fucking final

Sa kom dagen vi lange vetat skulle komma men absolut inte ville.
Den stor finalen i EM- Spanien och Tyskland...

Nar vi forst kom hit borjade resan nastan med att Spanien vann mot Italien och bilarna akte och tutade hela natten, nagra nagar senare vann dom mot Ryssland och da tutade alla annu mer. Folk var ute och viftade med flaggor och skrek och bilarna tutade som galningar, det hande i och for sej vid bada tillfallena.
Nu har Spanien, tyvarr maste jag saga, tagit sej till final.
Om Spanien vinner ikvall blir det ytterligare en av manga somnlosa natter. Man far val bara hoppas att Spanien forlorar, for min skull!

Go Germany !




calling from Estonia

Imorse hande nagot konstigt, men nagot som jag vantat pa i flera dagar...


Mammas kille- Eric- ringer henne flera ganger i timmen, det ar tydligen nagot behov han har, att hela tiden veta att hon mar bra och sa. Med oss har pa resan har vi 4 mobiler och ibland ringer han till olika. Oavsett vilken mobil som ringer har jag alltid, anda sen vi kom hit, kollat forhoppningsfullt pa mamma nar hon svarar och varje gang hoppats pa att det ska vara carre. Det har det inte varit.. inte nagon gang och jag blir lika besviken varje gang, vet inte varfor for jag vet ju att han inte skulle ringa men det ar bara det att jag saknar honom sa forjavligt och da vill man sa garna att det ska vara han som ringer, man vill det sa garna att man till och med borjar tro pa att det ar mojligt att han faktiskt skulle kunna ringa...

Igar kvall var det ju som ni vet match mellan Spanien och Ryssland, och fucking spanien vann sa forst tankte vi inte ens ga och lagga oss. Vi satt har i lobbyn och spelade kort ett bra tag men sen gick vi i alla fall in pa hotellrummet och efter nagra timmar forsoker vi i allafall sova. Jag lyckades inte, mamma luckades inte och totte vette fan, ena stunden snackade han i somnen och andra stunden satt han klarvaken och var skit sur for att han inte kunde sova...

Anyway.. efter ett flertal timmar lyckas jag i allafall somna men vacks tidigt tidigt pa morgonen av mamma.
- Du har telefon, sager hon.
Jag stapplar upp ur sangen och svarar utan att riktigt veta vad det ar jag gor.
Det var Carre som ringde, min alskade lilla sak som jag har saknat varje dag sen jag akte. Jag minns inte vad vi sa eller nagonting jag var bara i nagon typ av schocktillstand. Klockan var 8 pa morgonen och han ringer efter 6 dagar av tystnad.
Konstig kansla kan jag saga. Efter att vi hade snackat la ja mej isangen igen, klarvaken.
Forsokte fatta vad som egentligen hade hant men det drojde langt in pa formiddagen innan jag borjade komma tillbaka och fatta allting.

Jaja, om en vecka ar det dags for mej att packa och bege mej hem till Sveariket igen Carre kommer hem fran estland om nagra dagar och snart ska jag kanske in till Fuengirola igen.
Ska bara duscha forst

Kramar


issa on vift

Nu sitter jag har igen. Mina pengar tog ju slut forra gangen jag skrev sa tankte fortsatta nu. Den har gangen har jag 20 minuter pa mej sa jag borde ju hinna skiriva lite i alla fall.

Som jag sa i forra inlagget sa ar det alltid lite spannande att ga och lagga sej pa kvallarna for man vet ju aldrig vad som kommer att handa under natten..
Den har gangen vet vi i forvag.
Spanien har gjort det igen... For er som sag matchen vet ni ju vad som hande, for er andra, rakade Spanien vinna over Ryssland med 3-0, sa det blir en somnlos natt ater igen..
Bilarna har redan hallit pa och tutat i snart 2 timmar och man hor att dom inte ar i narheten av att lagga av..
Forra gangen tutade dom till 3-4tiden.. nu ar dom ju narmare finalen sa vi kan val rakna med 04.30- 05.00
skiiiiiit kul!
men men det ar anda for varmt for att sova.

En sak till som jag inte har berattat ar att jag i forrgar blev jatte sjuk och det haller i sej. En grym forkylning helt enkelt och idag akte jag pa solsting ocksa, Sa just nu mar jag illa, samtidigt som huvudet haller pa att sprangas, jag hostar, nyser snorar och svettas och fryser omvaxlande.
Inte alls kul.
Trots det tog jag mej upp idag och shoppade lite smasaker, ett vykort till bastis, lite sma presenter till alsklingen (kan dock inte saga vad det ar eftersom det finns risker att han laser det har) och sen var det val inte sa mycket mer..

En kvall var vi Fuengirola ocksa, dar shoppade jag och mamma massvis med sotsaker. 2 par skor, lite toppar och kjolardet ar allt jag minns. Far val fixa bilder pa det nar jag kommer hem, bara for skojs skull. Det var ett tag sen jag hade bilder nu.. =/
Sen kommer det ocksa bilder som jag lovat sen tidigare att lagga in, har inte glomt ; )

For nagra dagar sen var vi i Torremolinos, dar jag bodde for 2 ar sen typ. Kande igen mej en hel del sa det var kul =)
Nagra dagar senare var vi dar pa dagen bara for sol & bad, det ar finare strand och botten dar an vad det ar har.

