Dagens fråga



Vilken blogg är den absolut värsta?


Kramar

Stå och lyft




Det här är inget för folk med svaga hjärtan, svaga armar, svaga ben, eller svag rygg. Om killen inte är i så bra form borde ni nog hoppa över den här ställningen. Det finns två vanliga sätt att komma in i ställningen. Det säkraste är att börja liggande med tjejen ovanpå sin kille och sen lyfta upp sig till en stående position.

Stå och lyft


Man kan annars börja stående, som i Dansaren, och sen kan tjejen hoppa upp på sin kille till den här ställningen. Tänk bara på att ta det lite försiktigt. En härlig sexupplevelse är trots allt inte värt ryggproblem resten av livet!


Extra
Väggen - luta tjejen mot väggen för lite extra stöd.


Loveugars betyg (0-5)

För Tjejer
Bekvämlighet: 3,5
Svårighet: 3
Njutning: 3,5


För Killar
Bekvämlighet: 3
Svårighet: 5
Njutning: 2,5


För Båda
Intimitet: 4,5
Penetrationsdjup: 3,5
Penetrationsrörlighet: 2,5


Lördags

Hej
Idag är det tisdag... jag lovade att skriva i.. lördags eller söndags..
Gör det nu istället ; )

Som ni vet var jag med Sara i lördags. Lika kul som alltid. Vi käkade tacos hemma hos henne och sen hade vi en riktig schtekarkväll i parken.



Kramar

svullokväll

Nu blir det nog inte så mycket mer bloggat idag.
Som jag sa hade jag ju laddat upp ordentligt, ingen lögn det inte.
Idag ska jag vara gullig mot mej själv för jag har så fruktansvärt ont i handen. Men när det är över då är det svett, tårar och blod som gäller!
Okej det kanske var lite överdrivet, men mitt påskhull ska bort! Så enkelt är det.

Jag tänkte börja min diet såhär:



Som sagt, inte så mycket mer bloggande ikväll men imorgon ska jag träffa Sara och nu vet ju vad det innebär.
Fulladdade kameror och sen får ni massor med fina bilder och pinsamma filmer. Jippie! =)

Ha en bra kväll
Kramar

Nya jeansshorts

Hej
Nu har jag varit en dålig människa igen.. Förlåt att jag har dissat i några dagar. Som vanligt har jag mina förklaringar.
Mitt internet har varit fucked up, jag har haft skrivtorka och idag var jag sådär klumpig igen.
Haha antar att jag får säga B också. Stukade typ handen idag. Vet inte riktigt hur jag lyckades men återigen har jag spenderat några timmar på akuten med pappa.
Lika roligt som det brukar vara. Av någon jävligt märklig anledning har jag och pappa alltid som roligast på sjukhus. I can't get it!

Nu sitter jag i alla fall här med en och en halv hand. Det går segt men kolla vad jag offrar mej för er kära läsare!
Ikväll blir det alltså en lugn hemmakväll för mej. Känner mej jättemobbad så jag har laddat upp ordentligt jag =).

Efter alla timmar på akuten åkte jag i alla fall till stan och träffade Carre. Först följde han med mej så jag kunde käka kebab och sen började vi kolla runt i affärer. Mest för hans skull, sjäv villje jag egentligen bara hem och vila handen men vad gör man inte för en person man älskar?

Men som tur var kom han i alla fall hem med ett par nya skor, som planerat. Och jag, som egentligen skulle komma hem tomhänt, fick med mej ett par snygga jeansshorts från REAn.



♣ Jeansshorts- Cubus- 171 kronor (Ord. pris 249 kronor)


Kramar

Ordet är ditt

Hej.
Har inte bloggat något idag. Har helt enkelt ingenting att skriva.

Jag har en dålig dag med bara dåliga nyheter och ingenting känns kul. Så jag tänker inte skriva någonting idag.
Istället kan ni får skriva hur ni mår eller vad som helst. Skriv om du har lust.

Kramar

Dagens fråga

Nu har jag kollat igenom alla svaren på förra frågan också =). Jättekul att flera stycken faktiskt svarar.
Och det är också kul att flera frågar mej samma fråga.

Jag hade gansja precis fyllt 15 och förlorade oskulden på ett rätt hemskt sätt. Om du vill veta vad som hände står hela storyn i det här inlägget. Klicka på länken bara http://stuumpan.blogg.se/2008/october/utkast-nar-jag.html



Hur mycket pengar spenderar du på kläder och kosmetik i månaden?


