soda tutorial


Fredag

Hej 
De
Seriöst.. vad har jag gjort den här veckan?
Jag tror att jag bara har legat i sängen.. helt ärligt. Det är ju hemskt. Det är redan fredag! Igår kväll var jag i alla fall hemma hos en kompis och satt och snackade till 00:45 men torsdag och onsdag var jag bara hemma. Tisdag minns jag inte ens.. herregud.
Nästa vecka blir det ändring på det här. Idag har jag i alla fall gjort lite nytta - jag har skickat lite mail.  Snacka om överprestation. 
Eftersom jag har varit förkyld har det inte blivit någon träning heller. Om en stund ska jag göra ännu mer nytta! Jag ska åka iväg och köpa en kalender.  Jag hade ju planerat att göra en egen, men kom fram till att 250-300 på en almanacka var rätt ovärt när man har den ekonomin jag har. Jag kan klistra in lite bilder själv istället.
Ha en superbra fredag allaWith a Soda

Visst är min nya kamera grym?!


Allt kommer från Make up store om det inte står något annat

♦ Infallible foundation L´oréal
♦ Bronzing powder 01GOLDEN Max Factor Kicks, H&M, Åhléns...
♦ Eyeprimer Clear
♦ M/S Satin
♦ M/S Zone
♦ C/S Ra
♦ M/S Muffin
♦ M/S Cotton candy
♦ M/S Kakaw
♦ Cake eyeliner Black
♦ Eyepencil Darkes shadow
♦ Eyepencil Vanilla
♦ Mascara Masterpiece Kicks, H&M , Åhléns...
♦ Lipstick Exit
♦ Lipgloss SpyPaljettklänningar från Nelly


Torsdag

Hej

Jag är ledsen att det inte blev några inlägg igår, jag vet inte vad jag pysslade med faktiskt.

Jag har i alla fall precis vaknat här, yes jag har vridit om dygnet igen. Om ett tag ska jag åka iväg och handla lite mat som jag kan fylla upp kylen med och sen ska jag väl bara sitta här och glo.
Nej, men jag har faktiskt en del att fixa. Jag ska försöka ta tag i det innan jag ska iväg ikväll och träffa en kompis som jag inte har träffat på typ ett år.

Så ser väl min dag ut.

Hoppas ni får en bra torsdag


04.30

Klockan är redan 04.30 och jag har inte ens hängt med på att jag börjar bli trött. Jag såg nyss ett avsnitt av Lyxfällan på TV3Play. Det är nog det första avsnittet jag har sett där personen som är med har huvudet på rätt plats. Jag blev riktigt stolt när jag fick veta att det dessutom var en Vällingbybo. Hon bor rätt nära mej faktiskt. Först blev jag rädd att hon skulle skämma ut våran förort fullständigt, men strax efter det blev jag riktigt stolt.
Annat kan man säga om känslorna för mej själv - varför sover inte jag nu?

"Godnatt"


Lookbook Inspiration


Sommarflört för fötternaJag fortsätter att leka sommar på stuumpan, ikväll. Den enda skon jag skulle kunna motstå av dessa, om jag hade dom framför mej, är den sista i orange. Jag älskar att dom lyser! Det känns som att man kan matcha dom hur lätt som helst. På sommaren skulle jag köra vitt eller ljusblått.
Rosa till grönt och vise versa, alla nyanser av blått till det gula och så vidare. Mums!
På hösten och närmare vintern skulle jag lätt kunna ha dom på utgång. Då skulle jag pigga upp en svart outfit med lite lysande färger. Jag hade inte brytt mej om att folk hade glott snett, folk är för rädda för att sprätta på med färg! Tyvärr är även jag dålig på att köra färg den mörka delen av året - men jag ska bli bättre!

"Omedveten försäljning av sin kropp"

På nyårsafton satt jag på pendeln på väg till stan för att träffa chefen på Aveny snabbt och sen vidare till Sara för att träffa Olivia, Jossa och Sara.. såklart.
När jag satt där och var lite småstressad hörde jag plötsligt en tjej prata om oxfilé och vidare till nyårsmiddagar tillsammans med nära och kära. Medan hon pratade vidare var jag kvar på oxfilé och mina tankar seglade iväg. Jag började fundera på fina middagar och hoppade snabbt vidare till den fina middagen jag blev bjuden på för typ ett år sen.
Champagne, förrätt, varmrätt, fina viner och .. oxfilé.