Pa tisdag ska vi aka till Gibraltar ocksa. Tydligen valdigt intressant stalle.. Langre ner i soder i Spanien kommer man inte, grottor och apror erbjods tydlige ocksa, dock ar det shoppingen som intresserar mej mest, tydlien finns det ingen moms sa allt ar nagot billigare... Yeeeeah right. vette fan om jag tror pa det.. Upp till bevis i sanna fall!

Nu har jag nog inte sa mycket mer att saga for ikvall. Ska ta en dusch och sen vet jag inte vad jag ska hitta pa... duscha igen kanske =P Nagon somn blir det ju inte inatt heller.. *suck* I wanna go home!!

Saknar alla sota dar hemma har finns det bara galna spanjorer och tjocka engelsman och varje dag blir det ungegfar 2 gerader varmare. Tur att jag inte ska stanna har i flera manader, skulle smalta helt da.

Skriver mer imorgon kanske
kramar










handelserika natter

tjaa, nu ar jag utelast sa jag tankte passa pa att skriva lite. Sitter pa hotellet och assa shit, konstigare hotell far man ju leta efter. Nu har min kara familj gatt ut for att se pa matchen och jag gick ut innan dom for att kolla runt lite pa saker, nar jag kommer tillbaka har dom saklart gatt och det finns lixom inga manniskor man kan lamna nyckeln till har, det var ren tur att jag ens kom in pa hotellet for man behover en nyckel till det med *suck* nu sitter jag har i alla fall, och tankte som sagt passa pa att uppdatera lite.

Jag har nu varit har i 5 langa dagar och varje dag har varit ganska lugn, precis som det ska vara pa semestern. Det ar annat an vad man kan saga om natterna som har varit minst sagt... spannande.
Forsta natten var man inte van vid att det var sa in i helvete mycket trafik utanfor varat hotell sa da var det nast intill omojligt att somna, men om man jamfor det med andra natters incidenter sa var det absolut ingenting.
Natten darefter gick det inte heller att sova for da rakade Spanien vinna matchen mot Italien sa da akte alla runt och tutade och skrek hela javla natten.
Nasta natt tankte vi att nu far vi nog det lugnt och skont, haha right.
Fram till runt 3 gick det val ratt bra men sen borjade spanjorerna smalla fyrverkerier. Och det ska ni veta att det ar inte alls som svenska smallare.
Herrgegud vi trodde att det var inbordeskrig eller nagot. Ett tag trodde jag seriost att rutorna skulle ga sonder. Riktigta javla smallare assa.

Numera sager vi innan vi gar och lagger oss:
- undrar vad som hander i natt..

Vi vantar och ser
oj nu tar mina pengar slut har

Kramar

Jag har ingen koll på vilket klipp som spelades in vilken kväll så jag slänger upp alla här. Observera grannens hund som skäller oavbrutet samtidigt som vi försöker sova i all kalabalik.
 
              

              

              
 
              

España

Hola bloggers och Sverige.
Nu ar jag i Spanien. Hittills har det inte hant ett skit. Vi har handlat mat =) hehe
det ar typ allt.
Langre an sa blir inte det har inlagget for jag har inte mer att saga =P
Saknar fortsos redan folket dar hemma, det ar ju alltid jobbigt sa har i borjan.
Min alskling foljde med mej till taget imorse, Arlanda express tror jag att det hette.
Stod och kramade honom ett bra tag, tillslut stangdes dorrarna och sa var jag tvungen att ga in i taget.

Imorgon blir det nog mest sol och bad for min del, stranden ligger typ 60 meter fran varat hotell sa vi ser den fran balkongen, javligt nice faktiskt.

Anyway, den har kvallen borjar lida mot sitt slut. Skriver mer imorgon.
Kramar from Spain




Perrongen vid Málagas flygplats. När tåget kom åkte vi vidare mot Torremolinos och sen till Arroyo de la Míel och Benalmádena. För er som är intresserade ligger det mot Fuengirola till.


adios Suecia

I morgon bitti åker jag till Spanien så nästa gång jag skriver skriver jag nog därifrån.
Ha det bra i Sverige sweet bloggers


gammal bild från Hastings 2007

Kramar

2 månader

Berättade ju också att vi firade två månader för några dagar sen. Och vette fan men det inlägget tror jag kom typ lite mitt i ett annat så jag tänkte ta det en gång till =P
Berättade ju att sötnosen gav med rosor romantisk som han är, tänte visa bilder på dom. Tyvärr blev bliderna inte så bra, vette fan vad som var fel men men..


Kramar

ljuset

Förut lovade jag att jag visa bilder på presenten som jag fick av Carre, när batteriet till kameran var laddat. Det aär fixat nu och här kommer lite bilder.




