Önska för ett annat liv

Det är inte lätt att vara jag, vill bara att alla ska veta det ..


Veckans träning




Fredag

Hej
Jag har varit lite seg på att uppdatera dom senaste dagarna. Det beror på att det har hänt lite skit och jag har haft ett psykologi prov. Det har tagit all min uppmärksamhet och just nu har jag dessutom lite för dålig fantasi för att ens orka försöka uppdatera. Jaa mitt liv är ju sååå tråkigt.

Ha en bra dag


[email protected]

hej igen.. kul att de värmde och tack så mycket.. =) har också gått igenom flera år av helvete och behöver också jobba mkt med självförtroendet/självkänslan..hur når man dig via mail eller den "psykologiska enheten" eller vad man ska kalla det.. jag hoppas nu bara inte någon skulle råka misstänka vem man är pga all information jag skrivit i förra inlägget..ifall nån skulle råka känna killen och läsa din blogg vore ju väldigt illa..

Svar: Det du beskriver är inte alltför ovanligt så risken att någon skulle komma på vem du är är mycket liten.
Det finns en bild med min mailadress, jag la upp den i förra inlägget men kan lägga upp den igen.

        

Psykologi

Nu är jag hemma från jobbet. Jag har chillat en stund och nu måste jag återgå till mitt psykologipluggande. Zzzz vad segt.


Onsdag

Hej

Jag sitter i skolan. Jag har precis vaknat till efter min nap på filosofilektionen. Om en timme ska jag åka mot jobbet men först tänkte jag försöka utnytta tiden och plugga psykologi.. neeej inte facebook nu.

Jag ska verkligen försöka göra mitt bästa nu!

Sen blir det jobb som sagt.

Later


Sleep tight

Nu är det nog dags för lilla mej att ta en dusch och sen sova. Lite te vore i och för sej skönt för halsen.. men nej.. sova låter mer lockande.


En anonym kommentar

måste bara säga att jag älskar din blogg och du verkar vara en sånn himla fin och go tjej, en bra förebild helt enkelt.. du får gärna skriva mer tips om hur man kommer över någon och hur man kan läsa av killar osv.. tex om de försöker låtsas att de aldrig tyckt om en då de blivit sårad och stött över att de inte blivit som de tänkt sig med en eller ifall de inte vågar stå upp för att dem gillade en.. å då de kom fram på erat jobb att ni kanske hade nått på g så blev personen över drivet taskig från att varit mer å mer smörig å gullig mot just dig å kommit med pikar osv..killen verkade väldigt osäker å lättpåverkad av andra och verkade blivit taskig sen en falsk arbetskollega svek mitt förtroende då jag anförtrodde att jag trodde att killen gillade mig å försökt säga de men att jag blev nervös å allt blev fel å han verkade blivit så dissig å sårad typ.. å sen jag berätta de för kvinnan verka hon skvallrat de till honom å att jag nämt att han sagt å gjort saker för att jag trode han gillade mig å sen blev han skit taskig å hon med..han blev tvärsöver.. å sen vill jag höra om du tycker det är fel på mig som blivit besviken idag då jag fyllde år, pga att jag inte fick det jag önskade mig mest, vilket inte är ovanligt utan mer små saker som jag inte skulle ha lika mkt användning/glädje för fick jag istället.. är jag otacksam? och tycker du jag är för gammal om jag fortfarande älskar paket och inte håller med mina föräldrar om att de e onödigt att köpa paket osv.. för mig betyder de mkt att göra/ge saker till andra spec då de fyller år eller på jul osv.. visa omtanke och så fast även på andra sätt såklart.. sen har jag haft ett väldigt jobbigt liv, med mkt mobbing, förnedrande rykten efter mig, råkat ut för en hel del sviniga killar och min förra kille behandlade mig väldigt illa på olika sätt..

sen killen som jag började gilla efter mitt ex svek mig och har sårat mig djupt och verkat hitta på nått rykte om att jag skulle tro att jag är så snygg men de e ju inte sant..vet inte om det är någon slags hämnd för att han lekte med mina känslor på jobbet eller för att han tyckte om mig men blev så stött att de kom ut till de andra på jobbet? sen jag slutade har han altså spridit rykten så folk förnedrar mig och han dissar mig men verkar ibland kolla i smyg.. // en tjej i 20 års åldern

ps: måste pointera att killen verkar väldigt osäker i sig själv och brydd om vad andra tycker + väldigt känslig och lätt missförstått en och tagit illa vid sig för saker..och tror du killen var intresserad? han var inte likadan mot andra på jobbet som mot mig..