Kramar

Dagens outfit

Hej
Jag kom hem för ungefär en halvtimme sen och nu ska jag snart gå och käpa kebab till luch. Har varit sugen på det sen i lördags kväll så tänkte slå till nu faktiskt.
Sen ska jag gotta mej med den ett tag framför en film och om inte alltför lång tid plingar det på dörren och så stå min mam där utanför.. eller förresten, min man kan det inte vara för det vet ju alla att det är Stefan och han är i skolan.
Men min älskling då =), det låter bättre.

Innan allt det händer ska jag klämma in en outfit tänkte jag.
Såhär ser jag ut idag då

♥ Tights- H&m
♥ Långt rosa boxarlinne- Gina tricot
♥ Munkjacka- THG
♥ Skor- H&M
♥ Ringar- H&M
♥ Solglajor- H&M
♥ Skinnjacka- Hollies


Nu ska jag gå och beställa kebab
Kramar

Idag

Idag har jag spelat basket och kollat på film hela tiden.
Jag och Carre började kolla på National treasure, när vi hade kollat ett tag ringde Nille och ville att vi skulle komma ut så jag, Carre, Kevin och Nille gick och spelade basket i några timmar. När vi kom hem kollade jag och Carre klart på filmen och sen började jag röra mej hemåt.

Där har vi förklaringen på varför jag inte har bloggat idag.
Nu ska jag kolla vidare på filmen på 3:an

Kramar


1 år

Hej bloggen.
Det blir ett sent inlägg idag, eller i alla fall för att vara det första idag.
The reason.

Som ni vet, eller rättare sagt BORDE VETA, var det den 18:e igår, och ingen mindre dag än min och Carres 1års-dag.
Jag vet! Vi är inte tillsammans och då blir det inte ett år, tro mej min mamma driver med mej som fan om det..

Så här var det i alla fall.
Efter några timmars utseendesfixande och några andra små förberedelser åkte jag till Tumba för att möta Carre.
Lite efter halv 5 kom jag med mina klackar och fina korta klänning mot en smutsig kille i Östervallsjacka. Han hade precis varit och jobbat så det förta som hände när vi kom hem var att Carre hoppade in i duschen och sen satte han på sej finkläder och fixade håret. Den mannen behöver inte göra mycket för att bli snygg inte.

Efter det började vi laga mat. Tacos, eftersom det är våran traditionsrätt. Efter att vi hade ätit fick han sin present , som han förstås blev glad för eftersom det var något han velat ha så himla länge.
Vi satt och pratade en stund och sen bestämde vi oss för att kolla på filmen som jag tagit med mej. Carre visste fortfarande inte vilken det var så precis innan den skulle börja sa jag vilken det var.
Maley and me, kära läsare den måste ni bara se! Trist slut bara men annars var filmen så jävla rolig så flera gånger låg man och vred sej av skratt.  Se den!


Efter filmen var kvällen fortfarande inte slut. Vi var båda trötta, speciellt Carre, men vi tog oss upp och gick ut på en promenad. Efter att ha gått en stund kom vi till hans gamla skola. Där klättrade vi upp på ett tag och sen låg vi ett tag och kollade på stjärnorna. Inte alltför lång tid efter började jag frysa så projekt: klättra ner, påbörjades. Vi kom ner och innan vi började bege oss hemåt hoppade vi hage, det var min impulsiva idé och Care tröttnade snabbt.

Vi gick hem och när vi kom hem målade vi på varandra med chokladpennor och åt jordgubbar. Det var nog en av dom mest romantiska stunderna med Carre. Musik, levande ljus, jordgubbar , choklad och en nybäddad säng. Kan inte bli så mycket bättre.
När Carre sen var och duschade somnade jag till den lugna musiken.




Perfekt 1års-dag var det i alla fall =D

Kramar

Dagens fråga

Medan jag gör mej i ordning här får ni dagen på er att svara på Dagens fråga.


Hur gammal var du när du förlorade du oskulden?


