Lillie shoes

Här är ett par skor som troget låg och väntade på mej när jag kom hem från Spanien.
Jag såg för några dagar sen att dom var på rea, men nu är dom uppe på fullt precis igen. Jag älskar dom verkligen så stort grattis till er som lyckades få dom på rea.  Själv köpte jag dom första dagen dom kom ut på Nelly för att jag var orolig att dom skulle sälja slut på en gång.
 
 
♣ Skor - Nelly - 379 kronor
 

Tisdag

Hej
 
Hoppas ni har haft en bra dag i solen. Själv har jag haft fullt upp med att rensa bland massa kläder, sola en stund, kolla på film och så vidare.
Jag har också fullt upp med att söka jobb så det är därför min uppdatering suger just nu.
Jag tänkte i alla fall bara titta in och uppdatera lite snabbt om hur mitt liv ser ut just nu. Det är faktiskt ganska segt ibland men samtidigt kan jag inte göra så mycket åt allt just nu. Man är ju trots allt beroende av att ha ett jobb så man kan göra ett ordentligt schema. Just nu är allt bara upp och ner, men å andra sidan kom jag ganska precis hem från Spanien så jag antar att det tar ett tag innan man kan ta sej tillbaka till verkligheten i Sverige.
 
Hoppas ni har haft det bra när jag inte har uppdaterat
 

Nya väskor

Här är två väskor jag köpte i Spanien.  
Jag är verkligen ingen väskmänniska så jag har svårt att hitta snygga väskor men jag fick faktiskt med mej 4 väskor från Spanien
Nu ska jag bara börja använda väska också.  Ni som har kollat in mina outfitbilder vet ju att jag inte använder väskor så ofta. Jag gillar dom inte, tycker att dom är i vägen, är jobbiga att bära på och som sagt har jag svårt att hitta väskor jag gillar.
Men det tar inte bort det faktum att en outfit faktiskt inte ser helt klar ut utan väska. Här är i alla fall två av mina nya väskor.
 
 

Worn by stuumpan

 
♥ Shorts - Gina
♥ Topp - Zara
♥ Solbrillor - Åhléns
♥ Boots - GoJane

15 februari

Det här börjar kännas riktigt löjligt.  Jag spenderade en månads semester i Sverige i februari, sen åkte jag tillbaka till Spanien. Nu är jag till och med tillbaka i Sverige igen och jag har fortfarande inte berättat klart om min månad i Sverige. 
Det känns jättekonstigt att skriva om det nu, men det är ju inte så många dagar kvar så jag tänkte att jag plöjer igenom det hur konstigt det än känns. Så here we go, här är nästa dag.
 
 
 
Fredagen den 21:a februari var min mamma bortrest någonstans så jag och Pontustog tillfället i akt att vara där. Vi stack först iväg och köpte några filmer till kvällen och sen handlade vi hem grejer till tacos. Vi skjutsade över allt till mammas hus och sen åkte vi för att lämna bilen.
Jag minns inte riktigt vad vi gjorde därefter men sen tog vi i alla fall en promenad till mamma.
När vi kom dit började vi laga mat och sen kröp vi ner i soffan. En av filmerna vi såg var så fruktansvärt löjlig att vi ville stänga av den efter 10 minuter, men i hopp om att den skulle bli bättre såg vi vidare. Det slutade med att vi såg hela filmen men vi lär aldrig se om den.  Så såg min 21:a dag och kväll ut i Sverige.

Lita spike

Det här är ren och skär lycka!!   Jag har velat ha dessa underbara pjucks huuuuur länge som helst. Jag kunde knappt reagera när jag öppnade paketet.
Jag beställde dom när jag fortfarande var i Spanien så jag hade väl en liten grej att längta hem till i alla fall. Herregud jag älskar dom!
 
Mina första skor från Jeffrey Campbell. Lita spike är helt underbara. Dom väger rätt mycket men är otroligt sköna och stabila. Love love love!!
 