Svar: Först och främst. Tack för dom varma orden. Lite positiv feedback är alltid underbart att få.
Vidare till kommentaren; Jag kan absolut skriva mer om killar, jag kan skriva allt jag kan. Jag är ganska bra på att läsa av människor över huvud taget så jag kan försöka skriva ner det mesta jag kan.
Vad gäller resten känner jag inte riktigt att jag vill ta det på bloggen. Det du beskriver är väldigt personligt och det är emot mina principer att driva sånna här samtal på bloggen. Det jag kan göra är att skriva det jag kan, baserat på egna erfarenheter och ta reda på saker jag inte kan och sen föra den informationen vidare.
Du frågar också vad jag tror om det hela och just nu känner jag att jag måste läsa igenom allt en gång till lite nogrannare och sen fundera lite. Som du säger, det är lätt att missförstå och ett sånt missförstånd kan ibland kosta mer än det är värt.

För övrigt vill jag påminna alla om att jag driver en så kallad "verksamhet" som jag kallar "psykolog med utbildning baserat på egna erfarenheter". Genom att använda den funktionen får ni direktkontakt med mej, om ni vill. Där får ni alla chansen att snacka av er och tömma era sinnen. Jag har dagligen både mailkontakt och direktkontakt med flera av mina läsare så ingen behöver känna sej rädd för att vara ensam eller den första. Ni är varken ensamma eller först, för jag har redan varit före er alla. På den här bloggen finns en ofullständig berättelse om mitt liv som ett levande helvete. Det jag nu försöker göra är att hjälpa människor i olika situationer. Det är alltid bra att ha ett träd att luta sej emot när allt känns tufft och jag försöker helt enkelt vara det trädet. Ibland är det otroligt svårt att prata med människor som står en nära, vissa saker klarar man helt enkelt inte av att prata om. Mej känner ni genom bloggen. Ni vet hur jag är och ni vet vad ni får, men det finns en stor skillnad på mej och nära- jag är inte nära. Jag är en utomstående som finns när ni vill ha mej. Jag har också haft det tufft och jag förstår er bättre än ni kan ana.
Det spelar ingen roll vilken typ av problem ni har , alla är välkomna att prata. Jag har stött på alla möjliga typer av problem och jag lär mej hela tiden nya saker.

Jag ska också passa på att ge er mitt ord på att inget av det ni säger någonsin kommer hamna på bloggen. Ni är helt anonyma när ni kontaktar mej. Om jag lägger upp det ni säger på bloggen gör jag mej skyldig till kränkning på internet, något jag försöker motarbeta. Kränkning på internet kan anmälas och ses idag som ett viktigt mål i rätten. Glöm aldrig det!


Dagens krubb

Nu är jag hemma från gymmet. Det blev inte lika hårt som igår men jag är nöjd ändå
Dags för Daaaaagens krubb




Mot gymmet!

Nu ska jag iväg till gyemmet  Jag har känt mej ganska smal hela dagen så motivationen är på topp.
Tänker nog köra samma pass som igår. Bort med 500 kalorier. Jag tackar och tar emot.

Nu kör vi!


Dagens outfit



♥ Lackleggings - Gina
♥ Vitt linne - Gina
♥ Kort linne - H&M
♥ Fransjacka - H&M
♥ Boots - MM
♥ Väska - Deichmann
♥ Ring puffra - Style by Tyra
♥ Ring kortlek - Cocoo
♥ Ormörhängen - IC


I love pistols






Jag behöver nog fler öron


Videoblogg

                     

Tja, den här spelades då in för några timmar sen. Sen dess har det inte blivit mycket plugg kan jag säga

Gästblogg - Mathilda - Unique & Fabulous!

Hejsan alla stuumpans läsare! Mitt namn är Mathilda Petersson, är 18 år och går andra året på gymnasiet linjen samhäll men inriktning ekonomi.
Här ser ni en riktig partyprisse som tycker om att festa tills hon kryper hem, skrattar tills hon gråter och leva livet fullt ut varenda sekund :D
Och jag tycker att ni ska kolla in min blogg som är fylld av massa bilder, musik, humor och allt som hör livet till :D
Klicka på bilden för att komma till min blogg. Puss beautiful ;)


Veckans träningsschema

Så nu har jag fixat ett träningsschema för den här veckan. Jag tycker att det blir mycket lättare att ta mej till gymmet när jag har ett snyggt och hyfsat välplanerat schema. Då kan jag inte skuta upp det, för jag vet vilka dagar jag har tid och vilka dagar jag inte har det. Rätt smart

            

Som ni ser så jobbar jag en hel del den här veckan. Tur att jag var på gymmet igår, annars hade jag nog fått lite ångest nu.