Kramar

att tappa hakan

Idag är det den 18:e april, och vi vet ju vad det betyder! Det var ett år sen jag och Carre blev tillsammans så vi ska träffas senare och laga tacos och sitta och prata gamla minnen hemma hos honom.
Det betyder alltså att jag in princip inte kommer kunna blogga så mycket för jag har bestämt mej för att försöka få honom att tappa hakan en gång för alla så allting är noga utvalt i förväg. Och det kommer ta några timmar att göra mej i ordning idag. Ni vet hur det är tjejer, hår, smink, 20 naglar, fötter, hände, ben, en jävla massa hudkräm, rakhyvel, parfym och allt sånt som man använder för att få till det lilla extra.
Haha vilken tur att jag inte tänker göra allt det här varje dag, men jag tycker att det kan vara kul någongång ibland och dessutom har jag något att göra denna lördag och sen får jag förhoppningsvis känna mej lite extra snygg idag.

Självklart kommer bilder så ni kan lämna kommentarer och säga om jag blev så snygg att man tappar hakan ;P

Ha en bra lördag

Brudar,var nöjda med er själva. Ni är bra som ni är

Godmorgon sötnosar
Idag tänkte jag börja med att ta upp gårdagens fråga.


Frågan var: Är du nöjd med ditt utseende?

Och bland alla kommentarer sen sa dom flesta att dom var det, men det fann också några som inte alls var speciellt nöjda.

Av 15 kommentarer säger 5 att dom inte är nöjda. Det är ca. 33%.
Det är 33% för mycket.
Självklart kunde jag ju inte låta bli, så jag tog mej friheten att kolla er som skrev att ni inte var nöjda (om jag kunde).
Och då har jag genast dagens fråga klar: Hur tänker ni?!
Det var inget fel på någon av er, skitsnygga allihop! Men det är okej att vara lite missnöjd vissa dagar. Ni vet ju hur mycket som kan gå fel för oss tjejer på morgonen. Huvudsaken är bara att ni alla vet att ni är guld värda och ni är precis lika mycket värda och precis lika vackra!

Bland alla kommentarer fanns det också några som frågade om jag är nöjd.
Det var jag faktiskt inte beredd på. Jag har tyvärr oerhört dålig självkänsla och jag tycker nästan aldrig att jag är bra som jag är, så jag har väldigt svårt att kalla mej själv snygg. Men visst finns det vissa dagar så jag tänker; wow, fan vad snygg jag blev idag.
Mne för att vara ärlig är jag väl rätt nöjd med mitt ansikte men min kropp är jag inte lika nöjd med. Jag skulle vilja gå ner några kilon och helst göra en fet bröstförminskning. Och jag skulle gärna vilja ha tillbaka mitt hår som jag hade innan det blev såhär förjävligt som det är nu. Men över lag är jag väl rätt nöjd, men man kan ju alltid se bättre ut. Men oavsett vad är jag glad att jag är frisk och har alla kroppsdelar kvar, det finns ju dom som inte har det.



Haha den bjuder jag på ; )
Kramar

Dagens fråga


Är du nöjd med ditt utseende?


Kramar

Galet kul

visste du att...

- ...det tar 7 sekunder för maten att komma från munnen till magen.
- ...människans hårstrå kan hålla 3 kg vikt.
- ...längden på killars penis är lika lång som deras tumme gånger 3.
- ...lårbenet är lika hårt som sement.
- ...tjejens hjärta slår fortare än killens.
- ...tjejen blinkar 2 gånger oftare än killen.
- ...vi använder 300 muskler för att hålla balansen när vi står.


- ...Tjejer har redan läst klart
- ...Killar tittar fortfarande på sin tumme



Haha kunde verligen inte låta bli att dela med mej av den där. Det är verkligen min humor till 110%. Synd bara att den inte får mej att skratta fler än 3 gånger... Men men



Kramar

Dagens outfit

Och precis som Sara säger (på videobloggen i förra inlägget) i början av klippet, ser man min outfit... eller det var i alla fall kanske det som var meningen. Sara lyckades inte speciellt bra med att filma min outfit så jag lägger upp en bild istället ; )



♥ Tights- H&M- 39.50 kronor
♥ Långt rosa boxarlinne- Gina tricot- 99 kronor
♥ Vit kofta- Mango- 250-300 kronor
♥ Skor- Le coq- 400 kronor
♥ Skinnjacka- Hollies- 1900 kronor
♥ Väska- Wedins- 349 kronor

Kramar

Livat på Rålis

Åh.. jusste. När vi nu satt där passade Sara på att göra en ny videoblogg. Det var ju ett tag sen hon fick säga sina värdefulla ord.
Idag passade hon på att prata om bänkar.. Det kan ju bli precis hur intressant som helst.
För att se och höra finns det i repris precis här nedanför, bättre kan det inte bli.