Själva meningen med det här ljuet är då såklart att det skiftar i olika färger i mörkret. Grymt fint faktiskt, tyvärr syns inte det alls lika bra på bild, lite besviken faktiskt för jag ville gärna visa hur fint det är!
Det härliga med det här ljuset är att man på något sätt blir känner sej lycklig när man tittar på det.
Numera förstår jag vad Marvin i "Hitta Nemo" menar när han säger att han känner sej lycklig i scenen då Doris och han får syn på den där lampan mitt i mörkret.
Jag och Carre ligger ibland på kvällarna och kollar på när ljuset skiftar från rött till lila, till blått, till turkos, till grönt osv. Runt, runt, runt.

På dagen fungerar det precis som ett vanligt ljus, skillnaden är att det räcker väldigt mycket längre än ett vanligt ljus. Detta mina vänner, är vad jag kallar för en estnisk konstuktion. Tyvärr finns dom här fina ljusen inte att köpa i Sverige.
Däremot funderar jag och Carre på att sälja ett antal ljus till ett mycket bra pris, i något centrum

Intresserad? Mer information kommer ;)

Kramar

på dåligt humör

Heeej, nu är sista dagen på jobbet äntligen avklarad.
Det firade jag genom att vara på dåligt humör i flera timmar. Carre höll på att bli galen på mej. Allt började med att jag, i sista minuten, var tvungen att köpa en ny bikini till spanien. Den som jag ska beställa hinner nämnligen inte komma tills jag åker och jag har ju förmågan att skjuta upp saker och ting så nu blev det såhär.
Jag åkte till Vällingby och gick runt och testade några olika.
Fult fult fult, allt satt bara fucking fult!! Det var en sak som fick mej på sämre humör, att jag bara såg alltmänt fet ut i precis allting. Kanske är det sant kanske var det något fel på spegeln, jag tror ju dock mer på det första alternativet.
Dessutom ser mina naglar förjävliga ut nu, dom började bli långa och fina men nu ser varenda nagel förjävlig ut och det får mej på ännu sämre humör. Och värst av allt är att min älskade navelpiercing hr börjat stötas ifrån väldigt mycket och det ser verkligen ut som att den kommer att stöta ut helt.. igen!
Och det får mej på grymt dåligt humör, jag vet inte varför men jag påverkas as mycket av min navelpiercing. Skit jobbigt men så är det.
När jag kommer hem till Spanien ska jag åka till Diablo och fråga dom återigen vad dom tycker att jag ska göra.
Jag vet ärligt talat inte varför jag ska göra det för jag vet redan vad dom kommer svara: - Ta ut den och låt den läka en månad och kom tillbaka och gör om den.
Men vad fan jag vill inte göra om den!! då tar det ju 9 månader till!!
Skit samma det blir som det blir.
Som sagt, vid det här laget, när vi kom hem från Vällingby, var jag på skit humör och Carre ville allt annat än umgås med mej just då. Vi åkte hem till mamma först och sen gick vi till pappa, inte ett ord på hela vägen.

Efter ett tag tröttnade jag på att känna mej fet så jag gick ut och sprang så gott jag kunde, trots min jävla hosta som nu hållit sej kvar i snart 3 månader.
Tränade lite och sen var jag på bättre humör.


Nu ska jag och älsklingen gå och basta här. Skriver kanske mer senare.. om jag har något att säga..

Kramar


snygg sommarsko

Sista halvtimmen på jobbet nu men den senaste tiden har varken jag eller elli lagt ner speciellt mycket tid på vårat kära arbete.
Vi kollar runt bland folks bloggar och kollar på kläder och skor istället.
Det finns ju bättre sätt att fördriva tiden på än att stoppa lotter i kuvert =P

Hittade faktiskt ett par fina skor som jag tänkte visa


Ganska billiga och precis lagom snygga =P 8 cm klack 349 kronor
Nu ska jag snart åka hem =)
kramar

test

Hittade ett kul test i någons blogg, gör det =)

Vilken är första bokstaven i ditt förnamn?

A: När jag fyllde fem
B: Igår
C: I förmiddags
D: För tre år sedan
E: I torsdags eftermiddag
F: På min födelsedag
G: För tio år sedan
H: För två minuter sedan
I: För en liten stund sedan
J: När jag var liten
K: När jag var i din ålder
L: För tio minuter sedan
M: För en sekund sedan
N: När jag gick ut senast
O: När jag fick besök
P: För två månader sedan
Q: Precis nyss
R: Idag
S: För tolv timmar sedan
T: För en timme sedan
U: När jag var ledsen senast
V: När jag städade senast
W: För fem månader sedan
X: När jag ringde min bästa vän senast
Y: I förrgår
Z: För en vecka sedan
Å: För två veckor sedan
Ä: Igår morse
Ö: När jag var på semester

Vilken är första bokstaven i ditt favoritband/din favoritartist
namn?