Tisdag

Godmorgon godmorgon

Idag är det fint väder igen . Det är riktigt skönt när solen tittar fram ibland. Jag sitter i skolan och är faktiskt på helt okej humör. Jag la märke till att all is är borta på vägen hit, när jag lämnade skolan sist för drygt en vecka sen var det fortfarande snö kvar. Är våren på väg?

Nåja, än ska man inte ropa hej. Det är bara mars och det finns gott och väl både tid och tillräckligt med kyla för ett ordentligt snöfall till.. *suck*

Ha en bra dag


Gruppbild från in the light

Här är en bild på hela gänget från plåtningen i lördags


fotograf: Annie

Sofiechilds.blogg.se

Magicstory.blogg.se

Thaipinnen.blogg.se + pojkvän

Sarahtjulander.blogg.se

Och så lilla jag såklart


Godnatt

Just nu vill jag bara en sak: SOVA!

Min säng har varit ovanligt skön dom senaste nätterna. Jag vet inte om den har saknat mej eller något men det är helt klart något annorlunda. Kanke börjar vi trots allt förstå varandra. Jag trodde aldrig att jag och sängen skulle kunna bli riktigt bra vänner, den har ju trots allt några anledningar att vara lite sur på mej.. det får jag nog lov att erkänna. Men nu när man oftast sover ensam, tja då kan man lägga all kärlek på kuddarna och madrasserna.




Ja men spring efter henne då.. seså, men lämna mej ifred!

Jag vill inte bli jämförd med någons jävla ex.
Om hon nu var så bra kanske du borde börja fundera på varför det tog slut.

Äckel..


Dagens krubb


Dagens hårdträning (+mag- och ryggträning)


The insincerity of a blogger

Är det inte märkligt hur en bloggare kan verka vara hur gullig som helst i verkligheten, på bloggen. En bloggare kan framstå som riktigt social och ha gott om humor. Sen när man träffar bloggaren i verkligheten är den torrare än en 80-årig gubbes pungkulor.

What's up with these people?
Är det bara jag som verkligen visar mitt riktiga jag på bloggen??

                          
                          Foto: Modelhouse

This is me, I got nothing to hide

Hårträning

Jag kom hem från  min kiropraktor och solarium för ungefär en halvtimme sen. Nu har jag precis slängt i mej lite käk, bokstavligt talat slängt i mej lite käk, och nu ska jag iväg och träna.

Jag ska försöka få liv i Bella också, annars kör jag solo ikväll.

Hårdträning, here I come!



Foto från Modelhouse

Ny ring

Fick hem ett litet paket från cocoo idag  Som playern jag är, tycker jag att den passar mej perfekt.

Life is a game.
Think, make it and hope for the best cards.
Perhaps you will win or if you are unlucky, you will lose it all.
As for me, I go for the Royal flush!

          

                                       ♣ Ring - Cocoo - 145 kronor

Trötta måndag

Hej

Jag har nästan precis vaknat här. Yes, jag missade skolan. Jävla skit! Pappa försökte få liv i mej flera gånger innan han tillslut gav upp och lät mej sova. Egentligen är det ingen idé att jag går till skolan när jag är såhär trött, jag somnar bara på lektionerna och sen har jag svort att sova på natten och då somnar jag i skolan igen, och så håller det på så hela veckan.

Jag kände när jag vaknade helt att jag har ont i halsen också. Helt kry är man inte, trots en veckas lov. Jag har sovit som en gris, men ändå är jag inte utvilad.

Nu ska jag snart käka frulle, sen ska jag iväg till min kiropraktor.
´
Later



Jag upp i dagen!


Orkar inte

Plötsligt började jag känna mej deppig från ingenstans.

Jag känner mej äcklad.

Jag vill att min hjärna ska radera allt som äcklar mej. Jag hatar att mitt humör går upp och ner hela tiden.

Jag går och tar en lång, varm dusch. Jag ska skölja av mej allt tills huden är röd, tills den skavs bort om det behövs.

Släpp mej fri!


It's a hard goodbye, for some unexplained reason

It's not that simple. It doesn't work that way. You can't have it all without give nothing. You must use your brain. You can't trust anybody. It's not that easy as it looks. You shouldn't lie to the people you love. You can't treat people as if they were nothing worth. You got to show some respect. You should handle some situations in a bit more grown up way. You should look at yourself in the mirror, just for five sec. Tell me what you see. I see a monster with a very beautiful mask. I see a person that doesn't know the difference between wonderful and awful.

This is me, leaving you,
before I didn't get to know you very well.


En del av goodiebagen

Jag tänkte visa en del av vad som låg i min goodiebag  



Smink, smycken, strumbyxor o.s.v. från bland annat Viva la diva, alex.blogg.se, Beccadesign.se, Pilgrim, pärlteamet, le shop o.s.v.