Adiós España

 
Så var min spanienresa över för denna gång. Jag och Pontus åkte tillbaka till Sverige tidigt på morgonen den 16:e maj.
Självklart planerar jag att få till en resa snart igen men det blir antagligen inte som den här.
Jag hoppas att ni som följt med under resan har tyckt att det varit intressant och kul. Kanske känner ni er motiverade att flytta iväg ett tag själva.
 
Spanien 1/10-2012 - 16/5-2013

Torsdag

Hej
 
Hoppas ni har haft en bra dag. Jag har haft fullt upp i stort sett hela dagen. I morse var jag på sjukan och gjorde en liten undersökning och efter det stack jag iväg för ett möte. Jag gick tydligen rejält vilse och när jag tillslut äntligen kom hem var jag trött och hungrig. Det blev en rulle och en sallad. Om ett tag ska jag försöka städa här.
 
Hoppas ni får en trevlig kväll
 
 

Onsdag

Hej
 
Hoppas ni mår bra denna onsdag. Själv ligger jag fortfarande kvar i sängen. Fat lite vettiga saker gör jag faktiskt.
Om ett tag ska jag gå upp och käka lite frulle och sen börja planera dagen.
Jag har ju en hel del att stå i nu när jag precis har kommit hem men jag försöker beta av sak efter sak.
 
Hoppas ni får en bra onsdag
 
 

Outfit

 
♥ Shorts - Cubus
♥ Topp - Zara
♥ Solglasögon - Primark
♥ Skärp - Primark
♥ Armband - Spanien
♥ Skor - GoJane

Shoppat i Zenia Boulevard del 3

 
♣ Klänning - Pull & bear - € 15.99
♣ Topp - Pull & bear -  € 4.99 (ord. pris 9.99)
 

Dom senaste dagarna

Hej
 
Jag är ledsen att jag inte har uppdaterat ett smack dom senaste dagarna. Som ni säkert förstår är jag tillbaka i Sverige igen och det har varit fullt upp sen jag kom hem.
Jag kom hem i torsdags och började då direkt att packa upp. Sen satt jag och Pontus uppe sent och pratade med pappa.
På fredagen var jag på intervju och efter det käkade jag middag med Pontus och Frida. Jag började rätt tidigt må illa så jag rundade av hyfsat tidigt och åkte hem och kollade på film istället.
På lördagen åkte jag och träffade Sofia, gick till systemet och sen åkte vi hem till henne, käkade, gjorde oss i ordning och efter några timmar kom hennes kompisar Paola och Fredrika.
Vi kollade på eurovision song Contest och runt 00 stack vi in till stan. Först började vi på utecompaniet och när det stängde åkte jag hem till Richard för att käka och hänga lite med honom och Pontus.
Jag kom hem till min mamma rätt tidigt på morgonen. Vi gjorde scones och sen chillade jag resten av dagen. På kvällen käkade jag asiatiskt med brorsan, mamma, brorsans tjej, min brorsdotter och Pontus.
Senare på kvällen låg jag utslagen i soffan med film och chirre.
 
Och vad händer idag då?
 
Shit.. måste man veta allt??
 
 

Hid

If you play your cards right,
It's imposible to see your tears...


11, 12, 13 maj

Lördagen den 11:e maj var vi över hos Pontus mamma på sen lunch. Det var supervarmt och skönt väder och lunchen var jättegod så det var trevlig. När vi kom hem kollade vi på biggest loser reprisen, eftersom jag missade avsnittet i tisdags och efter det tittade vi på film och chillade.
 
Söndagen den 12:e maj stack vi iväg till gymmet och körde två hårda timmar och efter det stack vi hem och tog ett glas vin i solen innan Pontus lagade en supergod middag. Efter det funderade vi på vad vi skulle göra och det slutade med att vi stack iväg till Shannon och körde några ronder biljard.
 