A hoppade jag på
B åkte jag båt med
C hoppade jag hage med
D mördade jag
E retade jag
F hoppades jag att träffa
G knullade jag
H fotograferade jag
I hatade jag
J sprutade jag vatten på
K åt jag upp
L kysste jag
M hade jag sex med
N sköt jag
O slog jag till
P köpte jag
Q rånade jag
R log jag mot
S skallade jag
T drömde jag om
U tafsade jag på
V tänkte jag på
W tände jag på
X var jag med
Y stirrade jag hotfullt på
Z lekte jag med
Å dödade jag
Ä körde jag över
Ö sparkade jag

Vilken är första bokstaven i din pappas förnamn?

A Grynet
B Carola
C en hund
D Ronald McDonald
E tre grisar
F Shan da Man
G mig själv
H min bästa vän
I en idiot
J Paris Hilton
K Orlando Bloom
L min låtsaskompis
M Marilyn Manson
N min mattelärare
O Jack Sparrow
P Zlatan Ibrahimovic
Q min granne
R Rafael nadal
S min mamma
T en ko
U hundra hönor
V kungen
W George Bush
X min mormor
Y Tyke
Z Lena PH
Å kronprinsessan
Ä Usama bin Laden
Ö Basshunter

Vilken är första bokstaven i din mammas förnamn?


A eftersom jag var hög.
B för att han/hon/de räckte ut tungan åt mig
C för att jag hade slagit ut en tand
D för mitt hår var trassligt
E eftersom jag hade tappat rösten.
F och vi/jag ska göra om det om tio minuter
G och det bryr jag mig inte om.
H och sen skrattade jag i fem minuter
I eftersom hon/han/de inte gav mig en kram.
J och sen åt jag en jordgubbsglass
K för att jag var så kåt.
L och ingen brydde sig.
M eftersom vi bryr oss så mycket om varandra.
N eftersom röster i mitt huvud sa åt mig att göra det.
O för att jag skulle få status.
P för att jag skulle bli känd.
Q för att jag var arg.
R för att jag ville ha öl.
S för att jag hade brutit benet.
T och sen gick jag och köpte lite hårnålar.
U och sen gjorde jag en ful min.
V eftersom jag var sugen.
W eftersom jag var glad.
X eftersom jag hade ont i armen.
Y och sen skrek jag.
Z för jag/vi ville det
Å för att ingen ville veta av mig.
Ä för att jag var mobbad.
Ö och sen flydde jag från polisen

För en liten stund sedan sköt jag Shan da man eftersom vi bryr oss så mycket om varandra

at work

Nu sitter jag på jobbet igen. Lika tråkigt som vanligt. Fick mitt lönekuvert idag för jobbet som jag gjorde måndags och tisdags, 949,20 kronor på två dagar, det är inte dåligt. Lönen för igår och idag får jag väl nästa månad.
Varför det blev så berodde på att tanten som sköter allt med lönerna var tvungen att fixa med alla papper som har med löner att göra igår och då kom mina och ellis då två arbetsdagar med.
Nästan 1000 spänn på två dagar är ju inte alls helt fel =)

Igår firade jag och carre två månader som ni kanske vet. När jag skulle gå och träffa honom efter jobbet stod han där med blommor. 3 rosor inlindade i ett papper, och själva rosorna var hur fina som helst.
Så mycket mer än det hände det inte igår.
Nu kan jag inte skriva mer för nu måste jag jobba innan någon kommer in och anmärker på min tillfälliga inkompetens.

Later ♥

på jobbet

Heeeeej, nu sitter jag på jobbet och tråkar. Allting här är så jävla tråkigt. Igår var det i alla fall en rätt mysig dag. Då var alla på möten hela dagen och när vi behövde hjälp kunde vi inte få det så vi satt bara här mestadels. Jag lyckades till och med somna en kvart. Det rä rätt nice, få betalt för att sova lixom. Men det var desto mer action i förrgår däremot so de kompletterar varandra antar jag.
Just nu har jag rast. Så fort alla människor försvinner från köket ska jag gå och fylla på min kopp med varm choklad=)
Sen är det back to work igen. Just nu sitter jag och prickar av kundnummer från en lista och registrerar det i datan. Baaaara 20 papper och jag är på 6:e. Segt som satan men men..
Lunch om en timme också då kan man samla lite krafter igen.

Idag firar jag och min älskling 2 månader också. =)
Hur ska man fira det då? Förslag?
Nej jag kommer nog på något. Får väl köpa jordgubbar på vägen hem eller något....

Vidare efter jobbet tror jag att det blir en hel del sömn för min del. Jag har inte sovit speciellt bra på flera dagar, en natt sov jag nästan inget alls, så jag har lite att ta igen. Sista dagen på jobbet imorgon också, sen blir det äntligen sommarlov för mej. Och om några dagar åker jag ju till Spanien som jag sa. Får väl se hur mycket jag skriver då.