Jag brukar ju bara använda smink från Make up store, så det ska bli kul att testa något nytt

Videoblogg från igår


Att dunka en tjej som sover

Grabbarna: Mannen fick du ligger eller?

Han: Klart, hon var på mej som fan, tiggde om mer.

Sanning: Egentligen sov hon och han gav sej försiktigt på henne när han var helt säker på att hon sov. Han gick långsamt fram så hon inte skulle vakna.
Om hon verkligen sov är det ingen som vet. Och om hon nu var vaken är det ingen som kan bekräfta att hon inte gillade det, men fortfarande.. Det kan han ju inte berätta för grabbarna.

Att ge sej på någon som sover kan liknas med våldtäkt för civila människor. I en rättssal kan man oftast bara få det till sexuellt ofredande +/- sexuell kränkning. Det har inte funnits våld, hon har inte varit i hjälplöst tillstånd och förmodligen skulle han sluta om hon ville det.

Varför ser man det fortfarande som en synd?
Jag som ställer frågan är beredd att ställa mej i samma hörn som dom som ser det hela som våldtäkt. Varför ska man ha sex med en som sover?
Varför inte vänta tills den vaknar? Om inte annat lär väl personen vakna när den får en kuk i sej.. eller?

Det råder delade åsikter om det här och ämnet kan diskuteras i all evighet. Vissa tycker att det är sexigt, andra tycker att det är äckligt och oacceptabelt.

Visst uppstår det nog en jobbig situation - om hon vaknar..
Först och främst ska hon koppla att hon blir knullad, sen ska hon avgöra om det är vad hon vill. När hon väl bestämt sej ska hon antingen få bort honom eller spela med. För honom blir det nog extremt pinsamt att förklara varför han började dunka henne mitt i natten när hon sov.

Jag lämnar mina åsikter kring ämnet osagda. Jag vill inte yttra mej ett dugg när det kommer till vad jag tycker. Det enda jag har sagt är att jag kan hålla med om att det ger ett våldtäktsintryck, som tidigare nämnt. Det är därmed inte sagt att jag tycker att det är oacceptabelt. Ni som läst mina åsikter tidigare har nog redan listat ut exakt vad jag tycker om den här saken.

Det finns dock en sak jag funderar på. Varför ljuger killar för sina kompisar så ofta? Varför säga att man har haft sex med en tjej om man inte har det? Varför hålla inne att man dunkade på henne i sömnen? Skäms man så tror man väl antagligen att man har gjort fel, om man vet att man gör fel varför gör man det?
Varför är människor så in i helvete rädda för vad andra ska tycka. Om man inte ens kan vara ärlig om en sån liten grej som vem man har haft sex med och vem man failade, för sina närmsta kompisar.. tja då undrar jag om det existerar någon ärlighet i den här världen över huvud taget.



Måste springa

Jag vill åka och gymma, men jag är död.. jag vill åka och gymma men jag är död... fan asså. Jag måste åka och gymma men jag orkar inte


Lördag på Lobby

Hej

Klockan är 5 och jag är heeeeelt död. Kvällen igår var maxad, jäklar vad kul jag hade.  

Först förkrökade jag och Marre i på hennes jobb i Alvik, efter det träffade vi Elin, Sofia och Joel utanför Lobby och sen gick vi in och började parta. Efter en stund sötte jag på Bella och Isabelle och sen rullade hela kvällen på. Jag träffade många läsare igår också  Haha ni vet vart man kan hitta mej på lördagnätter. Lobby, självklart.

Superkul att träffa er alla som var framme och morsade  Det är alltid kul att träffa er i verkligheten.

Jag hoppas att ni som var på Lobby igår hade lika kul som jag hade

                      

Vi var kvar till 5 ungefär och sen började resan hemåt. Jag landade hemma hos F vid ungefär 6, skönt att det gick så fort för en gång skull. Jag var precis lagom full så jag slapp somna på tåget och åka för långt .

Vi gick och la oss halv 7 i morse så ja.. ni kan ju tänka er hur min dag har sett ut  Jag har precis kollat på film och käkat massa för första gången på 15 timmar.


Escape

Never escape...


Time for a nap

Nej nu måste jag sova en stund. Jag känner mej helt död.

jag börjar dock få lite bråttom. Klockan 21 ska jag vara i Alvik.. Nej jag kommer inte hinna.


Shoppa smirre

Efter plåtningen mötte jag upp Indi i stan  Shoooopping i form av smirre.. yes nu vet ni vad jag ska pyssla med ikväll.


Hemma från plåtning

Hej

Nu har jag precis landat i min soffa. Jävlar vad det är kallt ute! Det blåser så mycket att man blir en istapp efter 5 minuter.