Måndagen den 13:e maj var vi rätt sega båda två. Vi stack då först iväg och handlade lite från Burger king och sen tog vi med oss det till poolen där vi låg ett tag innan vi gick tillbaka till huset och la oss i soffan istället. Soffan blev en schyst kompis rätt länge och sen satte vi igång att packa ordentligt. Jag var helt slut när jag väl fick gå och lägga mej vid typ 01.30
 
 

Outfit

 
♥ Shorts - Levís
♥ Linne - Gina
♥ Scarf - Spanien
♥ Solbrillor - Åhléns
♥ Skärp - Nelly
♥ Örhängen - Ale-shop
♥ Klackar - Spanien

Shoppat i Zenia Boulevard del 2

 
♣ Vit topp - Shana - € 1.99
♣ Svart topp - Shana - € 1.99
♣ Rosa topp - Shana - € 5.99
♣ Bruna shorts - Shana - € 9.99
♣ Blå blus - Primark - € 6.00 
♣ Rosa blus - Primark - € 6.00
♣ Turkos blus - Primark - € 6.00
♣ Gult linne - Shana - € 3.99 
♣ Beige kofta - Primark - € 12.00
♣ Svart topp - Shana - € 7.99
♣ Solbrillor - Primark - € 3.00 
♣ Örhängen - Primark - € 1.50
♣ Rosa shorts - H&M - € 7.95
♣ Gula shorts - H&M - € 7.95
♣ Svart linne - H&M - € 6.95

10 maj

Den 9:e maj låg vi och slappade vid poolen, sen började vi packa lite smått och efter det stack jag iväg på ett fitball pass.
 
Dagen efter det, fredagen den 10:e maj, började vi med att sticka iväg och handla för att grilla. Jag passade på att köpa en svensk cider som jag njöt av i solen medan Pontus grillade.
Efter att vi hade käkat och suttit och snackat ett tag, gjorde vi oss i ordning och stack iväg till Habaneras för att spela bowling.
Det gick faktiskt ganska bra för mej. Speciellt eftersom det var väldigt länge sen jag spelade.
Första serien vann Pontus med 50-47 men andra vann jag med 78-68 så räknar man ihop det vann jag hela klabbet.
Efter det gick vi vidare till Shannon för att spela biljard. Där fullständigt utklassade jag Pontus, för en gång skull.
Jag kanske borde passat på att satsa pengar på något när jag ändå var igång.
 
 

8 maj

Den 8:e maj körde jag första doppet för i år.  Eller tja, första doppet i havet. Det var sååå varmt faktiskt.  Till och med varmare än i poolen, fast det kanske är normalt. Strömmar och sånt.
 
Anyway. Jag och Pontus gick i alla fall upp vid rätt bra tid, gjorde matsäck och stack iväg på våra cyklar. Sen spenderade vi resten av dagen på stranden, badade, solade, sov och grävde ner varandra i sanden. När vi kom hem igen hade vi bränt oss mega och var rätt sega så vi tog det lugnt resten av kvällen.
 
 

14 maj

Hej
 
Jag får väl börja med att be om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Men som jag berättade tidigare åker jag snart tillbaka till Sverige så jag vill ta den lilla tid jag har kvar till att bar njuta och göra kul grejer.
Idag är det den 14:e maj och vi åker hem tidigt den 16:e. Hela jag gråter inombords kan jag säga. Jag kan inte fatta att jag har varit här så länge och att det är dags att åka hem nu. Men men, jag visste väl att dagen skulle komma, men bara inte såhär fort.
 
Idag är det i alla fall mulet och en perfekt dag för att storstäda, så det ska vi göra. Storstäda och packa ner allt det sista.
 
Hoppas ni får en bra dag
 

Shoppat i Zenia Boulevard del 1

Här kommer några första plagg som jag fick med mej från Zenia Boulevard.
 
 
♣ Randig klänning - Lefties - € 6.39  (ord.pris € 7.99)
♣ Tee - Lefties -  € 4.79 (ord.pris € 5.99)
♣ Shorts - Lefties -  € 7.99  (ord. pris € 9.99)
♣ Turkost linne - Bershka - € 5.99
♣ Rosa linne - Bershka - € 5.99
♣ Brunt linne - Bershka - € 5.99