Nej nu måste jag fortsätta med mina siffror och namn här.
Later

ett hästjobb till jobb

Idag var det första dagen på jobbet och jag är redan helt slut och hyfsat trött på hästjobbet.
För er som läste min blogg förra gången jag berättade om mitt jobb, kan jag säga att det fortfarande är för samma företag- a-lotterierna-.
Imorgon är det dags för mej att sitta och riva lotter och lägga dom i kuvert igen.. skiiiit kul
Idag var det i alla fall lite variation. Jag fick sortera flera hundra lappar med några siffror uppe i hörnet i ordning. Det kundet stå tex. 804/4, 803/1 eller 802/3 osv. Och tyvärr snackar vi inte 50 lappar utan mer som typ 400, trist i längden kan jag säga.
Sen fick jag sortera ännu fler papper och sen ännu fler.
Och det är typ vad jag har gjort hela dagen.
Slutligen fick jag sortera papper som folk hade fyllt i och sen fick jag bocka av olika saker, tex. vilka spel folk spelar på utanför kombilotteriet.
Även det var kul dom första 5 minutrarna och sen var det dödstråkigt.

Efter jobbet åkte jag till centralen och träffade min älskling. Det var väl inte så jätte mycket action där. vi satt i kungsan ett tag sen träffade vi Thomas ett tag och sen åkte vi hem.
Det roligaste på hela dagen var väl att jag gick in och kissade på en killtoalett på Burger King och sen kom det in en snubbe så jag vågade inte gå ut.
Tjejtoaletten behövde man nämnligen betala på och jag hade ingen 5:a och vad gör man då när det kniper?
Lite pinsamt var det för för det första märkte jag att killarna inte har någon toalett och då kom jag ut igen och sen fick Carre visa att dom minsann visst hade det. När vi tillslut en stund senare kom ut tillsammans var det ett flertal gäster som kollade konstigt på oss.
I wonder what they were thinking *hehe*

Nu ska jag snart sova, ska upp tidigt till en underbar arbetsdag imorgon
Kramar

sneakers från Le coq

Innan jag går till Elli tänkte jag bara visa ett par riktigt snygga sneakers som jag hittade på internet, och som jag kände att jag bara måste beställa så fort jag får tid.



Vita med gulddetaljer från Le coq sportif och kostar inte mer än 400 kronor. Ett riktigt kap om man frågar mej.
Nu ska jag börja göra mej i ordning lite här och sen börja dra mej till Elli.

Kramar

igår idag imorgon

Nu skriver jag igen.
Men jag kan redan nu förvarna om att jag sen kommer att vara tyst ett tag. Jag jobbar nämnligen hela nästa vecka och sen åker jag till Spanien i 2 härliga veckor.

Tänkte nu i alla fall berätta lite om igår och idag.
Igår slutade jag ju mitt förra inlägg med att jag skulle gå till vällingby ock köpa filmer. Jag och Carre hade tjafsat lite fram och tillbaka om vi skulle träffas eller inte och när jag kom hem med mina nyköpta filmer såg jag att han hade skrivit lite på msn. Jag ringde honom och 3 minuter senare var han på väg till mej. Han kom rätt sent till mej men det gjorde inte så mycket. Vi käkade lite och hade det allmänt mysigt. Lite senare tog vi ett bad i mitt badkar. Vi hade ljus och en badbomb som luktade as gott och musik och allting. Hur mysigt som helst.
När vi hade badat gick vi ut och tog kvällsciggen och lyssnade på kvittret rån fåglarna och sen gick vi och la oss, då var klockan runt 2.

Idag vaknade vi typ runt 11, vi låg kvar i sängen och drog oss ett tag och sen gick vi upp och käkade lite frulle och sen kollade vi på en film. Lite senare började vi dra oss mot Spånga för jag ville köpa morotskaka =P
Tyvärr fanns det inga kvar så vi köpte pannkakor och kladdkaka istället och sen satte vi oss vid ett bord i en park och så satt vi där ett bra tag. Sen fick Carre kramp i benen och då var vi tvugna att röra på oss. Vi gick en stund och sen fick Carre syn på en lekplats med ett piratskepp, då var han självklart tvungen att springa dit och leka lite. Efter en stund kom det en gubbe bakom mej som skrek alla möjliga saker om Carre, som typ att han aldrig skulle
välja en sån pojkvän, han undrade om Carre var min pojkvän eller min 3- åring. Han fortsatte att gå bakom oss och skrika ett bra tag, kul kan man tycka men det ycket verkligen inte Carre.
Plötsligt försvan gubben spårlöst och så var det problemet borta.

Efter det började vi dra oss mot pendeln. Nu har Carre åkt hem och jag är hemma hos mej igen och snart kanske jag ska gå hem till min kära bästis och slagga där och sen är det ju det där helvetesjobbet imorgon.

hemska dag, hemska tanke

Idag är det mulet... igen.
Fan att vädret inte kunde hålla sej sådär fint och varmt som det var för några veckor sen.
Jag åker i alla fall till Spanien om en vecka så man får väl hoppas att vädret är bättre där i alla fall.