Jag har i alla fall varit på plåtningen idag, det var riktigt kul  Fotografen och modellen som var med var supertrevliga.
Jag la dock märke till att jag och modellen var himla lika. Vi var exakt lika långa, likadatn sminkade, samma hårfärg och hårlängd, vi snackade likadant och betedde oss mer eller mindre likadant, creeeepy faktiskt.

Jag fick en goodiebag också . Den innehöll allt möjligt kul som jag ska gå igenom snart.

Bilderna ska läggas in på skiva och skickas hem till mej så dom får ni en annan dag.

Bilderna togs i alla fall utomhus. Först var det sol, helt underbart, sen blev det molningt, jätteblåsigt och slutligen började det hagla. Jag hoppas att bilderna blev bra ändå.



Slänga grejer är INTE min grej

Sådär.. det tog nästan 2 timmar för mej att röja lite här. Men egentligen har jag inte gjort något. Jag slet ut kläderna ur min garderober, det var nog det roligaste av allt. Sen sorterade jag dom i 3 högar; vill ha, kanske, vill inte ha. Om man ska se över skillnaden så är den närmast obefintlig. Jag slängde bara 2 par skor och något enstaka plagg, resten behöll jag eller så hamnade de i kanske-högen  Imorgon ska jag prova alla kläderna i kanske-högen och se vad som är keepers.

Jag gissar på att jag kommer behålla 99%. Det brukar bli så, yes det är inte första gången jag gör det här. Jag brukar tänka:
"Amen den här är ju ganska snygg, jag kommer säkert använda den", men sen gör jag aldrig det. Vissa plagg blir liggandes orörda i flera år och ändå vägrar jag slänga det *suck*. Jag ska verkligen försöka imorgon.

Inte har jag valt kläder till imorgon heller och guess what, nu är jag trött! Jag orkar inte tänka längre. Yeeey! Det här kommer bli skitbra! Jag känner det redan.

Jag får försöka komma upp bra tid imorgon och försöka hitta något som är dugligt. Fan vad jobbigt.. aja..

Godnatt



Jag är en psykolog med utbildning baserat på egna erfarenheter

Jusste ! För alla er som känner att jag har struntat i era problem på sista tiden. Jag har ju förklarat för er att jag har haft otroligt fullt upp, ni är jättegulliga som förstår. Jag har i alla fall svarat på alla era mail.

Ikväll kommer jag finnas tillgänglig för er alla på msn.

För er som inte har försökt än, här finns en chans även för er.

Och ni som har haft mej som utomstående stöd en längre tid är självklart fortfarande välkomna. Det är bara logga in på msn. Jag har lovat att finnas för er alla och det tänker jag göra.




Nu ska det slängas kläder, yeeey =/

Nej nu ska jag börja rensa kläder. Precis det man gör 23.00 en fredagkväll. Men what the fuck. Mina garderober är fulla av kläder som jag knappt använder. Det måste bort! Nu ska jag in med det nya.

Jag hoppas bara att jag hinner med att bestämma kläder till plåtningen imorgon, annars blir det lite jobbigt

                        

Det här var i alla fall väl bestämt.. även fast jag bestämde med ungefär lika kort varsel, så det lär gå bra. Problemet är att plåtningen är utomhus så nu måste jag tänka på kylan när jag väljer kläder. Det blir en jävla utmaning. Hur är man snygg och varm på samma gång?

Det är en uppfinning mänsligheten inte klarat av att uppfinna än... då är det ingen uppfinnin va? eller kan man säga så? Anyway.. vill man vara fin får man lida pin.

96 dagar kvar till studenten!

Kan ni fatta att om 69 dagar kommer jag äntligen få ha mej den här underbart söta känningen?

                                

Som sagt, jag ska pimpa den lite men den 9:e juni är jag Sveriges snyggaste 92:a - Inget snack om saken!

Dagens krubb


Mina mål

För att lyckas måste man först och främs ha:

            


Man måste ha något bestämt att sträva efter, att jobba planlöst är oftast ett ganska kortvarigt äventyr. Om man har starka mål som man verkligen vill uppnå är det betydligt lättare att skippa bussen och ta en promenad en dag.

Jag har gjort mina mål, har du gjort dina?

Nu förändrar jag min livsstil!

Nu räcker det!


På sista tiden har jag inte tänkt alls, svullat, slarvat med träningen, inte ätit alls, sovit lite, jobbat hårt och slitit ut min kropp fullständigt!

Nu är det jag som gör något åt det här!


Vill du också förändra din livsstil? Let's do it togehter

                               


                                          Jag vet att jag är snygg idag,
                                  men imorgon vill jag vara oemotståndlig.
                         Jag vill få tjejer som kallade mej tjock att avundas mej,
         och jag vill att killar som dissade mej på grund av min kropp ska ångra sej.