Sen fick jag vara med på film lite också, som vanligt blir det totalt kaos. Jag vet jag skämmer ut mej inför hela världen genom att visa det här, men ärligt talat jag bjuder på det. Alla förtjänar att få känna lite medlidande för andra ibland =P





Kramar

Fredag

Hej Bloggisch =)
Idag är det fredag =) och allting är jättebra.. mer än att mina händer är blåa och det går inte att får bort..
Nåja det försvinner väl med tiden, synd bara att jag ska behöva se ut såhär just nu! Nu när det är den 18:e imorgon och allt.

Idag har jag haft en ganska kort dag i skolan också. Första lektionen behöver jag ju inte gå på, eftersom jag är så pro och har tentat av matten, haha. När jag kom till andra lektionen fick jag veta att jag hade håltimme.. jippie! Hade kunnat sova en timme till, så det var lite dystert. Men jag löste problemet genom att åka och träffa Sara, som också hade håltimme.
Efter det hade jag Spanska och sen var det tacos till lunch! =D. Naturkunskap sista lektionen och sen har jag varit i stan resten av den här dagen.

Nu är jag hemma och tänkte bara snabbt med härliga bilder visa hur kul man kan ha i Rålis på håltimmen...



Kramar

Dagens fråga



Brukar du sommarflörta?


Kramar

Så får du besökare

Hej
Jag MÅSTE bara tipsa om en sida för er som vill ha fler besökare!   HELT GRATIS!
Som sagt för er som vill ha fler besökare, ta er tid och läs om den här sidan, det tar max 2 minuter!

Sidan som jag tänkte tipsa om går ut på någon typ av pyramidssystem.
Det första man gör är att bli medlem. Det är mycket enklare än vad man tror.
Det man kommer göra är att klicka på sammanlagt 7 olika länkar, och det finns bara 7 att välja mellan så det är mycket enkelt. En av länkarna går till en sponsor och dom andra 6 går till olika bloggar. När man klickar på en länk kommer det stå Genererar kod... längst upp och efter bara några sekunder kommer en liten kod upp. Den ska man kopiera och sen klistra in i rätt ruta under länkarna. Det är oerhört enkelt när man ser allt framför sej!

Efter det fyller man i en beskrivning av sin blogg och URL och efter det samlar du besökare av dej själv.... i princip.
Nästa person som vill bli medlem kommer nämnligen göra exakt samma sak som du precis gjorde och då är det din länk som finns med och därmed får du en besökare, lättare kan det inte bli!

Såhär ser det ut med en enkel bild:

Du tipsar 10 nya medlemmar1x10Du får 10 besökare
Dessa 10 tipsar i sin tur 10 stycken10x10Du får 100 besökare
Dessa 10 tipsar i sin tur 10 stycken10x10x10Du får 1000 besökare
Dessa 10 tipsar i sin tur 10 stycken10x10x10x10Du får 10.000 besökare
Dessa 10 tipsar i sin tur 10 stycken10x10x10x10x10Du får 100.000 besökare
Dessa 10 tipsar i sin tur 10 stycken10x10x10x10x10x10Du får 1000.000 besökare
Totalt får du : 1.111.110 gratis besökare


Klicka på länken och bli medlem nu   ALLT ÄR SOM SAGT GIVETVIS GRATIS!

http://www.viraltrafik.se/?stuumpan

Kramar

Skriv några rader snäckan


Dagens outfit

Hej
Till att börja med, ny design, vad tycker ni? Inte så mycket nytt men lite i alla fall men jag gjorde det i natt så vad fan kan man begära =P. Ny header kommer snart också. Ska bara klura ut vad jag ska hitta på.

Några förslag? Skicka en puss då så blir jag jätteglad =)

Det för mej genast vidare till sak nummer två,som egentligen inte alls har med saken att göra men ändå. Min älskade kamera är ju tillbaka igen, vilket innebär att stuumpan är tillbaka på banan igen ;).
Allt detta tänkte jag fira med mellis på donken till mej och dagens outfit till er =).



♥ Puss och kram jeans- Gul&Blå- 899 kronor

♥ Ljusblått långt boxarlinne- Gina tricot- 99 kronor
♥ Zip- Gina tricot- 99 kronor (ord. pris 299 kronor)
♥ Skinnjacka- Hollies- 1900 kronor
♥ Skor- Intersport- 700 kronor



Kramar


Dagens fråga



Är det värre för en tjej än för en kille att bli våldtagen?