Idag är det i alla fall mulet och en sån där dag då livet käns allmänt värdelöst, en dag då man lätt skulle kunna sitta i timmar och spekulera kring frågan "varför finns vi?"
Jag måste säga att jag känner mej lite halvdeppig idag, av flera anledningar.
Känner att jag måste hitta på något men vet inte vad. Det blir väl så att jag kommer sitta med mina egna spekulationer kring livets fråga och tillslut komma fram till att det faktiskt inte finns någon mening med livet och då kommer jag förmodligen börja fundera på att överväga självmord.
Idag är det en sån här dag då folk ändå inte skulle bry sej om i fall man lever eller helt enkelt tar livet av sej. Det skulle först dröja en evighet innan folk ens skulle märka det och sen ytterligare en evighet för folk att börja bry sej och sen efter allt det visar det sej att det faktiskt inte är så många procent som bryr sej.
Tänker man så är det rätt lätt att begå det där obetydliga lilla självmordet.

Innan jag sätter igång med mina första spekulationer kring varför folk över huvud taget existerar tänkte jag gå upp till vällingby och köpa en film för att på något sätt kunna underhålla mej själv.

Later

på restaurang

Jusste, glömde berätta att jag och Carre har varit på restauran också. Efter hans skolavslutning var jag, carre, hans brorsa, hans mamma och hennes identiska enäggstvilling på en restaurang i stan.
Där togs två rätt söta bilder på oss så iprincip finns det en enda anledning till att det här inlägget skrivs och det är just dom två bilderna =P




fredagsshopping

Som jag sa så var jag istan idag. Och även idag blev det lite shopping. Det var i och för sej däför jag åkte.
Jag ville ha en ny väska som Carre hade hittat och sen ett par nya skor till sommaren. Jag kom hem med båda sakerna och dessutom delade jag och Carre på lite käk på burger king.
Hyfsat lyckad dag i alla fall.



♥ Väska- Wedins- 299 kronor
♥ Skor- Dinsko- 199 kronor


Nu ska jag gå och spela lite gitarr tänkte jag. Har haft en melodi i huvudet i flera dagar, känner att jag bara måste sätta mej ner och försöka få ner akorden på papper.

Ha en bra fredagkväll trots att det är fredag den 13:e
Kramar

dagens outfit

Idag var jag också i stan igen, tänkte visa dagens outfit när jag ändå håller på med mina bilder. Jag lovade ju för länge sen att jag skulle göra ett nytt linne och att jag skulle sätta in bilder. För ett tag sen skrev jag ett inlägg om att jag skulle göra linnet den kvälle och då också sätta in bilder. Linnet blev klart men något kom i kläm så bilderna blev aldrig av, däremot skulle jag fixa med bilder idag fast då tog ju så klart batteriet till kameran slut. *suck*. Det är i allafall det linnet jag har på mej. Så fort jag har laddat batteriet kommer en bild på hur det ser ut utan skinnjackan ;)



♥ Skor- Intersport- 700 kronor
♥ Puss och kram jeans- Gul&Blå- 900 kronor
♥ Linne- H&M- 69 kronor
♥ Skinnjacka- Hollies- 1700 kronor

Kramar

nya underkläder

Så.. eftersom jag inte kunde skriva om Carres fina present tänkte jag istället backa tiden lite och berätta lite om vad jag gjort.
Någon dag här, vette fan vilken men det var väl typ i förrgår eller något, hade mamma gett mej tillåtelse att sova hos Carre- jag har någon typ av utegångsförbud så jag får egentligen inte vara hos honom- på vägen dit kom vi på att jag hade glömt underkläder till dagen efter hemma.
Efterom vi ändå var i stan gick vi in på Cubus och köpte lite nytt.
Tänkt visa en bild på det, så ni blir sugna och går och shoppar lite nya underkläder själva.


♥ Bh- 149 kronor
♥ Trosor- 59 kronor st.
♥ Strumpor- 59 kronor

Kramar 

början på lovet

Hej igen. Det var ett tag sen jag skrev nu. Åter igen har det hänt lite grejer, den här gången är det- som tur är- inte jag som är drabbad mest. Jag är drabbad men inte mest.
Mina problem ser dock ut att lida mot sitt slut och det har vi ju väntat i tre år på. Ni som följt min blogg genom året som gått vet i alla fall en del av hur jag haft det. Nu hoppas jag med flera på att all den skiten är över och att jag tillsist kanske kan börja leva lite också.

Nu är det äntligen sommarlov och jag har startat med en riktig stormningsstart! Jag har nämnligen i princip sovit bort dom första dagarna. Jag har sovit, käkat godis och kollat på film. Igår vad jag och älsklingen visst en tur till farmor på en fika också och när vi satt där vid bordet och snackade om massa saker kände jag att jag höll på att somna gång på gång.

Tänkte spola tillbaka tiden lite.
Vet inte riktigt var jag ska börja. Tänkte egentligen börja med att skriva om en jätte fin present som jag fick av Carre, fast jag vill ha bilder och batteriet till kameran tog precis slut.
Men det inlägget kommer senare, håll utkik efter det !!!!!

Något jag gärna vill berätta om men som jag tyvärr måste hålla tillbaka är om en riktigt mysig kväll med Carre härom kvällen. Riktigt lyckad. Tror att vi båda somnade med varsitt stort leende på läpparna. Anledningen till att jag inte berättar är för att jag tror att det finns vissa delar som kan vara olämpliga att ha med och sen för att hur bra jag än skiver kommer jag aldrig få den till den där känslan som jag i alla fall hade i magen den kvällen.