Nu kör vi!

En fredagkväll på gymmet

Nu har jag precis kommit hem från gymmet och fått i mej lite mat  Yes, jag är hemma ikväll.

Jag vill vara kry på plåtningen imorgon så jag tar en lugn kväll.. besides, jag har fortfarande inte valt kläder! Det måste jag fixa!

På gymmet blev det i alla fall en timmes hårdträning. 20 minuter spinning och sen la jag krut på magen tills det kändes som att musklerna skulle gå av, underbart!
Synd att jag inte har pallrat mej dit flera gånger den här veckan, nu lär det bli träningsvärk imorgon. Jag får skylla mej själv!


Packar

Nu håller jag på och packar för fullt här. Det tog evigheter innan jag tillslut kom till skott och satte igång. Se sådär 2 timmar typ.. hehe.

Nu är jag i alla fall igång. Jag har precis fyllt en gigantisk truck från Försvarsmakten. Nu ska jag bara fylla några stora påsar med resten och sen är jag klar  Om typ 20 minuter kommer mamma och lämnar bilen, så snart brummar jag iväg till pappa och lämnar alla grejer. Usch jag hatar att göra det här, det är segt, jobbigt och fruktansvärt irriterande, men så är det när man har separerade föräldrar. Som tur är behöver jag bara göra det en gång i månaden och om inte alltför många år flyttar jag väl hemifrån också så då behöver jag aldrig mer göra det  Soft!

Nej nu ska jag packa vidare, det vara bara en snabb liten uppdatering och paus från packandet.



Jag önskar att väskorna skulle betydligt längre bort än till pappa.. typ till ett varmt land!   


Myt!

            

                                                       Alla tjejer blöder första gången.

Skitsnack, det är lika mycket skitsnack som mödomshinnan. Inget av det stämmer. Det finns ingen hinna som går sönder när man har sex första gången.

Däremot kan man blöda första gången.. Men det kan man göra den hundrade gången också. Det  finns massa olika anledningar.
Vanligt är att killar tror att dom har spräckt tjejen när hon börjar blda. Det är också precis lika mycket skitsnack. Det är knappast en lögn att "vad - man-nu-ska-kalla-det" är rätt elastisk och en kuk kan inte ta sönder ett hål.. Alltså visst kan det väl hända att det råkar rivas upp ett litet sår, men så som gillar gärna får det att låta är rätt mycket skitsnack. Typ:
- Oj.. jag var visst för stor.
Ehm.. nej.

Det finns många olika anledningar till att ban börjar blöda ibland. Det är oftast inget farligt och inget man behöver springa till ungdomasmottagningen för. Om man däremot får stora problem med det kan det vara en bra idé att tillslut göra det, men som sagt, oftast händer det någon gång ibland och är inte farligt.

När tjejer blir av med oskulden och börjar blöda kan det vara av exakt samma orsak. Det finns inget som säger att hon måste böda för att hon blir av med oskulden, eller hon börajde blöda just för att hon blev av med den. Det finns inga sånna regler och så vitt jag vet är det en minoritet som blöder första gången. En majoritet tycker dock att det gör ont, men inget av det har vanligtvis speciellt mycket med kukens storlek att göra.

Nu har vi rett ut det också.

Gästblogg - Hjälp

Heejje!

Detta är lite olikt mig, att jag vill visa min blogg för folk alltså. Jag har inte speciellt många läsare och har trivts med det
men nu hade ja tänkt prova nått nytt.
 
Jag börjar med lite info om mig själv:
Kristina Pandurevic är en 20årig tjej som bor i en förort strax utanför Göteborg. Min vardag består av skolan, handboll och de familj/vänner. Jag pluggar
på Chalmers till byggnadsingenjör vilket kan vara lite konstigt för vissa eftersom jag är tjej :)
 
Nu till de jag hade jag syftade på med min rubrik..
Eftersom jag själv läser en massa bloggar tror jag att många håller med när jag säger att man känner sig som en del av bloggarens
vardag. Därför hade jag tänkt att ni som läser detta skall få chansen att vara en del av min! Roligt va?
Jo, det är så att jag har en ganska liten tatuering på en fjäril på min vänstra skuldra. Den gjorde jag när jag var väldigt ung (och dum?) och känner
nu att jag ville göra något annat av den, alltså tatuera över den. När jag gjorde min andra tatuering (på revbenen) var den en väldigt personlig tatuering
och jag känner jag bara vill ha personliga tatueringar.
Så, det ni kan hjälpa mig med är att rita/skissa en ängel som håller i ett barn. Det jag vill symbolisera med den tatueringen är mig och
min mamma. Min mamma är min levande ängel! Jag vill därför kunna göra om min fula fjäril till något väldigt fint.
Jag vill ha en unik ängel, inte något man hittar på nätet, så det är därför jag ber Er om hjälp :)
 
Om någon där ute vill hjälpa mig med detta får ni hemskt gärna maila över bilden ni ritat/skissat till min mail [email protected].