Kramar

godnatt

Hej
Nu har jag precis kommit hem från gymmet här och tänkte gå och lägga mej.
Kommer väl inte bli så många inlägg nu när jag inte har någon kamera, men den är tillbaka på onsdag. Då blir allt roligare igen ;P

Godnatt

Idag

Godmorgon
Nu har jag vaknat och snart ska jag käka lite frulle här. Sen ska jag försöka plugga lite och sen ska jag hem ett tag till pappa.
Idag är vädret inte speciellt kul heller =(, men en bra nyhet är att jag förmodligen får tillbaka min kamera imorgon och då blir det mycket roligare att läsa min kära blogg. =)

Kramar


Dansaren

Nu när jag inte har någon kamera och kan ta bilder kan jag i alla fall tipsa om en ny sexställing. Den här har jag faktiskt egna erfarenheter i, tänker inte dra dom nu men... testa ställningen bara ;P


Den här ställningen är som en stående variant av missionären, den är rolig och erbjuder mycket intimitet och ögonkontakt. Båda står helt enkelt mot varandra och tjejen lyfter upp sitt ben och låter killen hålla i det medan han kommer in.

Dansaren

Om du som tjej är väldigt vig kan du också testa att låta benet vila över din killes axel för att få en ännu mer exotisk ställning. Även i denna ställning kan ni använda er av en pall eller liknande om tjejen behöver komma upp lite.


Extra
Se till att verkligen använda händerna för extra njutning. Tjejen har ett bra grepp om sin killes rumpa och han kommer åt nästan överallt!


Loveugars betyg (0-5)

För Tjejer
Bekvämlighet: 4
Svårighet: 2
Njutning: 3,5


För Killar
Bekvämlighet: 4
Svårighet: 2
Njutning: 3,5


För Båda
Intimitet: 5
Penetrationsdjup: 2,5
Penetrationsrörlighet: 3


Idag

Hej
Kom nyss innanför dörren här. Sov länge imorse sen halv 1 blev det frukost på badbergen i solen.
Inte alls fel inte.
Men sm ni vet kommer jag inte kunna blogga så mycket nu när jag ine har någon kamera, det blir så jävla tråkiga inlägg då. Men uppdaterar när jag kommer på något kul =P.

Nu ska jag försöka plugga lite här faktiskt så har precis bytt om till shorts och ska ut i solen med böckerna.
Ikväll blir det gym och solarium för min del tror jag.

Kramar

Svaren =)

Hej =)
Då var det slut på frågestunden för den här gången. Just nu sitter jag hemma hos älsklingen och tänkte snabbt bara svara på allt. Ser att jag har fått några frågor så det lär ju ta sin tid, bäst att jag sätter igång då.

Har du träffat någon genom bloggen ?
Svar: Nej, det skulle vara kul, man ser ju att Kissie, blondinbella, kenza och alla andra större bloggare ibland finns med på bilder i varandras bloggar. Det är ett kul sätt att träffas på, speciellt eftersom man redan innan kan lära känna varandra till viss del bara genom att läsa varandras bloggar.

Hur är det mellan dig och Carre egentligen?
Svar: Det har gått fram och tillbaka en otroligt lång tid nu. Idag lever Carre som singel och jag vet inte hur han känner när det gäller det. Men efter mycket velande tog jag i alla fall steget och idag har vi ingen kontakt alls. Det känns förjävligt från min sida men det gör det ju alltid när man förlorar en person man har delat sitt liv med oavsett om det är en vän eller en pojkvän. Allt är ju en saknad och det kommer ta tid för mej att komma över honom helt. Jag tycker ju fortfarande om honom otroligt mycket och jag hoppas att hans liv fortsätter riktigt bra, så för er som är intresserade är han nog rätt tillgänglig just nu

vad har du för planer i sommar? :)
Svar: Jag åker till Spanien i 3 veckor, mycker fler planer än så har jag inte. Jag söker jobb som en galning så hoppas att jag får något, annars får jag väl slå ihjäl veckorna med några kära vänner istället.

Har du någongång varit otrogen? puss
Svar: Otrohet är ett rätt stort ord för mej, det finns flera sätt att vara otrogen på. Otrohet för mej betyder ungefär: "Allt man gör bakom sin partners rygg, asså saker som man med flit inter berättar p.g.a att han/hon förmodligen skulle lacka satan". Vet man att man är ute på jävligt hal is när det gäller ett förhållande, då är det otrohet.
Själv har jag aldrig ljugit eller hållit saker hemligt för den jag har varit tillsammans med, eftersom jag aldrig har sett meningen med det. Förtroende är allt och så är det, så svaret blir Nej!