Däremot kan jag berätta att vi tog en mysigt promenad någon kväll. Vi gungade ett tag och Carre lekte med en grävskopa. Jäätte kul tyckte carre, jag satt nog mest i mina egna tankar.


Kram på er sweet bloggers

det gillar killar

Girltalk kollade för ganska länge sen upp vad några killar gillar när det gäller sex.
Tyckte att det var ett kul inlägg och tänkte bjuda på det för er som inte sett det


Dirtytalk

Stönande i all ära men lite "dirty talk" är det bästa. När en tjej verkligen talar om för mig vad hon gillar får det igång mig ordentligt. Det är så förbannat hett.
Tom, 25


Doggiekyss

När man kör doggiestyle och hon vrider huvudet och kysser mig, då är det kört!
Fredrik 28


Smek mig lätt

Den som myntat skrönan att män inte tycker om efterspel har helt fel. Efter jag kommit älskar jag när kvinnan ifråga smeker mig lätt över hela kroppen. Men lätt...
Samuel 28


Benknip

Om tjejen istället för att sära på knäna i Doggiestyle lägger sig ner så att benen ligger tätt ihop istället. Ju närmare benen är varandra desto tightare känns det för mig.
Filip 25


Ridpingis

När hon är ovanpå gillar jag när hon böjer sig bakåt och tar på mina bollar medan hon rider.
Vilhelm 27


Smeka sig själv

Jag älskar en kvinna som är komfortabel nog att smeka sig själv under sex! Åh, vad det är sexigt!
Johan 29


Liten och svag

När en tjej måste använda två händer för att tillfredsställa mig mellan benen känner jag mig stor och stark.
Tom 28


Djupt, djupt

Det är riktigt trevligt med kvinnor som sätter händerna på min rumpa och för mig djupt in i dem.
Alexander 25


Muskelsex

Kläm och känn på mina biceps och triceps när man gör missionären. Det får en att känna sig stor och stark.
Peder 29


Ge mig utsikt

Jag tycker bäst om när hon rider. Det är en vacker utsikt och känsla av att hon är i full kontroll och bestämmer helt hur hon vill ha det.
Henrik 32

Vad gillar din kille?



Källa: Girltalk.se


issa goes askungen

Om en timme börjar balen. tänkte slänga in ett snabbt inlägg innan och sen ska jag försöka hinna ringa älsklingen innan jag åker.
Hela dagen på slöjden idag har jag blivit kallad askungen av alla som sett mej i klänningen. Får väl se hur många gånger man får höra det ikväll.
Undrar om det är en komplimang btw ^o).

FÖRE                                                                                                        


       EFTER





















....

Hej. nu har jag varit tyst ett tag. Det beror bland annat på att elen i min mammas hus plötsligt la av och vi hade då varken telefon, internet eller ens belysning på en av våningarna.
När vi tillslut fick tillbaka internet märkte jag att bloggen höll på att krångla med sina grejer så jag har inte kunnat skriva.

Idag är det dags för 9:ornas bal och sen är det nästa avslutning! Satan, ingen är lyckligare än vad jag är. Högstadiet var minst sagt lätt men nu ska jag bara softa hela jävla sommaren. Träffa kompisar och parta på mitt sätt. Dessutom lovas det visst varmt väder, kan det bli bättre?
Och sen med världens bästa pojkvän, då blir det verkligen inte bättre.
Vet däremot inte hur duktig jag kommer vara på att uppdatera bloggen men ska göra mitt bästa och sen dom dagarna då det är mulet får man väl sitta inne och skriva om flera veckors händelser.

Nu ska jag gå och göra mej i ordning för kvällens.. hmm..... ..... .... .... .... .... ..


Kraaaaaaaaam

bättre nu

Jusste. Innan jag går och käkar.
För er som läser min blogg regelbundet är nog inlägget "ett olyckligt förhållande" inte helt okänt.
Den dagen skrev jag om lite hur jag kände mej med Carre just då. Men idag kan jag med glädje skriva att det faktiskt har blivit väldigt mycket bättre =)
Vi har snackat lite om det, han har väl jobbat på det som jag inte gillade och jag har försökt bättra mina sämre sidor.
Vi pratade om det här senast igår och konstaterade då båda två att vi känner oss mycket starkare tillsammans nu än vad vi gjorde förut.
Det kan bero på att vi har tillbringat mycket tid tillsammans den senaste tiden.
Lite ytflykter här och var, dock blir det något svårare nu när min moppe stals här om dagen.
Jo jag sörjer och jag är inte den enda. Har man tur kommer den på ett eller annat sätt tillbaka.