14 februari

 
14 februari, en av årets bästa dagar.  Jag gillar alla hjärtans dag, även fast jag har haft några rätt sopiga dom senaste åren. Alla hjärtans dag 2013 blev i alla fall bra.
Pontus hade bett mej möta honom i stan vid 17-tiden. Det var det enda jag behövde göra, resten hade han fixat.
Vi träffades i gamla stan och gick sen till Vapiano för att käka middag. Först fick vi ett jättedåligt bord och jag vet inte riktigt varför men jag kunde inte ens koncentrera mej på att läsa menyn. Jag läste samma rader om och om igen men förstod fortfarande inte vad det stod. Tillslut fick vi hjälp att byta bord och det var verkligen jätteschyst för det var riktigt mycket folk där och förmodligen stod vi inte först på listan för ett bra bord.
Vi fick i alla fall ett superbra bord efter det och sen satt vi där i några timmar och käkade. Jag fick till och med en present.  Sen fick jag en present till och vi hade bestämt att vi inte skulle köra presenter alls och ändå går Pontus och fixar två.
 
När vi åkte hem svängde vi faktiskt förbi gymmet.  Det var på tiden att få lite träning gjort också.
Sen åkte vi hem till mej och fortsatte att titta på Arne Dahl.
Jag hade verkligen en supermysig alla hjärtans dag  
 

7 maj

Den 7:e maj tog vi en 2:a tur till Zenia Boulevard.  1:a gången vi var där hann vi ju inte gå igenom allt så jag kände att jag ville ha en sista runda. Det har jag fått nu så jag är jättenöjd och glad.  Det är väl Pontus också kan jag tänka mej för han köpte ett par solbrillor förra gången vi var där och dom kom aldrig med hem så han ville köpa ett par nya och det fick han.
 
Efter att vi hade gått omkring i några timmar, ätit vår lilla matsäck vi hade med oss och började känna oss rätt klara, tog vi ett glas vin och försökte tyda busstidtabellen.
Det gick inte alls speciellt bra så istället gick vi ner till bussen, satt där ett tag och sen konstaterade vi att bussen nog kommer en timme senare så istället gick vi upp och satte oss på en bar precis ovanför så vi kunde titta ner mot busshållplatsen.
Någon timme senare kom Pontus mamma och hennes snubbe och höll oss sällskap. Trevligt, trevligt.  Sen skjutsade dom oss till Torrevieja så vi kunde hämta våra cyklar, men istället för att åka hem direkt tog vi en liten tur vid stranden.
 
 
Käkade frosen youghurt med vit choklad och Kinder bueno som topping. Mums!!

6 maj

Jag har badat i rött vatten. Det var jätteäckligt.
Man är ju van vid att vattnet är blått och fint, så föreställ er att gå ner i väldigt varmt, rött vatten där man inte ser bottnen över huvud taget. Det var ingen mysig känsla faktiskt.
 
Vattnet tillhör en sjö som här kallas "saltsjön". Den är så otroligt salt att folk går dit för att bara ligga och flyta, eller för att rena huden från sår. Själv tyckte jag att det lät väldigt intressant så jag gick dit för att testa och visst flyter man.
Det var väldigt grunt i sjön och vanligtvis när det är grunt sjunker man ju som en sten, men inte där inte.
Vid sjön finns det också massa lera som människor smörjer in sej med och låter torka innan dom går ner i sjön. Jag antar att det funkar som någon typ av peeling eller något. Väldigt fyndigt i alla fall.
På vägen hem märkte vi att vi hade tagit med oss väldigt mycket salt hem. När huden torkade blev det massa glittrande små korn kvar. Vi såg ut ungefär som Edward Cullen båda två.  Lite senare såg jag att mina svart shorts som jag hade dragit på mej var alldeles vita och stenhårda.
 