När är fyller du år? =)
Svar: Jag fyller år den 10:e april, alltså igår =)

Hur trivs du med livet?
Svar: Just nu känner jag mej väldigt deppig, eftersom jag förlorat min största kärlek, men jag har haft jävligt kul dom senaste dagarna så allt är väl inte skit. För övrig rullar mitt liv på och stundtals blir jag oerhört rastlös. Kan väl inte säga att jag trivs med livet just nu, men jag jobbar på det ; )


har du fått någon påskpresent?
Svar: Tja, jag fyller ju år på påsken så en hel del presenter har det väl blivit. För övrigt har jag fått en hundring och ett påskägg =D

vilket är ditt favoritplagg ?
Svar: Oj, oerhört svårt. Jag gillar ju tights, långa boxarlinnen och stövlar till. Har flera sånna outfits bilder under kategorin: "outfits"

vilken är din favorit klädaffär ?
Svar: Gina tricot, BikBok, New yorker och Zara, men sen internetshoppar jag en hel del.

Har du någon bästa kompis?
Svar: Ja, den bästa man kan ha. =) Sara heter hon, och ni som läser min blogg borde veta exakt vem hon är, haha

pinsamaste du har gjort :)
Svar: Oj fan den frågan får man ju alltid, och jag tänker inte svara som alla andra gör: "det är för mycket", för jag tror inte att alla skämmer ut sej hela tiden.
Däremot har jag väl gjort mina rödingar. Sprang fram till en kille i en mataffär och skällde ut honom för att han gick runt och bar på massa godis, stackarn blev livrädd, fråga mej inte varför jag gjorde det. Men det var rätt pinsamt. Sånna där smågrejer har jag ju råkat ut för några gånger också. Sparkade min tränare mellan benen inför 20 pers, alla garvade, det var inte alls kul. Tro mej jag fick igen för det sen.
Sen har jag alltid förmågan att kläcka ur mej saker jag inte alls ska kläcka ur mej också, det har jag också råkat uför ett antal gånger. Har tappat räkningen på hur många gånger jag har hört: "Men åh issa tyst bara, det blir värre annars". Nej men herregud jag är 17 bast, det är väl svårt att komma ihåg det absolut pinsamaste, man har ju hunnit med en del.

Vad är det bästa du vet och varför? :)
Svar: Jag vet mycket bra, fan vad ska jag välja. Ja gillar att lyckas, det höjer min självkänsla och det kan jag behöva.
Andra saker jag verkligen gillar är att umgås med härliga typer som är ungefär som jag, då kan man ha så jävla kul. Jag älskar choklad, dock gör det mej kåt men vad fan ;P, Jag älskar att skratta, det får mej att känna mej nöjd med livet... tills jag slutar skratta. Hehe, jag skulle kunna hålla på ett tag, nästa fråga.

På en skala 1 - 10, hur lycklig är du?
Svar: Just nu? Det är svårt, gillar inte vilka knonsekevenser det här kan få. Säger jag 1 kommer folk tycka att jag bara vill ha uppmärksamhet, säger jag 10 verkar jag pretto. Så okej jag gör som jag brukar, jag skiter i alla andra ; ).
Det ärliga svaret på den frågan är 4. Jag hatar inte mitt liv just nu, men jag tvekar väldigt sällan när folk frågar om jag skulle vilja dö nu. Fy fan det låter hemskt. Men det finns några ljus i mitt liv, ni får mej att komma upp till 4 i alla fall.

vill du bli tillsammans med mig? :$ <3<3<3
Svar: JA älskling, det vill jag! <3

hur gör du för att få besökare? 
Svar: Jag uppdaterar så ofta jag kan och försöker skriva om blandade saker så att det ska passa både killar och tjejer i alla åldrar. Kort sagt försöker jag fånga folks intresse så pass mycket att dom ska klicka sej tillbaka nästa dag =)

vad är ditt besöksrekod? 
Svar: Jag har faktiskt ingen koll på mitt besöksrekord, jag har bloggat i två år nu och aldrig riktigt tänkt på det där med rekord. Det är nog inte riktigt min grej. Jag tävlar inte jag bloggar för att jag tycker att det är kul och för att skriva av mej lite, sen är det såklart ännu roligare när folk läser och gillar det man skriver.