Tack så mycket på förhand och jag hoppas att ni läser min blogg kiiicki.blogg.se.
Puss på er!/Kristina Pandurevic



Right now

Hej  

Jag kom precis hem från jobbet och för första gången på hela veckan känner jag mej riktigt mätt! Det blev tacos till frukost/lunch, efter jobbet. Mums!

Om en liten stund ska jag börja välja kläder inför plåtningen imorgon. *Pust* Det ska faktiskt bli rätt skönt när det här är över. Det är superkul att plåtas men jävligt jobbigt att välja kläder, speciellt när man redan har så jäkla mycket att göra redan som det är.

Jag skulle ju pluggat igår, men nix, det blev annat istället.. film typ..

Later


Helgens planer

Klockan närmar sej 01.30. Jag borde nog sova nu. Om några timmar är det jobb som gäller.. igen. Nu har jag jobbat varje dag hela veckan. Synd bara att det har varit riktigt korta pass, det blir inte mycket cash. Imorgon är det mitt sista korta pass för den här veckan, sen får jag ta helg

Imorgon ska jag verkligen försöka ta mej till gymmet. Om jag kommer dit ska jag kämpa skiten ur mej. Jag ska vara sååååå död när jag är klar... Bara jag återuppstår någolunda efter en stund, jag måste ju kunna köra hem.   Jag måste också ta lite tid och välja kläder till plåtningen på lördag. Det blir nog inte så jättesvårt, eftersom det är utomhus... eller kanske blir det ännu svårare den här gången. hmmm...

Imorgon kväll vet jag inte riktigt vad jag ska pyssla med. Jag ska i alla fall ta det ganska lugnt. Plåtningen på lördagen är ju på förmiddagen, vill helst vara kry då.

På lördag vankas det däremot party. Jag hoppas att jag mår bättre då än vad jag gjorde igår.

Nu: Soooooova


 

Musik


Musik



Sexigt.

Man kanske borde bli kriminell


Vaken igen

Nu har jag vaknat till! Jäklar vad seg jag har varit idag. Det märks att jag inte är i form för att kröka, det var ju ett tag sen. Det var nog bra med en liten paus.. men kanske inte så länge.

Nu har jag börjat få frågor om min design. Jag vet att det tar tid. Jag har jobbat så mycket den här veckan och resten av tiden har jag sprungit runt på annat (vem vet vad) så jag har helt enkelt inte hunnit fixa den. Jag ska göra det så fort jag får tid


Myt



                                             Alla vill ha svårfångat.

Fel, fel, fel. Eller så är jag ensam i världen med att inte alls tro på det. Jag hatar när killar först visar massa intresse och är jättegulliga, jättesociala och man tror att allt är finfint och sen plötsligt börjar dom låtsas som att man inte finns. Ska det vara ett trick för att få mej intresserad och börja jaga honom? Glöm det!

Jag förstår att vissa gillar jakten och tycker att det är jättespännande att se om dom kommer klara av det, alltså att få en person som är svårfångad. Visst.. superkul! Wow.. men nej.

Jag kanske är ensam men jag tycker att man kan gå långsamt och mötas på halva vägen, varför hålla på med massa onödigt spel?

Jag tror inte på där alltså.

Det behöver inte gå jättefort allting, men jag är nog personen som spelar helt andra spel.
Jag är inte den enda, jag bara tar mej själv som ett exempel. Jag har börjat fatta att många har fått för sej att man ska spela svår för att bli sedd på rätt sätt. Jag ville bara klargöra att det inte finns några sånna regler, för dom som har fått det om bakfoten.

Jag vet även att jag inte bara talar för mej själv när jag säger att det kan bli precis tvärt om när man spelar svår. Tanken är att man ska få någon att jaga en genom att vara svår, det hela blir ett spel och kan blir helt galet. Det är meningen att den ena först är jätteintresserad och sen plötsligt börjar spela svår och då ska den andra kämpa tillbaka personen. När den väl lyckas känner den sej stor och allt känns jättebra. Men vi vänder på det. Om den ena är jätteintresserad och plötsligt börjar spela svår kanske den andra totalt tappar det intresset som fanns och istället drar längre bort än att försöka komma närmre. Då kan man snacka om att den första verkligen förlorade.
 
Sån är jag. Jag dumpar alltid folk som trilskas för mycket, som sagt, jag spelar helt andra spel.



Den killen som spelar svårfångad förlorar mej.