 

Nytt från ZARA

 
♣ Ljusblå oversizetopp - ZARA - € 4.99 (ord.pris € 14.95)
♣ Gul oversizetopp - ZARA -  € 4.99 (ord. pris  € 14.95)
♣ Vit oversizetopp - ZARA -  € 4.99 - (ord.pris  € 14.95)
♣ Neon linne - ZARA -  € 9.99 (ord.pris  € 14.95)
♣ Grönt linne - ZARA -  € 7.95 (ord.pris  € 9.95)
♣ Vitt linne - ZARA -  € 5.95 (ord.pris  € 7.95)
♣ Orange oversizetopp - ZARA -  € 4.99 (ord.pris  € 14.95)
 

Sallad för 2.90

Nu tänkte jag äntligen lägga upp shoppingen från ZARA  Men först måste jag bara berätta något helt magiskt. Okej inte magiskt men väldigt bra i alla fall.
Det är nämligen så att vårat gym ligger precis i närheten av Habaneras och dagen då jag bestämde mej för att leta efter ett nytt träningslinne hade vi precis gymmat innan. Vi cyklade först till en träningsaffär och efter det till Habaneras, där jag gick in i nästa träningsaffär och efter det gick jag in på Puma.
Sen började Pontus tjata om att han var hungrig och ingen av oss hade ätit något efter gymmet så det var väl egentligen dags. Efter att vi hade fått i oss något att äta gick jag vidare till ZARA där jag fyndade massor och så fick jag äntligen användning för mitt presentkort i Habaneras.
Men nu till det fantastiska.
Vi fick varsin caesarsallad för endast 2.90 euro! Det säger kanske inte så mycket men stället vi käkade på ligger alltså mitt i Habaneras så det är perfekt om man vill ta en lite vätskepaus mitt i shoppandet, eller som i vårat fall äta något. Dom har ingen som helst konkurrens och läget är ju så sjukt bra att vem som helst hade betalat trippelt för lite mat.
Hade det varit Stockholm hade dessa sallader kostat åtminstone 90 spänn tack vare läget och att det inte finns någon konkurrens. Men här kostar dom alltså, hör och häpna, inte ens 30 spänn!
Man blir mätt, dom är sjukt goda och dessutom går det alldeles utmärkt att shoppat efteråt utan att känna dej uppsvälld.
 
 

Zenia Boulevard

Jag nämnde ju lite snabbt härom dagen att vi hade åkt till Europas största köpcentrum och hur mäktigt det var. Nu tänkte jag utveckla det lite.  Gott folk, om ni någon gång åker till den här delen av Spanien måste ni definitivt besöka det köpcentrumet. Det är verkligen jättestort och jättemysigt. Något jag verkligen uppskattar med Spaniens köpcentrum (dom jag varit i i alla fall) är att dom bygger dom med halvtak. Alltså det är inte så himla instängt som det är i Sveriges inomhuscentrum. Med tanke på hur mycket det regnar i Sverige så är det ju inte konstigt att man måste ha hela tak. Men här regnar det ju inte alls lika mycket så det är perfekt att kunna få lite färg samtidigt som man shoppar.
Det är såklart tak över affärerna men när man går emellan dom så skiner solen in. Man blir så mycket lyckligare av det på något konstigt sätt.
 
Vi åkte i alla fall dit med en buss och det var verkligen ett äventyr. Bussarna här är ju inte som dom jag är van vid i Stockholm. I Stockholm är ju hela lokaltrafiken så utvecklad och enkel. Informationen är bra och vem som helst kan förstå den. Tja riktigt så är det inte här. Det finns till exempel inga direkt synliga siffror på bussarna och det står fler än en destination fram på bussen och det säger ju såklart inte så mycket.  Vi fick i alla fall fråga vilken buss vi skulle ta och sen kom det en buss dit men den skulle vi tydligen inte ta. Sen kom en exakt likadan buss en stund senare och den kunde vi ta. Fatta att det är större chans att hamna fel än att hamna rätt.  Tur att jag kan lite spanska nu i alla fall, annars vette tusan hur det hade gått. Men det gick i alla fall bra och vi kom fram som vi skulle.
 