Om jag idag skulle säga att jag trodde att han som bjöd var totalt ointresserad av sex, skulle jag ljuga. Man behöver inte fråga sej själv frågan, man bara vet. Kan man säga att jag "omedvetet sålde mej" för en middag?
Jag började fundera, kan man eller inte?

Enligt min mening kan jag hitta många exempel på "omedveten försäljning av sin kropp". Det är lätt att få upp en dollarsedel i skallen när man hör ordet prostitution. Självklart är detta inte jämförbart med trafficking eller prostitution under mindre trevliga förhållanden.

Men om jag sätter allt ur denna synvinkel: Om du vill ha sex med någon och får chansen och om denne dessutom erbjuder dej en slant - varför skulle du inte ta emot det?
I detta fall har du inte sex för pengarna utan får snarare pengar för sexet.
På samma sätt går man kanske inte till en middag för att ha sex, men man vet att man inte kommer säga nej om personen som bjuder vill det - kanske just för att man blev bjuden på middag. 
Hade man gått till middagen om man verkligen inte ville ha sex?

Jag började fundera på hur ofta man egentligen har sex enbart för att man faktiskt får ut något av det. Man är varken för eller emot  - likgiltig.
Jag började fundera på hur ofta jag kan anklaga mej själv för "omedveten försäljning av mej själv"´. Att jag alltför ofta är likgiltig när det kommer till sex, är välkänt. Alltför ofta bryr jag mej inte, förmodligen är det också därför jag inte kan anklaga mej själv för någon direkt "försäljning". En annan faktor är, alla gånger, att jag inte fått tillfälle - det har aldrig funnits något jag vill ha.
Middagen i fråga var trevlig och jag var väl medveten om vad han förväntade sej till efterrätt - varpå han inte hade fixat någon själv-. Såhär efteråt kan jag kalla det "omedveten försäljning" och helt ärligt säga att det var ett dyrt pris jag betalade.

Hur ofta har du sex för att få ut något av det eller för att du fått något och känner att du borde "betala tillbaka" eller "betalar tillbaka" för att kunna fortsätta få ut det du får ut?

Typiska exempel på vad jag snackar om är:
- Man träffar en rik person som ger en allt man vill ha
- Man hittar någon som kör taxi och gärna kör hem en gratis
- Man hittar någon som kan hjälpa en till ett suveränt kontaktnät
- Någon man småflörtat med ger en ett suveränt jobb eller annat erbjudande
- Man lär känna någon som är riktigt bra att känna
och så vidare..


En kjol till sommaren

För ett tag sen höll jag på och fixa med mina kläder. Jag flyttade från farsan för någon vecka sen och hade fortfarande inte packat upp. Det kändes som att det var dags. Mitt i allt hittade jag en kjol som jag köpte samtidigt som jag köpte "ormlinnet" från Sisters point. Jag fyndade faktiskt för en gång skull.  Det är en riktigt sommarkjol, så det var antagligen därför den var så billig. Istället för 199 kronor gav jag 50. Jag kom på en kul idé - varför inte mixa ihop en liten sommaroutfit?

Kjol, typ bustier och en skjorta eller virkad väst över. Snyggt!♣ Kjol - H&M - 50 kronor (ord. pris 199 kronor)


Schyssta klackarHade dessa varit billigare hade jag inte bangat en sekund på att klicka hem dom. För er med lite mer pengar i fickan än mej, finns dom på Halens för 999 kronor

Vårkläder från H&M

Jag kollade in lite på H&M's hemsida. Nu när jag ändå ligger i sägen och mår som jag mår kan jag lika gärna fresta mej själv med vårnyheter.

Sprang bland annat på den här bilden. Det är svårt att fatta att affärer redan börjar sälja vårkläder när snön inte ens har kommit än. Jag säger att det är liiiiite för tidigt. Även om det är plusgrader nu så kommer kylan, helt klart.♦ Topp - H&M - 99 kronor
♦ Shorts - H&M - 99 kronor


Tisdag

Hej

När alarmet ringde klockan 9 i morse kände jag solen i ansiktet. Jäklar vad härligt det var! Direkt tänkte jag att jag skulle ut och promenera, men när jag vaknade helt några timmar senare kände jag hur förkyld jag plötsligt har blivit. Just nu är jag en riktig snoris och har väldigt ont i halsen.