hur gör du så dina besökare blir intresserade att läsa dina inlägg!? 
Svar: Jag försöker skriva en rubrik som ska göra att läsaren bara måste läsa mer, sen använder jag mej gärna hellre av bilder än text eftersom jag själv vet hur det är. Jag läser andras bloggar och det är väldigt sällan jag orkar läsa långa texter.

har du pojkvän eller lever du singel livet? ;)
Svar: Jag och mitt ex har haft en oerhört jobbig tid. Igår tog jag steget och sa upp kontakten, det var oerhört jobbigt men jag hoppas att det känns bättre om ett tag. Så med en tår i ögat blir svaret att jag lever singel.

bästa låten för just nu?
Svar: Knepig fråga. Jag har närmare 2000 låtar i min dator och det är oerhört blandat. Faktum är att jag kan nog inte svara på den frågan alls =P.

Så, tack för alla frågor. Ni vet att jag gillar att svara så skicka frågor när ni vill, det behöver ju inte vara frågestund.
Nu har ni i alla fall hjälpt mej att slå ihjäl en kvart den här kvällen.
Nu ska jag vara med älsklingen här.

Kramar 


Frågestund

Hej
Nu har jag faknat här för ett tag sen. Utvilad och generad. Fan det är nu man börjar tänka på allt som hände igår, haha. Herregud.. aja
Nu ska jag i alla fall käka frulle srax och eftersom jag inte har någon kamera just nu så tänkte jag köra igång en frågestund.

Som vanligt innebär det att ni får fråga exakt vilka frågor ni vill =).



Fråga en fråga och få svar ikväll.  =)


Kramar

en jävligt lång långfredag

Hej
Kom nyss hem här och tänkte skriva ett snabbt inlägg innan jag tvättar bort sminket och går och lägger mej.
Har faktiskt haft en jättebra födelsedag, med vissa undantag förstås men skit i det nu.
En as mysig kväll i Nockeby blev det i alla fall, tyvärr har jag inte en enda bild eftersom Oliva har min kamera och batterierna i Saras kamera tog slut.
Men kvällen var jävligt lyckad i alla fall, bortsett från att polisen dök upp och rensade hela stället på flytande vätska som ungdomar älskar att hälla i sej.
Tyvärr råkade jag, som vanligt, bli jävligt drabbad så snart kommer ett brev hem till mej med något konstigt innehåll. Vet inte riktigt vad som kommer hända men enligt polisen kommer ett brev och sen händer det inget mer, jävligt nödvändigt.

Efter att polisen försvunnit fortsatte i alla fall kvällen. En jävla massa minglande med andra ord, och en brasa som släcktes hela tiden.

När jag satt på bussen på väg hem ringde min kära storebror för att se vart jag var, han var väl orolig antar jag.
Vi pratade i lite över en minut och sen la vi på. En stund senare går jag av bussen och då är det en idiotisk jävla bil som tutar på mej när jag går över vägen, som om jag gick för långsamt. Efter att den hade tutat tre gånger lackade jag och vände mej om för att se vem fan som har så grova problem med att jag går där. Tja, det fick sin förköaring. Speciellt när det sot ELBOLAGET över hela bilen. Storebror med andra ord, jag hoppar in i hans bil och han kör hem mej och en bulle fick jag också, så nu är jag mätt och belåten här.
Nu är det bara sömnen som saknas, men det problemet tänkte jag faktiskt ta itu med nu . ; )

Godnatt

Grattis till mej

Hej
Har inte hunnir blogga så mycket dom senaste dagarna för det har varit fullt upp för min del.
Och jag som tänkte plugga lite, haha vilket skitsnack.

Idag är det i alla fall den 10:e april och jag blir ett år äldre. Så jag har gjort en jätteful tårta här och snart ska den ätas upp, sen ska jag ut och träffa lite nära och kära och ha riktigt kul. Det blir nog skitbra.

Kramar

idag

Hej
Nu är jag hemma igen. Det gick faktiskt bra att köra... tror jag... fast hela bilen luktade bränt sen...
Nu ska jag i alla fall kasta i mej lite fil och flingor här och sen ska jag iväg igen.
Grillparty på apberget heter den här eftermiddagen. Lite senare blir det träning för mej, om jag orkar och hinner. Sen ska man väl hitta på nogot annat kul efter det.
Fullt upp är det i alla fall idag =).