Tillbaka till ämnet. Och då kan man ju undra varför jag absolut måste berätta att det har blivit bättre mellan oss.
Jo, delst för att Carre reagerade på ett visst sätt när han såg inlägget, vilket är fullt förstårligt, och sen för att jag inte är personen som bara klankar ner på allt. Kommer man med dåligt kritik ska man  komma med något bra senare, så funkar jag. Dessutom som sista anledning fanns det folk som brydde sej om mej då och tyckte synd om mej. Men det är ju onödigt att dom ska fortsätta med det. Och sen är det väl kul med lite bra grejer också.

image563

Alltid vi

den vita

Idag var jag och käpte den vita klänningen till skolavslutningen.
Funderar på att ha den till skorna som jag köpte till balen, det blir nog bra.

image562

♥ Klänning- Ginatricot- 129 kronor

Perfekt att ha på sommaren också =)
Nu ska jag gå och käka lite

Kraaam

dagens outfit

Jag lovade ju att jag skulle ha den gröna klänningen på mej idag, jag höll löftet och här kommer bilder på hur jag såg ut. Dock togs bilderna efter att jag hade badat så håret ser helt sjukt ut och sminket är väl inte helt perfekt det heller men men ..
image558



♥ Klänning - Gina tricot- 129 kronor
♥ väska - Wedins- 350 kronor
♥ skor- England - typ 7£ - 9£ (= ca. 98 kronor- 126 kronor)

Kramar

Kanan

image555

Idag har det varit en minst sagt konstig dag, och natt framförallt.
Carre sov över hos mej, men kan inte påstå att jag sov speciellt mycket. Jag sov men ändå inte, var vaken men ändå inte... weird..
Det finns numera bevis på att jag började skicka sms till folk runt 4 på morgonen, believe me or not, jag hade inte en aning om att jag gjorde det då. image557
Dessutom ringde Carres mobil mitt nu natten. Det var vår käre vän Thomas som tyckte att Carre skulle komma och sola med honom i stan.
Ehm.. mitt i natten ?! ?!
Tja det visade sej att han menade att dom skulle sola nästa dag men det där telefonsamtalet tog tydligen Thomas sista krafter så han sov bort nästa hela den här dagen, smart Thomas!

Själv hade jag sovmorgon =) Fast självklart var jag trött när jag vaknade, efter nattens alla äventyr.
Det blev lite stressigt på slutet och jag höll på att komma försent till skolan. När jagväl kom till skolan såg jag att halva min klass gick från skolan. Ett tag trodde jag att jag hade bytt plats på visarna på klockan totalt , men det visade sej ganska snabbt att vi hade håltimmar resten av dagen.

Carre, som hade min moppe, kom tillbaka till min skola och sen bestämde vi oss för att åka till Kanan och sola och bada, eftersom Thomas inte svarade, eftersom han sov.
Vi åkte hem och bakade asgoda chokladgrejer och gjorde pastasallad och sen tog vi moppen och åkte till Kanan.
Grymt lyckat faktiskt. Varmt i vattnet, varmt i luften, god mat och goda choklad.. vad det nu var.
Gott var det i alla fall.
Och Carre var på bra humör =)

Sen ringde Thomas också. Han orkade inte komma till Hässelby så killarna bestämde att dom skulle grilla, sola och bada på torsdag. Jag ska tydligen med men vad fan jag ska ju på strindbergs museet på torsdag =P haha.
Nej men nu ska tydligen jag carre, thomas, jocke och hans brud åka och grilla. Det blir säkert jätte kul =P haha.
image556



Kramar

ny klänning

Hej, ett sista inlägg för idag. Carre är och duschar så jag tänkte passa på att visa dagens shopping innan jag går och gör mej i ordning för att sova.
Det blev bara en grej för min del. Jag försöker spara pengar till sommarens shopping nu men jag ska köpa en grej till imorgon. Jag sulle egentligen köpt den idag men den fanns inte i min storlek.

image553



♥ Klänning- Gina tricot- 129 kronor


Bilden är lite slarvigt tagen, tog den nyss, men tänkte ha klänningen på mej imorrn så det kommer en bättre bild imorgon.
Jag tänkte även köpa en i vitt till skolavslutningen och sen ha mina nya vita skor till. Det blir nog bra.
Men nu kom min älskling här, tänkte gå och vara lite social mot honom nu.

Tomorrow

lördags

Igår vaknade vi rätt sent så vi hann inte göra så mycket. Vi åkte båt typ hela dagen...
Innan vi åkte köpte jag skor till balen, som jag egentligen inte alls vill gå på men ändå..
Tänkte lägga upp en bild på dom innan jag åker till stan och shoppar lite.

image552


Dom är köpta från Wedins och var faktiskt läskigt billiga =) Bara 300 kronor =) ´

Nu ska jag åka till stan
kram

fredags

Hej, söndag igen och bara en vecka kvar sommarlovet
Tänkte skriva lite om helgen innan jag åker till stan.

Ifredags träffade jag Carre igen. Egentligen hade vi planerat att vi skulle åka och grilla med lite folk men jag blev plötsligt hundvakt åt brorsans hund så jag fick stanna hemma. När Carre kom hem till mej bestämde vi oss för att gå ut på picknick. Vi tog med oss hunden till en äng i Nälstaområdet och sen låg vi där ett tag.
Mycket mer än så hände det inte den dagen.
Vi var hemma och slappade lite, kollade på film och myste lite.
Här kommer lite pix från picknicken :
image539


Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggar om lust och sex bloggar
RSS 2.0