Jag får se vart jag gör av den här dagen. Nu är solen borta och jag är smått otaggad igen.

Ha en bra dag


03.30

Nu är jag svintrött. Jag får fortsätta med min årsresumé imorgon. Det känns som att det blir sämre och sämre för varje minut som går. Tyvärr blev jag nyss pigg när jag var och tog bort sminket och borstade gaddarna, typsikt eller hur?
Jag ska försöka bli trött igen.

Vi hörs om några timmar


Det tråkiga klippet funkar nu

Nu funkar klippet. Jag påminner om att detta inte är en av mina bättre akter.
 
         

Året som gått 2011

Jag kan inte fatta att det är januari igen! Min kära vän Emilia fyller hela 20 år idag - 3:e januari. Att det är 2012 känns ännu skummare. Vart tog tiden vägen? Jag har snart haft den här bloggen i 5 år! Hur sjukt är inte det? Tänk vad mycket man har gjort och hur mycket som har hänt på den tiden!

Hmm.. jag kanske borde göra en årsresumé. Jag brukar ju göra det. Det är lika bra att sätta igång, snart är det maj och då är det försent.

Jag slutade år 2010 hemma hos min brorsa i hans och hans flickväns nya lägenhet. Nyårsfesten var hur kul som helst, men spårade så småningom ur. Jag sov över där och dagen efter fick jag skjuts till Vällingby där jag började året med att käka tacos på Mirella - såklart! Hur ska jag annars börja året om inte med tacos?

För övrigt hade jag jullov och större delen av tiden var jag full eller jobbade. Jag och Hanna drack nästan varje dag, och jag som slutat röka föll tillbaka i träsket. Det höll i två månader och två veckor av alkohol framkallade ett snyggt återfall.
Vi drack, jag gick till jobbet, vi drack igen. Vi sov några timmar, jag gick till jobbet, vi drack igen. Jag skrev tillslut ett inlägg där jag kallade mej själv alkoholist, det fick minst sagt starka reaktioner.Här är en bild på årets första måltid. Hanna tittade förbi, eftersom det var hennes sista dag i Stockolm ville jag såklart träffa henne. Sen flyttade hon ner till Skåne.Jag och andra Hanna festade vidare. Här är en bild från Lobby i början av året. Vi festade så hårt att jag tillslut fick extrema utslag i ansiktet. På denna bild kan man skymta dom på hakan - Inte snyggt!

Förutom nattklubbar gick vi på olika hemmafester. Praktiskt taget drog vi från kille till kille. Som tur var hade jag inte sex med alla, hur hade man känt sej då? haha.Även om man inte hade sex med alla fick jag ordentligt med ångest. Jag vet inte varför men jag tror att det blev för mycket. Jag var sliten, januari var en hård månad och för att komma bort från allt grävde jag ner mej med min SATC-box.Januari var en tuff månad för mej. Om man super nästan varje dag under 2 veckor och efter det tvingas stå emot flaskan för att gå till skolan, kan man omöjligt må bra. Jag tror inte att jag gjorde det. I början av februari var allt fortfarande lika jobbigt men efter ett tag bestämde jag mej för att ta tag i mitt liv och göra något åt allt. Jag gjorde en hälsotallrik och skrev ett inlägg med meningen "It's time for a change - I kill my self once again."


Jag droppade min kamera och tvingades köpa en ny. Jag tror att det är den 3:e kameran sen jag började blogga. Som välkänt tog jag sönder den i oktober - alltså höll kameran i 8 månader innan jag tog sönder den med. Nu har jag min 4:e. Hoppas den håller längre.Jag hade börjag gyma igen, men en helg away tillsammans med mamma, brorsan och min bräda - gjorde mej verkligen gott! 


Ingen har hjälpt mej tidigare, ingen kommer hjälpa mej nu.
Faktum är att jag och den där ingen är jävligt goda vänner sen en bra massa år tillbaka.

Jag vet vad jag måste göra och jag kommer göra det tillsammans med ingen, det är den enda man kan lita på.

Någonstans bestämde jag mej för att förändra allt.Att fixa mina ankare var verkligen stämningsökande i själenJag började årets 3:e månad med en plåtning på Modelhouse. 

"Det är inte lätt att vara jag, vill bara att alla ska veta det .."