Kramar

Outfit

Hej
Och shit vad fort tiden går, jag var helt säker på att den var den 7:e idag men såg precis att det är de 8:e.
Herregud vart tog det här lovet vägen?
Snart ska jag i alla fall käka lite frukost innan jag ska ut och köra lite bil, slänger upp gårdagens outfit lite snabbt innan jag går



♥ Klänning- Spanien
♥ Tights- H&M- 39.50 kronor
♥ Vit kofta- Mango- 250- 300 kronor
♥ Stövlar- mammas
♥ Armband- Oriflame


Kramar

later

Så nu ska jag snart äta lite här. Jag åt aldrig något när jag skrev förut att jag skulle göra det, så har inte fått i mej något på 9 timmar nu så börjar känna mej rätt ... tom =P.

Hur ser kvällen ut då?

Kramar

Orka alla jävla fjortisbloggar

Fan vad trött jag är på alla jävla fjortisbloggar.
Vad gör ni mer än skriver massa skit om varandra??
Och hur fan kan man vilja vara som er frivilligt? Ingen av er har någon egen stil, utan alla ser likadana ut, och herregud ingen av er ser bra ut!
Okej att man kan fixa till sej ordentligt så man ser helt förjävlig ut när det är maskerad. Men herregud alla dessa fjortisar gör det vardagligen och dessutom frivilligt.
En hel flaska hårspray i håret, en up idomin på läpparna, 3 lager brunkräm och 3 lager brunpuder och så lite kläder som möjligt .. så är man snygg sen?

Det är bra brudar go for it. Morot när man är 13 rynkig när man är 25, låter som en alldeles strålande plan.


Söker man på "fjortisar" på google får man upp många fina bilder på riktigt snygga människor. Kunde inte låta bli att lägga ut ett fantastiskt exempel.

Förlåt att jag säger det men är bara så trött på erat jävla tjafs.


Kramar till resten

påsklov

Jag måste bara säga en sak innan jag går och käkar lite!
Fan vad nice att vara ledig på en mångad! hihi.
Idag är det måndag den 6:e april, 4 dagar kvar tills jag firiar mitt 17:e år här på jorden. Storartat att jag har lyckats hålla mej kvar på spelplanen så länge.
Turn seventeen.
Usch jag ska inte gå och lägga mej på tosdag

Nej men... glad påsk då =)

Kramar





Saras video

På kvällen skulle vi hem till Sara. Det blev jävligt stressigt allting.
Vi skulle först hem till mej från Sara för jag skulle fixa massa grejer, sen skulle vi möta Jossa, Olivia, Borna, Adam och Hugo i Årsta. Och mitt i allt ringde Carre så skulle vi möta upp honom i stan innan och allt var bara allmänt kaos.
Men mitt i allt hade jag och Sara i alla fall tid att spela in en liten film =P



Hihi Sara älskar att spela in videoblogg så jag låter henne berätta om hur hennes liv går till i min blogg, det låter bra va =P
Kramar

picknick på apberget

Igår var det söndag och det vi planerat så länge blev faktiskt av =).
Picknick med pannkakor, vattenpipa och en flaska vin, och allt var med.
Allt utom vädret tyvärr. Jävligt synd men det blev bra ändå =).

Lite bilder från igår










 

Kramar

Hemma igen

Hej
Nu är jag hemma i Stockholm igen.

Egentligen kom jag hem i lördags kväll, lite ändrade planer blev det. Egentligen skulle jag kommit hem söndag kväll men impulssiv som min familj är blev det ett dygn tidigare.

När jag kom hem runt 20 på kvällen hände det väl inte så mycket. Mer än att det var den magiska dagen 4!
Den 4/4, precis ett år sen jag träffade Carre. Han kom hem till mej lite senare samma kväll och sen händeväl inte så mycket mer.

Kramar


Dagens outfit

Hej
Idag smäller det. Om några timmar kommer jag sitta i bilen på väg bort från Stockholm.
Ska snart baka lite här så jag har lite god hemmagjord färdkost. Aldrig fel det =).
En snabb outfit hinner jag i alla fall med först.



♥ Puss och kramjeans- Gul&Blå- 899 kronor
♥ Vitt långt boxarlinne- Gina tricot- 99 kronor
♥ Zip- Gina tricot- 99 kronor (ord. pris 299 kronor)


Kramar

Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggar om lust och sex bloggar
RSS 2.0