Bakisdag

Kom hem från jobbet för ett tag sen. Gaah vad slut jag är! Idag ska jag bara ligga hemma och tycka synd om mej själv. Jag är irriterad för att jag inte har tagit mej till gymmet en enda gång den här veckan och jag är irriterad för att jag inte har lyckats fixa ett skit vad gäller skolarbete *suck* .

Jag har inte ens någon energi att försöka fixa något att äta.. inte för att jag kan ändå .. men ändå.

Om en stund kommer mamma och plockar upp mej. Då ska jag till pappa och hämta maaaassa filmer och sen var den här kvällen fixad. Awesome.



Allt annat än jag just nu

Torsdag

Godmorgon godmorgon

Nu ska jag springa iväg till bussen om 10 minuter. Jag vaknade för en liten stund sen och börjar kvickna till lite nu. Det blev inte så sent för min del igår, jag började må riktigt dåligt vid 23.30 så jag åkte hem. Lite trist, men kanske var bäst. Jag landade i alla fall 00.30 hemma och det är ju mycket tidigare än vad jag brukar somna annars. Ändå är man lite sliten idag.

Jag har fortfarande kvar lite smink som jag inte orkar ta bort, mitt hår är riktigt äckligt så jag har satt upp det i en knut bara, men tro mej det var svårt. Hur kan man vara så jävla snygg en kväll och så jävla äcklig dagen efter? Mysterium..

Anyway mot jobbet!


In a rush

Hej

Jag har precis kommit hem här. Först har jag jobbat  några timmar och sen åkte jag och solade. Det behövdes verkligen. Jag fick en nap, lite värme och nu är jag snyggt brun också . Det kommer tyvärr inte bli så många inlägg ikväll. Jag ska snart åka iväg till Bella och ta några glas vin. Sen blir det utgång med henne och Isabelle.

Botten upp


Godnatt


Ge mej vår!

Kan ni fatta att 1 mars precis har passerat? Det är VÅR! Mars är faktiskt en vårmånad. Snart kommer våra älskade fåglar tillbaka och då får vi höra det där fina kvittret som driver en till vansinne tillslut, igen. Det blis ljus, snön smälter och uggsen blir totalt genomblöta. Sen får vi inte glömma att flugorna och pissmyrorna snart får se solens ljus.

Underbart det där.

Ge mej vår, vårkänslor en jävla massa hormoner som gör en konstig och en kemi som verkligen inte fungerar. 

                  



                        




                                     



Minnen från våren 2009.

Jag kollade nyss igenom mars 2010 för att försöka hitta några schyssta vårbilder! Gaaaah jag fick typ ångest! Hela sidan var full av inlägg som jag är säker på att jag gjorde rätt nyligen! Jag lovar, dom är inte 1 år gamla! Tiden går för fort nu plötsligt. Jag tycker egentligen att tiden går rätt långsamt, men när man tittar tillbaka har tiden gått obeskrivligt fort. Dom här bilderna är tagna när jag gick i 1:an och nu tar jag snart studenten. Det är bara 99 dagar kvar. Sen är allt över. Även om det ska bli skönt känner jag hur en liten ångest rinner längs ryggraden redan nu.

En outfit



♥ Lackleggings - Gina
♥ Svart linne - Gina
♥ Vit topp - Bershka
♥ Scarf - Nelly
♥ Klackar - Hve2Have
♥ Ring - Style by Tyra
♥ Armband - Glitter


En outfit



♥ Slitna jeans - Bershka
♥ Linne - BikBok
♥ Pälsväst - New Yorker
♥ Klackar - Scorett
♥ Armband - Glitter
♥ Ring - Style by Tyra


Seg i kolan

Sådär, nu har jag visat hur några bilder blev  Vi tog över 100 bilder, så jag kan ju inte visa alla

Nu när det var klart måste jag ju fundera ut något annat att blogga om innan jag går och lägger mej, fy vad jobbigt det blev nu   Jag känner ett jag är lite för trött för att ens försöka få igång min, näst intill obefintliga, fantasi.


Några bilder från plåtningen

Del 2
























Några bilder från plåtningen


Del 1


























Bilder från plåtningen

Här kommer lite bilder från pltåningen idag (bilder jag har tagit själv)



Morsan





Det är så jävla tragiskt att ha en morsa som är snyggare än en















En snabb, DÅLIG, bild på rummet där vi tog bilderna. OBSERVERA att jag inte ens får med hälften. Jag fick ta en bild snabbt medan fotografen var borta. Jag misstänkte att det inte uppskattas att man tar egna bilder så därför knäppte jag bara en snabbt när hon var borta.


Videoblogg

Börjar dagens bloggande med en liten videoblogg



Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggar om lust och sex bloggar
RSS 2.0