Den 11:e mars la jag ner bloggandet. Jag var ett tag osäker på om jag skulle orka sätta igång igen. Tack vara många lojala läsare kom jag tillbaka, men ibland behöver man helt enkelt en paus.I april var jag igång igen. Jag firade bloggens 4-årsdag lite försent och lagom till min egen födelsedag landade min studentmössa i mina händer. Snacka om present!Den 7:e april plåtade vi "Friday the 13th" Synd bara att det var en så dålig kamera för projektet.Maj började rätt trevligt med en mösspåttagning. Stackars Olivia hade dock inte fått sin, men jag tror hon klarade sej rätt bra ändå. Dagen började tidigt och slutade väldigt sent, speciellt för mej som körde bortamatch den natten.I slutet av maj hade jag någon typ av "date" med en kille jag var farligt nära att falla för. På ett sätt skulle jag nog kunna kalla honom solemate. Han tänkte exakt likadant som mej hela tiden. Många gånger behövde vi inte esn säga något för man fattade ändå, men på samma sätt skulle jag kalla honom min raka motsats. Jag har aldrig kommit fram till om han var en guldklimp eller ett svin. Mina erfarenheter säger mej dock att killar som verkar vara guldklimpar är dom största svinen av alla.Det första jag gjorde i juni var att tatuera mej. Även om jag inte har ångrat den har den ibland varit svår att stå för. Efter att denna tatuering gjorts har jag haft ordentliga bråk med min ena bror (inte på grund av tatueringen såklart) och då kan det ibland bli väldigt svårt att titta på armen och se det jag såg när jag gjorde den. Självklart kommer jag förmodligen aldrig att ångra den. Dom kommer fortfarande alltid att vara mina bröder och det enda som skulle få mej att vända dom ryggen skulle vara något riktigt hemskt, typ - dom dödar min mamma, dom sätter mej i stora problem och ser till att jag hamnar hos kronofogden och får problem resten av livet eller på något annat sätt visar att dom inte förtjänar att vara mina bröder. Ett bråk kommer aldrig kunna ta bort det.En dag staplade jag plötsligt in på kontoret och sa upp mej. Jag vet inte vem som blev mest chockad - dom eller jag.Tillslut fick jag äntligen ta studenten! Som jag vantrivts i skolan, som jag kämpat. Jag förtjänade det! Den 11/6 om jag inte minns helt fel. Damn vilken härlig dag det var.

¨

2 dagar senare stod jag i denna vackra klänning på mammas bröllop.Efter alla festligheter började allvaret. Samtidigt som jag jobbade varje dag gick jag min bartenderutbildning. Det var några väldigt jobbiga veckor det.Slutligen kom midsommar. Vi hade underbart väder och underbara festligheter. Trots att jag gjorde några misstag hade jag hur kul som helst.I början av juli satte jag igång mitt nya piercingprojekt.Dom första dagarna i augusti spenderade jag på flykt. Det var några välbehövda dagar i mitt andra paradis. Även om jag fortfarande mådde likadant när jag kom hem, var det underbart att lämna regnet i Stockholm för underbar sol och värme i väst.När jag kom hem bodde jag i brorsans lägenhet med dessa två galningar. Hur söta är dom inte?Jag började september med att sluta röka. Jag rökte inte på en hel vecka och efter det var det bara att fortsätta. Sen dess har jag visserligen rökt när jag har druckit men inte tagit speciellt många cigg nykter. Jag fortsätter räkna veckorna, trots att jag faktiskt tar några cigg ibland - detta för att jag faktiskt känner mej rökfri. Jag känner väldigt sällan begär och om jag inte dricker klarar jag mej utmärkt utan.I augusti hade jag skadat handen och gått med gips. Efter det behövde handen vila och sen åkte jag på en förkylning. Någonstans där har jag för mej att även Hanna hade någon åkomma, men den 13:e september kom vi äntligen igång med kickboxningen igen. Jag var jätteglad att det mesta av tekniken fanns kvar. Jag hoppas att jag har utvecklats åå mina 4 månader där, men ärligt talat känns det inte riktigt som det även fast tränaren säger att jag har det.I oktober åkte jag på min första kryssning på 3 år!Sen plåtades jag för "Litos"Otober vimlade av bra inlägg och efter Halloween dök denna vimmelbild upp. Precis som året innan hamnade jag på förstasidan. Halloween är min högtid och så var det med det.
November gick och jag gjorde egentligen ingenting.. Det största projektet under månaden var att fixa mitt rum. Utöver det är månaden smockfull av inlägg om allt möjligtNovember togs över av december och inte mycket nytt hände, bortsett från att jag och Roya plötsligt träffades och gick och såg Breaking dawn. Jag hade väntat länge nog på att få se den så det var toppen att vi gjorde det tillslut.Sen bestämde jag mej för att återberätta min språkresa. För er som vill veta allt om hur det är att åka på språkresa så finns allt under december 2011 eller england 2007.Sen träffades jag och Indi och käkade på Taco bar för första gången på evigheter. Sen han skaffade tjej för lite över 1 år sen, har vi inte kunnat ses så mycket.