Jag visste om att dom hade Primark och där har jag bara varit en gång i London och även om jag inte hittade så mycket då var jag väldigt nyfiken på hur den här Primarken skulle vara. Vi båda hittade en hel del där + i massa andra affärer så det var en riktigt kul dag. Vi rusade runt i 8 timmar och sen insåg vi att sista bussen skulle gå en halvtimme senare och då hade vi inte ens hunnit gå igenom hela centrumet. Det var lite trist. Vi fick skynda oss att hämta våra saker som var inlåsta i ett skåp och sen fick vi skynda oss till bussen. Väl där fick vi vänta i 20 minuter.. såklart.
Jag hade nästan börjat tappa hoppet om att det skulle komma en buss när den äntligen kom.
Det var en riktigt riktigt nice dag och jag är jätteglad att jag kom dit. Det fanns mänger med affärer och i stort sett allt är jättebilligt. I alla fall det jag hann gå igenom. Så jag kom faktiskt hem med lite nytt i alla fall, även om jag kanske borde lägga mina sista slantar på mat. Men lite kul måste man väl då ha i alla fall.  Förmodligen blir det en liten tripp till dit för att se det vi inte hann se.
 
  

Sista shoppingen från Sverige

Jag tänkte lägga upp shoppingen från ZARA men först måste jag ju bli klar med shoppingen från Sverige! Jaaa, jag är fortfarande inte klar. Helt otroligt!
Jag var i Sverige i februari och jag har fortfarande varken berättat klart om min månad där eller lagt upp shoppingen. Skäms på mej. Här kommer det sista.
 
 
♣ Svarta skor - Nelly - 169 kronor (ord. pris 349 kronor)
♣ Silvriga skor - Nelly - 349 kronor
♣ Amerikans topp - Nelly- 149 kronor
♣ Grön t-shirt - Nelly - 125 kronor
♣ Blommiga jeans - Nelly - 225 kronor (ord. pris 449 kronor)
♣ Grått linne - Nelly - 99 kronor
♣ Beige linne - Nelly - 99 kronor
♣ Lackväst - Gina tricot - 399 kronor
♣ Grå topp - BikBok - 29 kronor (ord. pris 129 kronor)
♣ Grått linne - BikBok - 29 kronor (ord. pris 99 kronor)
 
 

5 maj

Hej  
 
Jag hoppas att ni har haft en bra dag. Själv har jag haft en supermysig dag vid poolen vid Pontus mammas hus. Vi åkte ju dit igår kväll för att grilla lite och idag låg vi vid poolen i flera timmar. Det var 38 grader i solen vid typ 11.00 så det var kanske ingen jättesmart idé att ligga där i flera timmar för nu har vi båda bränt oss rätt mycket.  Men men, det var det värt.
Nu är jag tillbaka i mitt hus och det blir en lugn och mysig kväll här. Om ett tag ska vi sätta oss ner och planera lite vad vi ska göra dom sista dagarna innan vi åker tillbaka till Sverige igen.
 
Här får ni ett litet smakprov på massa bilder vi tog vid poolen.
 

Fas 2

Jag tänkte att ni kanske vill veta att jag inte har glömt mitt benprojekt! Nejdå, verkligen inte. Här kör jag på. Fast jag ser ingen skillnad alls, men som sagt det beror väl på att jag har två muskelberg till ben redan så det krävs mycket mer än det här för att det ska märkas. Men det är en kul grej ändå.
Igår var jag ju borta på utflykt hela dagen så jag fick byta dag till idag, men det spelar ju ingen roll.
 

Tillbakablick

Hej
 
Jag hoppas att ni har haft en bra helg hittills. Själv har jag haft en helt suverän helg och några riktigt nice dagar.
Jag tänkte ta en stund nu och se tillbaka på dagarna som gått.
Till att börja med bokade jag den 28:e april en biljett hem. Jepp så sorgligt är det. Nu är mitt härliga äventyr här i Spanien snart över. Det känns skittrist att komma tillbaka till Sverige, speciellt eftersom jag inte har en susning om vad jag ska göra härnäst. Jag behöver ju jobba såklart och för en bartender är det riktigt illa att försöka söka jobb i maj. Barer rekryterar oftast inför sommaren redan i april. Men men, jag får göra så gott jag kan. Men nu vill jag inte tänka allt för mycket på det. Jag måste försöka njuta här trots att jag snart ska hem.
 