Sist men inte minst kommer nyåret 2011 men tyvärr hade ingen av oss kamera med sej så det blev inga bilder.
Kvällen började i alla fall lite lugnt hos Sara och sen drog jag och Olivia vidare till Richard och hämtade massa öl och efter det gick vi hem till Putte för att hålla Hoffe sällskap. Han partade där helt ensam så jag tror att vi behövdes. Efter ett par timmar drog han hem och sen satte festen igång på allvar. När Putte kom hem var det gott om folk på plats och festen var i full gång. Själv drack jag gott om alkohol och åkte hem först vid typ 5-7 på morgonen.


Vecka 16

Nu när jag har en kamera igen kan jag sätta igång med bilder igen.

Cm: 95 (Oops.. jul är dålig kod)
Träning: 6 timmar
Vikt: 65


Helgens töngaste blogg

I förrgår skulle jag egentligen valt ut den töngaste bloggen för helgen, men baksmällan hindrade mej.

Nu har jag gjort det ikväll istället. Helt ärligt är jag glad att inte så många har anmält sej för den här veckan var det verkligen svårt att välja ut någon! Jag tyckte att flera var bra, men jag tror ändå att jag har gjort ett bra val.

På fredag kör vi igen, men fram tills dess länkas denna blogg i menyn. Klicka på headern för att komma till bloggen
Videoblogg

Making kaloribombMums!!


19 veckor


Slarvar

Herregud den här veckan som varit har verkligen gått sååååå fort! Jag har inte hängt med på att det har varit söndag, inte alls! Det inntebär att jag ligger efter, IGEN!

Jag får helt enkelt börja beta av alla inlägg som inte blivit skrivna i söndags. Jag var ju rätt seg efter nyårsnatten, så det var därför jag inte bloggade. Typiskt att jag har valt söndag som "rutin-dag", jag är ju bakis så ofta då.. vilket egentligen är skumt när jag numera bara dricker varannan helg. Hmmm..

Ajja Let's go.


Quiet moment


Allt kommer från Make up store om det inte står något annat

♦ Infallible foundation L´oréal
♦ Bronzing powder 01GOLDEN Max Factor Kicks, H&M, Åhléns...
♦ Eyeprimer Clear
♦ M/S Muffin
♦ M/S Monty
♦ M/S Kakaw
♦ Cake eyeliner black
♦ Eyepencil Vanilla
♦ Eye pencil Darkest shadow
♦ Mascara Masterpiece Kicks, H&M , Åhléns...


Måndag

Hej

Jag uppdaterar som en slemklump men nu när jul och nyår är över lovar jag att allt blir som vanligt igen.

Idag har jag haft fullt upp nästan hela dagen. När jag vaknade åkte jag hem till pappa för att försöka reda ut en minst sagt skum lönespec. Vi lyckades inte kan jag säga. När vi gett upp skrev vi ihop ett personligt brev och tog bort lite saker i mitt CV och skickade allt till SEB. Just nu söker dom lite folk och morsan tyckte att jag skulle söka så what the fuck. Jag skickade i alla fall en ansökan, sen får man se om det går vägen. Jag har inte alltför stora förväntningar ska jag säga. Det är förmodligen många som söker, men jag hoppas såklart

Efter att vi var klara skyndade jag tillbaka till mamma, sminkade mej, slängde på mej kläder och åkte till Fridhemsplan för att möta upp Roya.  Typ 1½ timme senare och 24 kronor fattigare gick vi till en mataffär och shoppade lite käk.

Sen åkte vi hem till mej och gjorde hemmagjort kebabpizza. Det vet ni ju att jag kan i alla fall.  Okej, det är det sista min kropp behöver men helt ärligt, det är okej att gå upp i vikt under jul och nyår. Vem gör inte det?

Nu ska skiten bort.


Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggar om lust och sex bloggar
RSS 2.0