Den 28:e började min dag med regn. Det var inte alls kul, eftersom det hade regnat i flera dagar. Jag tog mej i alla fall upp och medan Pontus låg med huvudvärk och ont i halsen i sängen stack jag iväg för 2 timmars träning på gymmet. Visst! grymt va!  När jag kom hem storstädade vi hela huset och efter det var jag så slut att jag skickade iväg Pontus för att köpa en flarra vin. När han kom tillbaka käkade vi och sen fick Pontus sticka iväg och köpa en flaska sprite, eftersom vinet han hade köpt smakade fruktansvärt. Det roliga var att han drog ut på det så länge han kunde och som bestraffning började det, 5 minuter efter att han hade åkt hemifrån, att regna. Det regnade och regnade och för varje minut som gick blev det lite värre. Sen började det blåsa något fruktansvärt.
Men som den schysta partnern jag är satt jag ute och led för att han skulle slippa se mej genom fönstret inlindad i en skön filt när han kom hem dyngsur och kall. Det var i alla fall riktigt kul att det blev sådan storm precis då. Men även om det var storm satt vi faktiskt ute på vår uteplats istället för inomhus. Vi spelade kort, drack lite vin och sen rundade vi av inte alltför sent.
 
Den 29:e har jag berättat om i ett eget litet inlägg. Det var en varm och skön dag som vi använde till att slappa vid poolen och sen gymmade vi senare på kvällen.
 
Den 30:e bestämde vi oss för att ta en paus från solen, eftersom jag kvällen innan hade märkt att jag bränt hela ryggen. Men istället för att bara sitta hemma gick vi iväg till Shannon för att spela biljard och käka lite lunch. Sen bestämde vi oss för att fira lite Valborg med varsin drink. Sen blev det visserligen två till innan vi gick hem igen. När vi kom hem slappade vi lite i sista solen och sen satt vi uppe på taket hela kvällen och bara snackade i sällskap av några cider. Supermysigt!
 
Den 1:a vaknade jag vid rätt bra tid och släpade iväg en lite tröttare Pontus till poolen igen. Vi låg där i några timmar och sen bestämde vi oss för att sticka iväg och köpa några saker för att laga tacos. Vi blev rätt snabbt varse om att allt var stängt och mitt humör dog på en sekund. Jag hade ingen lust att gå hem heller så istället för att gå hem tog vi en jättelång promenad och hamnade slutligen på en italiensk - indisk restaurang. Det var såklart inte lika bra som tacos med det var rätt bra ändå. När vi kom hem slog vi igång en film och sen slocknade jag plötsligt.
 
Den 2:a började vi på gymmet och efter det ville jag springa runt lite i affärer för att leta efter lite nya träningskläder. Det resulterade i ett snyggt linne från Adidas och sen fick jag användning för mitt presentkort i Habaneras. Jag kom hem med en full påse med massa fina sommartoppar från Zara. Bäst av allt var att det var så billigt så att fylla påsen var inga problem och ändå blev det nästan gratis.   Till min stora lycka fixade vi istället tacos denna dag och sen såg vi klart på vår långa film innan vi somnade. Vid 4.00 vaknade jag plötsligt och kunde inte somna om så det blev en väldigt intressant natt.
 
Den 3:e stack vi iväg till Europas största shoppingcentrum - Zenia boulevard. Det var hur häftigt som helst så det tänker jag definitivt ta i ett eget inlägg.
 
Sådär. Nu sitter jag här, den 4:e maj och snart ska jag och Pontus sticka iväg för att fixa vår egna lilla grill-/poolfest.  Solen står fortfarande ganska högt och det finns inte ett enda moln så det blir nog en bra kväll.
 
Hoppas ni har haft några nästan lika bra dagar som jag har
 
 
 
 
 
 

Nytt träningslinne

Vad tycker ni om mitt nya träningslinne från adidas? Själv älskar jag det.
Bortsett från mitt nya linne har jag shoppat en del mer. Det är en av anledningarna till att jag bloggat så dåligt på sista tiden. Utöver shopping så har det hänt en hel del annat som gjort att bloggen hamnat åt sidan men jag ska försöka komma i kapp och uppdatera om allt.



Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggar om lust och sex bloggar
RSS 2.0